Dagens höjdpunkt

Var skoldagen som både har gått fort och bra. Flow på det hele.
OJ! kom nyss på att gårdagens höjdpunkt var att lillsyrran Margit masserade sin storasyster!! Duktig flicka.
Hihi. Vet inte vad mer jag ska dela med mig av..tyvärr. Några förslag? För just nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Tips tack!

Första advent och Idas lussekatter


Jag har hittat Honom!

Med stort H.
Behöver jag säga mer? NEJ! Kolla bara in!
Om ni vill se mer av honom hittar ni honom i nya säsongen av Robinson.
Hans ögon, hans kropp, hans smilgropar med mera mera! ;)
MjaoMjao.

Utan att fuska

Ska ni nu gissa vilken film som denna låt är med i?
UTAN ATT FUSKA!
;)

God Morgon

Mina vänner! :) Hoppas allt är bra med er här är det också bra. Känner mig utvilad och pigg. Sen imorgon börjar vardagen igen!! Massa julförberedelser till skolans julbord får det nog bli. Kulkul. Får väl göra stora delar av julbordet här hemma i år eller något. Hehe! :)
Ska nu käka frulle. Ni vet frukost! ;)

Milo Pilo

Idag har vi fått passa Milo för hans föräldrar skulle få lite tid på Center syd för sig själva.
Här ser ni lite bilder från dagen!
Hade jag passat som mamma?

Sötaste killen

Har ni inte hört denna låt måste ni det nu. Det är från lilla melodifestivalen och ja, jag kollade faktiskt på det. Och han vann! :) Han är ju så söt och har till och med skrivit texten själv. Bästa! <3

Känsliga Ida

Detta måste vara vackraste låten någonsin. Man bölar ju nästan..Lyssna och böla även ni ;)

Mys med Elvis


Tidningar

Vi har ju valparna att passa och torka efter varje minut känns det som. De pissar och bajsar överallt! Men förutom de är de världens gulligaste och mest underbara valparna som någonsin skådats. Till saken nu va, jo vi lägger ut tidningar lite här och var på golvet för att hindra att de pissar på golven. Men jag har kommit på att det är bättre om vi trampar på tidningarna för att slippa dessa pölar alltså. Förstår ni grejen? Så mycket piss är det och på fel ställen. HAHA!

What is love?

Ja, det är frågan. Svaret på den frågan är att just nu lyssnar jag på den låten, i skrivandets början på detta fina och braiga inlägget. Tänk att man kan vara så pigg som jag känner mig nu. Tror det var för att jag tog en timmes tupplur efter skolan innan. Sånt gör mycket! Fixade ju potatisgratängen till familjen, stekte köttet samt fixade salladen. Bästa maten på länge om man får säga det själv. Alla blev ju mätta och belåtna i alla fall och det tolkar jag som ett bra tecken.
Mammsen bjöd på lite vin  och det smakade såhär:
Till maten drack vi Apotekarnas julmust. Mjao.
Det ska va medium stekt!
Jag och mamma! :) På City Gross i söndags kramade jag om mamma bara sådär när vi köade till kassan. Då var det en kvinna som sa. Det märks att du gillar din mamma! :) Inte många ungdomar som gör så. Sa hon.
Vi höres mina vänner! ;)

Lussebullar eller Lussakatter?

Vad säger ni?
Jag säger att jag gjorde sådana innan idag i skolan! De blev skitgoda!
Mjao på dem!
Mmmmmm så goda!

Lite vin

Ja, lite vin skadar ju inte en fredagskväll som denna. Jag säger som alla andra: Man lever bara en gång!
Så ;)
Har fixat potatisgratäng och sallad till familjen. Gratängen väntar på att bli färdig och sen ner i våra hungriga fredagsmagar. Jag älskar helg! Bästa maten, bästa frukosten, bästa humöret och mycket mer! Det som är speciellt med denna helgen är ju att på söndag är det första advent. Myspysigt eller vad?!
Hej svejs, nu kallar ugnen!

I'll make it


Klockan

Hoppas jag inte är ensam om detta. Men ibland gör jag som så att jag tittar på min klock och sen hinner jag inte uppfatta vad klockslaget är men är ändå nöjd. Hur kan det vara så? Det blir ju ännu värre om personer lyckas se detta och frågar då vad klockan var. Då måste jag istället titta igen vad klockan är. Hahah.. Smart ass, jag är.
Som sagt! Hoppas jag inte är ensam.

Beroende

Jag är beroende av att läsa vissa bloggar, kända som okända, vänner som ovänner. Har försökt trappa ner på de kända, ni vet säkert vilka. Känns både bra och dåligt. Konstigt nog känns det som jag saknar någonting. Hur skumt nu det än låter.. Men fortfarande läser jag mina vänners fina bloggar! :) Alltid! Puss puss på er

Fransyskan

För att fira att jag får sovmorgon till klockan 0900 på grund av att jag måste fixa ett ärende i stan imorgon bjuder jag nu på ett skämt jag försökte dra innan idag i skolan.
Läraren, "Vet ni vart fransyskan kommer ifrån?"
Jag, "Från Frankrike väl?"
Hehe.. självklart skojade jag. Idahumor. ;)
Men vet ni förresten vart den är på kon?
Jag vet JAG VET!

Valpvideo nummer trettioelfte

Säg till om ni tröttnar men det gör tyvärr inte jag och det är min blogg. ;) Fast denna gång får ni höra min fåniga röst. Visst låter ens röst helt konstigt när man spelar in?

Musik

Denna fick jag upp öronen för i slutet av nian. Och har inte slutat gilla den för det.
Så lyssna nu ni och se om ni också gillar den ;)

Fem myror är fler än fyra elefanter

Hejsan mina vänner! :)
Idag hände en grej på morgonen som fick mitt dåliga självförtroende att rasa ännu mer så jag gick till skolan med en klump i magen som inte var så särskilt rolig. Dagen började dåligt på grund av den klumpen men så fort jag fick jobb att göra vilket betyder annat att tänka på så raderades den eller ja lite i alla fall. Och om man tänker på en viss person under tiden man jobbar, gör ju det saken mycket mycket bättre. Det går lättare liksom. Men från det till vad jag lyckats prestera idag. Arbetade med mycket kött idag så fick fixa herrgårdssteken med att första rensa och sedan binda dem med lite tjockare tråd, fyra stycken. Sen stekte jag dem och lade dem i en gryta och fyllde på med rotfrukten och lökarna och massa kryddor för att få bästa smaken. Jag gjorde också rösti, som består av rå potatis som man river och steker såhär :
Idag har jag också lärt mig rensa laxar från grunden och sedan gravade vi dem till julbordet som skolan ska ha den 9e december. Men lyckades skära mig två gånger....hehe jättekul! nejnej..Aldrig. Sen hjälpte jag också till att göra skomakarelådan som vi sedan fick äta av och som var riktigt god.
På rätt finger fick Fem myror är fler än fyra elefanter-plåstret sitta! Med de avslutar jag detta inglägg. Hejhej!

Du

Varför vill man alltid ha det man inte kan få? Är det någon sorts spänning bara för det eller?
Nu menar jag inte Robert Pattinson.. ;)

Ida som liten

Ritade denna teckning till mina systrar när de skulle till Hawaii för ett antal år sedan! ;)
Minns inte det men ändå..

God Morgon

Skulle bara säga hej. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll! ;)

Härlig musik

Det går inte att ogilla denna kvinnas låtar! De är bäst!     

Sur

Över allt och inget idag. Ont i magen, på dåligt humör, kalla vinterkläder som gör att jag fryser röven av mig, nada pengar, tråkigt liv, saknar Carranbarran och Jossebosse och Jennypenny, trött på grund av dålig sömn i natt, ingen motivation till kockskolan men måste för att få  pengar och som sagt sur. Det var den informationen. Orkar inte skriva mer nu. Hej.
Så sur var jag i bilen innan....................... bråka med mamma

For fuck's sake

Sluta använda massa påhittade förkortningar annars dör jag.

Boulettes de viande d' Ida

Tja! Drog iväg till IKEA tidigare idag och köpte lite grejer till Brita och en lampa till mig som jag ska ha vid fönstret. Sedan handlade vi och då fick jag för mig att jag kunde göra köttbullar vilket då blev kvällens mat med klyftpotatisen som blev över från igår, sås, sallad och lingon. Det blev faktiskt gott om man får säga så, satt fint i magen ju. Till något annat bara för att jag kom att tänka på det så tycker jag det ska bli skojigt att gå till skolan imorgon trots att man måste gå upp väldigt tidigt. Men man vänjer sig och så fort man kommer upp är man ju pigg om man då har sovit några timmar annars inte. Så det ser vi fram emot, vad veckans skoldagar har att erbjuda!
Ha en fortsatt trevlig afton! :)

Skön låt


Vårväder

Igår for lite av familjen ner till Landskronas lilla centrum och checkade läget. Det var kul. Men inte lika kul att inte kunna köpa något själv. Men alltså den staden har typ inget utbud vad det gäller kläder eller så. Nästa helg blir det antagligen Malmö Entré, Väla eller Lund. Mer utbud om man säger så! ;) Jag har ju beställt nya uggs av Josse från Usa. Så då har man nya fina vinterskor att gotta sig med i jul och framöver. :D
Jag fick passa Milo när mamma Jenny skulle kolla en affär så då tror jag att alla trodde killen var min. Hihi. Lite kul, men sånna blicker fick jag faktiskt.
Jenny penny, the mama.
Fjortisarna som jag kallar dem fick också hålla i vagnen.
Jag fick chansen att använda mina favoritsolglasögon för det var så fint väder ute då solen bara strålade.
Geggamojamössan passar Milo så bra ju. Gulligaste ungen hittar ni här! ;)
Nu ska lilla Ida med familj till Ikea. It's the shit!
À tout à l'heure!

Valparna leker i trädgården


Så glad

Blev jag när maten kom!

Påhittade förkortningar

Jag har lagt märke till att många börjar skriva massa förkortningar till det mesta nu. Då menar jag mest på bloggar men även på andra sidor.  Exempel EH (Espresso House), DH (Desperate house wives), förkortningar på sina pojkvänner, ovänner etc och då är det oftast första bokstaven på namnet. Och mycket mer som jag inte ens förstår, till vilken mening undrar jag då? Har vi börjat få så lite tid att att vi inte orkar skriva ut hela ord så att folk begriper. Jag tycker det är helt okej att använda vissa ord som då finns redan som exempel Bla, ex, osv, mm och etc. Och kanske städer såsom Hbg eller Sthlm i sms eller så för att vara snabb för då förstår man ju, men jag förstår inte vad man vinner i tid när man skriver DH och inte Desperate House wives. En sekund eller knappt det. Hajar ni vart det är jag vill komma?

Väntar på pizzan

Nu sitter jag här vrålhungrig och väntar på kvällens käk. Ska bli så gött, är så jäkla sugen på fett mat... mjaoo.
Idag fick jag sluta vid halv ett och kom hem betydligt mycket tidigare än alla andra dagar. Så det var också nice. För er som vill veta så har jag skurit kött till gulaschsoppan och stekt det på största grejen.. Kändes som man solat efteråt så röd och varm man var. Sen har jag fixat morötterna och hackat falukorv och lite annat smått och gott. Det var inga gymnasieelever där så det var himla lugnt i köket idag. Det var därför vi fick sluta tidigare. :) Har tagit med arbetskläderna med denna helgen för att hinna tvätta dem rena.
Annars är det väl inget mer jag har på hjärtat.
Idol ikväll bara! Har ju ingen favorit, skiter fan i vem som vinner....
Pusshaj
Dagens ego bild. Puss

Dagens höjdpunkt

Ni vet godiset jag skrev om igår. Dagens höjdpunkt är att idag är lite godis fortfarande kvar vilket då betyder att jag kan äta godis idag igen! :D

Strömavbrott..

Tjabba! När vi hade ätit middag igår kväll vid sjutiden så släcktes alla lampor och vi fattade direkt att strömmen var borta på grund av stormen.. Detta fortsatte hela natten och nu när jag kom hem från skolan var det fixat. Goodie goodie tänkte jag. Missade ju Bonde söker fru som jag istället får ta in på datan nu. Älskar att man kan kolla på sina favorittvprogram på datorn nu, mjaoo på det. Fick duscha i mörkret med ett sterinljus på golvet, riktigt mys var det. Det är saker man får göra fler gånger. Alla i familjen satt i soffan och mös framför Sunes jul som ja hade på min laptop.. som vi hann kolla på innan batteriet på även den dog.
Idag har skolan gått bra, har bara bakat och bakat. det ska vara öppet hus där idag så vi fick sluta en timme tidigare. Mjao på även det. Fatta vad värdefullt det är!!
En dålig grej fick jag med posten idag men även en bra, sånt kallar Ida för plus minus noll grejer.
Vi börjar med det negativa: Månadens mobilräkning!!
Det positiva: Fick mitt antagningsbrev som gör att jag kan få pengar snart!! :D:D MJAAAAAO på det!
Vi höres mina snokare ;)

Ken Ring

Nej nu måste jag dra. Hej då fina läsare! :)

Hur ska man tolka detta?

Tydligen sparar jag på massa bussbiljetter. Jaja. Gör ni också som jag, råkar samla hela plånkan full med massa kvitton utan att kolla dem sen ändå?.. Asså man slänger ju ändå dem när den är full.

Dagens höjdpunkt

Dagens höjdpunkt är godiset jag hann köpa innan jag tog bussen hem idag. Godiset tillsammans med Bonde söker fru gör kvällen!
Bara för det ger jag er nu en dagens puss-bild istället för dagens outfit. Den vet ni ju vad jag tycker om.

Cookies

Hejsan! :)
Jahapp, då var dag tre av fem klar. Sen helg! Dagen har gått bra och man har hunnit med en del. Brände chokladkakorna men annars skitbra, man lär sig att vara mer uppmärksam och inte hålla på med annat! Lite seg start i början bara att kliva upp från den vara goa sängen, ja ni vet den känslan. Då man bara vill stanna kvar i sängen några minuter eller timmar till och med. Annars har jag gjort cookies som lyckades bli bra som de ska sälja imorgon på öppet hus. Sen gjorde jag chokladkakor som tyvärr blev brända ju för att jag glömde eller hade för hög värme. Så fick göra en ny sats och de blev skitbra. Alla gick runder och käkade på ändarna sen ju :) Bra tecken på att jag gjorde dem bra. Sen gjorde jag degen till vörtbröden som bland annat innehöll lättöl som man värmde upp i rumstemperatur och sedan i med jästen, ovanligt att man bakar med öl.. i alla fall för min del. Idag var klass två eleverna där och det var lugnare utan dessa gysar. Hehe. Sen fick man komma hem lite tidigare men sen måste jag ju bara klaga på det förbaskade vädret. Fy, blåste nästan bort ju...:P
Bildbevis på cookies och på brända chokladsaker:
Detta var de brända.. :( men sen blev de andra mer fina.
Mina nya vänner Nettan och Natali, de går också som vuxenelever så som jag. Fast de är lite äldre än vad jag är. Men snälla är de för det.
En liten finnig Ida men va fan, det bjuder jag på, man lever bara en gång ju! :)
Mina byxor och moderna skor. Mjao säger jag bara!
Vi ses!

Ye ska inte klaga men jag har lust för det

Idag började jag klockan sju på morgonen och kom hem vid halv fem. Snacka om lång dag på grund av läget där jag lyckas bo. Måste ta två bussar och avslutar med tåg när jag anläder till skolan på mornarna. Ye säger jag bara. Men såhär ser jag!! Hellre detta och ha något att göra och samtidigt bygga på erfarenheter som jag kan lägga i bagaget och ta upp när jag väl behöver det och vill. Kanske som framtida mamma då jag kan laga massa god mat till mina barn och om jag vill jobba som kock i framtiden. Jag får också lite pengar som jag inte fått på ganska länge. Jag kommer kunna shoppa loss som innan. Haha. Tolka shoppa loss hur ni vill men kul ska det bli. Syrran Josse är ju i USA till den 5 december och då tänkte jag be dem köpa med ett par Uggs. Mjao, har hört de ska vara bästa vinterskorna och jag lägger mer än gärna ett antal hundralappar på det för att slippa frysa och så, så ja det tror jag kommer bli skita bra. Dessutom är dollarn låg nu och det är ju ännu bättre. Sen då vill jag köpa nya jeans eftersom jag gått upp lite och vill ha nya. Sedan vill jag köpa nya mjukiströjor, sånna varma och goda. Någon frivillig själ som har lust att gå på shoppingrunda när jag fått pengar? Typ Entré i Malmö eller på Väla. Jag är anpassningsbar så välj ni!
Idag har jag gjort Rhode Island sås, pannkakssmet, tårtbotten, vaniljkräm och diskat. Tiden gick snabbt! Så det är positivt och nu känner man att man är riktigt trött och tog innan en tupplur så nu har man i alla fall lite mer energi. Ikväll väntar fisk till middag och sen ska lilla Ida nanna och upp lika tidigt imorgon igen.
Tudilo vänner! Hör gärna av er om ni har lust med den där shoppingrundan ;)
Ye, jag ska ju inte klaga. För vem fan vill de? Men jag saknar glöd och vill göra mer av mitt liv. Vill bara att det ska sluta regna och väntar på att efter regn kommer sol. Hoppas jag snart ser det!! :D

Angeline Jolie A.k.a Margit Petterson

Jolie Margit och söta Milo.
Hihihi.. Jenny fick flipp och översminkade Margit.

Kockajävel

Idag var det första dagen på min kockutbildning som jag då SKA fullfölja och som tar slut i juni. Då är jag förhoppningsvis färdig kock. Jo för fan, jag är ju en kockajävel då. Idag har jag gjort majonäs på 25 äggulor. Sen har jag skurit potatisklyftor (40kg) och skalat ett antal gurkor till morgondagens tzatziki. Första dagen gick med andra ord jäkligt fort och alla var super trevliga och tillmötesgående. Imorgon väntar pannkakssmet som vi ska göra crepes av och sedan ska jag göra två tårtor till en tös som fyller 16 imorgon.
Bildbevis på att jag var där idag ;)
Vi höres imorgon mina vänner! :)
Vad tycker ni förresten om min nya outfit om dagarna? Lite åt bajshållet va? :P (skojskojar)

Brooklyn

Så idag var jag, Caroline, Patte, Jenny och Milo på Brooklyn och käkade dagens buffé. Vi var där i totalt två timmar om inte mer, känns det som och krängde mat och mera mat. Det var allt ifrån våfflor, varma mackor, pasta, biffar, prinskorvar, bacon, melonbitar, apelsiner och mera. Så jävla gott! Sånt får man göra oftare, alltså äta mat eller jo men menade ju att äta där. Sedan råkade jag snubbla på ett ruttet bananskal. Det funkar verkligen som man sett i filmer. Trodde aldrig det skulle funka på riktigt.
Detta var första omgången mat.
Så glada var vi för att se mat.
Snygge bror.
Söta Milo och Jenny.
<3
Pusspuss
Landskronabo tog turistbild i fina Hlsingborg.
Så såg det ut när jag snubblade..:(

Nattamat

Igår for jag och Pattelingon iväg till den fina staden Helsingborg. Planerna var att gå ut men vi stack till en förfest istället där vi träffade en polare till Patte och efter det skulle någonstans men jag ville inte vara där. Bara massa rocktyper, ni vet sånna.. haha. Så jag och Patte drog vidare till Donkan för att käka nattamaauuud. Fan vad gott det var att äta sånt då på den tidpunkten. Det är så jävla passande bra då, mumsigt. Sedan träffade vi på hans snälla vän igen och snackade med honom lite till. Efter det gick vi hem och somnade direkt.
Hann bara ta bilder innan vi tog bussen:
Visst är vi lika?
Självklart blev det en egobild med och om jag får säga det själv blev jag faktiskt nöjd med kvällens smink. ;)

Utgång med bror

Tjena! Nu håller jag på att vänta på att klockan ska bli någonting när bussen till Helsingborg går. Jag och min bror Patrik ska till någon förfest och sedan vidare ut. Det ska bli kul och spontanitet gillar ju jag. Glöm inte det.
Pussar vi hörs imorgon med bilder!

Mamma får inte gå ut

Jag är medveten om tussarna på mattan. Sånt får man leva med!

Hets

Igår när jag köpte lite gottgott till fredagsmyset fick jag panik och öppnade påsen för snabbt vilket resulterade i att lite föll ner på marken.. :(
Det skulle jag inte gjort för nu är det slut och det skulle det inte varit om jag hade gjort så. :(
Kan ni se vad det är för gottgott?

Hollywood lockar eller kanske Anna anka lockar, same shit

Idag har jag träffat Freddi. Satt brevid henne när hon var hos frisören. Hon färgade ljusbruna slingor och det blev skitsnyggt. Efter det fixade jag en grej till den nya utbildningen jag ska börja på nu på måndag.
Sen lockade hon håret. Mega fint! :)

Valparna

Har gjort några videoklipp på valparna innan idag och jag kan inte välja den jag ska lägga upp och visa för er.
Men kan väl säga att vi då ju har namn till alla sex valpar.
Det är lite roligt för vi har fem lite mer roliga, coola namn som passar till hundar men till den sista hade vi brist på fantasi så det fick bli så:
Electra
Ester
Elvis
Elton
Bonzo
och sist men inte minst Erik
Varför Erik undrar säkert ni. Jo, det passade honom. Hahaaha..

Stay with me

Skiter i om jag är sen men denna är fan svin bra. Lika bra som svininfluensa vaccinet.

Ärr

Ser ni mitt sexiga ärr. Mjao. Men vad brun man var här då. Mjao på det med. Eller kanske vovvovv eller muuu.

Valplek

Foten ni ser är ju såklart min. Puss

Tips från Timpan

Dock är det mestadels på koeranska. Men skitsamma för det finns text under och den är till och med gullig. Kolla
in och lyssna! Visst är det attraherande med killar som kan dansa? Jo, men säg nu. ;)

Den påminner mig om en person jag träffade i skolan i augusti. Träffade och träffade. ;P Nämner inga namn.

Hängd


Jag blev häng på Vero Moda för några veckor sedan. Har inte vågat berätta det tidigare?
(Jackan hänger kvar i galgen och jag pallade inte lyfta bort den) Sånt gör Idis.

Trött på dagens outfits

Om jag hade fått spy på dessa "dagens outfits" hade jag mer än gärna gjort det. Är så trött på dem nu. Jag är trött på de flesta wanna be mode inriktade som försöker efterlikna de stora modebloggerskorna som exempel Kling, NathalieK eller snygga Lisa med mera. Ni förstår grejen. Vill inte att de stora ska sluta för de äger och vet sin grej men ni andra kan gärna sluta enligt min åsikt. Det är inte snyggt eller imponerande för att ni lyckas ta en bild på era kläder den dagen eller den ena. Tyvärr. Tycker ni istället kan ta bilder på dagens bajs eller dagens frukost why not?
Pusshaj

Jay Sean igen!


Fjortisvarning eller?


Je suis desoleé

I somras hade jag och mammi det lite oense mellan oss. Vi hade olika åsikter om saker och ting. Men för att göra det bra igen köpte lilla Ida rosor, fair trade till och med, har jag för mig haha.
Detta skrev jag bland annat på pappret runt om:
Hoppas ni förstår, annars får ni googla om ni tvunget måste veta!

Sex and the city

Har glömt visa er detta. När jag såg på Sex and the city en dag i somras och behövde pausa på grund av något jag inte minns och mitt i denna stund visas detta:
Detta märkte jag sen..
"att sanningen enbart står att finna i fittan."
Kul!

Baby, hon somnade visst


Bra vante

Denna vante har jag gjort i sexan eller sjuan. Minns inte riktigt. Och vet att jag har slarvat bort kompanjonen till den, tyvärr. Den är så bra för att man kan göra saker med den. Kan jag inte med mina andra vantar. Tumvantar.

Den där sprutan

Idag fick jag den den sprutan alla talar om. Det var lång kö och man fick vänta länge utanför i regnet. Men till slut var det min tur och det var klart lika snabbt som man satte sig där. Nu känns det bara i armen lite granna, typ som något blåmärke eller så. Hade ju inte fått någon kallelse men gick dit ändå och skrev på ett papper och sedan kunde även lilla Ida få den. Skönt!
Annars innan det träffade jag Freddi på Maddes och där åt vi lite och snackade killar. Haha.. alltid! ;) Efter det tog jag bussen till Brita och vi tog sedan bussen till hennes vårdcentral och där fick vi våra sprutor.
Jo, träffade också en person som jag inte sett på väldigt länge! Det var kul! Så snygg han är!
Vi hörs! ;)

Så jävla bra, lyssna nu!


Dagens höjdpunkt

Ensam mamma söker

Fjortis

När jag var i min fjortisperiod som jag inte vet om den är slut än. HAHA! Samlade jag på kepsar. Kolla in favoriterna:
Nu kommer en fjortisfilm:
Kul ja!

Någon som vill tinga?


Varje väsen har skönhet inuti

Spola fram till en minut. Därefter har ni chans att lyssna på fin sång. Älska Disneyfilmer!  Inte de nya utan de äldre :D Tommy Körberg sjunger ju ändå bäst, inte sant?  Så bra röst.


Klena jag

Blev lite tipsy av ett glas vin jag blev bjuden på av den 87åriga damen. Det satt fint!

Vinterpokalen,

Här har ni. Ser kanske inte så fort ut men ja det var det. Måste upplevas. Ursäkta äggnyllet ;)

Rally

För er som inte vet så är jag kartläsare sen några år tillbaka. Åkte med mitt ex Marcus och i april 2010 väntar nästa tävling fast med min styvfar Lars. Det ska bli så kul! Hoppas jag bara inte spyr som jag gjorde på den senaste tävlingen. Usch, minns att det var pyttipanna som åkte ut.. mjaaaaao ;) HAHA!
Håller på att ladda upp en vintertävling också på youtube, så fort den är klar laddar jag även upp den här så ni får se. Där får ni se när vi åker i diket...tyvärr. Men vi överlevde!

Pattelito och jag


Kul graj

Skulle ni kunna gissa vart jag var på denna bild? Tror en person vid namn Veronica skulle veta ;)

För ovanligheternas skull

Har även lilla Ida tittat på Idol ikväll. Och hon har ju ingen speciell favorit som ligger närmare hjärtat där.
Men jag hade ju glömt att denna låt fanns som Rabih sjöng.
Fan vad bra den är! Lyssna lyssna och gör för fan inget annat.

Summering

Är så jäkla trött på att skriva vad man gjort idag-inlägg. Men för att vara snäll och informera er får jag väl göra det på något vis. Har hängt med en 87-åring i en ghettostad utan att bli rånad. Det gick! Följde damen till hennes nya vårdcentral för att bland annat fixa så att hon får sin spruta, ja ni vet den och en andra massa ärenden. Det gick också. Sen blev jag bjuden på wallenbergare och annat gott. Mycket trevligt!
Nu vet ni det.
Nöjda?
Ja visste väl det.

Jackan

Skulle bara säga att jackan inte var min. Om jag hade haft den på mig på stan hade jag fan inte levt nu.

Gulleplutten


Pattelingon och jag


Mammas pojkar ikväll missa inte de!

Ikväll klockan 20 på 4an.
Missa inte.. för ni vill väl också dregla lite? ;)

Ny jacka


Är jag glömd?

Faktum: Jag är född 1991 och föddes tidigt på året. Mina föräldrar ansåg att jag kunde börja skolan tidigare för det. Detta betyder att jag då alltid varit ett år yngre än mina klasskompisar. Varenda jävla år. På varenda jävla utvecklingssamtal fick jag den påminnelsen att jag ju egentligen var ett år yngre än alla andra. Vilket jag då redan visste sedan länge.
Igår var jag på min vårdcentral i Landskrona. Frågade hur det blev med min vaccinationspruta. Denna vill jag ju ta sa jag och de sa att nästa vecka är det åldrarna mellan 19 - 29 och var fan finns jag där? Alltså är det min vecka nu och eftersom jag inte går på gymnasiet nu är jag glömd. En glömd grupp. Var fan kallas detta?!
Ser jag äldre ut nu kanske?!

Detta känns bekant

Denna skylt hittade jag i staden Landskrona. Ordet före gatan bodde jag i innan. Lite kul att den byn följer med en.:)

Detta bjuder jag på

Ni vet låten Lonely med Akon. När den kom ut blev jag och Julie helt förälskade i den och då menar jag verkligen förälskade.
Och en liten del av texten lyder typ såhär: "Lonely I'm so lonely, I hade nobody..."
Detta översatte lilla Ida med: Nobody= ingen kropp
???
Vad tänkte jag med. Men ett gott skratt har det blivit varje gång vi tagit upp det efter.. :P

Lyssna!


Vilka minnen som väcks inom  mig när jag lyssnar på dessa! Mjaaaaaaaaaaao ;)

Heta varelser


Valpvärmare


Jag som liten


Nummer

Kommer ni ihåg förra veckan jag skrev om att jag hade glömt vad jag menade med nummer som jag hade skrivit upp på mina anteckningar på mobilen. Nu minns jag. Hihi!
Det är såhär att nummer fastnar alltid. Minns man ett nummer sitter det för alltid! Jag minns fortfarande mitt ex nummer och jag undrar om det någonsin kommer raderas ur mitt huvud? Det har gått ett år och några månader nu sen det tog slut och jag minns numret än.
En annan grej är också numret jag hade där jag bodde innan. Hyllingenumret..<3 När jag brukar kolla in nya mobiler och så brukar jag alltid testa hur det är att skriva nummer med den. Och varje gång lyckas jag alltid skriva in hyllingenumret utan att ens tänka på vilket nummer jag ska slå in. Alltid kommer det numret sitta i mitt huvud. hahaha ;)
Lite kul.

Tim i Mammas pojkar

Jag följer ett antal program på tv:n nu när jag inte har något annat för mig. Och denna kille tyckte jag inte först om men nu när man hunnit se lite så är han ju förbannat snygg. Så smarrig på något vis..mmmmm
Glöm inte kolla in programmet torsdagar på tv4. ;)

"I believe I'm loved when I'm completely by myself alone"

"I believe you can't appreciate real love until you've been burned"
Älskar denna låt för hela texten stämmer in så jävla bra, lyssna själv och inse faktum!

Humor

Fattade ingen vad detta skulle föreställa!! ;)

Tiden

Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad.



Nu kör vi!

Idag följde jag med mamma till gymmet. Har en provvecka innan jag bestämmer om jag ska fortsätta hela året. Vi sprang på bandet och använde också den roddsaken haha. Sen blev det inte så mycket för det skulle bli en mjukstart så man inte tröttnar.. Så här peppad var jag efter det passet! Bra bra Ida!!

Är jag ensam?

När man har full kontroll på att göra annat medan man tar på sig tröjan.. HAHA..

2000-talet

Min bror Patrik bor i Enköping numera och läser till officer och vi har inte träffats på länge nu...:( Han gav mig detta tips på denna låt innan och den är ju så skön och bra. Lyssna på den och jag hoppas ni tycker likadant!
Saknar dig bror <3

Bloggtips!

http://litengubbe.blogspot.com/
Coolt!

Chibbe=Chips

Ringde nyss Lasse och bad han köpa med sig en påse saltade chips till mig som nästan precis anlände vid min sida. Mmmm. Gott. Igår kom Sanne hem till mig och vi hann knappt in förrän Lasse ringde och behövde flytthjälp. Kvinnor gör ju sånt så jag mamma och Sanne for iväg lika snabbt för att hjälpa till. Efter två timmar typ var vi färdiga med allt bärande i denna trappa, som tur är bor Brita på första våningen vilket var oerhört smidigt. Brita har nu flyttat från Örebro ner till Skåneland närmare bestämt Landskrona. När vi var hemma var det dags för oss att äta och fixa oss inför festen i Asmundtorp. Sedan fick vi skjuts dit och kunde börja dansa och träffa alla människor. Det var en rolig kväll men som tyvärr slutade med lite bråk mellan några på slutet så hela stämningen blev stel efteråt och de flesta drog hem.
Vi skulle ta kvällens första bild men jag hade lyckats zooma, detta blev resultatet ;)
Pose pose pose. Det är det enda vi gör. Stå ut! :P
Härlig bild anser jag.
Ballaste frisyren på länge hade Bettys bror
Pose sa jag..
HAHA.
Puss
Kyss
Jag och Wille
Eastside
vs. Westside
Denna bild får avsluta!
Puss på er och tack Sanne och alla för en trevlig kväll! <3

RSS 2.0