Free running

Tjao!

Storstädade mitt rum igår. Flyttade runder och hade mig. Detta gjorde jag för att jag måste ha ordning när jag pluggar vilket jag nu har så nu väntar bara pluggandet med. Efter städningen var jag ganska slut och seg på att bara vara hemma så jag tog bussen till Helsingborg för att möta upp mina syskon, Patrik och Caroline. Patriks kompis Marcus Nygren dök också upp. Vi möttes upp allihopa vid kärnantrapporna och där ägde en free-running tävling rum för fulla muggar. Men det var massa med folk så man fick inte se så mycket. Men efter att tiden gick började de flesta småbarnsfamiljerna dra hem och därför fanns det då mer plats så vi kunde gå längre fram och se mycket mer. När vinnaren hade utsetts drog vi till Donkan men under vägen möttes vi av en svart Ferrari och jag ska säga er att jag älskar bilar mer och mer alltså, shit så vacker den va! Denna förälskelse ledde till ett annat mer kul möte, en levande sådan.




När jag hade fotogarferat denna skapelse fick vi syn på en kille vid sidan om som rökte. Jag och Carran tänkte inget mer på de utan mest att vi tyckte han såg bra ut. Ni vet... Sen så klappar Patrik mig på ryggen och säger att det är Basshunter och då förstår vi både att det ju då är han Bsshunter vi hade sett på tvn bara. Efter det så frågar vi om vi kan ta en bild på honom vilket istället resulterade i att jag och basshunter var med på samma bild! (A)


Så snygg han är. Mycket snyggare i verkligenheten alltså! JAJAAJ :)

Efter att vi sett Basshunter gick vi vidare mot vårt första delmål alltså Donkan. Där krängde de andra mat och jag drack varm chocklad och åt en paj. Vi gick vidare mot vårt andra delmål allts Carrans place. Där utförde vi några behov och hämtade en madrass som vi då skulle bära med oss till Patriks place. På vägen till Patrik bärandes på en madrass togs en del bilder:

Jag ska säga er att familjen Petterson är ganska lättroade!















Det får duga!

Jaja, mycket kul hade vi i alla fall och det hoppas jag att det märks på bilderna. :)

Pusshaj vänner.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, det var skitql och ja..vi är mycket lättroade:):)

2009-08-24 @ 16:04:59
Postat av: sanne

Haha, rolig dag låter det som ^^ Ida, du får sätta fart med ditt körkort innan du börjar planera vilket bil du ska ha, aight? ;)PUSS

2009-08-26 @ 16:25:07
URL: http://sanneandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback