Min nya tassle

Fick ju världens finaste och sötaste toffs av Parre förra veckan. Rosa dessutom. Hon köpte den när hon var i Marrakech. Så gulligt!! Tack snälla :D Nu känner jag mig lite som Maria Montazami... Åhhh.. tihi. Nu väntar sängen. Puss lovers.
<3

<3

Vill säga er att jag lever! :) Har haft den underbaraste helgen på länge, väldigt länge! <3 tihihi. Hoppas ni hade det bra??
Pusshaj lovers.

Malmö!!

Tjena! Efter man betalade sina tråkiga räkningar så tyckte jag att man förtjänade en liten belöning. Jobbade ju hela julen, alla röda dagar och så vidare. Så detta köpte jag som present till mig själv. Känns super!! :)
För de intresserade finns här dagens shopping på bild..
En blus från ginatricot likaså linnet under. Jeansen köpte jag på JC. Halsbandet med nyckeln fick jag i födelsedagspresent av Tessan i lördags. Det är från ginatricot.
Roliga bilder från tågresan dit.
En vårig bild där jag får solen i ögat..
Carran tar hjälp..
Smile :) Passade på att använda solglasögonen idag. Vårtecken!!
Dagens mat! Kycklinggryta som var ashet. Fick be om mer ris för att blanda ut det med.. haha!
Det var ett filmteam där och spelade in.. Vi undrade varför..? Eller mest jag!
Min braiga shopping jag är så glad för. MMM perfekt!
Köpte även ny mascara och ny kajalpenna med suddi man kan skugga med!! Asbra. Ett tips för er som vill ha lite sotade ögon.
Kunde inte motstå denna lilla tidning! Den fick också bli min!! Står mycket om den kommande tävlingen Årets kock 2011. Very intressant...
Glömde dock ta bild på Parre ju.. Lustigt nog! Nästa gång.. lovar..
Vi hörs mina trogna följare, vad vore jag utan er??

Malmö!

Nu sitter man hemma hos Carran och vi ska snart iväg till Knutan för att sedan ta tåget in till Malmö. Väl där ska vi möta upp Parre! Vi ska gå på stan, snacka och ha allmänt trevligt! Kameran följer ju såklart med! Jag har en del grejer jag vill köpa så vi får se om något följer med mig hem.. :) Nedan bjuder jag på en grym Sean Banan Låt.. Enjoy!!
http://www.youtube.com/watch?v=Me4hQg7XqHs

Städdag

Har städat hela dagen!! :D Sen så har jag lagat godaste torsksoppan med smak av curry. Allt detta är tecken på att jag börjar bli frisk. Känns underbart!! För när man är sjuk vill man inget hellre än att bli frisk..
Nu ska jag kolla tv igen!!
Ikväll kl 20.00 är det Sveriges Mästerkock!! Lätt man ska se de.....
Pusssssssssss
Imorgon väntar kanske Malmös gator på moi. Ska kolla eventuell shopping!!

I lördes..

Massa fina bilder som togs i lördes på mitt 20årskalas. Jag och mamma stod för pajbuffé och sen en marängtårta till dessert! Tack till alla som kom för att fira lilla mig! <33
Massa Kärlek till er <3

Ida testar..

Har man tråkigt försöker man göra något roligt av de..
Min "lilla" glasögonsamling..
Vilka är snyggast?

Snordagen

Pappershögen ni såg på föregående inlägg blir bara högre och högre... Mitt huvud sprängs, mina öron likaså. Näsan rinner och jag snyter mig hela tiden... Kan inte beskriva min måndag ännu bättre! Hahaha..
Jag vill göra massor men sen så orkar jag inte... Blir less på mig själv.
Nu ska jag snyta mig för sjuttioelftegången idag.. puss

Dagens bild:

Haha! Klockren. Den beskriver min dag sååååå! Orkar inte blogga mer idag..:( Helst av allt hade jag velat ha en kram eller två..

Tro på dig själv!

Få har dött av att kämpa vidare, många av att ge upp..

När man har tråkigt..

på IKEA!
Hahahahahaha! Jag fick lite småpanik för att jag inte komma upp.. men lyckades ju såklart till slut.;)

Min första dag som 20!

Imorse blev man uppvaktad med frukost på sängen av sin underbara familj. Därefter for vi in till stan. Jag Carran och Patte käkade frukost på IKEA sen så chillade vi med mamma på Väla. Vi kollade mest runder och hade allmänt trevligt. Sen när vi var hungriga igen var det lunch på IKEA. Haha nästan stammisar fan.. :) Men gott var de. efter det var det dags för mig att ta oskulden på systemet. Det gjorde jag genom ett inköp av supergott vin som skulle passa perfekt till kyckling. Nu när vi kom hem allihopa lagade jag sötsur kycklinggyrta och bjöd på. Den blev mycket god!! Carran bjöd på hemlagade cupcakes.
Mumma alltihopa! Nu är man typ för mätt och jag ska väl snart ta en dusch och krypa ner i sängen.
Jag tackar för all uppvaktning!! LOVE!! <33
Tack för uppvaktningen!! :D Puss Pusssssss På lördag blir det mer firande med släkten! <3

Fortfarande 19..

Här har vi den underbara och bästa Celine Dion. Ännu en kärlekslåt. Hon är ju så bra!! Lyssna och njut.

PER MORBERG!

Jaha. Vad har hänt idag? Jo! Idag sov jag som vanligt ganska länge. Åt en god frukost innehållande en iskall smoothie med bananer och hallon!! Mums. Sen drack jag lite te som vanligt. Jag är verkligen en temänniska! Till min kalla och min varma dryck åt jag rostade mackor med ost. Mumma! Efter min frukost tog jag en dusch och gjorde mig i ordning för att ta bussen in till Landskrona. Fixade lite på arbetsförmedlingen sen så träffade jag gamla klasskamraten Tomas från gymnasiet. Vi fikade och pratade gamla minnen. Det var verkligen roligt att få träffas igen och bara prata och skratta. Nu ikväll har jag bara kollat en massa matlagningsprogram.. Först Masterchef England sen Masterchef Usa sen Masterchef Sverige! Nu när det sista var slut zappade jag bland kanalerna och såg att även Per Morbergs egna matlagningsprogram visades. Gött! Så nu slutade jag mitt i de för att uppdatera lite för er här. Tänkte att det var på tiden..
Imorgon gäller de! Jag ska få handla min första cider på Systembolaget. Bara FÖR ATT ska jag göra de. Bara för att.. Ni förstår säkert vad jag menar. Man är tydligen vuxen nu.. SCARY!
Har inget mer att säga nu. Vi hörs nästa gång vi hörs helt enkelt. Dock vet jag inte om jag är nitton eller om jag är tjugo när jag skriver.. Hah! Pussss

Ändring i menyn!

Observera! Jag tänkte inte särskilt mycket när jag komponerade min dessert igår. Det är ju inte säsong för bär och så nu till vintern och vi vill inte ha frysta.. Så därför har jag bytt ut skogsbärskompotten till en enkel frisk citronkräm.
Så förättet blir nu istället:
En fräsch mousse med smak av lime och en citronkräm med en täcke av kanelcrumble.
Sååå! ;)

Imponerande!


Vad säger ni tjejer?

Jag funderar på att laga trerätters jag själv komponerat till mig och mina tjejkompisar för att jag fyllt 20 helgen efter jag fyllt, dvs lördagen den 29 januari.

Läs och smaka hur gott det låter!
Förätt:
En krämig potatis och purjolöksoppa och kuvertbröd
Varmrätt:

Ryggbiff och rödvinssås med hasselbackspotatis och ugnsbakad basilkatomat tillsammans med en krämig blomkålspuré
Dessert:
En fräsch mousse med smak av lime tillsammans med en skogsbärskompott och ett täcke av kanelcrumble
Hur gott låter inte detta på en skala 1-10?
Min mun bara smälter när jag tänker på de...

Varför jag vill bli blond igen..

Man har så myyyyycket roligare!!

Ida = Flipp?

Gammal goding!!

Pilosen..

Igår var Jenny och Pilosen på besök här i Smöris.

Någon frivillig?

Som vill se denna med mig!! ?? :D

Matnörd?

Hallå guldvärda människor!
Idag har vi här hemma bara slappat och städat. Nu i eftermiddag var jag, Malla och mamma på Maxi och handlade lite. Först pantade vi två för fulla säckar med flaskor och burkar. Sen så gick vi runder där och kollade på böcker, kläder och sånt dära. Jag köpte massa lösgodis och sen lite Pepsi (beroende?) sen så köpte jag en mattidning för att få lite inspiration. Vill så gärna laga kyckling i ugn här hemma. Tidningen erbjöd bra recept på massa fågelrätter.
Nu till något annat. Vad vet jag inte?!
Puusssss love u! <3

Fredag och simning!

Idag har jag haft fullt upp. Gick upp tidigt med mamma. Åkte in med henne till jobbet. Träffade Jasse. Vi chillade och gick en promenad med deras hundar. Sen gick vi ner mot simhallen där hela 1250 meter simmades, 50 längder. Gött snack!! Ska tala om för er att det kändes efteråt. Efter var vi väl förtjänta av varsin hamburgare på Max. Sen gick vi en lite kort runda på stan där jag återigen drömde mig bort i köksbutiken och sen kollade vi på kokböcker på Bokia. Najjs!! Sen efter det var det dags för mamma att åka hem efter jobbet och då passade lilla jag på att följa med hem. Väl hemma tog jag en timmes powernap vilket behövdes efter dessa längder.. Sen var det tajming för lite fredagssnitzel med idas sås, en kall bea och pommes. Najjs! Sen kollade vi såklart på Let's dance. Ännu mera najjs. Skål för fredagen och skål för framtiden. Jag har fixat en present till mig själv. Eller fixat så den blev beställd till min födelelsedag. Åhhh längtar tills den bli min bara MIN. Sen så har jag också prickat i måndag kl 9. Det är en sak som jag ska iväg på då... Dont tell ya more. Hemligt än så länge.. Vissa vet men säg inget ännu.. okej?!
Puss nu väntar Ramsays braiga kokbok..
Natti så länge. Och till er andra festglada, festa lugnt inatt!! Ta hand om er i kylan. ;)

Moussaka!

Igår sa mamma att jag kunde laga något med köttfärs till idag. Jag grumlade på detta i natt och kom på att jag kunde laga moussaka som jag aldrig förr lagat själv. Jag ville inte laga varken lasagne eller spagetti med köttfärssås. Då fick moussaka bli kvällens lösning! Det blev skitgott! :D Alla blev mätta och belåtna.
Koka potatisen först! Medans potatiser kokar kan du börja med att fräsa löken tillsammans med den pressade vitlöken och färsen i lite matfett. Sedan strör du över mjölet blandar väl då vi inte vill ha massa mjölklumpar. Sen spär du ut det med buljongen. Jag valde att ta en köttbuljontärning och spä ut med lite vatten. Sen i med tomatpurén och sen låter du det småkoka 10-15 minuter.
När färsen kokar kan du börja med ostsåsen. Då fräser du matfettet med mjölet i en kastrull. Sedan späder du ut det med mjölken. Smakar av med SOP. Därefter låter du den koka i 10 minuter. Detta gör du för att få bort mjölsmaken, det där gryniga. Vispa till den i botten då och då så den inte bränns vid. När dina 10 minuter gått tar du kastrullen från värmen och tillsätter den rivna osten och vispar.
Sätt ugnen på 250 grader. Nu kan du börja att skiva din kokta potatis. Smaksak hur tjocka du vill ha dem. Sedan varvar du potatis, färs och ostsås i en smord ugnsform. Var inte snål med ostsås och täck potatis och färs väl med den. Sist gratinerar du din mooussaka i ugnen på ca 15-20 minuter.
Smaklik måltid!!

Margit är bäst!

Margit kom hem med en härlig överraskning till mig nyss. Hon hade lånat en av Gordon Ramseys kokböcker till mig!! Sååå himla gullig hon är som tänker på lilla mig. Överfint! :) Åhh ska bara läsa läsa och ta in mig massa kunskap nu. Tack Bästa bästa Margit!! <3
Massa hälsosamma recept innehåller hans bok, Gordon Ramsey Frisk aptit.
Om jag inte bloggar vet ni vad jag i så fall sysslar med....
Tack!

Lugn och avkopplande musik!


Kokböcker

Snart fyller man 20!! Jag kom nyss hem ner till Skåne och har därför inte planerat min födelsedag riktigt då jag trodde jag skulle jobba i Sälen då. Så ja det blir väl till och börja göra det nu istället. Ska man bjuda på middag blir det utgång etc etc??? Sen så fyller ju godingen Jasmine också snart år.. Kanske kan fira ihop! Har inte ens frågat Hah!
Skitsamma.. eftersom min matglöd har kommit tillbaka önskar jag mig kokböcker.. Här har vi några bra!
Nomas senaste bok. Restaurangen Noma har ju blivit utsedd till en av världens bästa restauranger..SJUKT!! Dock vill jag ha den i engelska. Innan jag dör ska jag ha ätit på denna restaurang!! LOVAR! :D
Tom Sjöstedts bok. Han vann årets kock 2008 och här tipsar han om massa recept för att förenkla din vardag!
Eller denna av Leila!
Eller denna från halv åtta hos mig programmet.
Finns massa bra!!
Åhhhh blir så inspirerad nu!
<3

Bilder från Sälen

En av förätterna på a la carte menyn i Sälen! Råraka, med kalixlöjrom, creme fraiche, rödlöd och en citronklyfta.
Från råraka till pizza. När man jobbade på Tornet hade man som jobb att grädda italienska delikatesspizzor. Dock var bottnarna med tomatsås redan klara!
Till höger ser ni bilder på pizzorna. Tror det var sju stycken. Före ugnen och även efter.
Lite arbetsyta.
Lite preppade grönsaker!
Toast skagen från nyårssupén.
Amusen. En lite aptitretare innan förätten som vi hade på nyår. Blomkålspuré, sockersaltad gurka salma lax och hyvlad blomkål på toppen med en citronette.
Desserten denna ljuvliga nyårsafton. Vanilj/yoghurtpannacotta med hjortronmylta och lite chokladflarn.
Peace på de!!

Ny dag!

Tjaba! Igår insåg jag en grej. Jag insåg att jag kommer sakna att inte jobba med mat i framtiden, jag såg det som en väldig konstig tanke.. Detta fick mig att inse att det är mat jag vill jobba med, fast jag känner också för att bli bättre och utvecklas. Känner mig inte mogen nog att stå på egen station. Jag känner att Sälen var ett säsongsjobb där skidåkning var i fokus vilket inte är min grej (vad jag vet).. Det kändes som jag fick tillbaka min matglädje igår. Det kändes megabra!! Jag satt mellan elva på kvällen till två på natten och kollade på matsidor, på youtube och  bloggar. Jag fick en massa massa inspiration. Sen så nu har jag börjat smida planer för min framtid... Så idag har jag gått upp med tuppen, gått en promenad med hundarna, ätit en god frukost och druckit varmt gott te.  För att snart bege mig ut och ta bussen in till stan (Landskrona). Ska till Arbetsförmedlingen, måste prata med min handledare eller någon annan arbetsförmedlare om min framtid. Sen har jag bestämt med Lasses mamma Brita, ska hem till henne för en fika och bara umgås. Tänkte göra henne glad då jag ändå var i trakterna.
Så ser jag ut just nu!!
Puss gullungar! <3

Lite personliga mål!

Skriver dem här för att göra en påminnelse endast för min egen skull. Läs om ni är nyfikna!

Tänka positivt! Sluta ha ångest över småsaker.
Sluta dricka cola eller pepsi, kommer det funka?
Börja äta nyttigt för mitt eget bästa.. sluta småäta massa godis mitt i veckan..så så onödigt.
Söka massa massa jobb, dock helst inte inom kock.. då jag nog inte pallar det i längden..
Lämna cvn där jag vill ha jobb i bla Helsingborg och i Lund eller Malmö.
Börja träna, simma ska jag nog börja med.
Börja prata med en kurator..
Boka tid hos en massör.
Kolla igenom min ekonomi, börja spara pengar till resa!
Boka in en tid till en syo.
Kanske plugga Matte C då det nog behövs för min utbildning.
Söka en utbildning till hösten 2011.
Göra högskoleprovet.
Festa mindre, ha kul genom att ha filmkvällar eller annat istället!
Ringa mindre med min mobil. Eller ni får börja smsa mig istället eller inga mig. Har ett sånt erbjudande med 5000 sms/ månaden. Onödigt med massa kostnader för mobilen.. /:
Tatuera mig på handleden. Har kommit på bästa finaste motivet... <3
Färga håret, mörkare eller börja bli blond igen. Jag kan inte bestämma mig.. Vad tycker ni?
Börja plugga till körkortet..

JA då är det bara att börja!!







Hemmafru!

När man inget jobb har eller bara är här hemma så blir det som så att man gör alla sysslor här hemma om dagarna istället. Som att städa, diska, gå ut ed hundarna och så vidare. Det är väl priset man tar för att få bo här. Igår fick jag sånt söka jobb flipp och sökte massa jobb kring Stockholm och Göteborg!! Galet!! Tänk om de svarar. Nu ut med hundarna! See you soon!
Förresten... jag önskar varje år att man hade så himla gärna varit i Thailand nu... det är alltid så vid denna tiden på året... åhhhhhhhhhhhhhhh vill dit!!! <3

Gullungar!


Sprider kärlek genom bloggen..

När Ida har för tråkigt..brukar hon baka.
Recept:
150 g smör / margarin
3 dl socker
2 ägg
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
1,5 dl mjölk
4,5 dl mjöl
Du smälter smöret / margarinet. Låter det svalna medan du vispar äggen tillsammans med sockret pösigt. Sen rör du i resten av ingredienserna och vispar snabbt ihop det till en jämn smet. Därefter gräddar du kakan längst ner i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter. Medans kakan gräddas kan du göra glasyren. Då smälter du smöret och sen tillsätter du resten av ingredienserna. Blandar väl och sen när kakan är färdig kan du pensla över glasyren medans kakan fortfarande är varm. Slutligen häller du över kokosflingorna längs med hela kakan. Vips så är den klar! Låt svalna eller så gör du som vi äter direkt. Mmmmmm kärleksmums!!!
Glasyr:
50 g smör
3 msk kaffe
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl florsocker
Garnering:
Kokosflingor

Tråkiga måndag

Idag sov man till nästan 12 på dagen... länge ja!! Sen så käkade man frukost och gick sen en lång promenad med hundarna. Under promenaden halkade jag och slog i ena skinkan.. AAJJJ!!! Fan det är värsta isbanan ute hos oss, hela vägen liksom.. Man kan liksom inte undvika den. Jaja sen efter promenaden städade man lite här hemma för att göra mamma glad, tog disken damsög och så vidare. Efter de har jag bara chillat..suttit här vid datan och drömt mig bort till Thailand. Kenza är ju där nu... snacka om fina bilder de lägger upp. Lovar en vacker dag ska jag också åka till Thailand!! Vad härligt det hade varit! Sen hjälpte man mamma att laga ihop en god pyttipanna från helgens mat. Det blev skitgott. Sen lagade man en god linsgryta med indiska kryddor och till det lite casewnötter och russin. I eftermiddag dök Jenny och Milo upp! Alltid kul o hänga med dem!
Nu sitter man här alldeles för mätt och har tråkigt. Borde skriva cv men har inte orkat det.. får väl ta o göra det innan det blir en ny dag....
Så länge då.. Pusssar!

LOVE!!


Vart är ni??

Jag har fått en massa nya läsare på sistone.. Jag blir bara glad! Men nu till min fråga, vilka är ni?? Varför lämnar ni inga kommentarer typ att ni lever eller något. Det skulle uppskatta Idas lilla själ
Pusssssss pussss imorgon ska jag förnya mitt cv. Ska börja söka massa jobb. Mjao på de!! Kommentera nurå babes!! Vilka är ni??

Lite egotime!

Nu efter man jobbat med sämsta arbetsskorna ever i snart en månad så var mina fötter glada efter lite egentid med dem. Det sista jag gjorde innan jag lämnade jobbet i Sälen var att slänga mina arbetsskor som inte ens var riktiga arbetsskor. Shit det var verkligen nödvändigt!! Nu blir det softsittande med datan och family. Pusssss

All in!

Bilderna från i fredags!
Tack för allt babes!! Nu känns det som man återhämtat sig.. har sovit bort halva dagen.. och ätit massa god mat. Imorgon blir det att ta tag i livet! Vi hörs! <3

Jag lever..

Hejsan gullepluttar! Jag var ju ute igår med mina prinsessor. Vi hade skitkul!! Först Bjöd Parre på middag och sen festade vi med Jasses syrra med flera. Sen vidare mot Bara Rock och Stinsen! Sen hamnade vi på Mogwai.. Najss!! Tyvärr så drack man aldelles för mycket. Eller jag tror det var blandningen.. Så har spytt hela natten och nu mått illa hela jävla dagen. Det är först nu man kunnat äta igen utan att spy upp de. Usch aldrig mer alkohol... ELLER??
Ska man dricka alkoholfria drycker på sin födelsedag! ;)
Bilder kommer imorgon....
Ikväll nu har jag, Patrik Carran och Jenny ätit supergod italiensk buffé. Lite plock av lika ostar, oliver, charkuterier. Nu ska jag se skräckfilm. Svensk sådan..
Pusssssssssssssssssss

HJÄLP!

Snart snart så är jag hel igen. Ska träffa mina vänner för lite fest, mingel och så vidare. Jag är på!! Är ni också de??
Vilket fall som så har jag redan sminkat mig, bestämt outfit.. men det saknas något.. Jag har inte bestämt mig för vilka skor man ska ha. Bekvämt (mina uggs??), varmt eller rent av party??
Kolla! ;)
Det lutar åt de höga!
Mjooo!! Tyck till innan det år för sent!

Partylistan fixad!

musik till er alla!! lyssna nu!!

Uttråkad..

Sitter på bussen ner på Helsingborg nu. Hade nästan tre timmars uppehåll i Stockholm. Där käkade jag mitt El maco grande mål på en minut och en toblerone mc flurry. Najjjs!! Sen köpte jag chips, popcorn en drick och en trisslott.. Gissa om jag vann?? Jooo hela 25 kronor. Det räcker till en ny lott.. mjooo
Snart tänkte jag försöka sova om det nu funkar. Har ju mitt mobila internet tillgängligt på bussen så lär surfa på facebook ett tag till..
Imorgon e man bjuden på middag hos P.. Så då blir det antagligen utgång efter de.. Shit vet inte ens om jag har råd till de.
Men va fan.. man lever ba en gång!! aight!!!
Pusss på er lovers...
<3

Fikar..

Surfar och fikar lite granna.. :P Bloggar lite..

Gomorron

Hej mina underbara följare! Hur mår ni idag? Själv är man pigg och utvilad för en 16 timmars hemresa. Det ska bli najs.. Läste nyss på aftonlbadet att det kommer snö en del och en massa varningar och så vidare. Öööö Hoppas bara man kommer hem oskadd.. Annars så känns det bra att få komma hem. Käkade nyss en stadig frukost här på jobbet då vi har en supernajs frukostbuffé.. mmmMMmmmm vad gott.. Sen nu tänkte jag bara chilla innan avfärd. Sen säga hejdå till alla och så tänkte jag köpa med mig någon tidning att underhålla mig med och lite godis eller något. Bara så man överlever liksom. Sen så kommer jag byta buss i Stockholm.. runt 2100 ikväll.. så då tänkte jag ta och käka nåt då jag har två timmars uppehåll. Sen vidare ner mot slutmålet Helsingborg. Väl sen är man framm vid 6 tiden på morgonen om allt går som det ska..
Bjuder på den ballaste partymusiken just nu!!!!!! Bästa!!!! Lätt man ska fira asamycket på sin 20årsdag!! Lättt!!
Pusss vi hörs babes <3


När ledigheten tar över..

Då redigerar jag bilder och detta blev resultatet!
Flumbilder!!
Hoppas det var kul att se!!
Puss imorgon far jag hem igen.... SKÖNT!!

Hemresa!

Japp, då var beslutet taget. Jag åker hem till mitt kära Skåneland den 6 januari kl 1350 från hundfjället för att vara exakt och kommer fram vid sextiden på morgonen dagen därpå i fina Helsingborg. Jag har velat hit och dit och har nu kommit fram till detta. Det känns superduper för bra vid nuläget och jag vet att jag kommer må bättre där hemma. Just nu mår jag inte prima i själen min. Tyvärr. Jag har gett det snart en månad så jag har faktiskt försökt. Sitter i min lilla säng och har till och med hunnit packa ner det mesta. Mina väskor är fyllda med grejer och jag börjar inse att jag ska åka hem. Det känns bra för tidigare idag skrev jag på ett papper där jag bekräftade att jag skulle säga upp mig. Så nu är det ingen återvändo! Tänker fundera på vad JAG vill med MITT liv och tänker göra det som känns bäst för mig. Det får ta tid det får ta de.. Bara jag får göra det jag vill.
Lite bilder från det gångna året ;)

Nyår o mycket mer..

Vad har hänt sen sist?? Hmmm... Så dålig jag är på att uppdatera, jag vet. Förlåt. Förlåt. Nu har jag i alla fall skaffat telias mobila bredband och hoppas på de kunna uppdatera lite oftare. Sen så har min tjänst ändrats lite med, ska enbart jobba lunch och kommer vara ledig mycket mer vilket resulterar i mer bloggande och annat spännande.
Igår  hade jag och mina stugroomies en mysig tacokväll och sen var jag på Harrys med lite personal och det blev faktiskt en kul spontan utekväll. Jag körde all in och blev sådär lagom full och glad utan en sån där jobbig baksmälla.. Najjs ju!! Idag har jag bara tvättat, diskat och duschat då man är ledig.... UNDERBART!! Nu känner jag mig som en Ida igen. Sen ikväll kl 8 är det personalmöte. Undrar vad vi ska snacka om. Det blir väl antagligen om allt som hänt.. vad vi tycker hittills och så vidare. Annars så har jag en del bilder att lägga upp som ni ser nedan..
Enjoy ;)
Jag har rätt många bilder.. så jag lägger ihop fler bilder på en bild.. för att underlätta för moi ;)
Här ser ni några bilder från julbordet vi hade på julafton. Fast till vänster ser ni vår lilla julgran vi hade här hemma. Åka döpte vi honom till.. haha!
Emma, Köksis Magnus sen Robin och Mattias.
Här ser ni den fina stugan, såhär ser det ut inomhus. Modern, mysig och alldeles lagom! Här bor vi fem tjejer..
Tog lite snöutebilder en eftermiddag innan jobb. Me like!! Vill fan utveckla mina fotoskills ;)
Lite bilder från tolvslaget...De talar för sig själva..
Hoppas ni har det bra!! Saknar er alla för mycket! Älskar er <33

RSS 2.0