Mjo

Lilla Ida har en tendens att på sistone vara slarvig. Så därför har hon tagit upp hela medicinskåpet upp på rummet.
Smart va? Och på köpet ser ni min stooora spargris som där knappt är några pengar i för tillfället. Höhöhö..

Internetbank

Varje gång jag ska kolla min bank efter det varit helg brukar jag inte tycka det ska bli så kul. För jag vet aldrig riktigt vad jag gjort av med eftersom jag oftast handlar med kort. Så ja idag var jag orolig...

Jag skrev och bara skrev.. sen kom spyan

Förra veckan skrev jag ett ganska långt inlägg om ytliga killar och det kan säkert av vissa ha upplevt som ett knasigt och flummigt inlägg. Men sån är jag och ja jag spydde upp allt och mådde faktiskt ett antal kilo bättre efter de raderna. Det är sant! Och ja jag står fortfarande för dem. Det är faktiskt inte bara tjejer som är svårflörtade även killar.
Hade några som höll med vilket var kul! :) Men även andra som inte gjorde... hahaha me like! Sånt gör att man bara vill skriva mer och mer.. För jag gillar när folk reagerar över mina texter... Åhhh Love it!
Me in attention sil vout plait!

"..grillkorv"

Det var vi på bion ikväll.. skrattade non stop åt alla "grillkorvar"
Yeeah, har skrattat för ett helt år idag.
God natt på er mina kära.
Puss

Sex And The City 2

Var skitbra! :D
Åhhh.. Ni måste se den!

Morsdag

Grattis världens bästa mamma! <3

Dumma mig

Jag har hittat mina fina sommarkläder. Åhhh!! När jag städade igenom min garderob hittade jag en påse ovanför garderoben.. kollade igenom den. Visst där fanns de... :D:D
Överlycklig! Ikväll blir det bio, Sex and the city 2 med tjejerna.

Idas top 3

Min Top 3 Eurovision 2010
1. Danmark
2. Serbien
3. Azerbaijan
Vi får se hur det går! :D

Hejjja!

Sverige kom tyvärr inte vidare till final.. :( Så därför ska jag heja fram Danmarks bidrag.. Skitbra låt ju!

Bra bra bra


Otur?

Jag har det inte lätt...
Min armpiercing har typ infekterats..
Skar mig ganska så rejält i fingret på en kniv i tisdags...
Mina nya sandaler har gått sönder..
Mina sommarkläder ligger på tippen...
Mitt praktiska prov del 2 gick inte så jättebra.. dålig mise en place
Vad mer?
Fan ja jag har det inte lätt.  Hej på de!

Praktiskt prov del 2

Det praktiska provet gick väl bra igår. Tiden gick bara så jäkla fort att maten dröjde lite mot slutet. Min lärare påpekade hela tiden, MISE EN PLACE MISE EN PLACE! Vilket betyder att man ska ha allt förberett innan service så man slipper göra det då när maten ska ut. Det hinner man inte då. Så ja jag och Anneli som hade kött hade en ganska dålig mise en place. Men va fan man lär sig till slut... vill jag hoppas. Fick 50 spänn i dricks i alla fall, alltid något positivt. Sen var väl maten bra tycker jag, hade ju fisk denna vecka.. Men hade tyvärr dålig mise en place.. Ska bättra mig Zdenka, looooooovar! Både jag och Anneli började böla och fick damp då det inte gick som vi tänkt oss... men va fan.. Det var riktigt stressigt då vi inte var väl förberedda. De sa att jag var röd som en kräfta, hahaha.. så varm och koncentrerad som jag va.
Men annars är jag riktigt stolt att jag har klarat mina praktiska prov. Nu fattas bara det slutliga teoretiska provet.. Hela två veckor kvar och jag vet med säkerhet att de kommer vara lugna.. :D
Puss på er.

Men vänta

Först vill jag bara bjuda på en sjukt fin låt. Detta är min favorit Disney-film! Bölade floder till denna när jag var liten flicka..
Puss på er och glöm inte att ta vara på varandra!

Jag kan! Jag kan!

Jahapp, är megatrött nu.. Har hela eftermiddagen suttit med plugg. Övat in massa recept till morgondagens praktiska prov. Känns som jag kan detta nu! Ska ta och fixa mig för min partner nu, sängen alltså! Hörs imorgon kväll med mer information om hur det gick. För imorgon ska jag ju laga tre rätters till 11 personer. Yeah! Efter skolan ska jag även träffa Freddi.. vi ska ta igen allt vi missat!
Natti!

Tyck synd om mig.

Eller nej ja ni ser vad som hänt.. Behöver nog inte skriva mer. Fick åka in till vårdcentralen och tejpa igen det. Aj säger jag!

Syster och jag

Hon vann en resa värd 16000 nu i vintras. :D De är just nu på den resa, i Italien. På onsdag kommer hon, David och Milo hem igen! :D Saknar er!

Ytliga killar

Trött på er. De som redan här börjar känna er träffade tycker jag ska fortsätta läsa det här. För ni tror att ni kan få alla snygga fina perfekta tjejer. Men vet ni vad? Det finns ingen som är perfekt.. ingen. Tyvärr. Jag är trött på killars beteende, som jag märkt av på de senaste killar jag dejtat, träffat eller vad ni nu kallar de. Samma beteende har de killar som ser bra ut, som det vill säga är snygga. De har samma mönster för sig. Alla har de beteendet att tjejerna ska göra allt för dem och annars inte så får det va. Jag är så förbannat trött på er. När ska vi får spela svårflörtade och ni ska göra allt för en. När är de?
Jag ska inte säga att jag inte kollar efter utseende för det gör jag, devis. Men jag ser det som såhär att utsidan bjuder in till insidan. Jag ser efter en snygg kille sen så låter jag se vad som händer efter de. Vilket är fel för jag måste ge personligheten en chans mycket mer. Men så har jag också tydliga bevis på att jag också går på personligheten. För även den måste ju klinga i takt, det är nog där den personliga kemin sitter. Om den inte fungerar, fungerar heller inte relationen sen. Om jag ger personligheten en chans brukar jag tycka killen bara bli snyggare och sötare för varje sekund om personligheten då klickar. Han blir perfekt när personligheten klickar. Och det där perfekta finns annars inte! Om en kille ser perfekt ut till det yttre.... vad är det då man mer ska  börja gilla hos honom..? Han måste ju ha någon brist. Jag kan tycka fel och brister för mig är ganska attraherande.
För helt ärligt, vem vill ha en perfekt kille?

Fin musik


Fiskfond

Innan i skolan idag rensade jag massa fisk till en fiskfond. Fan vad äckligt man luktar än.. Det är sjukt. Har till och med duschat och doften sitter i än. Blää! Äckligt!

Mina fina sommarkläder...

I höstas packade jag ner lite sommarkläder som rymde en plastkasse från City Gross ni vet. En med mina sommarkläder och en med kläder som skulle slängas.. Ställde dem på golvet och bad mamma fixa så att den med sommarkläder skulle slängas upp på vinden för att spara en massa plats i min garderob. Så då idag när vi skulle hämta ner den kassen hittade vi inte den..
Mina fina korta shorts..kjolar... köret.
Jaja. Kul att handla ny sommargarderob.. eller inte allt.. men ja det finaste... fan då. Sånt har jag inte råd med.
Hej då! :(

Stinsen

I fredags kunde jag ju inte sitta hemma kom jag på sen på kvällen. Så jag bestämde mig för att träffa upp töserna ute. Vi träffades på Stinsen där vi var större delen av kvällen. Sedan en liten sväng på Hampan och sen försökte vi gå in på Utposten med utan succé för vissa höhö nämner inga namn... Därefter blev det natta-mat på Petters, godaste pommesen finns där! Sen for vi hem lulliga och tillräckligt glada!
Bilder:


Samsung Jét Peach Pink

Igår efter många om och men bestämde jag mig till slut för att det skulle bli denna som skulle bli min nya mobil!
Det står ju Ida på den, kom jag ju på sen! Visst är det en Ida-mobil?
JOOOHO!!!
Mina favvotjejer fick stå ut med mig en timme innan jag bestämde mig... Tack för det! <3 Jag köpte den på Telenor på Kullagatan i Helsingborg. Där är de som trevligast!
Puss haj.

Godisberoende?

Köpte godis innan efter skolan för att fira mina braiga dag. Köpte godiset bara för att köpa något. Var egentligen inte sugen... haha så typsikt mig.. Nu sitter jag här och äter för ätandets skull.

Praktiskt prov del 1

Idag hade jag ju mitt praktiska prov. Till förätt hade jag champinjonsoppa med baconströssel, varmrätt hade jag ryggbiff med klyftpotatis, bearnaisesås och wokade grönsaker. Till dessert bjöd jag på rabarberpaj med hemmalagad vaniljsås.
Allt blev  faktiskt tro det eller ej skitbra. Fick bara beröm av mina fyra gäster som åt av min mat. Åh vad det kändes skönt att veta. Sen så fick jag och Micke dricks med att dela på. Micke serverade min mat så vi delade på dricksen. Shit vilken stressig dag det har varit.. Men jag är riktigt nöjd med min dag! Den kunde knappt blivit bättre. Fick lite klagomål av min stränga lärare att jag hade det stökigt på min bänk där jag jobbade och lite annat sånt smått. Huvudsaken gästerna blev nöjda säger jag! Resten kvittar tycker jag.
Nästa vecka ska jag ha fiskrätten och då hoppas vi det går lika bra!

Wish me luck!

Nu kör vi på riktigt. Är skitnervös....

Masquerade

Äntligen har min manboy fixat nytt album. ÅH! lyssna på spotify där finns hela skivan..
Smälter ju redan..

God morgon!

Hej nu kör vi!

Kärlek

Idag hade vi grillade hamburgare till middag. Detta blev vad jag sysslade med under maten. Fint va?
Fast sen slarvade jag istället och spillde lite.
En tår av blod. Tål att tolkas.
Jag fick annat jag höll på att fixa så jag hann inte skriva upp min to do lista här. Men det kanske jag hinner imorgon.
Puss på er mina kycklingar. Nu ska jag ta en snabbis i duschen.. höhö, bli av med all matosdoft.
Hej!

Vilken dag!

Jaha, nu sitter man och skriver en to-do lista till imorgon då vi ska ha övning för praktiska provet, denna gång med fisk som varmrätt.
Vill ni se den sen när jag är klar. Kan kanske skriva ner den här med bara för att jag själv lär mig det då. Upprepningar gillas för då lär man sig.
I alla fall, så idag har jag och Anki gjort mycket. Anki är en ny vuxenelev som är hela 44 år gammal. Idag har vi fixat skolans salladsbuffé, bräserat 4 stekar, malt 25 kilo kött som jag sedan gjorde 45 wallenbergare och sedan blev det 109 vanliga biffar. Shit shit! Imponerad...
Hej och hå nu ska jag fortsätta planera min morgondag. För imorgon ska jag lyckas för jag både vill och kan! Yeah då kommer man långt!!
Puss så länge!

Fin fin fin


Tampong

För någon dag sedan så hände det igen. Det skämmiga. Det där ni vet. Jag skulle betala och vips så fanns det istället för pengar eller jo pengar fanns det men det fanns också en tampong som pekade ut mot kassörskan mellan pengarna.

PINSAMT ELLER VAD?
Fan, vad är det med mig och tamponger?!

Spink eller vad ni nu kallar det!

Idag när jag diskade rent min skärbräda som är i trä. Så utan att jag visste så fick jag i en spink i tummen, precis vid tumm-vecket. Så jag kan inte använda tummen utan att det ska göra ont nu. Vi har försökt ta ut den med nål och pincett och allt men det verkade inte gå för vi tror att den hamnat djupt in istället för längs med liksom. Så aaaaaaajjjj vad ont det gör nu fortfarande. Tror det blivit infekterat eller något.
Om jag har tur imorgon så är kanske skolsystern där som kanske kan få bort de. För ont gör det, och just det lilla Ida är ju känslig.
Hej på er.

Ärligt

En mänsklig ba**ng.. fan asså. Det var länge sen man såg en sådan...

Fryser

Jag just nu :
Sjukt svullen i halva halsen.. öö palla bli sjuk nu. Har inte tid med de.

Typ

Jag har börjat tröttna på att blogga. Eller orkar inte lägga ner en massa tid på de.
Är också grymt omotiverad till att plugga vilket jag varit hela året. Typ enda sen jag slutat trean på gymnasiet. Skoltrött.
Vad gör man åt sånt här?
Finns det några bloggpsykologer? Om ja hur får man upp glöden igen?
Hahahahaha.
Det var allt för mig.
Hej!

Massa bilder

Det blev en del bilder från igår. Många många fler som jag inte orkar ladda upp.. Jasse gud vad kul att du kom med ändå trots allt <3! Vi hade skitkul alla <33! Puss på er.

Musik

Jäkligt skön!

Humör ja

Ibland hatar jag att blogga och ibland motsatsen. Det är väl beroende på mitt dumma humör.
Hej på er.
Ikväll blir det förfest hemma hos Patrik i Helsingborg med SannePanne och ParraParre!  Sen utgång på de små ställena den här gången.
Pusspuss på er.

Orange

Nu när det är långhelg passade jag på att måla naglarna!
ÅH, det var så länge sen.. :)

Hej då misslyckade dag men heeej till långhelg!

Dagen började med stress då jag inte har gått upp i tid. Antagligen har jag stängt av alarmet i sömnen eller så har jag somnat igår kväll innan jag hann ställa mitt alarm.  Mamma går då upp på morgonen och ser då att jag inte är uppe och går och väcker mig.  Snäll min mamma är va? Underbarast!! Då var klockan 0556 vilket betyder att jag ändå hinner gå upp och sedan börja cykla till bussen. Men det blir under stress! Skitbra Ida. 10 poäng redan där..
Därefter väl i skolan går det väl bra fram tills jag får reda på vad schemat blir för dagen. Jo att laga all mat för det praktiska provet som vi ska ha nästa vecka. Alltså bara öva. När det riktiga provet är får man inte ha något recept alls... Så jag får då se menyn innehållande tre rätter. Då tror jag att vi alla elever kommer samarbeta med allt så att någon får förätten någon huvudrätt osv. Men nej nej. Allt ska du göra själv plus baka bröd. Menyn var såhär:
Förätt - Championsoppa med baconströssel
Huvudrätt - Ryggbiff, bearnaisesås, wokade grönsaker med klyftpotatis
Dessert - Rabarberpaj med hemalagad vaniljsås
Plus matbröd till de.
Jag får damp! För jag kan inte göra beasås... har aldrig gjort de. Bara när jag läser beasås får jag damp.. haha. Men vi skulle bara laga mat till en portion och sedan äta det själv plus att lärarna skulle bedöma det och kritisera... Bara och bara. När de väl skulle smaka var det mesta överkryddat, för lite kött, för tunn vaniljsås, kladdig paj och så vidare. Listan kan göras lång. Det enda som var bra var väl brödet.. och köttet var bra stekt. Jag har i alla fall mycket att tänka på till nästa vecka då vi ska öva på att göra fiskmenyn. Hmmm YEAH. Önska mig lycka till!
Har i alla fall bestämt att jag ska dränka mig i alkohol på fredag!! :D:D
Bajs på dig. Hej svejs.

Studentbalen 2009

För ett år sen! Sjukt vad tiden går fort!
För er som inte vet så mins jag min bal endast med hmm... säger första bokstaven så får ni tänka ut resten själva. M...
Vi hade dessutom finaste vädret som vi var mycket glada över! På studenten pissregnade det ju hela tiden.. och blåste en jäkla massa.

Måns i mitt <3


Skolan igen

Idag var det dags för vanlig skola igen. I tråkiga Kävlinge som Gud fan glömde.. Lovar. Har ni inte varit där har ni inte missat något. Lovar igen.

I skolan hände inget speciellt.

Fick reda på att jag är klar nu i juni om exakt en månad!! Gött va?

Fast det är mycket som händer innan dess.. massa prov, praktiska som teoretiska. Så nu kör vi på i en månad till!

Puss så länge.



Så känner jag nu.. Buhu på er.

Kom och mys med mig istället! Hej då!




Jag och Pattelito

När jag är ute med min kära broder Patrik så brukar jag ofta få kommentarer som, jaha jag trodde ni var ett par eller så.
Så..
Men vi har bara så kul ihop när vi festar! Så tror folk vi är tillsammans. Ännu roligare.. ;)

Kär igen!

Puss på er mina nya sandaler, nu ska jag iväg och mysa med dem i sängen.
Hej svejs...

Kasshet

Jag är kass.. jag vet.
Alltså kass på att blogga.

HETA EDDIE!


Blåmärke mellan benen, funkar de?

Igår när jag cyklade hem så hade jag samtidigt ett samtal med min kära mor på mobilen. Samtidigt som jag cyklade, hade koll på trafiken, och bromsade då och då. Samtidigt var det en jobbig uppförsbacke jag hade framför mig, men jag trampade och trampade för att klara igenom den, lyckades nästan.. Precis när jag skulle ta höger var det en trottoarkant jag skulle upp för med massa fart som jag då inte var alls beredd på. Så istället för att ta mig över den så stannar hel cykeln och jag åker fram i all världens fart och hamnar mellan benen på styret.
Sjukt vad ont det gjorde då och jag bara skrek typ.. haha...
Samtidigt var mamma på andra sidan.. hörde allt. Och folket omkring lär tro att jag var tokig eller något.
Men nu i alla fall när jag cyklade till affären för att handla medicin kände jag att det gjorde ont att sitta ner på sadeln.. Har nog fått ett rejält blåmärke mellan benen efter det. Nice, jo jag vet.

Medicin

Jag måste plugga, ska skriva ett arbete om allergier... Men först innan det måste jag går och köpa lite smärtstillande tabletter eller jag menade lite choklad, marabou digestive eller något mer nyttigt som vindruvor. Vi ses på coop nära. Bye!

Öööö

Mensvärrrrrk............... palla hej då!

Skitsnygg man

Josef Fares.. grrr ;)

Skrattar lika mycket varje gång!


Något speciellt med pizzabagare

På Bonasera har vi vid sidan om en pizzeria. De två samarbetar. La Pizza heter den. I alla fall, där jobbar två helt underbara pizzabagare. Abbas och Jienni. Så så snälla. De bjuder på pizza hela tiden om man är hungrig och tröstar en om man är ledsen. De är alltid glada och de skämtar mycket med en. Ville bara påpeka de...
Som sagt förr, vissa har hjärta av guld.
DE ÄR BÄST!

Lite paranoid

Varje sen kväll jag cyklar hem från min praktikplats så cyklar jag alltid så snabbt jag kan. Lite mörkrädd är man ju. Sen så vet man ju inte vilka tokar man cyklar förbi.. Jag har blivit skrämd av en gammal gubbe en kväll för några månader som jag även tog upp här i bloggen. Så jag är faktiskt ganska paranoid när jag är ute i mörkret och cyklar och ganska rädd. Så idag precis i den brantaste backen möter jag en tok som skriker ut "TJJJJEEENNNAA!"
Man blir ju fan livrädd. Han var nog i 25-års åldern och skrek säkert så medvetet för att skrämma en ung dam som Ida. Faaaan för sånna killar. De tror de är något, har någon makt så de kan göra vad de vill. Han ville bara retas men just då var det inte alls kul....
Jävla tönt!

Vågar man?

Jag vill resa i höst till USA eller något. Hade varit grymt kul ju...

I'd rather be with you


Vilken stöt!

När vi höll på att städa nu ikväll på Bonasera visste inte jag att det var en söndrig lampa jag tvättade på med vatten. En lampa som sitter precis brevid där man justerar värmen på spisen. Så hela jag fick en rejäl stöt genom kroppen.. Ganska obehagligt i alla fall. Sen så går vi för att byta om och då ser en servitris att det började smälla ifrån det med massa splitter lite här och var.. Tänk om man hade varit där då och fått det på sig och tänk om hela ugnens propp gick bara på grund av mig.. :S
OHhh oooohhh...
Killarna sa i alla fall att det var lugnt..
God natt mina kära nu ska lilla svettiga Ida ta en snabb dusch.
Puss på er.

Datakillar

I måndags ringde jag flera gånger till Comhem och bad dem fixa internet hemma hos Patrik. I Helsingborg där jag bor nu medans jag praktiserar. Så då fick jag till slut kontakt med dem och de skickade en felanmälan. Inget jag fattar  egentligen och väntar en dag till och ringer dem igen och då säger de att felet är så stort att det måste fixas med hjälp av deras comhemkillar. Åhh, då dyker det redan då upp massa bilder inom mig... bokar en tid och det passade inte förrän på fredagen då jag var ledig innan jobb så den fick det bli. Då väntar lilla Ida på en snygg datakille som ska komma dit och fixa internet till mig. Eller detta får jag i tankarna i alla fall. Jag blir till och med nervös timmarna innan han ska komma. Den snygga killen..
Så precis innan det ringer på dörren så blir jag skitnervös eftersom min jag redan hade sett "killen" inom mig som skulle komma dit.. och precis när jag öppnar dyker en 50+are upp framför mig med  en ganska stor ölmage.. Haha.. Lite gulligt.
Shit vad man kan misstro sig ibland..Men även han löste problemet för mig och nu har jag internet i alla fall!
Gött snack va?

Kortfattat

Så jävla besviken.

slut...

helt slut både fysiskt och psykist... skurit mig på varenda finger känns det som, även mina knogar..

 

nu tar jag helg..........


RSS 2.0