Funderar..

Funderar starkt på att bege mig neråt mot Skåne igen.. av många anledningar helt enkelt.

Hemlängtan..Saknar alla såå mycket!

Jag har varit här i snart tre veckor men det känns som en evighet.

Jag är inte lycklig.

Jag är bara negativ hela tiden.

Saknar arbetsglädje.

Jobbar aslånga arbetspass.. 12-15 timmar ganska för ofta. Riktigt trött. För man får aldrig en paus och man får aldrig sitta ner och äta...

Sug balle..

Jag ska prata med chefen idag o berätta hur jag känner, det är lika bra att vara rak och säga som det är att jag inte trivs, jag vet ni tänker säkert att jag borde ge det två veckor till eller något men jag känner att jag inte pallar mer. Jag trivs inte här uppe, jag är ingen säsongtjej. PUNKT! 



Gokväll!

Idag har man vatt ute på vift. Köpte en flicetröja på ett Stadium outlet i Sälen med Emma. Sen käkade vi på Donken och handlade lite mat på Ica. Riktigt skön ledig dag om man säger så. Sen när man kom hem tog man en timmes powernap så nu är man en ny människa igen. Najs!! :D Nu är det bara softsittande framför tvn som gäller och sen sängen. Imorgon jobbar man kväll, börjar kl två och då är det grillbuffé som står på schemat. Annars så har man bara jobbat de senaste dagarna och idag hade man sin första lediga dag på nio dagar. Skööönt som fan! Nu ska jag se vidrae till filmen.

Puss saknar er.



Den nya tröjan jag fick med mig hem för bara 80 kronor!


Försökte lägga upp bilderna från vårt julborrd men datan lagat fett för mycket. Tyvärr! Vi hörs vänner!



Då var julen över..

God jul!! :D Hoppas att ni hade ne bra julafton!! Jag jobbade och hade två julbordsittningar. Det gick väl bra förutom att de brukar ha mycket mer julbord.. än i år. Så ja det var väl skönt för oss..

Nu idag e man ledig och ska snart vika mina nytvättade kläder sen ska man kanske till byn och kolla läget i affärerna. Kanske käka på donken!!1 Mmmmmmmmmmm

Bye bye lovers.

Kändes förresten megaskumt att inte fira jul hemma.... en stor skumtomte på de.. höhöhö kul!

Puss på er

Saknar er såååååååååååååå


Angel med Broken Door



De spelade på Harrys i söndags.. NAJS!

För er som undrar så älskar jag kändisar..
pusss

Ditt grisnylle ;)

Här har ni lite av min senaste mobilbilder..;)



Första kvällen man kom hit var det en utgång med några från jobb. Här ser ni Christian, Ida och köksis Magnus.



Utsikten när jag promenerar till jobbet om dagarna.



vitt och fint. Nu e det is där...




Hundfjället där jag kommer ha mitt premiäråk nån gång i framtiden.. här jobbar jag med!!



Linus och jag. En kille som jobbar som kock på ett annat ställe vid namn Bar och grill.



Broken door var och spelade på Harrys i söndags.





Självklart skulle jag ha med sångaren på en bild tillsammans med bloggaren själv ;)



Bildbevis nummer två tillsammans med glada Christian.



Grisnyllet vi har som dekoration till vårat julbord! ;) Coolt!!



Slutligen pepparkakshuset!! Lite julstämninng har man ju allt. trots att man jobbar på julafton får man försöka göra det bästa av det. njuta av att få vara här och nu. Fira jul på ett annat sätt än vanligt.

Det ska bli kul. vi har två julbordsittnignr på julafton. En klockan tre och en klockan sex. Fan vad det ska springas...

Nu blire till och fixa sig inför sjunde jobbdagen i rad. Grillbuffé står på schemat och jag börjar klockan två. Pusss Älskar er!!<3




ZLATAN!!



Kolla in vimmelbilden från Harrys i söndags med personalen!! Till vänster har vi Christan sen tjejen från Örebro Emmeli som jag bor ihop med, sen brevid mig ser ni Ida som jag också bor med. Det finns tre Idor på stället jag jobbar på... haha ganska ovant ju. Träffade på Zlatan förresten och försökte ta bild tillsammans med honom ett antal gånger men tyvärr fick man inte de för vakterna.. Men va fan fick en bild tillsammans med sångaren i Broken door istället då de var där och underhöll folket. Fatta coolt att se Zlatan, Värsta stjärnan. Han ska förresten fira jul här i Sälen.. hoppas man ser honom igen! ;) Annars så har det gått en vecka nu sen man lämnade Skåneland och jag har bara jobbat sen dess. Två långpanor på raken (över 12 timmars arbetspass) och FAAAN vad skönt det ska bli att få sova ut imorgon då man början vid 2 istället. Annars så har man börjat komma igång och börjar lära sig mer och mer om fjällenlivet.. Det funkar!! Börjar dock bara bli kallare o kallare nu i tre veckor frammåt. Det e väl minus 26 grader ute nu om dagarna.. Ska sova nu!! Jag saknar er alla och jag tänker på er en massa! Pussss på er mina fina bästa!!! <3 Uppdaterar så frt jag får möjlighet.. Hoppas på att få lägga upp fler bilder snart och visa för er...



ensamast i världen

vill hem.......

Förvirrad Ida

Jahapp... känner mig så kass. Har inget internet så jag kan aldrig blogga och så.... fan detta suger. Det e bara början. Vi bor mitt i skogen.. inget internet.. jag e pank.......hemlängtan så in i helvete..allt kostar skjortan... det dubbla priset och då menar jag allvar.. jag bor ute i ingenstans... finns ingen civilisitaion... jobbet har lurat mig. Trodde jag skulle laga mat med kärlek från grunden.. men fan heller... jag har SERIÖST bara skurit massa helfabrikat. Inget vi tillagat själv.. Vad fan e detta för utveckling???? Fannnnnn åhhhhhhhhhhhhhh.

Vill hem och fira jul med familjen istället. Hade inte förväntat mig alls detta... Helt förvirrad. :S Man har inte någon man kan prata av sig med. Det är ingen som förstår...

Åhhhhhhhhhhhhhhh sug balle istället. Inte lönt ni följer bloggen mer.. om jag nu inte GER UPP och drar mig neråt..

ring mig för jag e ledsen.. på allvar :(

I Sälen

I detta nu sitter jag i stugan.. en jättefin modern liten mysig stuga jag ska bo i med fem andra tjejer. Just nu är det bara jag och en annan tjej som också heter Ida här.. men de andra dyker väl upp snart ;) Resan hit gick jättebra trots alla byten med flera flera väskor. Men det gick!! Nu är jag här med massa nya intryck att ta in mig men det känns faktikst riktigt bra trots att det är tomt utan familjen och vännerna. Men men nu väntar Ida och jag på taxin som ska ta oss till Lindvallen där vi ska dricka lite öl eller nåt. Det får bli en lugn onsdag med tanke på att första arbetsdagen är imorgon och jag börjar redan vid tolv. Aja.. Det löser sig!! Alla är jättesnälla och välkomnade mig med en pizza och allt ;)

Nu ska jag vara social ;)

Pussssssssss

Idoda!

Allt är packat.. och jag sitter och räknar ner timmarna, minuterna och näst in till sekunderna tills jag ska åka iväg! Hoppas ni haft en bra dag än så länge, det har i alla fall jag. Sovit länge, druckit massa te och cola. Förberett mig inför resan med mera. Tvättar en sista tvätt innan jag drar mina kära. Tog till och med några glada bilder för att kunna uppdatera er här på bloggen. Kunde dessvärre inte bestämma mig för vilka bilder jag skulle lägga upp.. haha så det fick bli allihopa. Bra va?!
Nu ska jag nog packa ner laptopen med så jag bara kan tänka på att njuta med de bästa i mitt liv! Puss gullungar. Nästa gång jag uppdaterar är jag i Sälen. Jag kom att tänka på en sak innan förresten.. Jag ska få uppleva en VIT julafton!! Det ni!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Min rygg!

Uppdatering om min rygg! Idag var jag äntligen hos sjukgymnasten och fick lite hjälp angående min besvärade rygg. Det var helt enkelt trötta ryggmuskler jag fick som förklaring och hon gav mig en massa tips för att förbättra detta. Ska göra några övningar varje dag och sen dessutom börja simma. Detta tänkte jag bannimej fixa uppe i Sälen! Simma för glatta livet för att få upp en starkare rygg. Hon tyckte också jag skulle träna upp mina magmuskler... Mjaaaaoo Hey sit-ups!
Nu vet ni detta!!
Mitt nyårslöfte kommer att bli att träna mera!! Pussssssssssss

En sista utgång innan avfärd!

I lördags var jag med Carran, Patrik och Jasse på Stinsen. Vi drack gott och dansade lite! Skitkul så spontan utgång! En sista utgång dessutom, innan jag åker imorgon.. Jag kan inte fatta att dt är den 14 december imorgon. Det är då jag ska byta bostadsort för några månader och bo i fjällen! Ska bli megakul... ;D Wish me luck!
Älskar er!! :D Vi ses snart igen!! <3

Så rolig!!


Lussebak!

Ja ni ser behöver inte skriva ner så mycket! Hittade ett bra recept på nätet innehållande kesella. Testa de!! Det gör dem mycket saftigare. :) Enkelt och väldigt kul att baka!! Jag vill jobba imorgon.. ska nog anmäla mig som frivillig till Quan och fråga om jag får jobba imorgon fredag! Åhhhhhhhh.. saknart. Mjao. Pusshej.

Saknar inspirtation.

Det blir därefter dålig uppdatering här på bloggen. Jag har för tillfället en fot i Sälen och en fortfarande här hemma i Skåneland. Det känns cp alltihopa! Kan inte njuta av dagen, nuet!! Konstigt kan jag bara förklara det som. Jag vill dra iväg men sen vill jag vara hemma här i nuet och njuta av så länge det varar. Jag har ju fått ont i ryggen igen.. vilket betydde att idag då jag egentligen skulle jobbat bad om att istället få vara hemma och vila upp mig. Sen nu har jag feteångesten över detta beslut och känner att jag egentligen hade behövt jobba för mitt eget bästa. Sen så är det mycket bättre att vila då för min framtid.. det kan ju leda till en livslång arbetsskada. Farliga grejer. Plus att jag vill vara utvilad till Sälen där jag tänker ge 110 procent! Skitsamma jag har blandade känslor inför detta. Börjar bli mer nervös ju närmare det kommer.. och sen så är jag orolig. Men sen så tycker jag det kommer bli riktigt kul!! Blandade känslor som jag tyvärr inte kan rå för. Fan vad bra jag har det egentligen. Det är bara att inse det Ida. Du har fått ett jobb i Sälen..Sen så har du de mest underbaraste vännerna plus en helt underbar familj. Jag kan inte ha det bättre!!
Ska bli så förbannat kul att tjäna pengar nu juuuuuuuuuuuuuu. Men bortom allt detta känner jag mig omtumlad, nere och väldigt kass för jag vet inte hur min framtid kommer se ut. Jag tar liksom ut ångesten före den dykt upp................... åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
God natt. Imorgon väntar lussebak i ensamheten.. eller vänta.. har ju hundarna.

Modellbilderna!


Habibi-låt

Hörde den på Cuba Libre i fredes och lördes.. Lyssna ni med!! :D

jahapp..flipp efter hallloweenfesten

Jag lånade Jojsans peruk och blev hippie för en minut.. het va? P blev någon catwoman med peruk... haha!!
Jag ser helt väck ut... hög är rätta ordet!

Margit!

Detta skrev Margit till mig på min dator då vi hade bråkat över en liten bagatell..
Ida jag älskar dig sis!!!!!
Have a good sleep woman !!!!:)<33333
oCH KOM I HÅG ATT DU ÄR UNDERBAR !!!

Är hon söt eller är hon söt?

Julbordet..

Vilken perfekt helg!! I fredags hade vi en liten tjejmiddag där jag kockajäveln stod för maten. Det blev baconinlindad fläskfilé med klyftpotatis, gräddsås med rödvin och en klassisk sallad med tomat isbergsallad och gurka. Det smakade väldigt gott och det tyckte tjejerna med! Det är det viktigaste.. att de andra gillar.. mig kvittar det. Haha! Till maten drack vi både rödvin och vitt vin.. och snackade och dansade gjorde vi även med. Efter det dansade vi loss på Cuba libre och fortsatte på väldigt många andra ställen. Natten sluttade med en kebab med massa vitlöksås.. Kul hade vi som alltid!! <3
I lördags förmiddag vid elva ringde Quan mig från Gastro, min handledare kan man säga. Jag är ju sjukskriven på grund av min rygg så var ledig.. Men ja det behövde lite hjälp under hela lördagen så snälla jag fick snällt ställa upp. In i duschen snabbt som en dåre och sen var det bara att gå iväg och sen byta om till kockrocken. Väl i köket igen trivdes jag som fisken i vattnet.. Va kul! Men såklart väldigt stressigt.. men väldigt kul om man tänker efter. Vi hade nog 150 julbord och folk åt som dårar och jag sprang som en ttok för att ständigt fylla på och glädje gästerna.
Nu idag hade Jasse och Parre fixat lite fika och gav mig lite presenter!! <3 Så snällt. Blev helt förvånad.. Fick en varm rosa filt som jag ska värma mig med i Sälen sen så fick jag ett par raggsockar!! Bästa! Tack snälla! <33
Sen idag hängde jag med Jenny, David, Milo, Romina, Jens och Carran. Lite loppis och julmys. :) Kul att ses igen Jenny!!
Vi provade googles i fredes..
Sen så köpte vi var sin lott. Jasse förlorade..
.. jag vann! 50 kr.. haha
Gastro i rörelse..
Sen här ser ni kocken Quan. Det är han jag arbetat med på Gastro. Han är grym! :) Eller det är alla där..
Köksmästern Calle! :D Bakom ser ni Quan igen..
Lite dessert som lunchgästerna fick i lördes..
da julbord
Sen fick man koka knäck till nästa veckas julbord..
Köket..
Mmmmmmm mycket slit i detta kök. Alla lägger ner mycket jobb verkligen! :) Tackar grymt mycket för att man fick vara där och ha praktik. Har lärt mig masssssor.

Lite mat

Idas chili con carne med ris, majs och en kall och krämig cole slaw.
För ovanligheternas skull hade jag i färsk basilika och röd paprika. Mmmmm vad gott det var! Alla var supernöjda!

Torsdagsmys

Hej mina följare! :) Hoppas livet leker och att ni haft en bra torsdag. Idag har jag bara sovit typ. Hade förbaskat ont i magen och vilade för att det skulle bli bättre. För er som inte vet är jag nu sjukskriven två veckor. Har en belastningsskada i ryggen och min läkare tyckte verkligen jag behövde vila. Speciellt för att vara maxat utvilad till Sälen. Känns konstigt att ha lediga dagar.. man blir lite uttråkad eller bortskämd. Det händer liksom inget nytt. Man sover bara och sitter i soffan och kollar på gamla Oprah avsnitt. Hur kul som liksom?
Bilder tagna idag endast för er skull!
Nu åkte mamma och Lasse iväg till affären för att handla lite ingredienser till kvällens middag. Jag kocken fick äran att välja. Tänkte laga chili con carne med ris. Bilder på det dyker upp. Puss puss!

Kökspincett

Förra veckan fick jag en present. En tjej som tyckte jag var värd denna fina pincett då hon hade två i sin samling. Hon skyllde på att hon inte behövde två stycken då man endast använder en.. Så då gav hon bort en till mig. Tack snälla A!! <3 Du är bäst! Hon bara "Ida ta den, för den är du värd!" Det finns änglar bland oss, jag lovar..


RSS 2.0