The autumn



Jag har fått en award...

av mamma och Jossan, som innebar att jag ska visa en favoritbild och berätta tre saker som ligger mig varmt om hjärtat.
Denna bild är min favoritbild för att jag just nu kämpar som en galning för att lyckas som kock. Den passar liksom in i min nuvarande sysselsättning. Jag svettas, fäller tårar och även en del blod.. Just nu hittar ni mig på Gastro i Helsingborg som också är nominerad till årets krog. Detta är verkligen något jag kämpar för och ja det var egentligen inte tänkt att jag skulle göra detta, varje gång vill jag ge upp men fortsätter alltid ändå trots motgångar. Tror det är meningen.. Så därför är denna just nu min favoritbild! Är tacksam för alla som stöttar mig igenom detta <3
1. Jag älskar min fina och väldigt STORA familj enormt mycket! Det är nu jag inser hur mycket ni verkligen betyder för mig då jag typ har flyttat hemifrån. Bor för tillfället i Patriks, min brors lägenhet under tiden jag jobbar i Helsingborg. Där börjar jag känna mig ensam när jag kommer hem om dagarna efter jobbet. Bara i sängen känner jag mig ensam, en stor dubbelsäng och ja det är verkligen då man inser hur jobbigt det är utan sin fina familj.
2. Mina underbara vänner som alltid ställer upp för mig. De stötter man genom allt! Vi har alltid roligt ihop och skrattar åt det mesta. När vi festar äger vi ställena och har ALLTID roligt tillsammans! Vad vore jag utan era fina leenden omkring mig.
3. Jag älskar att skriva av mig här i bloggen. Det får mig att må bra och när jag skrivit av mig om mina känslor så känns det som om det lättar lite inom en. Även fotografering är en del som ligger mig varmt om hjärtat och sen att få visa dem här för er gör saken ännu bättre. Sen älskar jag att festa och dansa loss med mina vänner på en fest eller ute på krogen. Att gå en promenad kan frigöra mig från mycket! <3
Sedan var min uppgift att sända denna award vidare..
Till en tjej som påminner mycket om mig, vi tycker och tänker detsamma och har oftast samma åsikter om det mesta. Bland annat så tycker vi om samma killar..Haha Namnet på denna underbara och helt goa tjej är Jasmine och hon är en av mina absolut bästa vänner.
En annan underbar tjej som jag känt sen jag lärde mig att gå är Sanne! Vi har alltid hållit ihop och kommer också i fortsättningen att göra de. Hon har genomgått mycket under sitt liv och jag har stöttat henna genom detta. Love ya <3
Jag sänder också vidare denna award till en annan grymt bra person, vid namn Pernilla. Hon och jag blir liksom väldig galna ihop och kan sen göra det mesta. <3 Hon bor just nu i Malmö med sin pojkvän och lever studentliv. Önskar henne all lycka med sin utbildning.
Fredrika Thomsen som jag träffade på gymnasiet är också en person jag verkligen älskar. Vi är väldigt olika men ändå lika! Tack för att du finns! <3
Jag väljer också att sända denna vidare till min mamma. Som har gjort mig till den människa jag är idag. Utan henne=ingen Ida!
Hoppas ni njöt under er läsning och att ni sänder denna award vidare.
Pusss pusss gullungar! Masssvisss med kärlek till er. <3

Så bra!


Nuet eller framtiden?

Jag gillar dem i alla fall! Nu strax ska jag ta och cykla iväg till Gastro för dag två av fyra denna vecka. Det kommer nog bli mycket ikväll, kan gissa de. Igår var det faktiskt superlugnt och jag kom hem redan vid midnatt. Hyfsat tidigt! Jag lever alltid ett steg framåt har jag tänkt på, tänker på morgondagen, nästa vecka, vad gör jag om ett år och så vidare.. Tänkte nämna saker jag ser fram emot: Men först vill jag bara påminna mig själv om att försöka leva i nuet mer. Det måste jag bli bra på. Vara tacksam för att jag lever istället. Jag kan aldrig vara säker på att det finns en morgondag. Så ja nu ska jag leva leva leva leva leva i nuet!!
Men först till mina dagar jag ser fram emot:
2 November då jag och mina tjejer ska åka en runda till Ullared för lite halloweenfest-shopping.
6 november är det dags för den stora Halloweenfesten!! Längtar så oerhört, det ska bli kul och visa upp min kostym/dräkt. Och bara festa loss igen. Jag och kära Jasmine har ju hållit uppehåll när det gäller festande och drickandet.
9 november ska jag och Jasse åka till Malmö för lite jobbsökande!!
Detta ska bli najs. Det är kul att ha något att se fram emot. Att längta!! Men först ska jag leva i nuet, för det är det enda jag vet just nu. NUUUUUUUUUUUUUUU!
Puss på er mina läsare. Love ya! <3

Malmö

Vet ni vad den vanligaste sjukskrivningen i Malmö för tillfället är?
Svar: Ryggskott!!
HaHAHAHAHA

Musik


Kladdkaka

Slängde ihop en kladdkaka på max fem minuter. Rekord. Haha.. Så nu är det bara att vänta på att ugnen ska arbeta!
Ciao ;)

Trevliga lökar!

Idag har jag ungefär hackat mer än hälften av all min lök jag köpte igår. Nice!! Fan vad jag känner mig duktig!
Punt.

Tummen upp eller ner?

Jag skulle öppna den säcken med min nya lilla skalkniv, hade ögonen på annat vilket resulterade i ett lite sår. HAHA! Nice början.. men jag fortsatte och hann med att skala drygt tio lökar innan det var dags för lite middag! Har redan funnit tekniken..
Jag säger tummen ner än så länge!!  Ser ni förresten mitt ena öga? Ja jag vet, det sved ganska mycket i början men sen efter den tredje började man vänja sig.. Fortsättning följer..
Massa massa kärlek från mig till er! <3

Chilldag på stan

Idag hade jag lite ärenden att fixa på stan. Träffade Jasse. Vi gick runder som vanligt, pratade om halloweenfesten, fikade på Espresso House och gick runder lite till.
Söt kille!

Inget smink

Vilken skön söndag det har varit! Dagen började med att jag sov ut mig eller ja sov väl till 12. Sen så drog jag, Patrik och Mackan ner till stan för att hitta någonstans att äta lunch/frukost. Det tog tid men till slut så fick det bli en bagette med tonfiskröra på Grafitti och de andra var tvunget att äta på subway som jag totalt vägrar att käka på.. På grund av en magsjuka jag fick efter jag käkat där en gång, så det sitter i fortfarande.. Tyvärr. Därefter gick vi sedan hem och kollade roliga klipp på youtube. Som vi garvade åt gamla reklamer... Haha. Ska visa några här snart alltså.
Nyss fick jag sånt lite super-ego-flipp och började ta lite bilder på mig själv med min systemkamera, utan smink då jag inte hade någon ork för att göra mig fin idag. Annars så älskar jag verkligen att sminka mig själv och andra för den delen.
Kolla in!
Älskar mitt bruna hår.. med delvis få blonda slingor i. Så skönt att verkligen få bort de slitna topparna med.
Förresten så fick jag mitt pms-godis.. sjukt gott nu väntar en iskall pepsi i min mun.......... mmmmmmm!

Veckans bilder!

I veckan har jag typ bara jobbat ju. Men har i alla fall hunnit tagit lite bilder för bloggen då. Tihi! Kolla in!
Käkade god mat på Olearys i tisdags, passade på att hälsa på mina gamla kollegor ;) Miss them!
Maten!! Ryggbiff, pommes, pepparsås och en fetaostkräm.
Sen över till Dalles där jag var och hjälpte till i onsdags! :) Massa fina bruléer..
Närbild, här är då hallonsorben på.
Vi har en meny för finedining kallas de och en anna lite billigare och då kallas den för Bistro. När man väljer finedining så får man först en sådan hamburgare som består av en mjuk pepparkaka och som hamburgarkött en ankleversak.. Verkar sjukt äckligt!!
Sen ingår denna snackatallrik.Friterade saker såsom torskskinn, räkskal, små räkor och sen små thaisparris.
Sen tartar, som är rå biff av något slag med vacktelägg.
Sen får man också denna förätt.. Kolla in så fin! :)
Nu är jag så godissugen och colasugen så det är sjukt!! Ge mig någon!! :) Bye.

Mmmmm! HELG!


Imorgon söndag

Ska jag hem till Landskrona och då ska jag ladda upp massa bilder här för er på lite mat jag hunnit fotografera under min vecka på Dalles och Gastro. Nice va? Har ju inte överföringssladden här i Helsingborg dock. Men den som väntar på något gott.....
Puss älsklingar!

Det gick bra igår! Trots hissen..

Igår så gick det faktiskt bättre än förväntat.  Man har mött många rädslor.. om man säger så. Man måste ta tag i de och försöka lyckas! :) Jättestolt över mig själv när jag cyklade hem i regnet sen efteråt. Men mindre glad då jag hade förhoppningar att Patrik skulle vara hemma men nej han var ju i Viken och sov över där till och med. En kväll till sen tar lilla Ida helg. Hahaha, han killen jag brukar jobba tillsammans med kallar mig för lilla Ida. Varför blir jag alltid lilla Ida? Det har jag alltid undrat... hahaha! Sen igår när jag och en annan praktikant skulle slänga sopporna, så tog vi då hissen ner till källaren, när vi sen skulle upp igen fastnade vi i hissen!! Jag som alltid haft hissfobi sen jag var liten.. Denna hiss påminde mig om någon skräck/thrillerfilm som Saw o dem. Hahha, ingen spegel, ganska sliten och skabbig. Men sen löste det sig och det verkar som att hissen burkar fasta ganska ofta...
Ja som typ hade kommit över min hissfobi, men nej nu är det bara värre, tyvärr.
Nu ska jag sminka mig och göra mig lite fräsch inför lördagen på Gastro. Det kommer gå bra ikväll! Man får tro på sig själv.

Stress

Stress är bara förnamnet på vad jag kommer få vara med om i afton på Gastro. Kommer få vara med om mycket ikväll. Brännskador, knivskador, stress, spring, tårar och massa svett.. Är fan nervös för hur min kväll kommer sluta. När man är mitt under service tror man inte det finns någon morgondag.. Man tror man är på någon annan planet. Helvetet typ. Vettifan hur jag ska lugna ner mig alltså.. Måste väl möta min rädsla att våga göra fel. Det är min största rädsla där alltså. Att våga ta initiativ och så. Det är de de uppskattar mest ju..  Men jag är så jävla rädd för att göra fel och hamna i skiten sen på grund av de. FAN!! Kan någon ge mig massa tips på hur jag ska lösa detta feta problem??
Dessutom känner mig jag massa ensam här i Helsingborg utan familj och så. Man kommer hem till en tom lägenhet, går och läggr sig, vaknar sen for man iväg till jobb igen.. Så håller det på hela veckan. Funderar på att sticka iväg med en polare till St Anton i Österrike och jobba med något under säsongen där!! Ska man??????
Puss på er..

Slutkörd

Har kämpat som en dåre hela dagen...Sjukt trött och känner ångest för hur jag kommer klara av att stå ut där i tre månader!! Fattar inte.....:(
PALLA! Vill ha ett riktigt jobb där jag får betalt tack. Kan man beställa de av någon???????

Ööööö

Är det bara jag som inte gillar Håkan Hellström??

Dalles

Igår var jag först på Gastro och jobbade sen så behövde de hjälp på Dalles eller Dahlbergs som det egentligen heter. Ägaren till Gastro äger bland annat Dalles med. Det gick bra, men det är ett så litet kök och alla gäster kan se hur man jobbar då det är öppet kök. Man får egentligen bara plats en person men när det är mycket kan två händer till göra mycket. Men innan dess fick jag agera springflicka och köpa vindruvor på Oj första gången, sen andra gången var det att köpa batteri till en termometer på Pressbyrån. Där sprang/cyklade jag som en dåre i regnet. Öööö. Men kul och mycket lärorikt var det på Dalles. Dit vill man fler gånger.
Nu väntar en chill-förmiddag innan jag börjar igen kl 2. Tror det blir mycket ikväll! Najs najs.
Ses gör vi när vi ses! Puss min små söta läsare. Så glad att ni vill följa mig här. Masssssssa kärlek till er!

Såhär tänker jag leva i fortsättningen!

Dansa som om ingen ser dig,
älska som om du aldrig blivit sårad förut,
sjung som om ingen kan höra dig,
lev som om himlen fanns på jorden.
<3

Buried

Igår var jag hos frissan igen för att fixa till mitt hår.. sen så på kvällen käkade Carran Jasse och jag på Olearys.. ryggabiff blev de..:D Gott!! Mätta som fan blev vi! Sen så for Jasse och jag på bio. Buried var filmen vi såg som var riktigt konstig.. Men ändå väldigt spännande. Man kunde verkligen föreställa sig hur han kände och så. Kolla in den om ni vill bli tacksamma för ert liv! haha.. Nu idag ska jag jobba kl 2. Ska bli najs att komma tillbaka efter en lång helg känns det som.
Massa kärlek till er!

Hello Kitty!

Jag är inget superfan av just Hello Kitty men jag gillar henne. Tycker hon är söt och tilltalar mig lite. Hade det inte varit fint med en tatuering i just Hello Kitty??
Tål att tänkas påååå! :D

Jag och mina kantareller

Två av min tre första dagar på Gastro har jag fått rensat svamp, inte vilken underlivssvamp som helst utan just kantareller. Den dyra och mycket populära! Man tar bort en del smuts och sen rensar man foten så den ser snygg ut bara. Detta kan ta en del timmar, kanske 3-4 timmar. Sen när man väl gjort de ska man tvätta de jäklarna i nytt vatten 5-7 gånger... Beroende på hur mycket man får, en eller två lådor. Kan det ta apmånga timmar om man är ny inom de, vilket jag tyvärr är. Hahahaha. Snart kommer de kalla mig för mushroom-IDA!
Nästa gång jag får den uppgiften ser ni då en bild på de.... Lovar ;)

Love can be hard sometimes


Vänta, ni måste se mitt snygga munsår!

När det väl har blivit höst brukar alltid lilla Ida bli sådär förkyld som hela övriga svenska folket också blir. Men lilla jag får ett stort jävla munsår på köpet. Brukar känna mig lite snyggare då det i början liknar nya större botoxläppar. Döhett! Men sen nu igår hade jag väl tråkigt så jag slet bort såret och sen blir det ju bara värre. Smart nej, menade de.
Kolla in de och säg vad ni tycker!
Det är inte lätt att ha munsår.. eller vänta öö tror ni jag bryr mig? Va fan. Alla vill väl ha botoxläppar som Kissie! Jag vill i alla fall...........

Ledig två dagar till!

Jag jobbar ju inte förrän på onsdag nästa gång. Har långhelg! :D Underbart men ändå inte. Vill tillbaks och lära mig mycket mer juuu. Imorgon väntar lite tvätt och städning tror jag. Packa för den nya veckan i Helsingborg. Innan idag hängde jag med Jasse en sväng. Vi var nere och handlade massa godsaker såsom godis, nötter och vårt beroende, just de COLAN! Sen promenerade vi längs med stan och slutade med varsin glass på Donkan. Najs men kallt sen efteråt.. smarta som vi är liksom. Man fattar verkligen att det är höst nu, kallt och blåsigt. Men solen sken och spred massa positiv energi denna söndag. Tack för de! Nu väntar sängen, ska drömma fina drömmar om min framtid. Ni får ha det så bra helt enkelt! Massa massa kärlek till er!

Mobil-fest-bilder

hittade lite festbilder på mobilen.. tyckte ni skulle se dem..
Jasmine <3 Detta var den utflippade kräftskivan som tyvärr inte varade särskilt länge.. HAHA.. ni kan nog tänka ut varför?
Detta är då den berömda drickan.. Tyvärr ser ni kanske inte vad det är men det kan jag ta och skriva ner här. Turkisk peppar. USCH vad jag hatar de.. så äckligt.. aldrig mer..
Såg ut såhär den kvällen.. Hade ganska ovanlig frisyr med en fläta längs hela sidan..så att allt hår hamnade på en sida. Grymt!
Här ser ni bästa P <3 som just nu bor i Malmö.. Fan vad vi saknar dig gumman! Här ser ni henne med en öl i handen dessutom. Ganska vanligt när vi är ute och festar. Där var vi i Lund på discotemafest med enbart massa lundastudenter, tyvärr eller mer bra, slutade den kvällen på annan fest med enbart massa maskinstudenter som var totalt tjejgalna!! HAH. ;)
Här ser ni bild på lite cola. Har blivit colaberoende.. eller mer Pepsi för den delen.. Godare..
Min söta Bonzo när han hade sin tratt på grund av kastrering.. Sötnos
Avslutningsvis en snygg Ida-fest-bild!
Puss älsklingar <3 Käääääärlek till er.

Praktik

Här ser ni nu en massa tallrikar..det är så man gör när man har mycket att göra och redan vet i förväg att det är ett antal personer som ska äta det och så vidare, när man har ett stort sällskap som ska äta. Man har liksom inte plats att ha tallrikarna på arbetsbänkarna.
Så igår förberedde vi 26 charkförätter och sen 26 ostförätter. Det var liksom förbeställt. Allt för att inte hamna i skiten.. sen bara för det är en kall förätt.. så kan man göra den i förväg och sen ställa den i kylen.. smart va? Sen när de väl ska ut är det bara att dra ut den från kylen och hämta servitriserna..
Här ser ni alla tallrikar.. med plast runt för att just behålla det färska..
Åhhh vad jag älskar detta! Känns så braaaaaaaaa

Lyssna och njut!


Hard work!

Tjabba! Sorry för dålig uppdatering men jag har jobbat röven av mig mina tre första arbetsdagar på Gastro, så har typ bara sovit de timmar jag varit ledig. Så ja då får bloggen lida. Hoppas ni mår bra, jag mår bra men är ganska trött och det känns verkligen att man jobbat hårt och att man inte är riktigt van vid de. Första dagen blev de 15 timmar och nu idag och igår 10... Så ja ganska många timmar för mig. Jahapp, bara till att vänja sig. Är i alla fall ledig nu fram till onsdag. Så nu kan jag bara skirva HEEEEEEEELG!

Med de säger vi natti natti mina små älsklingar... ;)

Hälsosamma Ida

Tänkte börja äta nyttigt och eller skippa godis och läsk och sånt. Nej fan det varade någon minut sen såg jag pepsin i kylen. Var tvungen.............

Vackert!


Min nya kniv

Igår köpte jag min alldeles egna kniv. Kocken Idas kniv. Den var billig, kostade bara ynka 65 kronor. Det är en allo-kniv enligt kockajäven. Jag kan använda den till mycket då jag under min andra period som praktikant bara fick använda den till allt så därför lärde jag mig att använda den till ALLT! Så då vet jag att det funkar, till grönsaker, att skala, hacka lök, kvarta champinjoner, parera kött, detta var bara några exempel på vad jag använder den till. Den funkar skitbra!
Den är liten och funkar skitbra! Köp den du med!! 65 kronor på Kitchen house i Helsingborg, höger om Maria kyrkan.

Mina nya leggings :(

Förresten, glömde säga er en ska som hände mig igår kväll. Jag satt framför datorn som vanligt fast i mina senaste leggings, de vita från Gina. Så helt plötsligt märker jag att jag sitter i tuggummi. Fan då.. det går inte bort.. mitt på röven sitter de... Suuuuug röv då!
Bye Bye!

Tvättdags

Idag sov jag till 12... sjukt vad länge tänker ni.. Men ja jag hostade och hade jätteont i halsen så jag tyckte jag var värd lite mer timmars sömn. Imorgon väntar min första dag på Gastro. Känns väldigt kul, äntligen!! Förutom att jag är ganska nervös försöker jag intala mig själv att det kommer gå bra och att jag ska tänka positivt. Ingen är ju bäst bara sådär, man m¨ste ju jobba sig uppåt! Bara man har viljan kommer man långt. Jag får tänka att jag bara ska lyssna och lära mig massa kul! :D Imorgon får jag väl skala massa morötter och sånt dära som praktikanter lär får göra i början, men va fan, någon måste ju göra skitjobben. Eller hur??
Nu ska jag ta en dusch och bara koppla av resten av min sista lediga dag på tre månader!
Pussssssssssssss

Kääääääärlek <3

Bättre än originalet!

Jockiboi och vi!

Japp, när man hade chansen så skulle såklart vi ha bild på Jockiboi. Såklart ;)
Otydlig bild på Nemo och jag... Kunde inte fixa med Jasses kamera.. så blixten va ej på. Tyvärr :(

Filmmys

Idag har jag varit hos frisören sen gått på stan med Malla och Jasse. Sen laddade vi med chips och godis inför en skräckis som vi sedan kollade på. The eye heter den, det är med Jessica Alba i huvudrollen. Den var riktigt spännande och kan säga er att vi hoppade till ett antal gånger under filmens gång... Sen efter de blev det bussresa hem igen. Imorgon gäller det att tvätta och förbereda inför första praktikdagen på Gastro som kommer vara på onsdag.. Så nervös jag är, känns som jag ska börja ettan på gymnasiet, så pirrig och full av förväntan. Den känslan gillar jag, känns nästan som man är kär i livet. Eller jo jag är ju de! Mjao.
Skåååååål på de!
Pusshaj

Typ brunett med några få blonda slingor

Najs men tyvärr 860 kronor fattigare.. :( Bläää

Excited!

Gaod morgon på er! Nu sitter jag här, helt trött och nyvaken. Kunde inte somna på länge i natt då jag hostade en massa. Det är så jäkla jobbigt.. Nu hoppas vi jag blir bättre, ska nu börja sminka mig och sen äta frukost. Sen idag måste jag be dem skicka hem ett nytt bankkort.:) Så man kan börja handla igen..
Puss på er. Det lär dyka upp en bild på mitt hår sen!

En sista fråga, brunett eller blondin?!

Imorgon gäller de, jag ska till frissan. Klockan tio på förmiddagen hittar ni mig där på Haircut by Jenna i Helsingborg. Fy sjutton vad jag längtat efter detta..
Älskar oss! Nu ska jag fixa och packa. Drar ju snart mitt pick och pack till Patriks lägenhet i Helsingborg. Eller ja, massa kläder och så bara. Puss

Utflippad lördagsnatt

Igår var hade jag och Jasmine massa fribiljetter till Pascha nightclub då Jockeboi och Nemo från kungarna av Tylösand skulle vara där. Vi tänkte väl att det var en kul grej att gå till då det inte kostade oss en spänn. Så klockan elva på kvällen igår var vi där då portarna skulle öppnas men nej där i kön fick vi stå i lite mer än en timma och som vi frös och trängdes. Inte kul ska jag säga er.. Sen när vi väl kom in, så när jag skulle gå ner för trapporna råkar jag snubbla och precis i det läget går min klack sönder, helt av... Där går jag barfota och får göra det resten av natten med.. Senare försöker vi dansa och ha kul trots de, vilket funkar bra tills jag i mitten av dansgolvet står och känner på sekunden att någon varit o rotat i min handväska. Jag känner då efter och känner att min plånbok saknas, känner igen och börjar i detta läge skrika på Jasse att hon också skulle känna då jag inte var helt säker. Jag kände hur bråttom vi hade då jag inte ville missa vem det var som hade tagit den. Tror mig då veta vem det var och anklagar honom för detta men han ber mig istället visitera honom och då lyckas jag inte känna något. Han hade ju såklart gett bort min plånbok till några va hans vänner. Sedan springer jag ut mot polisen gråtandes och ber dem om hjälp eller rent ut sagt berättar vad som hänt. De tröstar mig och försöker samtidigt lugna ner mig då jag ryker av ilska... Man känner sig helt kränkt och nere.. Svårt att förklara direkt. Det slutar i alla fall med en polisanmälan, där jag förklarar att han hade utländsk härkomst (vilket inte förvånar..) och mörk och är sliskigt klädd. Sen efter detta försöker vi att hitta honom men efter allt jobb som det var så flyr han...
Ingen rolig kväll ska jag säga er. Bara massa negativa saker som hände. Jag kan hitta massa tecken som hände under hela kvällen som tyder på att jag inte skulle varit ute den kvällen... Tyvärr förstod jag det aldrig förrän det var försent.
Slutligen vill jag säga att killen  förlorade. Min plånbok blev upphittad på någon toalett några timmar senare (hade hunnit spärra min bankomatkort) och det enda jag förlorade var mitt id kort. Tur i oturen..
Jag är grymt tacksam!
Älskar mina vänner och min familj något enormt mycket! Detta har bara fått mig att inse ganska mycket.
Puss på er alla!

Åhhh så himla bra!


Och sen i akustisk version. Hetbomb eller vad!! Jag smälter här ju....

Kolla min rumpa!

Tidigare i veckan var jag och testade massa halloweenkostymer inför vår fest.. detta var en av dem jag testade! Super woman here I am! Ska säga att jag inte valde att ha detta, valde något helt annat.. ;) Kan ni gissa vore det grymt.

Think Twice


Väla och sånt där

Idag var vi en kort runda på Väla med familjen. Jag var mest där för att döda tid men Malla och Pontus var mer ute efter att shoppa så jag fick agera lite tycke för vad de skulle köpa och inte. Det handlades bland annat jacka och jeans. Sen så var jag helt glad för där fanns Cervera där jag kollade och drömde om mina knivar som jag en vacker dag ska äga. Sen kollade jag på salt och peppar kvarn som jag också blev lite nykär i.
Det var de. Jag har många alternativ för hur min lördag ska se ut. Men jag vet inte riktigt vad jag mest känner för. Höhö! Tror det lutar åt Pascha ikväll!!
Jag gräver lite för lite omväxling..
Nu ska jag göra något annat.. äta upp mina ostbågar kanske?
Lyssna på min nya spellista på spotify om ni vill chilla vanilla!

Jag känner lyckan!! :D

Älskar't!

Min nya mysiga mössa!!

Min mysiga tomtemössa.. Nu känns det verkligen att det har blivit höst när man börjat använda mössa.. Eller vad tycker ni? Ni hittar min grymma tomtemössa på Glitter och finns även i färgerna gräddvit och svart. Nu ska jag ner och hjälpa mamma med fredagens mat. Puss på er.

God frulle=frukost!

Igår slängde jag ihop en god frulle!
Check:
Jag är ingen ostmänniska över huvud taget.. men ja lite ost kan ni nog se.. Men bara en skiva... Har någon kul tvångstanke om att ostskivorna kommer över varandra blir det äckligt.. HAH! Ni ser hur korkat va?

Dumma Jasmine..

Igår när vi hade ätit spaghetti och köttfärssås så blev det över ganska mycket spaghetti som då Jasse skulle slänga... men ja här ni resultatet:
Hon missade påsen..
Vi avslutar med en närbild! Grattis ännu en gång Jasse för att du lyckades med detta...

Slutade med öl på en torsdag

Igår köpte jag årets halloweenkostym...vilket jag tyvärr inte tänker avslöja... HAHA! Sen shoppade jag lite kläder på Gina. Även en ny mössa från Glitter. Mjaaaaaao! Därefter sen på kvällen igår följde jag och Jasse med hennes syster Jennifer till en kompis kompis som skulle tatuera henne. Det blev riktigt fint!! :D Sen så träffade jag och Jasse några killkompisar för lite öl på Hampan och senare på Crom. En nice torsdagskväll med bara massa spontatitet! Jag älskar att göra saker bara sådär... utan några som helst planer.







Vill ha!


Önskar mig bra knivar när jag fyller 20 :D Hihih!!

Det pirrar i magen..

Åhhhhhhhh! Me like!

I skolan

hände en olycka en gång med en kniv.. opps..

Uppdatering..

Jag har nu fått reda på att jag ska börja på Gastro onsdagen den 13 oktober! Ska bli kul!! Längtar faktiskt.. För då hittar ni mig i staden Helsingborg.
Tudiloooooooooooooo!

Planering inför Halloweenfest!!

Idag träffade jag Jasse för lit planering inför Halloweenfesten!!
PEACE!

Valintervju 2010!!


Vill börja på Gastro nuuuuuu!


Lite mål

Mitt mål för denna hösten är att praktisera på Gastro och bli en mycket bättre kock! Ska göra allt för att de ska digga mig, ALLT! Alltså laga mat då..
Där ska jag i alla fall snart börja..
Och sen flytta in till Patriks lägenhet. Är jäkligt sugen på att ha eget. Har ju känt på hur det är på Öland till exempel...
Så Gastro och en liten flytt hade varit ganska nice just nu!!
Sen i sommar 2011 ska jag och min killkompis dra iväg och jobba som kockar i England (tror vi) tillsammans!!
Fett nice med mål!! Det gillar vi.
Puss. Det var många utropstecken i detta inlägg!!!!!!!!!!!!!! PEACE!
Jag och Jasse har redan börjat planera inför helgen.. hahaha det har knappt hunnit vara måndag och så är vi igång igen! (Vi lever för helgerna)
Carpe noctem!!

Jag i svart/vit

Ibland är man så snygg asså! Tack mamma och pappa för de!! <3 Hah!

BRA!


Kolla in!


Avsked

Igår fick ta farväl av Josse och Noah som varit på Sverigebesök nu i en månad. Just nu bor ju hon, Noah och Bart i Arizona, Phoenix. Så under denna tid, Josse och Noah varit här har vi hängt en del tillsammans. Gått långa promenader med hundarna, städat ihop, skrattat och busat en massa med Nois. Jag har ju varit hemma för det mesta så därför har vi kunnat hänga så pass mycket. Eftersom jag valde att festa igår så idag när jag kom hem hittade jag denna fina lapp.
Helt ärligt har den ju skrapat fram en massa känslor. Tårar har fallit ner för min kind. Tack syrran för denna tid! <3 Du är bäst! Snart kommer jag till Usa och joinar er. ;) Hittar mannen i mitt liv!!

Carpe Noctem

Igår hade vi tjejmiddag för att återigen fira den nyblivna 20åringen Pernilla!
Det blev tacos och kladdkaka och massa gott vin!
Först festade vi lite på knutans pubar, sen slutligen på Cardinal hela natten.
Om vi hade kul är ju inte på tal om. Det har vi ju alltid!!
''
Nu ska jag ta mitt huvud till borr och borra ner mig under täcket och stanna där resten av hösten.. Tänka på livet och så. Är lite nere på något sätt..
Bye bye vi ses när solen lyser....

Maskinen


Svar till Jenny:

Nej jag snusar inte. Det var en godisbit jag hade att tugga på.. Hah!

Helsingborg för lite ärenden!

Sen ringde telefonen...
Testade skor som vanligt..
Det var en kul dag med massa planering inför Halloweenfesten!! :D

Bästa Pernilla 20 år!

I onsdags fyllde Parre hela 20 år och vi hade bestämt att vi skulle överraska henne med en middag hemma i Parres och Daniels nya lägenhet i Malmö. Det gjorde vi och det blev superlyckat! Hon trodde inte sina ögon.. Hihi.
Födelsedagsgrisen!! <3
Förätten: Kantarellsoppa med potatis, grädde, löjrom, och lite gräslök.
The varmrätt: Rösti med vitkål och potatis, nötkött, kapris, med en rödvinssås och lite grönt på toppen.
Presentöppning!
En av våra presenter.. ;)
Slutligen den efterlängtade desserten!
Dessert: Chokladtarte, två lager choklad, ljust och mörkt och sen i botten en mördeg. Detta serverades med hallon och en apelsinsås. Kvällens bästa!!

RSS 2.0