JA! :D

Äntligen kan även jag säga att allt vad heter projektarbete är avklarat! :) No more to do. *skönt*

God natt

Plugg

Tjosan! =)

Har idag bara pluggat en jäkla massa religion, har prov imorgon på både hinduismen och buddhismen. :) Allt sitter som det ska och det känns som jag kan det mesta! ;) Suveränt.

Hej då


Fett bra låt att plugga, dansa och bajsa till! ja ni fattar.. pusshaj

"Bajs primer", minigolf & tur

Igår när jag befann mig på Familia rättare sagt i en affär som heter Matas, där de säljer smink och skönhetsprodukter. Så letade jag efter snygga ögonskuggor till min balsminkning dvs. det skulle matcha min gula klänning. Så hade jag hittat en fin som jag senare köpte. Finns på bild i förra inlägget. Men då skulle jag vilja veta priset på den skuggan jag hade hittat och frågade då experditen i kassan om pris och även råd och så.. Så visade hon då en grej som man skulle lägga över ögonlocket som en bas dårå, förstärkning av ögonskuggan och en som gör sminket mer hållbart under dagen. Och jag som precis hade lärt mig att det finns en sådan grej man kan använda på mitt inval, make up. Att det då hette Base primer, men då råkade lilla Ida istället säga  "är det en sån Bajs primer?" hahaha vilket jag tror nu inte hon experditen märkte men det var i alla fall en grej jag och resten av mitt umgänge kunde skratta åt rätt länge... mahaa ;P

Sedan vid sextiden igår träffade jag Alex och då spelade vi minigolf, shit det var åratals sedan jag spelade det. Tror det var i Åstorp med Sanne senast.. kul var det iaf.. Alex vann ganska överlägset. Efter minigolfen drog vi till han och körde sedan till Stranden med hans moppe.. hehe.. :) Kuligt.

Idag när vi hade slutat skolan satt jag och Freddi på en bänk utanför och solade. När vi sedan skulle gå så glömde jag min jacka.. och upptäckkte då inte detta förrän jag var vid min cykel 100 meter bort. Sedan ser jag en utlänsk kille gå mot mig och ge den.. shit.. jag trodde liksom att han skulle sno den, än just ge den mig.. Vissa människor är snällare än andra.. :D Jag bara "Åh tack så mkt" Han bara "Varsågod, ta vara på den, Sötnos" awwwwwwwww. Han var också en typiskt sån kille som är gangstakillen.. coolingen, tuffingen. Menmen gulligt av honom, det ska jag komma ihåg!







Jag på make up lektioneninnan idag, tihi.. i min snygga skinnjacka ;)

Tok-shopping för lilla Ida

För er som inte har bilddagboken som nu läser min blogg har nu även fått en chans att se min shopping från idag på Familia.



Skor till balen den 15 maj 2009, 499 kronor på Eurosko



Ögonskugga, fyra färger i guldbruna nyanser 125 kr på Matas



Bh med avtagbara band 149 kr & hipsters för 69 kr från H&M



Solbrillor från Glitter 79,50

Näsblod

God morgon! =)

Jag vaknade ganska nyligen av att jag hade näsblod som rann ner för kinden och ner i mina nästan nybäddade sänglakan. Usch.. antingen så har jag är förkylning på gång eller så är jag allmänt stressad och orolig över något. :S Båda kan stämma.... ajaj....

Idag vet jag inte vad som komma skall.. men troligen mycket plugg i solen med Mammsen =) Eller så drar vi till Familia och tittar på balskor och sådant kul till mig, tänkte även titta på bh med genomskynliga bh-band.. kommer ju kännas konstigt utan någon bh alls under balkklänningen, eller vad tycker ni?

Nu ska hon käka frulle! ;)



"Nyttiga jag"

Hejsan! =)

Igår skulle jag verka nyttig så jag köpte casewnötter och vindruvor istället för massa lösgodis eller chibbe. :) Krängde det hela kvällen igår men nu lyckligtvis fanns det lite kvar så nu äter man lite sånt gott. Just nu lyssnar jag på Milow - Ayo technology.

Idag fyller min lillebror Pontus 15 år, byxmyndig och allt vad det innebär :D:D Grattis!!

Nu ska jag sola lite och sedan ta och plugga geografi eller religion.

Puss

trötter..

Hejsan! Jag har idag varit hiskeligt trött och seg. Men ändå har dagen snart kommit mot sitt slut då jag snart ska försöka byta om till nattkläder och borsta tänderna. Hmm.. undra hur det ska gå? Kommer jag somna på vägen eller kommer jag somna?

skämt åsido

Idag var jag hos frissan nere i stan, Idas hårdesign. Det blidde en hårfärgning med blonda slingor och klippning, endast topparna och uppfräschning helt enkelt. Orkar inte lägga upp bild på det för det får ni se istället då ni ser mig i verkligheten, ej bakom dessa förskräckliga datorer då ni kan skratta åt mig. Istället i verkligheten tvingar ni er själva att säga att det är snyggt då ni sitället är avundsjuka.. ööö skoja... värst vad jag yrar ikväll.. beror på min trötthet..

Hej då!

Positivt tänkande

Lyft ansiktet mot solen då ser du inte skuggorna

Summertime

Hejsan! =)

Idag har jag solat och sådant mys. :) Jag, mamma, Carran, Malla och Alva var hos Josse och Jenny i Viken. Där fikade vi och hade mycket trevligt. Deras magar är enorma nu alltså.. längtar som fan tills de ploppar ut. Ska bli mycket skoj att få se dem. De är nämligen gravida, Josses bebis är två veckor äldre än Jennys. :) De båda har fått reda på att det ska bli två gossar.. så troligtvis blir det ju de. inte 110 % säkert alltså. :P Nu ska vi äta!



Nymåladade tånaglar, megasött ju!



Helg :D

Förbannat härligt med helg ska jag meddela :D

Det gjorde min dag :)

Idag fick jag en förfrågan om jag ville gå på balen med en kille i min skola.. :D Han skrev ett mejl, megagulligt :D Säger inte vem för det säger nog inte er så mycket. Men glad blev jag i alla fall. Har ju gått och varit orolig ett tag nu om vem jag ska gå med, vill ju inte gå själv. Jag tackade ja och så nu är det problemet löst.

Nästa problem att lösa: BALSKOR!!

God natt!


Kanske mitt framtida yrke

Nu har även jag ansökt om en del utbildningar i detta avlånga falukorvland. Det blev dietistutbildningen som första val sedan teologiprogrammet som andra och tredje sjuksköterskeprogrammet. Dietist=GBG Teologi=Lund Sjuksökerska=Lund & Malmö + några fler utbildningar som jag sorterade långt ner i listan!

Skulle bli grymt förvånad om jag kommer in på dietistutbildningen i Göteborg! :D Och lite mindre förvånad på de andra.. tihi. Nu är det i alla fall gjort. Tack gode Gud.

Hej så länge!

Josh Groba - Anthem

 
Kommer från en musikal vid namnet Chess.http://sv.wikipedia.org/wiki/Chess gå in och läs om ni vill veta handlingen..

He's making me freak out!

yeyeyeye ;)


Tips tack!

Jag har spotify nu.. på min laptop :D Annars har vi bara haft det på vår allmänna datorn.. Men nu är det även fixat här.. =)

Tips på musik man kan lyssna på??

Är helt tom på låtar i huvudet nu.. för tillfället!

Hrj svejs!

Himma

Hejsan! =)

Jag kom nästan nyss hem från Ängelholm. Igår hände en massa. Ska jag ta upp det? Jo, kortfattat i sådana fall eller nej orka! Orka ta upp det tardiga... :P

Det blev bra till slut i alla fall. =) Vi förfestade hos Martin, käkade potatissalla, kött & sallad. Sedan få vi iväg till Tingvalla där Martin skulle filma en sak. Efter åkte vi hem till honom i Ängelholm, där vi började partaja. Vi spelade pyramiden, den har väl ett namn men vet inte vad i sådana fall. Vi var där till midnatt då vi promenerade till utestället, Tres amigos tror jag det hette.. :) Där dansade vi och hade kul till klockan slog 0200 då vi for hemmåt och somnade ungefär en timme senare. Det var en kille på förfesten som hette Viktor och tyckte jag var lik en brud i en serie, Terminator serien som gått på trean eller nåt. Cameron heter hon där i alla fall! Här ser ni en bild på henne. Är vi lika eller vad tycker ni?



Nu ska jag fixa och dona här hemma, kanske sola lite vad vet jag. Ni får ha det grymt bra allesammans!
 


Jahapp

Tjabba!
Idag har jag och syrran simmat. Det kändes bra att göra någon nytta så där mitt på dagen. Jag sov ju över hos Patrik så efter simningen hängde jag hemma hos honom med Pontus. Somnade tyvärr i hans bekväma soffa på grund av tristessen mitt på ljusa dagen!! Men blev pigg igen då jag drack en kyld cola. Sedan tog jag Carran och Pontus bussen hem till Smöris där det bjöds på stek.. med mammas utsäkta sås... DEN ÄGER! Ikväll har jag avnjutit popcorn framför talang :) Shit vilka talanger man fick se alltså. De e la najjs.

Imorgon bär det av till Ängelholm med Freddi och hennes kille Martin. De kommer och hämtar mig. Så kör vi sedan till hans lägenhet och möter upp hans polare Christopher. Martin skulle bjuda på middag var det tänkt. Det var även tänkt att vi skulle festa på kvällen sen med.. :) Det lär bli en del förfestande innan tror jag (Ni kan säkert gissa varför!). Hade tänkt ha på mig chinos, svart-vitrandigtröja och converse på dagen sen till festandet ska jag ha en klänning med silvriga paljetter.. :) Sen så blir det partaaaaaj :D Måste ju även sova där eftersom det inte kommer att gå några tåg eller sådant.. Så dagen efter ska jag ta tåget him mot kära Landskrona :P

här bjuder jag på en gammal goding ;)


Gårdagens käk o lite till






Årets första grillning! :D

Hejsan! =) Idag som titeln visar grillade vi! Så gott och smaskigt det var alltså. Tog några bilder som ni sedan kan få se men inte nu tyvärr för att jag är inte hemma för tillfället jag är hos min bror i Helsingborg. Jag och Carran ska simma imorgon och ha det allmänt härlgt! =) Idag har jag även hunnit att studera lite psykologi och samhäll ute på verandan så man har ju även lycktats få lite fräsch solbränna. Något inte jag i alla fall har något emot. Klockan tickar och den säger att det nu är läggdags!

En funderare.. 

Måste sin studentklänning vara vit?

Jag har hittat en men dock ej helvit. Den e megafin, men tyvärr dyrare än min balklänning. Jag har ju ändå lyckats hitta en billig balklänning för endast 500 kronor! Totally crazyyyyyyy :D

God natt!!






God natt!

Idag läste jag ut När jag hör din röst och ska strax börja läsa Ljudet av ditt hjärta innan jag väljer att somna för kvällen.



Snygge Robert Patinson som spelar Edward Cullen i Twilight. Längtar redan till tvåan kommer på bio, någon som redan nu kan tänkas boka en biokväll?

Ane Brun - True Colours



"I see your true colours shining through, I see your true colours thats why I love you..."


Så fin text så det nästan faller en tår nerför kinden min..<3

Orka..

När lär man sig av sina misstag?
Jag tror dock inte på det ordspråket att "Man lär sig av sina misstag" i alla fall. Jag är en sådan person som älskar ordspråk och citat. Brukar alltid använda mig av sådana för att visa hur jag känner mig i vissa situationer på skolarbeten, msn-nick-name, sms etc. Alltid kul då för att vissa fattar och vissa fattar inte, eller vill kanske inte fatta. Vad vet jag. Men i brist på annat och göra för tillfället startar jag nu därför en ny kategori som ska få namnet Ordspråk & citat.

En vän är en person som vet allt om en men som fortfarande tycker om en.
FW Hurbart

Hej då!

Förlåt

Hej!

Först och främst vill jag be om ursäkt till Cicci och Sanne för att jag tyvärr inte kunde träffa er idag. Jag var med enkla ord och rått åt mig, för bakfull. Kombinationen av snus och alkohol tål inte jag. En sak jag har lärt mig till nästa fest. Förlåt! Hoppas vi kan ses snart ändå!!

Studentfesten var kul ändå trots omständigheterna. Vi dansade och hade oss. =) Shottade Mintu och sån annan svartvinbär-shot som var megagod. Först var vi på Tych och värmde upp sedan begav vi oss vidare till Strand där festen skulle äga rum. Denna gång spelades bättre musik än tidgare. Har dock bara varit på två studenfester men ändå.

Idag har jag försökt återhämta mig från gårdagens bravader, tillbringade mestadels av dagen i min säng och även ute på verandan i den härliga värmen. Firade även Josses 25-års dag hemma hos henne i Viken med indonesisk gryta och till efterrätt blåbärspaj. Mums!





Denna bild är tagen på Tycho, ganska mörk eftersom bilden är tagen med min mobil!

Beslutsångest :P

Hejsan gott folk! Jag har nyss käkat klart, pommes och en köttbit =)

Ikväll är det sista studenfesten! Denna gång charter-tema ;) Jag vet inte riktigt vilket linne jag ska ha på mig ikväll dock men men får prova runder och känna efter mig vilken som känns bäst. Idag fick vi förresten tillbaka våra religionsprov denna gång var det kristendomen, och fick då MVG :D:D:D Megaglad för det!! YEAAAAAAHHHH ! Så därför ska det firas ikväll och även att det är lov!! :D

Vi ses kära ni! <3

Skolan.

Tjabba tjena! ;)

Idag var jag duktig och cyklade till skolan! :D Vi hade filosofi som första lektion där vi diskuterade filmen The Matrix utifrån olika filosofiteorier, det var ganska drygt men djupt. Sedan hade vi svenska och där pratade vi om hur det gick för oss på de nationella vi hade igår.. Att hon märkte på en del prov att vi behövde öva mer hur man använder orden "de" och "dem". Det är liksom sånt man inte tänker på.. man tar upp det när det passar in i sammanhanget. Där hade vi i alla fall sånt minitest på det. Sedan var det lunch.. efter lunchen stack jag och Freddi till Netto och köpte cider och nötter. Så trodde vi att vi hade fetehålan men det visades sig vara fel.. så vi kom lite sent till religionen. Men det löste sig och vi fick komma in. Så nu sitter jag här med några från klassen och har fördjupningstid. Där har man möjlighet att plugga på vad man vill men ingen utnyttjar det! haha... :P Vi hörs! pusspuss

Joggingtur!

Hejsan! :) Kom nästan nyss hem från en joggingtur... så skönt det va!! verkligen. Ska börja jogga nu några gånger i veckan om det nu är fint väder. Men det hoppas vi på. Sprang bara i tjockiströja och träningsbyxor och så klart mp3:n med Måns och Akon.. och massa annat bra som är goigt. ;)

Tjingeling <3

RSS 2.0