Konsekvenser

Vad är det mer er?
Nytt försök i detta inlägg annars kommer det få konsekvenser ^^

Vem är du?

Hej!  Jag skulle jätte gärna vilja veta vem ni läsare är. Känner jag er eller om ni bara råkade komma in på min blogg en vacker dag?
Berätta gärna nu vem ni är som en kommentar, skulle glädja mig ;)
Så se.. kom igen! :D
Denna film har man sett ett antal gånger. Men visst är han inte för gullig? Han ger aldrig upp! <3

Tarzan

Älskar denna! <3

Sjukis..

Och då är mamma snäll och köper medecin till mig ;) Tack så mycket!! Älskar dig.

Ny favvolåt


Aldrig mer smörgåstårta..

Sen efter dopet och allt vad heter fick jag Carran och Patrik skjuts till Helsingborg där vi först chillade hemma hos Carran. Sedan kom också Pitte på besök och därefter stack vi vidare mot Donkan för att äta lite onyttigt. På Donkan drog vi massa fräckisar, kul kul som samtalsämne , hehe ;). Sedan satte vi oss på hamnkrogen någon timme och bara snackade och hade allmänt trevligt!
Det var minsann kul!
Igår söndag fick vi skjuts av David till Viken när han hade slutat jobb och åt smörgåstårta en dag till.. aldrig mer smörgåstårta alltså! Glöm aldrig att jag skrev det där.. HAHA. Sen hängde jag och Carran där och åt kladdkaka igen aldrig mer det heller.. HAHA. Sen skitgod lasagne som Josse och Bart hade gjort.
Bye bye!

Dopdagen

Tja! har inte pallat skriva förrän nu. Men vad gör det det om hundra år?
Det var ju dop i lördags för Milo och Noah. Det var en fin ceremoni för dem i kyrkan och därefter bjöds det på smörgåstårta och kladdkaka i församlinghemmet. Mumsigt!
Jag fick ju äran att bli fadder till lilla Noah med för er som inte vet. <3
Batteriet la av på Patriks penkamera så ja det blev inte så många bilder som vi hann ta med den. Tyvärr. Och jag hade min kamera i bilen just för att jag skulle fota med Patriks. Men jaja alla andra lyckades ju ta bilder så det var ju skönt :)
Här ser ni mig och Carran på bilresan dit. Finklädda dagen till ära.
Margit och Pontus.
Patrik i sin officerskostym
Här går vi alla in till kyrkan.
Här ser ni en nydöpt Milo bärandes av prästen
Alla faddrar.
Noah somnade direkt när hans pappa bar honom.
Så sött!

Dop

Idag är det dags för dop för killarna Milo och Noah. <3
Bjuder på underbar musik medan ni tittar på hur fina och stora killarna har blivit!

Hoppas ni får en underbar dag! Pussar från mig. ;)

Humor

Hej alla fina läsare!
Min humor alltså ;)

Våfflor

Hej :) Dagen har varit lång tycker jag i alla fall. Kvällen slutade som vanligt med idoltittande samt djungeltittande. Är jag den enda som verkligen följer det? haha. Innan det bjöd jag alla på våfflor. Goda frasiga sådana! Alla var nöjda och glada och ja om ni känner mig och vet med er att då blev ju jag också glad.
Ojoj här ser ni alla våfflor jag lyckades grädda. Ser ni att mjölken svävar?
Jag gjorde såklart våfflorna med massa kärlek! <3
Detta var Mallas konst. Det kan vi också kalla kärlek.
Smile for the life
Margit fick låna kameran vilket resulterade i det här:
och sedan det här
och detta
puss
ida goes crazy
Enya fick också smaka lite.. grädden hamnade visst lite fel  ;)

Bra version


För ovanlighetensskull

Hej!
Vill börja med att klaga på vädret, fy usch, blä, spy, hata!
Efter det vill jag visa före och efterbilder på min ursnygga garderob.
Före storstädningen
Efter storstädningen
Man hittar alltid lite grejer man saknat när man städar, inte sant? Här ser ni min fina mössa från H&m som man köpte för två år sedan.
Sedan har man hunnit med att städa och söka jobb som vanligt.
Fotade Enya under tiden jag städade och då såg hon ut såhär :) Kanske har hon vaplar i magen.. hoppas!!
Därefter fick jag laga dagens mat, chili con carne med ris.
Stegvis med bilder hur jag gick tillväga ;)
En stolt Ida ska börja servera maten
Pontus väntar in alla
Margit kom lite sent för hon hade spelat match mot Hittarp. Tyvärr förlorade de..
Maten tog slut.. eller INTE.. sparade typ hälften. ;) Men gott blev det!
Ses

Fix o trix

Tjabba!
Som rubriken så har jag fixat o trixat idag. Carris följde med mig till stan denna dag Landskrona och hjälpte mig att bocka av to-dolistan. Det gick ju bra. Om ni frågar henne då och mig såklart! Dagen har varit bra. Vaknade som vanligt vid halv elvatiden och fixade frulle. Mumsstart på dagen liksom. Därefter ringde jag min underbara bank som först inte svarade..vilket resulterade i lite Ida-flipp, några sekunder efter ringde jag igen och samtidigt som jag sa till Carris att de kommer säkert inte kommer svara så precis då gjorde dem de bara för de!! HAHA.. kul. hoppas de inte hörde mig säga något. Så då sa hon att jag skulle komma dit och hämta den saken jag då saknade vilket då var vårt första delmål för dagen. Det andra delmålet blev lite bibilioteksbesök och tredje var butiksspioneri, ni som inte vet vad det betyder så innefattar det att kolla på nya höstmodekläder och lämna cv:n. Det hann vi med. Därefter fikade vi mumsmums på Maddes och pratade skit. Undra om det var om er? hehe.. efter fikat for vi snabbt vidare mot tatueraren där i stan och kollade på deras urval av tatueringar. Blä på dem.. inget vidare direkt. Sen fick vi syn på ett annat erbjudande, nämligen "heta stolen" hos en frisör för endast 200 kronor. Vilket då innebär att frisören fast i detta fall, ja nu kommer haken en elev från Petri i Helsingborg som får göra vad som passar henne bäst, alltså vad hon vill i stort sett. Fast såklart ser de till att de passar en och så. Så det kanske man ska göra då man är fritidsforkare aka arbetslös och så ju så då vore det perfa. Sedan efter det cyklade vi till city gross och köpte lite kanelbullar och cyklade sedan vidare till koloniområdet i stan där vi snabbt tryckte i oss dem för att sedan kunna cykla hem igen!
Det var den dagen de. Det kommer en ny dag imorgon med, och då får vi se vart den tar mig.
Ses då! :)

Jag, mamma och Enya på

promenad..
Utan zoom
Med zoom
Vädret var ju inte värt att tala om men annars var det mysigt att gå ut bara mamma och ja tillsammans med Enya. Det kändes rogivande på något sätt. Prova ni med? Med min mamma eller eran.

Morgon

Tjatjo! Idag när man vaknade och gick ner för trappan fick jag syn på nybakta frallor mamma nyligen hade handlat. Mums! Älskar verkligen de..hon hade dessutom köpt goda pålägg och juice. Till helgen brukar det alltid bli godare frukost. Gött ju!! :D
Detta var bara en parentes i mitt ljvuliga liv.
Ciao!

ÅH!

En mätt Ida meddelar nu er att hon nyligen ätit en fet pizza från Mamma Teresa! ;)

Beautiful

Ibland bor man fint.

Enjoy :D

Det går bra nu.


Jag älskar verkligen mig själv ibland, hahaha... Och ja jag kan ju lika bra kommentera att jag är medveten om min finne som idag blev ett fete-sår. Ja, jag ser det tyvärr;)
Innan idag lunchade jag med underbara mammsen och Carrisen på Max. Av alla romantiska ställen väljer jag Max. Åhhh vad gott det var.. Fett det gillar vi och pengar med för den delen. Efter det gick vi runder på stan och kollade doppresenter till pågarna. Jag frågade några om de sökte personal och så.. skulle lämna cv till två! Yeah det har framsteg, fast ja sen vet vi ju inte vart det leder. Men ja det är i alla fall en början. Efter mitt ivriga sökande efter jobb kom vi fram till den studion där jag agerade modell för en dag, ni vet. Gick igenom mina bilder och föll för fyra stycken helt perfekta!! Skulle återkomma.. eller de skulle ringa om tre veckor och se om jag ville köpa dem då. Nu jag inte har tillräckligt med pengar att lägga ut på sånt. Men hon som jobbade där meddelade mig att hon skulle fråga chefen om de kunde lägga upp mina bilder på deras hemsida...självklart om de frågar mig. Så ja då betyder ju de ja.. att det då blir gratis. Japps.. Tack mamma och pappa för att jag ser ut som jag gör, me like! hehehe :P Men hon där tyckte också bilderna vara bra... yeye hoppas hoppas!

Så fin låt att jag får tårar


Hjälp!

Syrran frågade innan om jag ville ha hennes toning av hårfärg, rödbrunt... Ska jag våga färga det????
Hjälp!!

Horoskop

Tja! Jag är en person som alltid läser horoskop i tidningar och försöker alltid klura ut vad de verkligen menar. Jag menar..de är verkligen svårlästa. Enligt mig i alla fall. Ni vet gratistidningar såsom Metro eller City Landskrona för att nämna några exempel, där läser jag dem alltid. Och nu har det i alla fall gått så långt att jag får mitt horoskop skickat till mig på min mejl var dag av en hemsida jag lyckats hitta. Mitt horsopskop lyder idag såhär;

Vattumannen 20. januari - 18. februari
När har du senast bjudit ut din mor, din bror eller din syster på restaurang - utan någon bestämd anledning? Vore det inte en idé?

Ja, jag är alltid annars stenbock på de flesta andra tidnignar eller så men just här är jag vattuman. Precis vid min födelsedag skiftar det. Men jag är oftast stenbock..

Det roliga är att jag idag ska möta upp mamma och Carran på stan (Helsingborg då) och luncha med dem. Detta var bestämt innan jag läste mitt dagliga horoskop.

Lite nice ju!



Jag gillar ärliga bilder. Här har ni en sådan! ;)

Längtar!

För alla Twiligthfan har ni nu denna viedo att kolla in. 6 min lång trailer ;D!!

...

Det går bra nu!
Orka den jävla gubbjäveln....
Det kan vi kalla rättvisa...
uscf fy
far o hhh

It's easy


Lyssna!

Peppmusik till festen, städningen, på gymmet..när du bakar......aaa till allt! pöss

Så e de

Innan skrev jag om min bakning, sockerkakan ni vet! ;)
Denna njutning varade inte länge..
För att Enya vår hund lyckades ta den från bordet (vi hade hunnit äta hälften drygt) och springa ner med den ut på verandan.
Pontus hann ta den ifrån henne innan hon han tugga i sig något..
Shit shit!!
Denna sockerkaka fick inte leva länge!
här har ni henne... tjuven! ;)

Ohh lala

Har har ni en framtida idol om ni frågar mig!
Ikväll ska jag se det igen.. Idol då :D

Städning + bakning

Tja! ;)
Idag bråkade jag med mamma. Skulle nämligen egentligen följa med Carran till henne i Helsingborg och hänga där lite. Men för att jag var så oförskämd fick jag stanna hemma...Blev ju så förbannad men fick bita i deta sura äpplet. Hade ju då gått upp i nödan..kl kvart över sju. Så för att stilla min agression tittade jag på mitt favoomorgonprogram Vakna med the Voice tills det slutade vid nio. Sen somnade jag om och vaknade igen vid halv tolk. Gick därefter ut med Enyis som troligen bär på valpar (Hoppas de!). Hennes pök heter Kenzo och honom har jag berattat om i tidigare inlägg, dvs Jennys hund. Så om drygt en månad föder kanske Enya några valpar som jag då säkert kommer få passa då jag har all tid i världen. Tillbaka till promenaden med Enyisen då. Jag har verkligen inget att göra på dagarna så jag satte jag ju mig såklart direkt vid datorn och kollade mejlen och ansiktsboken etc. Därefter tog jag disken och började sedan baka en sockerkaka.
Saftig sockerkaka med smak av citron. Gott!
Medans kakan gräddades i ugnen började jag städa.. och efter några timmars städning var undervåningen nästan helt städad! YEAH!! Mamma och Lasse kom nyss hem och de blev allt glada och tacksamma. Älskar att göra folk glada.. då blir man ju så glad själv.
I kväll är det Idol man ska glo bo. Shit dagens höjdpunkt ju! ;)
Hare!

Anledningen..

.. till mitt bloggnamn har ni nu. Denna låt föll jag för pladask då jag såg filmen Into the wild för första gången. Den är jätte bra och se den om ni har möjligheten till de för ni kommer inte ångra er, det vill jag allt lova!

Carpe Diem

Nuet är det värdefullaste du har

ty det förflutna har du inte längre

och framtiden

vet du inte hur länge du har


Något att tänka på om man vill banta;


Jag har det i munnen några sekunder

i magen några timmar

men på höfterna hela mitt liv


Fritidsforskare

A.k.a Arbetslös. Maha... ;)
Det är jag! Ville vara upplysa er om de...
Idag ska storsyrran Jennys japanska spets Kenzo övernatta hos oss. Jag ska vara hundvakt. Fick tillåtelsen att sova med honom med för att han inte skulle bli så mammig. Hmm.. Hoppas han nu väljer att sova i mitt rum och inte brevid Enyisen i mammas sovrum.
Här ser ni nu en nyfiken Kenzo på midsommarafton i somras. Han är vit hela han.. ja nästan i alla fall!

Bara sådär

För någon dag sen fick jag upp ett namn i mitt huvud. Detta namn tyckte jag var väldigt fint och  väldigt passande till min framtida son. Hah? Nu tror ni säkert att jag väntar barn vilket jag inte gör. Namnet jag syftar på är Hugo. Så gulligt ju. Och om jag får en dotter ska hon såklart heta Saga som jag då har vetat längre än just för någon dag sedan.
Ida = Hugo och Saga ....
Vi får se!
Puss och god natt!

Modell för en dag

Hej :) Checka anotherprettyface.se för mer information. Det ni kommer läsa där fick i alla fall jag vara med om, en rolig upplevelse. De tog cirka 80 bilder med olika bakgrunder med två ombyten och sminkningar. Blev riktigt nöjd. Kunde inte riktigt bestämma mig där vilka bilder jag var mer elller mindre förtjusta i så jag skulle istället återkomma någon nång i veckan och bestämme mig för vilka bilder jag skulle köpa. Det kostar ingenting att bli stylad eller så utan det är istället bilderna man får betala för. Men det ska det tydligen vara värt. I alla fall om man frågar en som heter Ida Petterson ;)

Här får ni i alla fall se hur jag mitt hår såg ut och även min sminkning:

PussPuss, mer får ni se när bilderna är köpta! ;)

Pink

Som sagt den planerade lurren blev ju efter alla om och men av till slut. Då vi aldrig hitta det perfekte stället med stort P. hahaha.. Det fick bli kinastället framför Knutan, dagens buffé. Riktigt gott jajaja!
Carran var lite beredd där ja.
Posera posera, för ja det gillar vi!
Vilket kärt par va? Det är ju jag och min framtida man ni ser på ;D
Vi gick runt i hela stan för vi var så osäkra på vad vi var sugna på...
Hahaha... detta var efter andra omgången mat. Aptitligt ju ;)
Goa och glada!
Kolla vilka söta Cheap monday jeans till små barn som Milo och Noah. :D
Doppresent kanske?
Har jag sagt att jag fått äran att vara fadder till lilla Noah (Noah är min systerson som ska döpas den 28 September). Eller för er som mer föredrar ordet Gudmor. Saksamma. Vilken ära! :D <3
Testade höstens nya Cheap monday jeans på Tretton, lila.. som på denna bild ser ut att vara blå. Dö heta! Dock ganska låga..
Pitte shoppade återvunnen tröja. Najs ju
Min nya diamant :D
Sen mötte vi upp Mamma och fikade.
En lång dag! :) Tack för sällskapet mina fina lärare. Som systerJenny kalla alla vi möter under livets gång.
Yeah på den! Ikväll blir det Idoltittande..jag blir nog fastklistrad då de visar från Malmö :D
Hej då :D

Lurre

Hej! :)
Spenderade natten hemma at syrrans place i Helsingborg. Nu sitter jag här vid hennes laptop och väntar in bättre tider det vill säga kl 12 då vi ska möta upp Pitte för en lurre. Carran var sugen på att dra till Harrys eller nåt. Det blir nog de. Sen blir det väl lite vandring i stan. Kolla läget ni vet.
Jag har fått äran att låna Patriks nya kamera, den nya pen ni vet, olympus nåt. Den har jag haft hemma nu en vecka utan batteri för att lille snygga Pattelito inte hitta batteriaddaren, men igår av ren slump hittade Carolajnen den. Shit vad glad man blev. Så nu är  den laddad och klar för fototajm. Det ska bli kul nu att ha som sysselsättning då man är arbetssökande, ni vet. Jao va bra! :)
Smile ;)

Jag e ja

Tja!
Krängde en HEL kebabpizza idag! Shit alltså. Rekord för Ida Petterson.

Så söta


Mmmmm

Ville bara säga att jag nyligen har ätit värsta goda efterrätten bestående av vaniljglass, banan, kex och grädde toppad med chokladsås. Muuuuuuuums!
Cya! ;)

Fotorunda

Tja! :)
Var på fotorunda med en kompis i söndags och fick nu idag bilderna som han hade redigerat och så.
Riktigt nöjd blev jag!
Tack Freddie Evertsen, det får vi göra om :)

Oh, baby

Jag har pausat i mitt livliga lilla underbara liv. Bara så att ni vet. Oavsett om det aldrig skulle kunna fungera i verkligheten men ändå. Vi kan tro de så blir det så, visst?
Haha.. Jag skriver såhär för att jag jättegärna skulle vilja göra det. Ni vet, trycka på pause-knappen och bara chillaxa.
Jag började ju plugga naturvetenskapligt basår på min gamla gymnaiseskola för några veckor sedan. Hoppa av.. eller vänta måste vi vara så drastiska? Vi kan väl säga att jag slutade. Låter hundra gånger bättre.
Sedan gav jag mig in på kandidatprogrammet i teologi i Lund. Men det vill jag ju heller inte syssla med...det var inte min grej.
Så...vad blir det hele då?
Jo, Idids blir arbetsökande istället för arbetslös. Bra va?
Och ja, nu vet ni det.
Puss Puss

RSS 2.0