En lång dag!

Idag har man hunnit med en del. Som att gå i skolan och slutade där en timme tidgare än vanligt :D Sedan fikade jag och Freddi på Maddes i Lanskrona. Stressade iväg till Löddebussen som skulle ta oss till Center syd. Vi träffade Betty på bussen och där fick vi reda på att hon skulle pierca sig på centersyd så väl på centersyd var vi moraliskt stöd för henne, jag höll hennes hand och så.. Väl då hon skulle bli piercad tog det endast 1-2 minuter och vi var skitstressiga eftersom vi skulle ta en buss 5 min senare för att åka vidare till tattoostudion i centrala Lödde. Där kollade vi på olika tatueringar och jag har nog hittat den jag ska ha sen, en blå svala på vänster överarm, megafin! :D Det hela skulle han gissa på att det skulle kosta 3200 kr. Jaja det är det väl värt trots allt! Och väntetiden skulle bli till april maj någon gång. På centersyd köpte jag två berlocksmycken. Orkar inte skriva mera nu och resten får ni se på bild! Ha't :D















Har lånat dena ena filmen av Emmeli och den andra av Freddi.. så har en del och göra i helgen.. undra vilken jag ska se först? Vilken föredrar ni?;P

Ha en trevlig kväll! pusspuss

Snart helg

Willie Nelson - Always on my mind

Så vacker. För er som inte visste det så hade jag den som bakrgrundsmusik till mitt tal för en vecka sedan! <3 Mkt bra!

En skoldag kvar sen är det helg, helg :D

Tjoho.. ha det superduperfint

pussiss





Eagle



Jag ska kanske tatuera mig en liten örn på vänster högerarm, på en tattoostudio i Löddeköpinge. Så får sticka dit någon dag och kolla om de kan göra en och vad det i så fall skulle kosta. Det är säkert megalånng väntetid dessutom.

Det ska symbolisera frihet. Ett mycket fint budskap tycker jag och gillar det enormt mycket. Bara att kunna känna friheten och göra vad man vill, flyga vart man vill osv.. :D Meganice!



Skola snart

Hejsan gott folk! =)

Om tio minuter ska jag gå till bussen men jag tänkte att jag under tiden kunde lämna några spår efter mig här i bloggen. Idag ska vi se fortsättningen på filmen, Crash. En film som handlar om rasism där flera olika historier visas  men som i slutändan hör ihop med varandra. Nice. Jag vill ha helg nu, SOVA UT!

Har jag inte berättat om det som hände i måndags eller?! Isf gör jag det nu, jag skrev i alla fall klart mitt arbete i geografi men sen sparades inte skiten vilket ledde till att jag inte lämnade in det. (hade ju inget att lämna?!) hahahahah sick.. inte min stil att skita i uppgifter sådär.. får rycka upp mig nu ju ;)

Nu tickar klockan snabbt som f.... men vi hörs damer och herrar, pussis <3

Snygga tatueringar



HAHA shit!


Hoppas inte..

Tror eller det känns i hela kroppen att lilla Ida håller på att bli sjuk. De säger att man inte ska känna efter när man tror en massa men nu känns det faktist som det stämmer. Jaja, idag har jag pluggat samhäll, gjorde klart instuderinguppgifterna så att man slipper det. Därefter läste jag lite i boken, Om jag kunde drömma. Den är verkligen spännande. Igår fick jag nys om att Twilight 2 ska ha premiär den 9 november i Usa och att de skulle kanske fixa så att det blir samma datum i Europa, hope so. Ett måste att se den isf.

Höll precis på att tappa glaset så att all min cola nästan hamnade på mitt skrivbord samt golv men lyckades bannemaj haffa upp glaset igen, tro det eller ej men det gick fan ta mig tort till :)

Jag ska kanske tatuera mig snart.. ett hjärta på handleden..var det tänkt. Ett minimalt. Lets see when. (A)

<3

Frihet med någon fin text vill jag tatuera också.. fatta fint.

Hej då!

Thomas Sabo



Fick detta fina berlockarband av Jenny & David i födelsedagspresent.

En nice låt!


Inget smink inte kul

Jag var ju och partajade i Hbg i fredags. Tog med allt smink till Carran, kläder & plattång. Sedan la jag ner allt i en kasse där jag bad Carran att hon skulle ta med den dagen efter hem till mig. Vilket hon då gjorde fast lilla jag glömde lägga ner sminkväskan. Panik blev det igår då jag skulle sminka mig. Men som tur var hade mamma smink som föll mig i smaken! :D Så nu idag när mamma och Lasse skjutsade Pattes grjejer till hans nya lägenhet så var de så snälla och hämtade min fina sminkväska! :D => veckan räddad.

Peace out!

Hippie-inspirerad utekväll!



Vad tycks?

Frisör-Ida

Tjena! =) Egentligen borde jag plugga nu och skriva klart min uppsats i geografin. Men öö palla. Istället finns roligare saker att göra såsom att färga syrrans hår blondt. Jag måste plugga ändå... jaja får väl ta mig i kragen och göra det nu!

Vi ses och hörs.



I fredags höll jag mitt hyllningstal till min mamma! :) Det gick jättebra. Så skönt att ha det gjort.

Byebye.

Akon <3

Hejsan! =) Tack för igår tjejer den 13 februari nästa, aight? =)

Idag kommer Jenny hit så ska vi fira mig lite granna. Äta lax och till efterrätt blir det chokladtårta av något slag. Sen ska jag ut i Landskrona med några klasskompisar. Trevligt värre.

För er som inte visste så älskar jag verkligen Akons musik. Den är bara så bra. Hans senaste album är jag helt kär i. Albumet heter Freedom och bara för att det är helg tänkte jag lägga in två helt sjukt bra låtar med honom.

Puss på er!




Plugg

Tjabba eller ska jag säga tjenixen! ;)

Idag är äntligen det där jävla historiaprovet avklarat! Tror jag klarade det precis annars blir jag ledsen i ögat. Hela dagen idag ska jag göra mitt tal till min kära moder som jag ska hylla till fullo. Det ska bli så bra! Ska försöka få in massa fina citat osv så att läraren blir nöjd och sätter ett Mvg. Egentligen borde jag plugga naturkunskap eftersom vi säkert ska ha något skrifitligt förhör imorgon på det men just nu struntar jag i de. Har bättre saker för mig. 

Längtar till fredag nu alltså. <3



Vill tatuera mig med fast det ska jag i så fall göra långt fram i tiden. Man ska ju inte ångra det. Då vore det ju förargligt. :P

Ska plugga retorik nu och börja på mitt tal. Vi hörs och ses. Pusspuss.


 

Stephenie Meyer

Hejsan! :) Jag tänkte visa mina böcker jag fick i tisdags av Patrik och Carris!





Min första lagliga drink! ;)

Myndighetsdagen! :D

Tjoho!!! :D:D Då är man 18 då. Känns underbart alltså. Egentligen inte förrän klockan 15:30 sa moder innan :P Muhaaa men men  det räknas inte! Jag och Freddi ska till tatoostudion sen efter skolan och även utföra några ärenden i stan. :P

Ha det bra vänner!

Pusspuss / Idoda



Love Lockdown - Kanye West

Tjenixen! :D

Har fullt schema denna vecka.

Prov imorgon, sedan utgång på kvällen (min födelsedag) På onsdag är det bio med Freddi, vi ska se den nya, Mammut. Sedan historiaprov på torsdag och på fredag ska jag hålla ett hyllningstal. Till min mamma får det bli. Kan inte tänka mig att hylla någon annan eftersom hon betyder mest! <3 Sedan utgång igen på fredag med vännerna <3 Det kan inte bli bättre!

Ni får ha det bra puss och kram



Skrattanfall .. skrattyoga?

Jag och min kära familj skulle äta sockerkaka tidigare idag. Dessutom en sådan som jag lyckades göra. *stolt* Men så kom Josse på en lite trudelutt som hon sjöng på ett antal gånger. Precis just då kom lilla jag på att man kunde ju spela in den den där trudelutten på mobilen vilket jag då naturligtvis gjorde. Jag minns då ej denna trudelutt men den handlade om det manliga könet vilket alltid på något sätt är kul att skratta åt.. Så denna trudelutt som vi lyssna om på ledde till att jag, Carran, Josse och mamma fick värsta skrattanfallet. Det var länge sedan jag fick så ont i magen för att ha skrattat så mycket, ska heller inte nämna att jag fick så ont i halsen efteråt. Det vi skrattade åt var till slut varandra och sedan överdrev jag mitt skratt vilket de andra skrattade åt. Det hela tog aldrig slut helt enkelt. Eller det tog ju slut men jag menar att det varade rätt länge alltså! :P Patrik och Jenny var inte riktigt med i vårt lilla skrattanfall så de bara glodde på oss som några fån. Men kul var det i alla fall. 

 

Strukturering

Tjabba! :D

Freddi fick ju sitt körkort innan i veckan, och därför skulle hon nyttja det idag och därför körde hon förbi här i Smöris innan idag då hennes mamma och lillebror skulle åka skridskor här i Landskorna. Så vi hänge någon timme och löste söndagens korsord i tidningen eller mestadels Fredrika. Jag klurade väl ut några ord höhö :P

Att göra idag :

> Ringa telenor, ska skriva över mitt abbonomang på mitt namn nu efter jag har fyllt 18
> Tvätta en jäkla massa
> Plugga geografi & historia
> Städa rummet (om jag nu orkar)

Hej då nördar! =P

Förresten jag ska nog tatuera mig istället för att pierca mig i läppen. Det ska nog bli ett litet hjärta på handleden. Fatta coolt! <3


Nedräkning 4 dagar kvar!

Tjoho! :D Snart är det äntligen min tur att fylla 18. Kunna gå in på krogen och kunna festa och fira alla studentfester. Shit vad coolt och roligt det ska bli. :D Missade ju värsta rockpartyt igår/inatt då det var studentfest. Shit vad coolt det hade varit och klä ut sig litta rockaktigt, ME LIKE ASSÅ! :D Men men det komer fler, tydligen ett glamour/glitter-tema sedan ett dåligsmak-tema HAHA :D väldigt flummiga teman alltså men roliga.



Nu är det mat!

Ses och hörs mina vänner puss puss.


Inspiration

Denna veckan har inte varit så hektisk om jag säger så. Den har varit lugn, väldigt lugn! I måndags var man menssjuk HAHA och hade bara en lektion den dagen pga av inställda lektioner. Likaså tisdagen fast då var man på benen igen och hade en lektion med Joakim och det var geografi där passade jag på att fråga en del om provet vi ska ha på min födelsedag. Den lektionen var tidigt på morgonen så därefter slutade vi pga sjuka lärare. Men jag och några vänner satt på biblioteket och snackade massa strunt och hade allmänt trevligt i ett par timmar. Tisdagen tillbringade jag en del tid framför datorn men jag studerade även sokul (människan socialt och kulturellt) för det var prov i onsdags. Igår pluggade jag inte så pass mycket utan tog det mest lugnt, njöt av tillvaron helt enkelt. Amen nu ljuger jag ju. Jag hann ju faktist plugga geografi lite på kvällen och hann snappa upp lite fakta om inlandsisen, Hk (hägsta kustlinjen), landhöjning samt landsänkning. Även lite om rundhällar och rullstensåsar. För er som vet var Söderåsen är eller kanske till och med har varit där kan väl även lära sig något nytt, att Söderåsen ej är en rullstensås som man lätt kan tro utan en horst. Japp nu har ni lärt er något nytt! För er som då ej vet vad en horst är ska jag försöka föklara det kortfattat till er som vill veta. Ned längs en spricka eller när en sida av ett berg har pressats upp. Detta kallas förkastningar som går i östvästlig rikting och kan följas långt in i landet. Men just en horst är förkastningar längs båda sidorna i ett bergsblock. Och motsatsen till en horst är en gravsänka. Shit man lär sig något nytt varje dag ellerhur?

Lär mig något nytt idag vet jag! :D Det vore kul.

Idag då har jag inte heller gjort så mycket. Sov en stund innan på eftermiddagen och det var verkligen värt besväret, hehe. Jag har även ägnat tid framför datorn och småpratat lite med Fredrika i telefon och som faktist klarade sitt körkort idag! :D Grattis gumman. :) Fast lite sur blev jag allt. Det var såhär att hon skulle ha teorin igår på morgonen och detta hade hon meddelat mig och då var hon tvungen att ta ledigt i skolan för att hon skulle fått stressa så mycket annars. Men sen på eftermiddagen messade jag henne och frågade hur det hade gått och då skrev hon typ i stil med att det hade gått åt helvete alltså ej godkänt. Ledsen blev man ju allt och trodde jäkeln. Dagen gick och Fredrika hade meddelat mig ännu en gång att hon inte skulle komma till skolan fast denna gången gällde det endast filosofin. Då hon klagade på att hon behövde en sovmorgon. Man trodde henne och sa då det till läraren imorse att hon hade försovit sig. Men sedan kom Freddi in på filosofilektionen typ i slutet mitt uppe i en diskussion. Då ber hon mig ta upp mobilen (för att hon kunde inte hålla sig med att vänta tills lektionen var över då hon ej satt brevid mig i klassrummet) och där står det att hon hade klarat uppkörningen och hade då klarat körkortet. Jäkeln hade storljugit i öronen på mig (ej ögonen då vi endast hade pratats vid på telefon kvällen innan) Klart man blev glad och så men om jag ska erkänna blev man allt lite knäckt därefter. Man hade ju blivit lurad.


Enjoy detta klipp och känn lite empati. Muhaha ;)

Filosofi

Håller på att skriva ett kort arbete på mina möjligheter till filosofin nu och har fastnat på en fråga som lyder:
> Har du ett obegränsat ansvar?

Vad ska jag skriva?!

Åhhh :)



Titta på honom så länge! ;)

Andra avenyn

Nu börjar Andra avenyn och det måste såklart jag se. :) Men vad jag mer har gjort idag är att plugga sokul. Har prov imorgon. Tjoho.:)


Puss och kram :)


Flummigt

Love it! Idag var två av tre lektioner inställda vilket var skitbra då jag slipper missa så pass mycket. Jippi.

Idag har jag bara pluggat massa geografi för mig själv och Enya har sovit antingen på sängen eller i fåtöljen aww hon är för gullig. Sen när jag pluggade i sängen så klappade hon mig med sina tassar och ville leka eller bli klappad och jag försökte båda delarna. Sötnos där. Imorgon börjar jag kl 0835 men måste ändå ta den tidiga bussen vilket resulterar i att jag kommer till skolan 0745. Tjoho. Bra att Freddi också kommer vid den tiden så jag får joina henne lite. Efter geografin är det svenskatajm och sist en megalång lektion i Samhällskunskap C med Brittan (trollet) HAHA. Fast hon var ju sjuk idag fick jag senare idag reda på och då kanske vi slipper den lektionen i morgon.. hmm, undra det ja. Shit vad flummit detta inlägg blir men det skiter jag fullkomligt i. Om en vecka och två dagar är det jag som fyller år. Åh vad jag längtar. Ska ta en krogrunda med Freddi och några till på kvällen. (Om de har öppet) men det måste väl någon krog ha tycker man. Den 23:e är det utgång i Helsingborg med de bästa! <3 Shit har massor att se fram emot nu. Fast en del prov och sådant som ska vara avklarat tills dess och till och med efter i vecka 4 då alltså.


Framtida prov med mera:
14 januari - Sokulprov Kommunikation (satsa på VG)
20 janurai - Geografiprov jordskorpan grunden för vår livsmiljö (satsa på MVG)
22 januari - Historiaprov Kalla kriget del 2 (satsa på VG)
23 januari - Retorik Hyllningstal till min mamma (satsa på MVG)
27 januari - Geografiuppsats om Zambia och dess utveckling (satsa på VG eller kanske MVG kanske inte bestämma mig)

Ska se guldbaggegalan nu, ciao!



Robert Pattinson <3 Åhhh man blir helt crazy :S

Tack för att värmekudden finns

Ja nu har ni kanske anat vad för veckan jag har trillat in i, ni tänker rätt. =) Idag har jag stannat hemma från skolan i brist på sömn i natt plus min onda mage. Kände att jag ändå inte skulle missat något. Ska snart börja studera lite geografi. Så jag gör någon nytta. Sanne och jag var ju på bio i lördags kväll och tittade på Austraila och då berättade hon en del vad filmen Twilight handlade om. Jag har inte orkat läsa vad den handlar om och så vidare men äntligen tog jag mig tiden och frågade Sanne eftersom jag visste att hon hade sett den. Så jag laddade då ner den igår kväll eftersom jag var så pass nyfiken på den och den var grymt bra! Shit asså. Vilken romantikfilm utifrån det vanliga alltså. Hade tänkt läsa boken med. =)

Då när jag var på bio i lördags så såg vi några trailers och det skulle tydligen komma skitbra filmer såsom Marley and me, Männ som hatar kvinnor, Benjamin Buttons otroliga liv och Bröloppsduellen. Jag måste köpa ett rabbattkort på Sf alltså så att man kan se dessa! :D Måndag - torsdag 50% på alla biobesök. Tjoho... jag ska ha!! :D



Hot people är värda att synas i min blogg, eller vad tycker ni? =P



töntigt

Tror människan inte att lilla jag fattar eller vad! Puttinutti då :D

Ikväll ska jag se Australia med Sanne i Helsingborg. :D Vill så gärna se den och har hört att den har fått bra kritik. Så äntligen ikväll får jag se den!

Bjuder på en het karl och den passar ju ypperligt in här, eller hur;)



Njutbart

Love it!

Jag ägde nyss bror min till tusen asså :D Kuligt.. =)


Städ + tvätt till 110 %

Redan igår bestämde jag att denna dag skulle bli en städ+tvättdag. Jag kände att det var dags! Så nu tar jag en paus i allt städande + tvättande för att skriva ett kort inlägg här i min kära blogg. Brukar ni handtvätta era bhar? Jag gjorde det idag. :D haha.. Fick för mig att läsa lappen på dem och då stod det att man skulle handtvätta dem och så då gjorde jag det. Det är kul att se hur rent vattnet blir alltså, väldigt rent vatten :P (ironisk då)

I måndags var jag i Malmö med en kompis och vi fikade och gick runder i staden. :) Det var k-k-kalt men mysigt!

Igår tillbringade jag dagen med min kära familj i Hyllinge, vårt syfte var att leta soffa till min broder Patrik som snart ska flytta hemifrån till Helsingborg. Men det resulterade i ingenting beställt. /: Vi tjatade på honom i evigheter eftersom det trots alls tar 6-8 veckor att få hem den, varför jo för att de gör dem efter ens beställning. Först var vi på Härliga hem men inga glada miner  där (ingen soffa hittades här) sedan drog vi vidare en sväng till Living i Helsingborg. Ligger vid Berga. Där hittade han en fin men det blev ändå ingen beställning. Soffan var ju heller inte billig, den kostade hela 9990 kronor har jag för mig. Så jag förstår varför han inte beställde. På kvällen åt vi tacos som var tillagad av mig. (A) Mycket gott!

Nu kallar dammsugaren på mig att jag ska fortsätta städa mitt rum! :P

Ha det bra!



Proppmätt

Taco's åt vi i Smörhålan idag. :D Mums!

Pringles

Mitt syfte ikväll var att frästa er! Håller precis på att tugga i mig ett smaskigt pringleschips. (A) 



Hej då!


Shoppingbegär



Vill ha dessa! :D Ska nog skaffa mig ett par till våren. Btw grymt sexiga enligt min smak.


Och dessa rosa jeans från Cheap monday. Endast 380 kronor. Snacka om coolt! :)



Denna munktröja från Etnies. Kostar ju därtill ;)

Hela kalaset går på 1805 kronor. Soft att man snart fyller då alltså. :)

Munsårsida

Imorgon ska jag bannimej inte stå framför ugn eller spis och det är jag säker på. Har stått i som fan idag och det jag har gjort är mandelmusslor, sockerkaka, frukostbullar och även panerat spättor och all ära ska inte jag få men även min kära moder och min styvfarmor Brita. :) Verkligen ett bra team ska jag starkt få påpeka. Det är väl vad jag har sysslat med idag men även tittat på körslaget och den kör som jag både tycker och tror ska vinna är såklart team Wells. :D Den är bäst och han är mest musikalisk, undra varför egentligen...

Lilla Ida får ju som vanligt alltid munsår varannan månad  ungefär (oftast vid förkylningstider) och det har hon lyckats få idag. Just därför blev rubriken så om ni undrade.

Nu hade jag tänkt nämna några grejer som jag har funderat över under jullovet men även innan ska jag be och få tala om;

> När man har köpt godis en dag och sedan när man har tryckt i sig som en galning och ibland eller oftast äter man ju inte upp allt utan det blir över. Så då kan det vara smaskigt att äta lite när man verkligen blir sugen dagarna efter man köpt denna godispåse. Till min slutpunkt då. Varför smakar alltid den sista godisbiten så bra? Det är alltid då man vill ha mer. Aja får väl forska vidare.

> Ni alla har väl IKEA glas hemma i era kök eller vilka glas som helst egentligen. När dessa glas då börja leva sina sista dagar brukar det bli repor eller sådana hack. Man behöver inte nödvändigtvis inte slänga glasen för den sakens skull. Och vi har ett antal sådana glas här hemma. Varför lyckas man ändå alltid dricka ur glaset precis vid sprickan eller hacket med munnen? Hur stor är sannolikheten liksom och att det ändå lyckas ske. Ännu en grej som jag får fundera över. 

God natt! :D



 

Tips nu tack! :)

Det är knepigt det där. =P Ödet gillar vi enormt och jag tror defenitivt på det. Säger inte direkt varför här i bloggen men kuligt är det. De som vill veta får fråga privat, via mobil eller något annat lämpligt.

Idag har jag inte gjort så mycket. Tillbringat min jullovstid med att studera kapitel 5 i geografiboken. Har ju prov på min födelsedag och vill undvika att plugga dagarna innan så därför valde jag att göra det idag. Sedan har man varit ute i det kalla vädret med Enyapenja. Ogillar verkligen att gå ut med henne då hon alltid stegrar när det kör förbi bilar och om hon inte gör det skäller hon! Väldigt eneverande. Sanne vill du hjälpa mig? Eller kanske till och med han som kan tala med hundar, vad han nu heter. Från det till något annat. Vad finns det att göra förutom bio och shoppa på jullovet? Behöver gärna tips! Snarast! ;)

Ha det bra så länge!

Notting hill

Hejhej :) Idag har jag bara degat framför tv och dator. Och den film jag nyss såg färdigt var Notting hill. Verkligen gullig film för er som inte har sett den, se den. Så gullig.



Hejsvejs.


RSS 2.0