Grymt bra låt ;)



Om ni vill komma igång till valborg så ska ni lyssna på denna, grymt bra låt. :) Åhh, jag ska jobba då och favorittjejerna ska festa utan mig.. i Lund och allt. :( Skittråkigt att jag inte kan följa med... Aja.. jag får väl träffa mina syskon för en eller två öl efter jobb vid tolv eller något. ;)

Bonasera Bonasera plz

Tja på dig! Lånar nu Jens dator...så därför kan jag nu blogga lite.

Kvällen har gått bra, nästan för bra. Nej skoja, så bra var den ej men hyffsad. Kan i alla fall säga att kvällarna går bara bättre och snabbare för varje ny kväll som kommer. Känns hur bra som. Börjar se ett mönster med nya arbetsplatser för min del. Det gäller bara att hitta den känslan och kunna hantera det på ett ganska bra sätt.

Annars så tidigare idag lunchade jag med min underbara mamma, Carran och hennes pojk Jens på Café annorledes. Det var fint, sen lite stan efter de och även lite matplugg, övar på en massa jäkla recept. Sen till Bonasera igen.

Imorgon väntar en fika med Parre och Jasse. Ska bli fett nice att få träffa dem igen, snacka av sig och ladda batteriena.

På tordag händer det en annan grej, tror jag det blir. Men mer säger jag inte. Hihi.

Vad ska ni göra på Valborg? Jo jag ska ia alla fall jobba eller praktisera, kalla va fan vad ni vill. Jag ska göra det i alla fall. Ganska sugit. Bläää. Men shit vad jag ska lära mig en massa. Det är då man lär sig, de dagar alla andra är lediga. Ja ja bara att bita ihop. Vi ses sötnosar. Miss ya so very much!


Internetproblem..

Jag har inget internet förrän på fredag då datasnubbarna kommer hem till mig i Helsingborg och som ska försöka lösa problemet..

Så nu vet ni de.

Puss på er så hörs vi snart igen!

Min samling

Min lilla samling av solbrillor. Fin va? Åhhh! Det ska bara bli ännu mer.. bara älskar att kunna variera och så bland olika beroende på humör och val av kläder.

Lite kvällsplugg


Denna bild bevisar vad jag suttit och gjort den senaste timmen, framför facebook dock. Men hallå, det är bättre än ingenting. Ellerhur kära läsare?
Har pluggat massa ingredienser till goda såser bland annat. Men snart säger vi god natt och jag hoppas ni haft en bra dag.

Lite desserter

På Bonasera.

Mina favvobrills hittades

I måndags när jag skulle börja packa inför en vecka i Helsingborg så hittade jag mina favoritbrillor i en av väskorna. Fatta glad jag blev.. :D

Panodil

Igår när vi hade käkat klart på pizzerian Cavolo nero. Så mådde min mage inte så bra så jag chansade och frågade en av pizzabagarna om de hade någon tablett som kunde underlätta detta. De hade och så sprang en av de stressande bagarna ut till sin bil tvärs över gatan och hämtade en tablett till mig. Såååå himla snällt sa jag och tackade så mycket.
Ibland har vissa ett hjärta av guld. Han kanske inte får tillbaka något av mig men han får det med säkerhet av någon annan för snällt var det.. :)

Ny piercingsmycke

Har glömt visa er min nya piercing. Här ligger jag utan någon piercing alls. Syns kanske lite dåligt på bilden..
Såhär ser den i alla fall ut en stjärna fick det bli trots det som tyvärr hände.
Ida = en stjärna säger vi nu. Eller hon har i alla fall en stjärna på armen. Inte många som har de.. hehe

På Tempel utan alkohol

Tjena! Igår bestämde jag mig i alla fall för att jag skulle följa med Jasse på en förfest. Vi drog dit men utan framgång, det var inget folk.. Så vi stack till en pizzeria och käkade under tiden. efter vi käkat där kom vi tillbaka utan framgång där med.. Så vi, Jasse, Lousie och jag tog bussen hem till Jasse då istället. Där försökte vi komma igång trots vi hade blivit totaldissade. Men sen efter någon timme ringer denna kille som bjöd oss på förfest att vi kunde komma nu så han fixa ner oss dit igen genom att betala taxin. Aldrig skulle vi dragit dit annars. Väl där var det bara massa killar och det var rök i hela lägenheten, inte ens musik hörde vi. Jag hade redan bestämt mig för att hålla mig borta från alkoholen för någon vecka sen så jag drack inget alls. Efter vi hade varit där ett tag fick vi skjuts av den långe Alex till Tempel där vi skulle börja dansa för kvällen och långt in på natten. Det var ganska mycket folk på tempel och jag kände mig mest tråkig som inte drack. Men fy fan vad alla andra är fulla och osexiga när de dricker så mycket. Så ofint alltså. När man själv är full eller lite lullig då märker man ju inte de. Jag fick sova hos Jasse i natt så det var väldigt snällt.
Här kommer dagen - kvällens och även nattens bilder.
Jag var rockbrud.. Jag har hört många säga att jag har en lite rockig stil. Vad gör de, det är ju fint och något som jag gillar.
Jasse när vi väntade på den dumma kocken, han som bjöd oss på förfest skulle komma. Här skulle hon göra sig varm..
Smiiiile
I taxin
Jasse gömde öl...hittar ni vart?
Pose
Närbild nr 1
Närbild nr 2
Gänget..
Det får avsluta det hela. Det var i alla fall kul och vi var nöjda allihopa. ;)

Splittrad.

Känner mig splittrad, osäker, och har sämsta självförtroendet som alltid.. Det blir heller inte bättre för att en viss kock skäller på mig och klaga på att jag är för långsam att lägga upp mat exempel. Det var en som gjorde det igår på Bonasera, precis under service...Jävla mes. Han bara nåt i denna stil, du måste bli mycket snabbare om att du ska klara detta, lär ni er inte detta i skolan och så vidare... Klagade och klagade på mig. Jag är blyg av mig sa jag då. Jag liksom måste känna mig trygg och så innan jag vågar mig på en massa. Så var det på mig på olearys med. Jag trivdes med mina arbestkamrater som fan då och då vågade jag... jag har liksom bara varit på bonasera i fyra dagar..
Jag förstår att det kanske märks att jag inte vill detta till hundra procent för det vill jag inte. Jag bara såg en artikel i en tidning om att  bli kockajävel av en slump.. så hoppade jag på den. Ska jag vara ärlig gjorde jag det enbart för att få in lite kapital för just då var jag en fattilapp och bara ruttnade hemma som en jävla mögelsvamp. Ville inte ruttnaa mer då så jag började denna utbildning ENDAST FÖR PENGARNAS SKULL! Helt sinnes när jag tänker på de. Och nu står jag där, snart klar kock. Kan inte fatta de, för jag har typ inte lärt mig nåt alls under denna tid. Jag har ju inte haft intresse för fem öre. Det kanske därför min lärare skäller på mig och så för jag är slarvig.. kanske är det för att jag inte har något speciellt intresse för de.
Jag frågar mig själv.. Vad kan jag? Kan jag de? Laga de och de eller de och de? Kan ingenting...
Helt sinnes.
Sen helt på de har jag bråkat med mina fule bror vid namn Patrik. För att göra historien kort så var han dum så jag slängde min smoothie på honom han fick damp, sen drog jag hem.. för jag pallade inte vara där i hans lägenhet mer. Sen sjukade jag mig från jobb. "magsjuka, spytt hela natten.."
Så nu sitter jag här, ledig en fredagkväll. Hur underbart är inte de liksom?!?!?! :D:D
hej då..

Call me

Joina mig? ;)

 

 


Mor

Ville bara säga att jag saknar min underbara mamma <3 Puss

Första dagen, vilket surt äpple

Det gick faktiskt ganska bra igår på Bonasera. Första dagen och allt. Fick gjort en del bland annat bakade jag bröd, gjorde ceasardressing och mycket mer.. De gör det mesta från grunden. Är nästan imponerad hur mycket de gör och hur mycket de anstänger sig. Men maten är ju också av lite högre kvalité, så det är väl därför. Jag kom dit lite innan tre och fick gå hem strax efter klockan elva. Det var en ganska lång dag.. men den gick fortare än vad jag hade trott den skulle. Sitter nu på Carrans dator i stadsbiblioteket i stan, vi fikade precis. Mmmmm vad gott det var. Igår köpte jag ny piercing som egentligen skulle blivit en skruvliknande sak, men han kunde inte få på den, han provade till och med med två olika.. men den fungerade inte så jag valde istället en silvrig stjärna som då fungerade skitbra att sätta på. Så jäkla typiskt. Men jag är ju en stjärna så varför inte...:P
Nu ska jag typ gå ner mot det sura äpplet.. det handlar bara om att bita ihop, hoppas jag kan lägga upp bilder på min nya piercing sen ikväll. (:
Puss på er.

Gokväll

Nervööööööööös. Allt är fixat inför imorgon. Är redan fööör nervös ju eller så att det börjar kännas i magen i all fall.
Men va fan, detta ska man väl också klara.
BONASERA BONASERA!

Justin Bieber ja ;)


Min dag

Idag har jag bakat kanelbullar och lagat kvällens mat.
Efter jag var klar med mina kanelbullar gjorde jag potatisgratängen sen salladen, sen fläskfilén, och sist championsåsen. Alla var nöjda men även jag, snart riktig kockajävel och allt! Skitmätt är jag nuuuu.... :D
Här har jag lite bilder under dagen...mest på mig.
Ester lekte hej vilt med mig.
Hon ville hela tiden pussas... med tungan och allt.
Hihihih.
Kanelbullarna jag gjorde. Blev cirka 42 stycken på 50 gram jäst.
Här steker jag kött.

Kärlekslåt


Min piercing

Jag drömde att min piercing gick av i natt.. Så satt jag dit den själv med skitiga händer fullt med bakterier... usch vad ont det gjorde. Vilken mardröm alltså... Men på tal om det vill jag ju skitgärna byta till en ny, denna gång en riktig skruv... fatta coolt. Toppen på en skruv alltså. Hahaha det ska bli min nästa! :D Har redan tittat ut den.
Cooliga jag ja...

Sug på den ni


Tvättar

Bland annat mina kockrockar. Fast här hänger de och väntar på att få bli skitiga igen. Snart praktik ju, nu på måndag. Längtar som fan nu! Det ska bli så kul alltså. Synd att det är så få veckor bara.. men men. Snart är det byxornas tur att bli rena. Har slarvat och glömt mina förkläden på O'learys. Men men... mina lärare spciellt Zdenka blev inte alls glad när hon hörde de. Hon sa såhär: "Jag har aldrig träffat någon som är så slarvig som du Ida"... Hahahaha kul ju. ;)

Inget att göra..

Jag har inget att göra...håller på att tvätta massa kläder. Det är det enda. Egentligen skulle jag och Carran haft huset för oss själva i en hel vecka då familjen skulle på semester i Spanien. Men på grund av ett jävla fucking vulkanutbrott i Island kommer de inte iväg... Så synd om dem.. :( Jag lider med dem.
Hej svejs.
Förresten, hör av er om ni vill hitta på något. Jag har verkligen pissetråkigt...

HELG!


Idag var det sista skoldagen innan min nya praktik. På måndag gäller det och i tre veckor frammåt. Det kommer bli bra. Inte alls länge ju, dessa veckor kommer ju gå megamegafort. Ikväll ska det sparas pengar genom att sitta hemma framför tvn och datorn.
Livet är så tradigt ibland, precis när det är som roligast i skolan eller så måste man vidare. Känner så nu inför den nya praktiken. Kommer sakna en person skitmycket... Blää

Den duktiga flickan blir till vadå?

Jag måste säga er en sak. När jag gick i grundskolan så var jag som flitigast. Pluggade som bara den och gjorde alltid mina läxor i tid och övade in mina prov. Lika så under gymnasiet. Men nu helt plötsligt av någon konstig anledning har jag blivit  helt till det motsatta. Eller det tycker i alla fall min lärare Zdenka. Hon skäller och skäller på mig varje gång hon ser mig. Det kan att jag ställer dumma frågor, att jag är slarvig, att jag inte lyssnar och att jag måste vakna..och mycket mer. Igår morse var inte det första hon sa god morgon utan, "Vad är det för skitig rock, gå och byt om till en ren!" Hon kan skrika på mig ibland.... haha det är helt sjukt.
Vad har hänt med mig? Stämmer det att jag har blivit slarvig, nonchalant och ointresserad eller är det Zdenka som är ovanligt sträng..
Det är liksom bara mot mig hon är så sträng. Eller det känns nästan som så.

Solen är här!

När jag kom hem från skolan idag så satte jag mig direkt ute på verandan för att sola lite. Det var finfint! Det resulterade till och med i att jag har lite rosa kinder nu, ännu bättre liksom! :D


Skolan

Jaha, har inte så många bilder på det jag gjort i skolan på sistone. Men jag kan i alla fall skriva att jag hunnit baka massa bröd, gjort vaniljglass, crepes, panerat tigerräkor, och mycket mer som jag inte kommer ihåg nu, hihi.
Ska försöka hinna med att få några bilder. För er skull.
Puss på er.
Så trött jag är ska jag nog gå till min bästa med tomma vän, sängen.
Ses mina fina läsare! <3

Imorgon

Händer det grejer fan :D! Dont tell ya more.


Pascha club

I lördags fick jag ett sms från Jasse där det hon frågade om jag var sugen på fest. Först tänkte jag nej men ångrade mig lika snabbt igen. Skulle ju lugna ner mig med allt vad fest och sånt heter. Men nej nej jag festade lika mycket ändå. Vi var på förfest hos snyggatse kocken med skabbigaste lägenheten och sen var vi på Pascha och dansade och drack en massa. Därefter mådde jag piss då jag tyvärr blandade för mycket.... Fan när ska man lära sig?  Sen drog vi då jag tyvärr inte mådde så bra och beställde pizza, käkade en tugga innan jag var tvungen att spy. Det var den pizzan de. Sen tog vi taxin hem och jag sov hela hela jävla söndagen lång tills jag hade orken med Carran att gå till Haket och käka bakismat. Sen efter det blev det promenad till min nya praktikplats, Bonasera och sen genom gröningen i det finfina vädret.
Så såg jag ut. Carran hade orken att fixa mitt hår. ;) Tack gummsan.
Jasmine och Louise.
Snyggekocken som gav mig de bästa av tips till kockyrket ;)
Slagsmål..
Jag och den snygga kocken... som har ett namn, Nicklas heter han.
Sen efter mådde jag pizzzzzz..
Maten dagen efter satt inte fel alltså! ;D
Nu på länge ska Ida vara borta från allt vad fest heter. Så ring eller smsa inte om ni är sugna... sorry. :P

Ny arbetsmössa

En dag på O'learys hade jag och Love väl det lite tråkigt. Så vi gjorde en ny arbetsmössa till Lasse som också jobbar där.
Så sööööööt va? ;) Jag skrev till och med hans namn...
Det är Love ni ser i bakgrunden.

Bonasera

Ny praktikplats = Bonasera i Helsingborg!
Idag fick jag agera praktikant på Hotell Öresund på grund av vissa saker som är för komplicerade för att rabbla upp här. Jag var där i alla fall. Träffade nya människor, många nya trevliga kockar. Jag skulle bara vara där idag.
Nu väntar vi på en måndag i vecka 16. Då ska jag vara på plats på Bonasera.
Ciao, nu tar Ida helg!!
(Mina nyaste solbrillor)

Min drömprins existerar!

Idag har jag stött på min drömprins !! :D I alla fall hur han ska se ut! Åhhhh! Jag smälte varje gång jag fick se honom. Brunt hår, längre än mig, söt, lite smal mer normal och blåa ögon. Shit, honom måste jag träffa igen. Han var liskom inte sån som visste om att han var snygg eller så... hatar sånna killar... sorry..:/

Ida bloggar från skola i Kävline

Shitshit... Ironi, ni förstår nog om ni läste vad jag skrev för någon dag sen... Haha!
Idag lyckades jag i alla fall med alla mina moment. Här har jag lite att visa.
Ursäktar redan nu bildkvalitén, ska snart köpa Iphone , ett måste alltså! Mina kanelbullar blev sååååå goda. Vi hade en beställning på 25 stycken och så gjorde jag drygt 33 så resten som blev över käkade vi snabbt upp.
Brytbröd ser ni här. Yeah! Detta innehåller vatten och sirap istället för mjölk och socker. Allt för att underlätta för dessa laktosintoleranta människor.
Sen gjorde jag vit cholkadmoussetårtor, fyra stycken. Ej bild, efterson de väntar i frysen och ej hann blev klara.
Fick sånt flow så nu tänker jag baka ihop något här hemma. Hoppas vi har ingredienser nu. Ses!

Saknad

Jag saknar min gamla praktikplats O'learys nu, jätte mycket! Trots denna stress och dessa tider saknar jag alla människor man jobbade med och allt man gjorde. Bläää vad jobbigt det är med avsked.
Vill tillbaks nu ju.... :(

Dagens höjdpunkt eller inte...

Idag fick lilla Ida vara i bageriet. Vi blir alltid tilldelade vart vi ska vara och jobba under två dagar i skolan. Sen får vi massa recept hit och dit som vi helst ska hunnit göra. Baka bröd, kakor, tårtor. Ja, alla dess bakverk som finns.

Idag fick jag recept på:
~ Chokladtryffeltårta
~ Matbröd
~ Pajdeg
~ Vit chokladmoussetårta med passionsfrukt
Jag började först med tryffeltårtan eftersom den skulle  hinna svalna till service. Hade den i ugnen för länge vilket resulterade i att den skar sig = misslyckat.
Sen skulle jag göra dubbel sats av matbrödet, gångade med två på alla ingredienser förutom mjölken. Så hela limpan smakade och luktade tyvärr bara jäst = misslyckat! Så sa min lärare att den helst skulle vara med vatten i så jag fick jag göra om det fast då med vatten och olja. Då gjorde jag istället brytbröd = LYCKADES!
Pajdegen  som jag gjorde blev väl rätt hyffsad fram till.. men vänta sen när jag gräddade dem så sjönk hela pajen så det inte blev någon kant = misslyckat.
Sist gjorde jag en tårta igen fast med vitchoklad.. den skulle frysas ner i några timmar. Resultatet på den får jag se imorgon men jag gissar på misslyckat där med.
Min lärare var inte glad på mig alltså... Det förstår jag. Jag är inte alls fokuserad nu. Imorgon ska jag nog göra om alla recepten igen tills jag L_Y_C_K_A_S!
Hahahaha... Bye bye!

Mjao

Kollade nyss www.blisedd.se och där hittade man bilder från i fredags på Le Cardinal. Kunde ej sno hit dem så ni får gå in där om ni vill snoka. Hihi!

Kölappsystem

Nu några dagar i rad har jag handlat på Ica kvantum, där utanför kassorna. Förbutiken eller vad den kallas. I alla fall. Där har jag handlat. Väntat varje gång med kölappen i min hand. Varje gång har jag alltid tittat på min siffra som idag då var siffran 78, jag låg väl tio siffror efter då de som jobbade hela tiden ropade upp massa nya nummer. Varje varje varje gång tittade jag på lappen då jag hörde ett nytt nummer, som om att jag hade glömt min siffra varje gång. Åhhh, så dum man kan vara ibland.
Man glömmer ju inte, man är bara så uttråkad och kollar för att kolla, inte för att man har glömt. Det är mitt konstaterande.
Det irriterar i alla fall mig. Att jag hela tiden kollar om det är min siffra även om jag innerst inne visste att den inte var min.
Hejsvejs!

Denna bloggavärld alltså..

Idag längst uppe på blogg.se kan man läsa om en tjej som bloggar från New York.. Men hallå vadå Ida bloggar från Landskrona. När fan är inte det coolt? Nu ska man alltså flytta till en annan världsdel för att bli accepterad, har jag förstått det som. Nej fy.

När fan är man tillräckligt cool idag i denna konstiga bloggvärld? Jo, genom att blogga från New York ett exempel. och samtidigt genom att blogga om vilka inköp man gör dag ut och dag in. ÅHÅHÅ idag köpte jag nya rosa trosor med spets  eller idag köpte jag nytt armband eller denna mer speciella, idag köpte jag nya skor från den och den butiken. Så liiiite bryr jag mig på era alla modebloggar, så fucking trött på er. Ööööööö gå och lägg ägg eller något
Kom på nåt nytt. Blogga om tandpetare eller och bordtennis vad vet jag. Tamponger kan vara kul att läsa om, eller toalettpapper. Det finns för många likadana...
New York hit och Paris dit. Sen när skulle man flytta utomlands för att anses vara en cool bloggare?
Jag menar det står ju liksom bara att hon bloggar från New york, inget som utmärker mer om henne blogg. Man kan ju klart utan att behöva läsa  mer gissa att den handlar om mode. Eller försöker, rättare sagt. För alla härmar bara alla.
Jag bloggar från Landskrona och det är jag stolt över punkt slut.

En segare- än segast- dag

Idag var första skoldagen på länge då jag varit på O'learys några veckor. Den var skitseg. Först att gå upp så stans tidigt och sen cykla så tidigt på morgonen. Fick inte göra så mycket idag, men hann istället glo på film. Såg denna underbara film som handlar om matlagning. Skitbra! Sån feel-good-film!


Nu ska jag vidare in i pluggvärlden igen. Tyvärr saknas motivation och sånt dära då jag endast kommer på mig själv att jag tänker på annat när jag exempelvis läser om campylobacter. Usch, nej palla!
Hej då.

Söndag..sugdag

Jag gillar inte söndagar.. de är så tråkiga och deppiga.

Jag och Patrik som små

Kan man verkligen se att detta är jag och Patrik som små. När man jämför festbilderna från i fredags med detta?

Molly Sandén


Le Cardinal

Efter jobb igår som blev ganska tidigt, långfredag och allt så det var inte jättemycket folk på kvällen. Så jag slutade redan vid 2130, sköönt. Därefter tog jag stadsbussen till Patrik, duschade, bytte om och stack hem till Jasse. Där fick jag god mat och gott vin. Vi gjorde i ordning oss och snackade också lite skit. Sen träffade vi upp Patrik och gick ner tillsammans mot stan. Steakhouse var första delmålet där det som vanligt shottades tequila. Sen efter det gick vi till Cardan, Le Cardinal och fick stå i ikke VIP-kö ganska länge men det var det värt. Vi hade skitkul jag, Jasse och Pattelito...
De togs några bilder som säkert kommer läggas upp på deras hemsida. Flera... haaha.. pinsamt. Här har ni i alla fall mina bilder:
Alltid med mobilen i högsta hugg.
Jasse bara, en outfit bild.. jag bara okeeeeeej.
Paaaartyyyyyy! ;)
Snyggo!
Ego-bild på Steakhouse.
Min fina bror!
Gängbild!
Vi stötte också på favorit Giovanni. Nyklippt och allt!
Kvällens bästa bild!
Mjaaaaaaao
Familjebild!
Nu kör vi, avslutar detta inlägg när det är som bäst med festigaste bilden!
YEAH. Nu säger vi god natt.
Ska sova nu och drömma fina drömmar. Hej svejs.

Segt..

Tröttttttt, min sista dag var ju inte igår utan är nu på måndag. HIF spelar då så vi får se om jag överlever... Börjar kl 14 och slutar vid 2200 så börjar jag skolan igen kl 0700 dagen därpå...  Det är bara att bita i det sura äpplet..
Palla.

Skrattattack

Igår kväll när vi började städa på jobb så höll Sandra på att fylla upp ketchupflaskorna. En kvällsrutin, fast denna gång med ett nytt redskap. Som liknar en låda med en lååång snabel. Skitrolig grej tycker vi tjejer. Vet inte varför.. Samtidigt förklarade Angelica att en annan hade sagt att man skulle tvätta detta nya redskap väldigt noga varje dag och att den tyvärr kunde droppa ibland. Helt allvarligt. Ingen  tanke på vad hur roligt det då lät. Detta tyckte vi var skitkul när hon upprepade det för oss, så då började vi istället asflabba. Shit vad kul vi hade och hur ont jag fick i magen efteråt. Älskaaaaaaaaaaar verkligen att skratta. Det bästa som finns typ.
Vi skrattade alltså åt en ketchuplåda med en lång snabel. Verkligen lättroade.

Beställda!

Snyggare än snyggast!! De jag köpte förra året var tyvärr slut så det fick bli dessa istället. Behöver egentligen inte några nya brillor men kunde inte hålla mig. Vill inte ha sånna som alla andra. Så det fick bli dessa, har inte sett en jävel med dem. I den färgen alltså. ;)

Två dagar kvar, eller kvällar!

Jahapp, idag fick jag sova lääääääänge. Börjar ju inte förrän fyra senare. Det är riktigt fint väder idag vilket betyder att det kommer vara skitmycket folk på O'learys. Både ute och inne kan man ju sitta. Mycket att göra då ju... Så sen klockan fem kommer Josse och Bart och äter där för att fira Jossans stora dag. Josse fyller 26 år idag, grattis syrran! :D Vi ska fira dig ännu mer nu på lördag.
Håller på att beställa in ny solbrillor på brillor.nu. Slarvade ju bort mina favoriter som jag köpte förra sommaren som nu alla börjar skaffa sig. HAHAHA jag var faktiskt först med dem, eller nästan... så finns de nu liksom.. men inte alls så fina som mina. HAH!



RSS 2.0