Blommor i köket!Blir så inspirerad av blommor :)

Gult för att få fram våren ;)

Min födelsedag!Blomma av mamma och Lasse, Margit och Pontus. :):) Samt pengar....Tacck!!!!

Käkade lunch med mamma och Lasse på Harrys.
Fina rosa blommar av min käraste Robin! Sen så fick jag en ny hand/skolväska :)


Fick denna i present av kära Madde. Plus en dvd med bildspel på mig...så gulligt!LOVE U!!!!

Saknar dig!!Natten till igår fick tyvärr farmor Brita lämna oss....Tack för alla fina minnen ihop med dig!! Är så glad att jag tog mig tiden att besöka dig på sjukhuset i söndags med Robin. Du var då ganska bitter, vilket vi förstod och accepterade. Efter besöket ringde du hem till oss.. du ville prata med mig. Jag blev då lite chokad, men då ville hon be om ursäkt för sin oartighet tidigare på sjukhuset...Nej sa jag och sa att vi förstod att du har det svårt....Hon hade då glömt fråga mig när min skola skulle börja..Hon var fortfarande väldigt klar i huvudet men sjukdomen var ivägen. Hon öskade mig lycka till nu inför skolstarten och det värmde i hjärtat att hon verkligen brydde sig. Har ju aldrig haft en farmor... Hon bad mig höra av sig över hur allt skulle gå. Hon brydde sig ända in i det sista liksom. Jag ska ju pendla ända till Kristianstad varje dag och detta sa hon skulle gå jättebra och peppade mig verkligen  till att klara de... Jag tackar för detta sista samtal med dig och tackar för alla fina minnen med dig. Brita blev hela 89 år gammal...men trots det kan man aldrig vara beredd när en människa ska gå bort. Det går inte.. Hon fick leva länge med massa glädje...nu är hon befriad från lidandet och lever nu vidare bland änglarna i himmelen!! Det känns oerhört tomt i mitt hjärta och saknaden är stor.
Filmmusik!Från happy feet.... har dock inte sett den..:P Men den verkar bra! :D

Idag simmade förresten jag, Jasse och Cassandra. 50 LÄNGDER!!! TJOHO!

Ge aldrig upp!!Kämpa Kämpa!!! Du klarar allt!

Utgång!

Igår for jag, älsklingen, Patrik och hans tjej Ave ut till the tivoli. Vi drack drinkar och shotade och dansade som adrig förr. Mycket kul!


Nyårsafton med de bästa!

Carran firades på dagen hemma i Landskorna med familjen. Sen for vi hem och gjorde i ordning oss för kvällen. Sen vidare till Jasse där middagen stod redo, eller nästan. Kocken själv fick tilllaga fläskfilén. Till maten drack vi champagne och hade det supertrevligt. Jag, Robin, Parre och Jasse. Vi blev allt lite lulliga av alla shotar och allt vin vi fick i oss.... och givetvis champagnen. Efter middagen kom Jasses killkompis Martin, väl till desserten som var ekströms kladdkaka med grädde. Vem orkar stå vid köket på nyårsafton liskom? :P Senare gick vi hem till Linn och Coffe och festade vidare innan vi gick ut för att fira in det nya året.

Gott nytt år mina vänner!! Jag lovar att jag ska börja blogga mer igen... har sålt min systemkamera som jag knappt använde och istället ska jag köpa en nya laptop för pengarna. Fick ju en bra kompaktkamera av älskling i julklapp...eller av tomten menade jag, ttssss...;)


Sen har jag ju inte nämt att jag blev antagen till sjuksköterskaprogrammet i Kristianstad..:D:D Ska börja nu i januari...Födelsedagsgrisen!Snygging- Malla!


Min solstråle!! <3<3 Vill gifta mig med denna man!!! <3Gott nytt år mina vänner!! <3<3


Jag tackar för ett underbart år....

Träffade min solstråle! Klaradekörkortet och kom in på sjuksköterskaprogrammet! Ett bra år :D


RSS 2.0