Miljövänlig och ekomonisk

Jag tvättar all min tvätt själv dvs min kära mor behöver inte göra det åt mig. Och idag gjorde jag det alltså vilket jag inte gjort på ett tag. Men hann bara med en tvätt och den tvätten hänger för tillfället ute och torkar i den friska luften. Trodde den var torr innan men det var den tyvärr inte ju. Tänkte att den skulle få hänga kvar över natten, den trivs nog där. hihi

Annars idag har jag badat och solat på cement, nere vid borstahusens hamn. Vi simmade till en brygga, en bit man fick simma och  vi hoppade och hade oss, det var riktigt härligt. Sen solade vi och åt glass. Det måste man bannimej på sommaren. ;)

Sen köpte jag godis och ny rakhyvel från Ica( 62 kr), icas egna märke dvs. Har ej hunnit testa men ska sedan berätta för er om den nu var bra eller dålig så att ni vet. Jag menar den kostade typ hälften ä vad gilette gjorde.


"Icas egna varor..."


Min tvätt som hänger på tork.. (Miljövänligt plus att jag tvättade snabbtvätt vilket jag alltid gör)


En ida som skojar.. :)

God natt! 




UEFA under-21 Championship

Igår var jag på Malmö på nya stadio och tittade på fotbollsfinalen som hölls där. Det var en rolig mach att titta på, åtminstone andra halvlek, det var då tyskarna enbart lekte med engelsmännen och gjorde mål efter mål! Graawww vad bra de var. :) Jag som ville bli tysk haha, det ville jag i alla fall igår kväll när matchen var färdig och alla tyskar sjöng och var glada då de hade insett att emguldet var deras 4-0 riktigt bra jobbat hör ni! Men men dessutom höll jag egentligen på England och ville att de skulle vinna men efter tyskarnas vinst och hur jag såg de ägde ut alla vände det och jag började heja på Tyskland istället!! 



Precis vid matchens början


Detta var sveriges lag som ju förlorade mot england i straffar..  Men de var i alla fall här och vi stod upp för att tacka för deras framgång i detta em. Berg gjorde fan sju mål sammanlagt.. sheeeeeet vad bra! :D rekord ju


Jag, Malla och Alva.


Glädje efter vinstbeskedet!! :D


Detta sprang tyskarna omkring med på planen!! :D Gulligt värre.



Nu ska jag hämta min tvätt som jag tror ha torkat färdigt där ute i den friska luften..

Puss





I söndags

Var jag och co på en cykeltur ner till stranden där vissa badade och vissa bla jag fottade. ;)

Bilder från den dagen:










Nu ska jag sola sola sola!! Vi hörs mer sen, när det e kväller..så synd att vara inne när det är så fint väder, man får ju passa på. Puss



Kortfattat

Gröningen på dagen
Malmöstadio på kvällen, fotbollsfinalen!

Byebye! ;)

Loneliness




Tänk efter

Don´t fear for pain, because as long as you feel it you know you´re alive



Foto: Ida Petterson


Familia

Gokväll! =) 

Träffade Josse och Jenny idag på Familia. Vi fikade och kollade på kläder och mellan vartannat var det ammning för fulla muggar. Med mig hem kom ett par mjukisshorts från Cubus för 149 krornor. Hittade egentligen en mjukiströja med korta armar till men visste inte om jag hade råd med den.. så nästa gång kanske jag köper den. När vi kom hem bjöd mamma på fajitas och vi mös och hade allmänt trevligt. 

Låter bilderna tala för sig själva!! 













Vi hörs! 

Uttråkad


Hejsan!

Eftersom att jag är uttråkad bjuder jag er på en trailer från den film jag, Carran, Freddi och hennes mamma ska se på föshansvisningen i Lund någon gång i juli! .. Verkar så kul. Exakt min humor.. eller vänta .. inte helt men nästan. Kolla in vettja!

Jorgubben=La fraise

Väl idag har jag fått gjort lite nytta, jag har jobbat extra!  Några timmar som jordgubbssäljare vid Borstahusens hamn. Och det gick riktigt bra, då jag typ bara solade och käkade hundratals jordgubbar. Gott var det eftersom jag dessutom fick lön för det!! Det ni ;) Hehehe. 

Missade inte matchen innan mellan Sverige och England i EM u21 semifinal. Sverige är så förbannat bra att de vänder och gör så att det står 3-3 (3 mål på 15 min) men efter 30 min överspel och en del straffar vinner England... bläääää på det..:(  Fasiken vad nära vi var. Men nu skiter vi i det och tänker att vi trots allt gjorde en bra match. Idrott är aldrig rättvisst!!

En poserande Ida strax före cykelturen ner till Borstahusens hamn:





OMG :P


Vila i frid

Michael jackson! Jag har gråtit en skvätt nu och kommer säkert göra det ett tag nu framöver. Han är en av mina favoriter, hans musik är bäst!! Man kan aldrig sluta gilla den.

Mycket kärlek till denna man!! <333


Denna vill jag se


Den finns nog tom på dvd nu, någon som är sugen på att hyra den med mig?



Happy

Tjena! 

Idag har jag och Carran hunnit sola lite i stadsparken i Helsingborg men sen kom molnen och även mamma och då for vi vidare till familia istället där vi gick runder och kollade kläder. Hittade asfina jeansshorts och ett linne på vaGina. Den affären har börjat bli min favorit då jag alltid lyckads hitta fina kläder i min smak där. Dock följde kläderna ej med mig hem. Köpte istället två birkabullar och tuggade snabbt i mig för att fylla min tomma mage med. Väl på familia ringde Tim mig, Pontus kompis. Han frågade om jag ville sälja jordgubbar efersom han har ett sådant jobb fast vid oss med detta erbjudande var nere vid hamnen i Borstahusen. Så jag fick nummret till bossen dvs. bonden som håller i det och odlar alla dessa jordgubbar. När jag kom hem ringde jag då bossen och berättade att jag kunde jobba och han skulle sedan ringa upp om de kunde erbjuda några timmar till mig. Sedan efter några minuter ringde han upp och sa att jag kunde börja redan imorgon kl 1400 och sedan fortsätta på söndag kl 1100. Det är ju endast en vecka kvar av jordgubbssäsongen så förmodligen får jag jobba några dagar till innan det är helt slut. Gött med extra cash dvs!! :D:D

Detta firas med riktigt bra låtar!! Jag vill till Hultsfredfestivalen vem vill följa med???




Sammanfattningsvis

Hej! ( :

Har idag åkt med mina inlines på Helsingborgs gator .. mycket kul! Var tvungen att köpa skydd för knäna, armbågarna etc för att inte mina nära o kära skulle bli oroliga.  Besökte mamma idag också på hennes jobb och fick se hur hon hade det och blev riktigt imponerad faktiskt. Mycket bra! Sedan har jag legat på gröningen hela dagen lång med sis o hennes vän. Annars har lilla jag blivit brun o fin och har nog bränt mig på ryggen eftersom jag inte burkar sola den så möö. På kvällen åt jag, sis, bro o Mac på Haket tillsammans, det va myyyyyyys.

Nu ska jag sova vi ses imorgon på plajan!

Puss

Kolla in min brorsas skills :P


Snacka om skills! ;D

Sola

Hej!! :) Sol sol och sol, vilken härlig känsla va? Idag har jag endast legat ute på verandan i bikini och med mina nya brillor och solat! Freddi kom även på besök och snackade en massa om livet. Bråkade med Brita lite också (PALLA) för att jag är en sån som inte kan hålla tyst utan måste säga ifrån och det kan lätt därför bli en del dispyter här hemma då... Hon snackar pengar hela tiden.. pengar hit och pengar dit, vem gjorde de och vad gjorde dem åt de.. osv.. Jag bara sluta lägga dig i andras liv och lev ditt eget istället... Hon sa att jag va uppkäftig. Men orka ta åt sig, jag är som jag är ändå ju. Sur som en citron ibland ju.. men det skiter jag fan i för jag e jag och du e du! Jag vill flytta, bort, ut o resa, upptäcka världen!!!

Btw mina nya brillor jag köpte på brillor.nu






Nu ska jag ta tag i mitt liv, adjö!







Låt från Brittans senaste skiva


Gillar soundet i den väldigt mycket. Har dck inte orkat lyssna på texten men det tar vi en annan gång, eller har något lust att ge mig denna låts syfte?

Pöss

Sorry

..för dålig uppdatering mina vänner, det var ej min mening. 

Idag är det måndag och jag har fått lite gjort idag. Ringt en person och snackat jobb, sedan vatt i stan med mamma, Pontus och Brita. På H&M testade jag en gul bikni först som jag tidigare har kollat på men det fanns innegn underdel i min storlek emn så tänkte jag då ta en annan färg på underdelen alltså en svart och tänkte at det skulle kunna passa till den gul/vita överdelen. Men ingen i min närhet rekommenderade det och som jag är så lyssnar jag på andra alldeles för mycket. Så fick jag kollae vidare efetr andra fina med det är så jäkla utplockat där på bikiniavdelningen på H&m:et i stan (Landskrona) men jag gav inte upp och hittade bannimej en turkos bandeaubikini med ett hjärta av guld. just like myself. Köpte såklart den och blev jätteglad, tänk att man kan bli lycklig sådär snabbt och för en just en bikini, tror inte att jag är den enda som blir glad av att köpa nya kläder och sånt kul. På stan skulle mamma, Pontus och Brita fixa lite bankärenden som de höll på med medans jag var och checkade kläder på olika affärer i Landskronas lilla centrum. Hittade desvärre ett megacoolt linne i marinblått och vitt som dock ej följde med hem.. menmen det går fler tåg och då aknske tom det är rea på det linnet dahh kan alltis tänkas ju. Sen efter det cyklade jag med Margit och hennes två vänner Alva och Julia ner till stranden. De badade medans badkrukan jag tittade på. HAHA. När det var dags för dem att klä på sig råkade Alva på något vänster få tag i Julianas klänning som låg i påsen och eftersom den väger så pass lite blåste den ur hennes grepp och hamnade i vattnet! Så synd ju, så Juliana fick cykla i badrocken och dyngblöta badkläder.. men men kul hade vi ändå trots den incidenten. 

Igår spenderades en del av dagen i Viken där man gosade med gossarna dvs Noah och Milo. Så himla gulliga. Där fikade vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Alltid  lika skoj att träffa sina systrar som man nu inte träffar så ofta. Jag hann också sola lite granna vilket är ren njutning enligt mig, så himla mys bara och ligga och pressa liksom. 
Sedan på kvällen cyklade jag och Carran på en liten fotorunda och fottade utsikten över Ven och Landskrona mm.

Let's rewind




Sötaste minen ju :)
 
















Glad midsommar!

Idag ska vår familj och Davis familj fira midsommar i Bjuv. David är min syster, Jennys pojkvän. Så dit ska vi vid tretiden och äta nypotatis och sill och sedan jordgubbar. På kvällen blir det antagligen fest.. fast vet inte vart ännu? :S 

höhö



Vintage Clubmaster

Jag är i behov av nya solglasögon och jag har hittat dem!! <3


Dessa är äkta Ray Ban och kostar 106,48 $ 

Lite för dyrt tycker jag men hittade massa andra billigare ;)

Bla.


Jag ska lätt beställa hem ett par men vet inte riktigt vilka!! Ray ban-brillorna är i alla fall uteslutna ;)



Jordgubbar..

Hejsan! :) 

Idag vaknade jag upp med min jäkla förkylning som aldrig tycks ta slut.., rinnande näsa och huvudvärk. Fy. Det löste sig med lite halstabletter, värktabletter och en del tittande på Sex and the city i min lilla ensamhet. Annars kom Brita till oss idag med ett glatt humör ändå från Örebro. Trött var hon och klagade på att det var ganska tröttsamt, denna förskräckliga bussresa med byte i storstaden Göteborg. Hon är 86 år gammal har jag för mig, min plastfarmor också kan man säga så det var ganska bra av henne att ta buss ner hit själv när hon är så pass gammal. Innan dess tittade jag på en film som gick på tv1000, filmen hette Evening och den handlade om en tjej och hennes oförglömliga romans hon drömde om i sjukbädden. Jag är alltid en sån som kan se halva delar av filmer och sen bara dumpa och göra något helt annat, men idag lyckades jag titta på hela. HAHA. Den var helt okej, började bra och mitten var lite sådär, ganska seg men jag höll mig och tittade igenom hela.. *stolt*

Sen har man ju tittat på massa avsnitt av Sex and the city.. skitbra..man känner igen sig i så mycket av dem.. helt bra :) alla avsnitt är så bra.. jag skrattar, ler, eller bara är helt inne i vad som händer.. alltid något spännande. Nya killar efter varje avsnitt med ju, haha. Klart man inte får något dåligt samvete själv om man gör likadant. Men hell no, jag e ju singel! ;) Jag ska fan gifta mig med mig själv.. som Carrie gjorde i ett avsnitt maha... "Grattis till dig och dig, hoppas ni får det bra i framtiden" Haha, anledning till att få massa fina presenter av alla nära och kära ju.. ;)

Idag åt jag och min fina familj årets första jordgubbar till efterrätt, fan vad gott det var. Med grädde och lite mjölk satt det mycket fint i magen. Inget dåligt samvete där alls ju, höhö.

Bilder på lite allt möjligt här nedan; Take a look!







Vi hörs! <3










My own choice..


Denna härliga bild klickade jag fram med min nya kamera igår. Fin ju. För mig uttrycker den att man har olika val här i livet  vid olika kapitels slut och början och just nu är jag vid ett sådant skede i mitt liv. Vilken väg?

God natt mina fina läsare <3


Scones


Jag ville göra något och resultatet blev alltså nybakta scones, vilken underbar frukost. Inte ofta man äter det.  




Pontus blev glad när jag sa att det var scones där nere till honom :)


Mitt studentglas gick sönder igår ..... jaja.. ibland har man otur helt enkelt!



Tjolahopps

Jag hade besöksrekord igår förresten! Men säger dock inte hur många!! hihih.. Jag tror det är för att alla studenter är arbetslösa nu och har inget bättre för sig än att sitta framför datorn och läsa massa bloggar, inte sant? 

Hej svejs ;)

Fortsätt läsa, det e bara kul  att ni bryr er..... :)

pöss

btw, gräddar scones i ugnen och sen bjuder jag på en bild på dem, tsssss



Vilket underverk! <3


I natt kl 0229 föddes detta fina underverk. Han vägde 4303 gram och 53 cm lång. Så fin!! Grattis Josse och Bart, äntligen! 

Drömmer mig tillbaka till i fredags


Fina gratulationskort! (:

Citerar direkt från korten.

"Vänner som du är svåra att finna. Hej min bästis! ( : Om pojkvänner brukar man säga att man måste råka ut för många stenar innan man hittar en diamant. Om det samma gäller vänner så behöver jag inte leta vidare, för då har jag redan funnit min diamant. DU! Grattis på studenten! ( : Puss Fredrika. Tack för att du är min vän" 

Jag har bölat liter efter att ha läst detta vackra kort!! Tack Freddi för denna tid, detta är bara början! <3


"Kanske inte ett studentkort men väl en söt tjej, precis som du Ida ( :. Stort grattis på din studentdag! Du har kämpat så bra och jag är verkligen stolt över dig. ( : Nu väntar det vuxna livet på dig, njut av allt och ta vara på varje ögonblick av lycka och glädje. du är bäst lillasyster ( : Puss och kram från stora syster Caroline."

Detta är också ett underbart kort, så fina och snälla ord från min syster. Är så glad att jag har dig och att du alltid lyssnar på vad jag har att säga. Tack för allt stöd! Puss <3


"Grattis vår älskade IDA! Du är en viktig pärla och vi är så stolta att du nu tagit studenten. Kom ihåg: Lev livet här och nu, det går aldrig i repris. Vi älskar dig. / Josefine, Bart, Jenny, David, Milo, Patrik och Noah."

Ännu mera tårar... shit så snälla ni är! Tack bästaste ni <3

Nu måste jag hämta servetter och torka tårarna.

Hej hej




Student 2009

Hejsan! ( : Det var en härlig dag jag aldrig kommer att glömma. Dagen började med en liten champagnefrukost här hemma med mamma. På grund av vädret kunde vi inte ha den hos Zainabs kolonistuga så det fick jag lösa genom att ha en själv här hemma. Det gick ju bra och jag va het som smör när det var dags att åka till skolan och möta Sp06so!! I skolan gav jag och Freddi en bukett blommor till Karl Marscha vår syo. Därefter var det betygsutdelning samt utdelning för stipedium i klassen, även lite möss-skrivning. Alla var så glada och full närvaro dessutom, undra varför hhöhö. Sedan var det klassfotografering. Efter det var det sång och bildspel i aulan där alla verkligen va på topp och ställde sig och dansade på stolarna. Sedan for alla glada studenter vidare med inhyrda bussar till Sofia Albertina kyra för en avslutning där på ca 45 minuter med sång, tal, mösspåtagning, mm. Ut i regnet tog vi oss vidare till Kasern plan där partytältet låg för att äta en lunch med samtliga studenter och mentorer. Där var det sång som spelades av Prebens pågar med goiga låtar som Oboy vilket vackert väder och annat smått och gott. När alla var på topp och på bästaste humöret gick vi till Sofia Albertina kyrka för gå vidare till Rådhustrappan för studentens utspring. "Sp06so chlalallalala" hundra gånger om sjöng vi detta och massa annat. Sedan mötte man familj och vänner och tog emot sin skylt och for vidare till vårt flak. På flaket dansade vi till bästa musiken med högsta ljudet i stan!! Shit alltså.. vad kul det va!! :) Alla var verkligen på topp. Efter den rundan genom stan ringde jag till alla jag kände för skjuts hem men fick inte tag på någon och jag var mega pissig och kunde knappt hålla mig utan frågade några tjejer som skulle till Häljarp om skjuts (de var också studenter) så då var man hemma och blev mottagen av familj och släkt. Vi åt dirket och sedan var det presentöppning där jag fick fina grjejer, en kamera, smycken, ett linne och pengar. Underbart!! :) Tack alla för uppvaktningen. Efter mycket stå hej hemma fick jag, Carran, Patrik och Pontus skjuts av Marcus till Helsingborg. Där förfestade jag hemma hos Carran och mötte sedan Sanne, Cicci, Pernilla, Jasmine och Henna vis Swea. Efter att vi dansat där gick vi till hampan och sen till Temptel och sist Le Cardinal. Vi dansade som aldrig förr!

Tack för allt!! <33











Party all the time


Imorgon då va!! ;D

Studentfixande..

God morgon! :) Idag ska jag och mamma handla allt kött med mera med mera till imorgon, den stora dagen! Först ska hon klippa sig hos Idas hårdesign, jag har rekkomenderat detta ställe.. så hoppas hon nu blir nöjd. först ringde hon Eddies men det var fullbokat idag och mamma är ju så sen så att hon ringer nu... aja.. då fick det bli Ida's. Me like!

Jag har en ganska kort klänning till imorgon och jag tvekar om jag ska ha strumpebyxor eller vita gräddvita leggins. Det är frågan?! :P Tell me... give me some advice plz. Isf måste jag köpa det .. strumpebyxor.. eftersom jag pajade mina andra i måndags precis när de var på mig.. med min nagel.. fuck :P

Annars måste jag köpa lite moserande drycker till frukosten imorgon samt batteri till vår urgamla kamera... men den duger.. roligare att fotografera än att inte kunna fotografera alls.. jag menar.. hur kul är det med mobilkamera.bilder...??



me goes very crazy in front of the camera! ;)




Mammsen

Jag tycker det är mega coolt att min mamma läser min blogg och massa andras med för den delen. Det är nog många som inte vill det nämner inga namn, tycker bara det är kul att min mamma är intresserad av att läsa och tar det som att hon bryr sig om mig.  Jag skriver ju liksom ingen hemligheter, de håller jag inom mig. MAHA! Så fort hon får tillgång till en dator på jobbet eller här hemma är det bloggar som gäller. Haha skoj. :) Min mamma äger! <3 

Igår fick jag för mig att ta bussen in till Carrolajnen i HBG, närmare bestämt på söder ovanför Frisyrmakarna! Lika snabbt som jag kom in till hennes lägenehet lika snabbt for vi vidare till Väla. Där köpte hon finaste klänningen på Indiska och grymmaste skorna på H&M. Vi hann knappt kolla in affärerna förrän lilla Ida var hungrig och klagade på att hon va hungrig. Till slut gav Carran sig och vi gick till resturangtorget på väla för att checka läget. Efter många om och men bestämde vi oss för att prova något nytt (iaf för min del, Carran hade ätit där innan) på Tacostället där. Jag beställde enchiladas o syrran nåt liknande fast med kyckling som hon tyckte va torr som ja vet inte vad. När vi vara klara med det kollade vi vidare på andra delen av stora fucking Väla. Hittade ett par asheta skor på Din sko som kostade för mycket för min tomma plånbok. 

Har ni smakat mcflurry marrängswiss jag gjorde iaf det igår för andra gången och jag älskar den bara mer... så jävla god!! :D:D





Tur

Igår vann jag på en trisslott, hela 50 kronor! :D Jag verkar ha tur i spel nuförtiden.. jag menar vann ju 150 förra veckan. 

Breathe slow

Igår var det först lärarmidddag där klassen bjöd fyra lärare som vi haft under dessa tre år samt vår hjälte Karl Marscha som även är syo på vår skola men som pensioneras nu i samband med vår student. Jag åt en supergod tychoburgare och drack ett glas vitt.  När man var mätt och belåten plus lite onykter for jag och en del av klassen vidare till Tages där det förväntades studentfest. Där dansdade vi till studentsången och sjöng som bara den. Synd Freddi att du tyvärr inte följde med.. men det går fler tåg!

Jag vaknade lite innan åtta och var fortfarande trött så jag sov vidare till klockan halv tolv vilket betydde att jag missade studentbrännbolen.. 

Idag har jag spenderat stora delar att dagen framför tv:n, tittade på en realityserie om hemmafruar på trean.. shit vad rika vissa människor kan vara alltså. Jag hade också tänkt hitta en superrik man att spendera resten av mitt liv med!! Så jag också kan ligga på soffan halva dagen och resterande shoppa som en galning. Nej fy, jag tror man tröttnar.. eller?

Just nu dricker jag té som är i smak av svart vinbär, älskar svart té eller all té överhuvudtaget. Dricker det iställer för kaffe som jag hatar... eller ogillar som är bättre att säga. hihi

Jag tar ju studenten snart och är riktigt sugen på att åka utomlands men vill inte göra det i min ensamhet utan med någon eller kanske några. Typ var som. Är så trött på detta tråkiga samhälle... typ vill ha mijöbyte.. Bara resa runder kanske läsa en språkkurs eller arbeta som aupair eller läsa makeupkurs någonstans i Los Angelses eller jaaa utomlands.. Kontakta mig om ni också har lust med detta! Peace out.




Don't think twice it's alright


Alltig segt med förlust

Hej! Ingen har väl missat att vi förlorade mot Danmark idag på Rosunda. Blä, fy och usch på de. :S Nu är vi långt ifrån en plats i vm i Sydafrika... 

Idag har varit en lugn dag. Dagen började med att iaf sov till halv elva och åt en god frukost innhållande dubbelmackor och ägg. Sedan softade jag och Carran framför datorer och skrattade hej dundran åt Lasse då han kolla på STCC citurace i GBG... Svårt att förklara med ord vad vi egentligen skrattade åt men det var åt att Lasse kollade på bilar som körde men så tyckte vi det va helt ovästligt eftersom det just då inte var under tävling utan repris.. plus bakgrundsmusik. Jag och Carran fick så ont i magen efter det... defenitivt en skrattyoga ;) Sedan var jag och Carran mycket sugna på att baka kanelbullar så vi tjatade oss ner mamma till Ica kvantum för att inhandla ingredienser till de.. men det slutade istället med att vi köpte djupfrysta kanelbullar som vi sedan värmde upp här himma. Guuud så lata vi kan va ibland.
Efter det for vi iväg till Viken för att träffa Milo, första gången för mig, Margit och Pontus. Han va ju så söt och man blir ju själv sugen på att skaffa en lite tös eller påg. heheeh :)



Pussgurka

Usel

Hej!

Jag har inte skrivit på ett tag nu känns det som och ni fortsätter ändå att gå in och kolla ifall hon kanske har skrivit något kul. Något jag starkt gillar. Hmm.. taskig jag känner mig. Men men allting börjar gå mot sitt slut alltså mot studenten. Då vi studenter eller majoriteten firar för att bli arbetslösa dagen efter! Jippi väldigt imponerande. Tre års studier till ingen nytta. Hoppas fan ta mig inte de. Jag har förresten fått reda på en del betyg nu de senaste dagarna och det har visat sig vara bra resultat, mycket bra det vill säga. *stolt*

Idag har jag kollat på typ rätt många avsnitt av Sex and the city. När man väl har börjat går det inte att sluta titta liksom. Känner ni igen er? Vänta glömde jag skriva att jag typ krängde en hel påse chips eller en halv i alla fall också. Me like. 

Nu ska jag krypa ner i  mina rentvättade lakan, älskar att sova då. Det bästa som finns typ. :) 

Sov gott, det ska i alla fall jag göra.



RSS 2.0