Det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger

Helgen har vatt lite sisådär, men man har alltid upp och nergångar i sitt liv. Vi har haft  loppis och det var riktigt kul och blev glad för resultatet. Då fick man höra massa roliga saker som fick en på bra humör men sen efteråt så fick man höra en del saker som man inte hade förväntat sig. Som sagt är livet som en bergochdalbana man vet inte vem man ska luta sig mot eller om man ska stå på egna ben. Ensam är stark tycker många men jag tycker att man behöver stöd för att lättare klara av motgångar.

Jag tror att i det här livet kommer man möta en del människor som kommer såra en på ett eller annat sätt men när man väl inser det positiva i livet och att man vågar riskera allt så kommer man få en mycket ljusare tillvaro.

"Att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka, att hoppas är att riskera besvikelse. Men man måste ta risker, för att den största risken är att ingenting riskera. Den som inte riskerar något kan inte lära sig, växa, älska & leva"
Jag tycker att detta citatet är så fullkomligt sant för att om man inte riskerar någonting och bara flyr från allting så kommer man aldrig att få uppleva något utav det.

Årets julklapp är upplevelser och du kan få en underbar upplevelse om du bara vågar ta risker...




Kommentarer
Postat av: carris

Hej sis, du är en stark tjej som klarar allt du tar för dig, håller på dig, du är ball och bäst!!sakanr dig lillasyster, puss och kram från sin storasyster!!

2008-12-15 @ 23:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback