Jag och de gamla!

Åhh vad jag börjar trivas med att jobba med gamla. :) De flesta e så himla rara. Man kan ju inte mer än o  bli kär!! ;) Tycker det e så sköna arbetspass. Jobbar mellan 7-15 värsta chill ju!! :D Sen var jag ledig nu i måndags och tisdags då jag jobbade hela midsommarhelgen... så då passade man på att sola och bada. Hann tom bränna mig på ryggen.. aj så ont.. sov som på nålar i natt.

Jobbade idag och nu väntar jag på min fina älskling Robin. Sen ska vi hem till Lasse och övningsköra med han och Carran. Det e kul att köra minsann!! Jag ska klara körkortet, jag ska!! :D Motiverar mig själv juuu...:)

Hoppas jag inte e ensam om att bli glad för de fina soliga vädret!!!??

Me love!! <3

Jag är med i en tävling!

Hejsan!!! Idag har man gått på stan med fina Mallakitiz. Hon klippte sig och jag följde med. Sen nu så tänkte jag meddela om tävlingen jag är med på i mammas blogg. Var med ni med!

Pusssshaj!Bild från mammis blogg ;)

Margitohlsson.blogg.se

Bilder från bröllopet i lördes

Massa kärlek från lilla Ida! <3

Min kärlek! <3
De sista ljuva åren..

När jag vill bli glad och när jag saknar min fina och helt underbara mor då sätter jag på dessa låtar! <3


Bröllop!

Var på ett mycket fint bröllop i helgen! Min kusins dotter Therse var det som gifte sig med Martin. Superduperfin dag med mycket glädje och massa kärlek. Tack för det! Var därför lite seg igår då man drack lite vin dagen innan. Robin och jag spelae minigolf, igeeeen. Robin blev medlem så han kan spela på varenda minigolfbana i Skåne helt gratis, NAJS! :D Idag var första dagen på sommarjobbet (hemvården i hbg). Kan börja med och säga att det gick bra... jag och Robin hyrde skitbra film igår som vi såg till midnatt och sen var jag tvungen att fixa cykel..lånade av Patrik till jobb. Så ja klockan blev ganska mycket innan mina ögon slocknade för natten. Det var en ren tur att jag ens vaknade imorse. Börjar kl 07 på mornarna och jobbar till 1500. Najs! Nu lagar Robin kvällens mat....;) Ris med chiwaphihi.... vettti fan hur man stavar?????


jaja...

Saknar min mamma och Margit megaycket<3<3 Love u!!!

Nya skorna!Dessa Reebok easytone köpte jag för några vckor sedan. De är underbara. Skönaare än skönast. Converse kan man ju bara slänga i väggen. Men visst converse e ju snygga de med.. men icke bekvämare än dessa! Kan rekommendera dem i jobb och så. För er som jobbar inom handel, vården eller något liknande. Passa ypperligt! för de som inte vet så tränar man muskler man annars inte brukar träna, bland annat i rumpan och låren. I början kändes det väldigt konstigt då man balanserar på dem kanman väl säga men det vänjer man sig väldigt snabbt vid. Bekvämare skor får man leta efter som också ger resultat träning utan att man tänker på det. Rekommenderas!Undersidan.

Länge sen!!

Hej gullungar :D

Jag jobbar och sliter. Har just nu tre olika jobb.

- Örenäs slott, som kock

- Städ och service, städar hus, lägenheter, handlar m.m

- Sommarjobbet - Äldrevården

Inte jättemånga timmar.. men ihop blir det ju fler. :D Känns skönt att börja kunna spara till körkortet. Känns underbart! Sen i höst vet jag inte riktigt vad som händer. Har ju sökt in till högskolan till hösten.. men vi får se. ;) Kanske jobbar istället. Ska nopg sälja min stora kamera...systemkameran e too big.. Vill ha en mindre kompaktkamera men bra... ska leta efter sådan..;)
Jag och älsklingen!! <3 Min bara min!! Han betyder allt för mig! <3

Så länge....<3

RSS 2.0