Agnes Carlsson - Release me


Första advent

Idag har varit en slapp dag med mycket läsning, läser för tillfället en bok som heter "De kallade mig Ise" svenska uppgift. Hade nog inte läst den utan "tvång", haha :P

Sedan har man hjälpt till med att baka lussebullar och ätit god mat.

Inte så mycket mer att säga om dagen sådär...

Tisdag! :D <3


Helg!

Nu är det helg och det finns inget som sitter så bra som de alltså! Den som säger emot ogillar jag verkligen.

Idag hade vi vår första filosofilektion, och stör mig så förbannat mycket på när jag kan saker läraren frågar om men sedan är jag inte tillräckligt säker på att säga det högt i klassen så därför avstår jag att räcka upp handen. Hata hata och åter hata!
Så därför leder det till att någon annan säger saken jag hade i mitt huvud och att det är rätt och människan blir stolt för det!! Med andra ord menar jag att jag egentligen skulle sagt det men har inte tillräckligt mod för att säga fel :P menmen sånt e livet, jag e van att hamna i sådana situationer. Men jag stör mig ännu mer på när den där tjejen (säger ej vem) säger mina ord jag har sagt till henne. Hon "snor" mina repliker... vad får henne rätten till att göra de.. jaja. nog med att störa sig på de, nu är det helg och det är för jävla skönt. Som jag tidigare nämnde, sitter inte bättre alltså! :D

Ha det förbannat bra!
Studentmössa

Idag beställde jag då min studentmössa :D

Den blev så fin. Bara för att jag älskar rosa, kan ej rå för det MUHAHA ;)

Malmö

Tjabba! ;D

Idag var det studiebesök med klassen och några till i Malmös synagoga (judars samlingplats) & moskén (muslimernas). Sedan var det malmömässan, saaco. Träffade även Jonathan :D Happyface! <3

Ska plugga geografi nu, har inte tid med denna blogg då .. tudiloo

Ingen militärbrutta ;)

Har glömt meddela att jag har dissar lumpen, så nu vet ni det.. skulle mönstrat i maj 2009 men valde att "hoppa av". Och anledningen till det är för att jag inte brinner för det som man borde göra för att kunna ha ambitionen för att lyckas och klara av det.

Lite fakta om mitt liv och mina val.


God natt och pusshaj!

Plugg...

Hej! :)

Idag har jag bara spenderat dagen i skolan sedan direkt hem för att öppna samhällsboken. Jippi! =)

Nu ska jag fortsätta med det.. för att jag ser ingen större mening med att sitta här framför datorn när det finns annat som är mycket viktigare för mig att göra.

Ha det brao!Mitt plugg, bevis på att jag verkligen pluggar! =)

Tjingeling.

Tack :)

Hej alla pigga och glada helgälskare! :)

Min helg har jag spenderat i Skegrie utanför Trelleborg med den underbara och helt unika Jonathan. Vi tittade på idol och hade  mysig fredagskväll med hans familj. Sedan tittade vi på tre olika filmer på lördagen. Tre olika genrer, först A knights tale med den ursnygga Heath Ledger, jag råkade somna efter halva så den filmen minns jag inte så väl. Efter var vi sugna på att bli pigga och då blev valet självklart, Eurotrip. Sedan ville Jonathan göra mig glad så då fick den sista filmen bli Bilar. Så himla gullig film och väldigt typiskt Disney handling plus slut, men vad gör de om hundra år.

Det var tänkt att jag skulle få skjuts av Jonathans pappa till Malmö innan idag men så var vi för sent ute när vi började åka plus att det var mycket trafik så de skjutsade mig hela vägen hem. :) Snällt eller vad, får gottgöra dem en dag säger jag bara.


Dags att öppna samhällsboken nu tycker jag! MEGASTORT prov på tisdag och jag nöjer mig inte med bara G så hej svejs alla som tar sig tid att läsa detta inlägg. Puss och kram.

(Eisenhower - reupublikan och var Usas president åren mellan 1953-61.) Typ sådant som jag måste lära mig inför provet.

Hej igen!
Jahapp.Du får inte med Sonja Aldén, mycket bra låt. =) 


Snart är det juletid igen :)

Jag har kommit på vad jag ska önska mig av tomten i år. Ett berlockarmband av något slag. Har hittat några fina smycken på guldfynd som jag hade velat ha till den. Sedan börjar man samla ju... så till slut har man fått ihop till sitt egna, unika & personliga. Mycket kul tycker jag! :)

Hittade en superfin på nätet och finns att köpa på kyssjohanna.se om ni är intresserade."It is love, not reason, that is stronger than death."


God natt sötnosar =)


As usual!

HejHej!

Jag blev precis klar med ett litet arbete i filmkunskapen (skönt att ha det gjort) så nu kan man börja plugga vidare på något annat som en annan uppgift fast denna gång i svenska B & C istället. Så hej då!


Oj glömde nämna att idag ska jag äta äpplekaka (förmodlingen) och då har man i alla fall något att se fram emot då man pluggar. HAHA. Man ska alltid se det ljusa i det mörka.

Pusshej.

Stressenkät

Jag har varit på mitt gamla jobb och hälsat på idag, Fäladsgården äldreboende. I egenskap av skola inget jag sysslar med på min fritid. På psykologin har vi fått en upgift att få reda på hur stressade vi är och få en del frågor besvarade i en enkät och sedan sammanställa det på något sätt, statisik. Sedan valde vi att intervjua en antal åldersgrupper och då resluterade det i att jag fick pensionärerna. :) Jag bad själv om det eftersom jag tycker att jag hade lämplighet till fråga ut några stycken då jag själv  har arbetat på äldreboenden tidigare. Så det var därför jag hälsade på dem idag.. :) Verkligen trevligt ska jag säga. Vi bestämde också att intervjua fem kvinnor och fem män men det var inte alls lika lätt att hitta någon äldre man (som kan höra och förstå det jag säger) på ålderdomshemmen så då fick jag istället haffa fyra stycken utanför Konsum i Landskrona, ungefär precis där ålderdomshemmet ligger.

Sedan har jag inte gjort någon mer nytta idag.. mest snorat och hostat en massa.


Vad händer nu då? Jo snart kommer Freddi med bussen till mig. Vi ska kolla film och bara softa en lördags kväll som denna.

Vi hörs!


Don't let dreams be dreams

Såklart blir det helg efter fem tråkiga vardagar... fast vänta nu det är en vardag kvar. Men i morgon kommer en ny dag och då är det dags att plugga en massa. :) Filmkunskap, svenska & samhäll. Kuligt värre !

Jag hittar inte den lappen om tjejkväll för alla tjejer som vill/ska göra lumpen alltså, PANIK! =P Nej men såhär ligger läget till, jag har fått en lapp från värnplikten om en inbjudan till en tjejkväll för alla tjejer inför mönstringen och på den lappen finns det två olika dagar att välja på när man vill/kan komma. Så har dumma jag slarvat bort den! Och man var alltså tvungen att ringa eller meddela dem på något sätt vilken dag man kunde komma på antingen via mejl, telefon osv.. Detta resulterar i att jag inte har varken nummer, adress eller mejladress till dem Vad ska jag göra? Ha letat efter lappen i princip överallt...  jag vill ju dit såklart. Men utan lapp inget nummer/mejladress osv... Va fan ska jag göra??

Hej svejs!

Back to basic!

Idag var man då tillbaka till skolan igen. :) Fast jag är fortfarande förkyld och snuvig. Shit vad man har halkat efter i skolan alltså, det gäller att hänga med nu. Massa prov hit och dit och redovisningar ja allt inom skolan som ni kan tänka er! Idag hade jag sovmorgon till klockan 10:30 som vanligt och jag tog 220:an kl 09:20 till busstationen sedan tog jag 1:an till Freddi körskola för att möta upp Freddi då hon sysslade med övningsprov. Hon klarade dem alla galant! :) Sedan skulle vi ta stadsbussen 1:an till skolan men vi missade den men fick istället skjuts av Aida & Sandra då de såg oss vänta vid busshållsplatsen. Megasnällt av er. :) Sedan var det svenska där vi fick en ny bok som vi skulle läsa ut på tre veckor typ 400 fucking långa sidor... snacka om att det är mycket för lilla mig.. :P

Sen var det lunch och det bjöds på för "mktpeppradsoppa" med för lite kött i och för mycket potatis. Med andra ord kan jag väl säga att jag inte alls blev mätt. Efter lunchen var det geografidags och där började vi ett nytt kapitel, människan och dess befolkning. Efter geografin var det historia och då fick vi tillbaka proven på kalla kriget. Jag kan stolt meddela er om att jag fick G på provet och blev faktist jättenöjd då jag endast pluggade dagen innan och pyttelite på höstlovet så man kan väl säga att jag ÄR nöjd ändå. 42/62. VG = 46 så det var inte alls långt i från. Eva-Karin bara gick fram till mig och berömde mina framsteg och tyckte att detta var det bästa prov jag hade gjort med henne och försökte peppa mig eftersom hon vet hur gärna jag vill ha Vg. Jag kommer väl finna fler chanser att få VG på hennes prov antar jag! ^^, Annars får jag visa det på religionsproven eftersom jag även har henne i de. Islam here I come :D:D ska ha islamprov  snart med samma lärare som i historia.

Bye bye!
God morgon!

Jag är då fortfarande hemma från skolan och samtidigt passade jag på att ta sovmorgon och jag vaknade nästan nyss. Härligt värre. Fast när man är sjuk så räknas det egentligen inte som sovmorgon eller så för att man måste vila för att bli frisk. Hoppas jag kan komma till skolan imorgon, det är så tråkigt att vara hemma. Skolan är bättre. Shit som jag säger, men det stämmer ju. Hoppas jag inte får några enerverande kommentarer nu där folk hatar mig för att jag hellre vill vara i skolan! Återstår att se.

La upp en bild på bilddagboken igår då jag hade kollat på filmen Juno. Sedan skrev jag om folk hade några filmtips så att man kan vara lite sysselsatt när man sjuk i alla fall. Fick massa tips, tänkte skriva upp dem här för er;

> The benchwarmers
> Saw 5
> Reservoir dogs
> Pulp Fiction
> Never back down
> Imaginary heroes
> Underworld
> Dead silence

Nu ska jag äta rostade mackor med prästost, smaklig spis säger jag till alla eftersom det nu är lunchtid! :)Pepparkakstajm

Hejsan! :) Är hemma från skolan idag också och gick upp för en timme sedan ej min stil men jag var jättehungrig så jag gick endast upp av den anledningen. Sitter just nu och äter pepparkakor, shit vilket samtalämne liksom. Ööö vad ska jag skriva om, typ att man är sjuk fortfarande, hmmm jättekul för er att läsa om det liksom. Har precis tänt massa stearinljus i mitt rum och de värmer som in i H******! Sen eller snart ska jag plugga, har samhällsläxa till imorgon som måste vara klar... /: Förresten nu sitter alla i min klass och skriver geografiprov, HAHA. Good luck säger jag bara! XD Vilken skadeglädje man har altså.Sjukis nummer ett!

Mitt andra inlägg. Mest för att en viss person har påpekat min dåliga uppdatering så skriver jag nu!

Jag är förkyld och har feber vilket gör att jag inte har orken att varken plugga eller att gå i skolan. Så jag får även vila upp mig imorgon, dega framför filmer och allmänt tycka synd om mig själv. Har även geografiprov imorgon men eftersom att jag är sjuk så missar jag den, oops. :P Jag får skriva den på ett omprovstillfälle ibörjan av december eller något! Har så jävla mycket prov nuförtiden, pallar fan inte mer. Det dumma är att alla prov kommer ungeför i samma perioder vilket inga lärare tar någon hänsyn till. 

Idag när jag var hemma från skolan passade jag på att se filmen Brokeback mountain, som handlar om två homosexuella män. Två helt felfria killar som inte alls är tråkiga att se på. Trallala!! ;)Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0