Kvällen är därmed räddad!

Tja! :) Idag har jag kollat på en del Sex and the city-avsnitt. Shit. Jag gillar det! Verkligen ;) 


Fast nu är det ännu bättre, då man har fått inköpa lite chips. Förutom det så är jag ett stor chips-fan. Bara så att ni vet! Nästa gång ni kommer på besök hos mig så köp gärna med er chips.. då blir jag glad :)

Sommar

Detta är sommar och ja i Sverige kan vi också få ta del av den varma fina solen. Visar nu dessa bilder för att försöka be om lite mer värme och sol innan skolan börjar igen!! Kom igen nu då.. :D













Hahaha! :) syster Caroline är bäst helt enkelt! <33



Tripp till Danmark

Hejsan! :)

Bilder från tisdags då da Gand käkade kinamat sen vidare till Helsingör.


Lilleman och jag i väntan på käk.


Här har vi istället Fredrika och Martin


Maaaaaaaat! Den var god. Resturangen ligger precis vid Knutan typ. Kan jag rekommendera alltså. 


Här ville visst både Martin och jag fotta samtidigt :)


Här går vi mot båtarna!


Äckliga nyckelpigor överallt på däcket..:S


Sött med en nyckelpiga men såhär många .. äckligt då ju.. de liknade massa majscorn ni vet som ska bli popcorn 

Haha!


Utsikt från båten :)


Jaja, massa flaggor.


Freddi och Marre


Aww, promenaden mot Kronoborgs slott


Freddi hittade en blomma och gav till mig :)


Denna bild är rolig.. typ ingen är riktigt beredd... jo Freddi.. men inte de andra ;)


Speglar sig ja..




The castle


Jag och lillis ;)


Slutligen Freddi och jag.

Ha det bäst!

You are my light in the dark.. <3




Ängelholm

Hejsan :)

Jag är nu hos Marre (Martin) i Ängelholm med Freddi. Vi ska snart se på The ring I och II om de nu kan sluta mysa någon gång. Har för mig att jag inte sett den innan, tvåan då alltså. Läskig kommer den nog vara .. får hålla i Freddis hand då. HEHE.

Igår var vi en runda i fina Helsingborg med gänget dvs jag, Freddi, Martin och fina Lilleman. Vi käkade kinamat och sedan for vi vidare över sundet med båten vid namn Hamlet till tomma Helsingör. Där promenderade vi till Kronoborgs slott och mötte natten där till en fin utsikt över Helsingborg. Det var mysigt och vi hann dessutom ta en del fotton under dagen och kvällen. Men just nu är jag inte hemma och kan därför inte lägga upp dem och visa er i detta inlägg. Men jag lovar att snart ska även ni få ta del av dem! Lilleman är just nu och jobbar på sin första arbetsdag sedan semestern, så synd om honom. Så därför hänger jag nu med Freddi och Martin lite granna. Ikväll blir det sminkparty hemma hos mig med massor av smik och hudprodukter man kan köpa och välja mellan. Ska bli kul!

Nu startar de visst filmen här!

See yah

<3
                                               

Musiktips



Grattis Patte!

Tja! :) Strax efter midnatt och det har nu gått och blivit Patrik min käre broders födelsedag. Han fyller hela 21 år och ja han är en stor pojke nu haha. Igår var vi i familjen bjuda på lite firande hemma hos Patrik i hans urläckra lägenhet. Fick se hans nya inpackta systemkamera med märket Olympus, silvrig och riktigt nice var den. Blir så sugen på att själv spara till en sådan! Här kommer lite bilder som jag hann ta med min kamera under firandet:







Nu ska jag sova och drömma söta drömmar! 

Natural and easy <3

Otur eller otur?


Jag får aldrig ha kvar mina solglasögon hela alltså. Två denna sommaren och ja det blir väl fler. Fan då..:P



Hbg-festival torsdag

Hejsan :) Igår var det första dagen på den årliga festivalen som äger rum i Helsingborg stad. Det var mycket regn som välkommnade den men vi var lia glada för de. Jag och Patrik dansade och hade oss när förbandet spelade på rixfm festival.Sen kom Carran, Malla och Pontus och gjorde oss ännu mer danssugna. Haha. Mötte även Freddi och hennes två vänner :) 

Igår var vi även på Knutstorp och kollade läget på det nya motorsportgymnasiet som byggts där :) Testade att sitta i en JTCCbil o det va najjjjjjjs ;)


Blir ju sugen att börja om gymsniet igen!! :D


Jaja vad skoj det va


Snygg bil!


Carran kollar in bilarna


Patte och ja på la festival. a rix fm ;) Style va ju ändå bäst... då kunde man sjunga.. "Fantasi.." osv osv


Det regnade en del.. men sen när Kim skulle börja uppträda slutade det!


Gogo.. ;) Ser ni så blöt min tröja blev??


BWO


När jag hade zoomat in gick det förbi en kille... typiskt ;)


Fick i alla fall en bra bild på BWO! :D

Ska iväg till Hbg ikväll igen :) Du blire mer bilder.. puss så länge mina vänner!




Titanic

"Make each day count"



Gekås Ullared

Tjenixen gott folk! :) Hoppas ni är pigga och glada för idag är en ny dag för er som inte visste de. Igår var jag som sagt ju på Gekås i Ullared for the first time in my life. Och ja det var lite folk till att börja med för vi kom dit vid typ halv nio tror jag klockan var och sedan när vi var klara vid 12 snåret var det folk till tusen. Shit ja! När man glömde allt och bara kollade ut mot folket såg man hur många de egentligen var.. det tänkte man inte på när man var så fokuserad i sitt handlade inte. Det började med att Fredrika och Tomas hämtade upp mig vid min dörr (najjs va?) Sen körde vi då mot Ullared med mycket snack om allt och ingenting.. pratade bla framtid och sådant kul och även lite dåtid om sommarens händelser osv osv. När vi var framme träffade vi Betty och vi kollade tillsammans ett tag sen splittrades vi. Men sågs sen igen när det var dags att gå en trappa ner till eletrokinkprylarna, dagens höjdpunkt för mig. Jag plockade först med mig massa onödigt skit som exempel hellokitty tavla och hello kitty väska och hello kitty pärm men efterhand som jag kom på att det var onödiga köp la jag av grejerna på lita andra hyllor här och var. Så vips hade jag inte så mycket kvar när jag väl skulle betala (me like). Var ju tvungen att spara lite cash till resten av sommaren. hehe :) 


Detta var det som fick följa med hem. Vet tråkiga saker men nödvändiga. Speciellt kollegieblocken till i höst då man ska plugga. Titanicfilmen är min snyftfilm när jag känner mig ensam och känner för att spilla några tårar. De fyra färggladda ljushållarna fick följa med hem för att få det lite mer trivsamt i mitt fula rum som jag då försöker få fint. Och svarta strumpor igen.. bästa! Då slipper man sortera och sortera.. smart va? Oj glömde ju fotta mina casewnötter köpte även det ju, hela 1 kg, muuuuuums, Ida-kräng-tajm. 

De andra jag joina dee köpte en del mer.. som typ kläder..(jag köpte inte sånt eftersom jag inte ansåg det var billigt alls om man jämför liksom och så hittade jag inget fint i heller) De andra köpte också ja.. minns inte.. blää.. orka bry sig.. De köpte i alla betydligt mycket mer.

Lite bilder från dagen:



Det blåste ganska mycket den dagen..som ni ser på mitt fina hår


Ganska suddiga bilder dock.. men bilder är bilder. ;)



Tomas med vagnen i högsta hugg!


Jag ska säga er att vi turades om att gå med vagnen.. bara så att ni vet ;)


Freddi helt inne med att läsa någon information om veets grejsimojs kräm.


Jag med vagnen precis i början.. jag är smart.. valde att gå med vagnen när den var som lättast.. ;)


Freddi med en mer full vagn. Vad säger ni? Halvfullvagn eller halvtom?

Jag säger halvfull ;)


Me so very happy för att allt är så billigt :) (säger vi)


Mer folk när vi var klara med vårt handlande.


Snygga vi är ;)



Hej svejs!




Idaflipp

Tja! :) 

Fick innan ett flipp och började dammsuga mitt fula rum. Men nu någon timme efter fick jag ett riktigt Idaflipp vilket innebär att jag ändrade om totalt i mitt rum vilket resulterade i att det nu ser mycket större ut! :) Great. Ska bara dammsuga där jag inte kom åt innan men som jag nu istället kommer åt. Fast det ska jag syselsatta mig med imorgon istället. Då jag även ska tvätta och ha en Idapida lugn dag. 

Imorgon lägger jag upp ett inlägg om dagen på Gekås Ullared med Fredrika, Tomas och Betty fullspäckat med bilder och sånt nice.

Håll ut! 

;)





Lyssna på bästaste städlåtarna :) Pepp pepp och mera pepp!

Can´t stop missin' you


Hmm...? När jag inte har så mycket för mig bloggar jag.. Men lyssna på denna i alla fall om ni har lust. Den hörde min syster på dansprogrammet på 5an, so you think you can dance. Hon rekommenderade den till mig och den är ju så bra. Därför jag lägger uppd en här. se så lyssna nu!! :D

Markus Schenkenberg





Jag gillar den här mannens utseende till fullo alltså. Ingen är perfekt men alltså jag börjar tveka och tror nästan att han är perfekt, åtmisntone hans utseende! Håller ni inte med?


Den första manliga supermodellen!


Hoppas ni inte dregglar alltför mycket nu bara..


Du får det vara nog. Eller hur? 

Let's see


Mina nya dojjor! ;)

Snygga, jag vet.. :)

Inflyttnings/födelsedags-fest

Tjabba! Har inte haft orken att skriva ett inlägg förrän nu när jag tar mig den. Igår var man på fest hos Betty i hennes nya lägenhet som hon delar med sin kusin. Även där firades Fridas 19 fyllda år. Efter två timmar for vi vidare till stans uteliv i stora Landskrona. Först mot Tycho och sedan vidare för att checka läget på Inferno som var ganska fullproppat med onyktra ungdomar så vi trippade tillbaka lika snabbt igen till kära underbara Tycho som då bara spelade Abba-låtar! 

Bjuder här nedan på bilder som jag och andra lyckades klicka hem under kvällen och natten!


Freddi och Amanda 


Smile ^^





För er som aldrig testat spikmatta gör det för det är en kul grej att prova på.. Ont gjorde det till en början.. ja 



Presentöppning ;)


Awww födelsedagsgrisen


Jaja.. det handlar om ögonblick alltså :P


Jag och Freddi


Lite tävling med shotglasen .. vem vinner?




Den bilden får avsluta för ikväll! Ni får ha en skön natt, puss :)

Gissa färg?


Jag kunde inte låta bli.. köpte ett par ja ni ser nog. Gissa färgen vettja?

Pöss

Härlig låt


Den låter kontigt i början men det blir bättre sen efter några sekunder.. Lyssna gärna! ;) Passar perfekt till förfesten ikväll;) Eller till fredagsmyset med familjen.. vad vet jag. Lyssna i alla fall ;)

pösssssss

Yeha!

Tja! Idag på morgonen utnyttjade man ett gratiserbjudande, dvs frukost på Espresso house. Det är nyöppnat nere i stan och ville väl göra reklam eller något så de bjussa sina nya kunder på lite scones, två valfria drickor där jag valde islatte med smak av vanilj och apelsinjuice, mums.... :)

Nu ska jag fortsätta steka me myself and I!

Hat bäst! ;)



Citat

"Att våga är att förlora fotfästet lite grann, att inte våga är att förlora sig själv." / Kirkegaard.


Kiviks marknad

Hejsan! Efter många om och men blev det till slut beslutat att jag, Freddi, Martin och Lilleman skulle åka till Kiviks marknad och tälta där över natten. Det gjorde vi igår till idag och det var superkul! :) Verkligen. Först blev jag hämtad av folket och då körde vi vidare hem till Fredrika där hon skulle hämta sin packning. Efter det började vi köra mot målet, dvs Kivik. Men istället körde vi till Kävlinge för att inhandla lite dricka på bolaget och  för att kränga korv och sedan körde vi till målet men sedan kom Martin på att vi nästan körde förbi ni vet mysteriet på Greveholm slottet.. Från julkalandern. Så där stannade vi och turisterade, dvs lekte japaner. Äntligen därefter tänkte vi när vi var påväg till Kivik och inget annat.. haha. Vl framme i Kivik åkte vi till parkeningsområdet där vi skulle slå upp tältet. Vi körde runder på parkeringsområdet bland ett antal bilar och yrde för att hitta den perfekta platsen som vi till slut gjorde. Vi pallade inte montera upp tältet direkt utan bestämde oss för att gå direkt til marknaden. Där var vi några timmar, snackade, käkade, lekte lusthus, åkte parisehjulet och mycket mer. Efter vi hade ätit gick vi till parkeringen för att montera upp tältet och började fixa och dona fär kvällen. Vi spelade kort, poker och pyramiden. Sen somnade vi... hmhmhm....:P


Freddi i bilen påväg dit.


Buuuuu


Jag och Freddi


Martin och jag


Jag med ny tröja köpt på Gina. 


Freddi, Martin och Lilleman



jeje


En poserande Ida i Parisehjulet.


Martin och Freddi


Utsikten


Stor marknad ja..


Tältet

 
Inne i tältet


Inne i tältet


Bokat klippning imorgon

Ska jag klippa mig såhär?




Är riktigt sugen ju.. men jag vågar inte ta så mycket på en gång.. 

Jag är en fegis..



Myskväll

Dagen har vatt lång.. Den började med morgonsång för lilla eller stora nu, Malla! Hon fyller 13 år idag ju. Hon fick presenter och godaste frullen med hembakat bröd med god husmasost.(min favorit med tjock grädde) Efter det städades det för fulla muggar här hemma där tom grabbarna städade. Shit.. säger jag bara, bara positivt det ju. Jag tog en lång dusch och fixade till mig för festen. Vid fyra kom gästerna dvs Josse, Jenny och Bart. Efter det satte vi oss vid matbordet och avnjöt den godaste köttfärslimpan gjord med miljoner kg kärlek och som grädde på moset var det god brunsås eller snarare gräddsås. Eller jag vet inte. Men sås är min favorit till varje middag, det är en sak jag inte kan leva utan, till potatis, ris eller pommes frites. Den såsen jag kan dricka som läsk, mjölk så god var den!! :D Efter det öppnade Margit presenter där hon fick ett ängelsmycke av Jenny och Davidsamt pengar och av Josse och Bart fick hon pengar så att hon kunde shoppa kläder för. Vilket vi ska göra imorgon till henne. Då ska jag passa på att köpa ny hudcreme till mig då min håller på att ta slut och någon ny hårprodukt till mitt hår, vill ha det mer lent och mjukt liksom. Sedan var det dags för efterrätt där det bjöds på fyra olika sortters tårtor och till det kanelbullar. 

Nu sitter man här hemma och myser dvs dricker té och sitter i mjukiskläder framför tv/data. Det kallar jag mys! 

Tänkte visa bilder på min frisyr jag lyckades göra:


Missade lite hår pga min uppklippta frisyr


Eftersom jag har uppklippt så är det svårare att göra denna frisyr men jag tyckte jag klara det ändå.




Dricker svartvinbär té med en mimmimugg, så gulligt :)

Angel


Den här damen såg vi på karnevalen i fredags med kanppt någon publik. Men hon var lika glad för de och drog vitsar mellan låtarna. Roliga också! Hon kommer även besöka Allsång på Skansen på tisdag och det har jag bokat in på mitt schema i alla fall att titta på, gör det ni med!

Pöss

Fin tatuering


Talking about love




Big fan of MJ


Brita var på g!


Söta Caroline


Karneval trdje gången gilt!! Igår kväll var det Danne stråhed som vi diggade till!!


Alva, Malla och Carro


"Vi är på gång.."


Lovelovelove


gogogo


Summasumarum av alla dessa tre kvällar man varit i fina Landskrona dårå.. Det har vatt underbart! 



Bra låt!


Grattis Mallakitizen!

Idag fyller Margit hela 13 år. Grattis gumma lilla. Vi sjöng för henne imorse eller imorse och imorse klockan var väl elva eller något. HAHA. Är det sommar så är det. Fast vi saknar värmen, aja hoppas den kommer i veckan. 




Nu ska jag städa rummet och hjälpa till där nere. Idag blir det köttfärsflimpa, potatis med bäsatse såsen ever och gelé! gott gott!! Dagens se fram emot!! Jenny & jos med resp kommer på besök!

Mallas födelsedagspresent från mig se ovan!! Shutter shades! 

Enyoj!



Twilight

Hejsan! :) 

Vill börja med att gratulera mina kära broder till att han blev antagen till officersutbildningen!! :D Strort Grattis! Detta ska firas med tårta och kladdkaka, mumsigt värre ;)

Innan idag fick jag fixat en grej på hemköp, hämtade en kod till min nya handelsbanken-dosa så att man kan betala räkingar vart man vill på vilken dator som helst. Suveränt ju. Efter det for vi vidare till Swedbank i Landskrona där Brita skulle fixa lite, mamma och Lasse har tjatat på hon borde skaffa ett visakort.. och de lyckades. (Kors i taket) Vill tala om för er att Brita är pensionär och har aldrig använt ett sådant kort!! :P

Efter det körde bilen oss vidare till Ica maxi i Råå. Eller först köpte mamma värktabletter på Apoteket. På Maxi köpte jag godis och två filmer. Min favoofilm Gladiator och en anna film som Carran tipsade om Music and lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore. Då blir det filmkväll dårå.. ;) Fast egentligen var det tänkt att jag skulle köpa Twilightfilmen men den var tyvärr slut och den skulle i så fall komma om någon vecka men ja, jag kunde inte hålla mig utan beställde den på cdon nu istället. Leveranstiden var 1-3 arbetsdagar. Så snart är den min!!

Nu ska vi äta tårta och fira!! 

Peace ;)





"För det ordnar sig.."

Igår var det ju Timbuktu som entrade hvudscenen i Landskrona. Det va najjs! :) Vilket ståhej det var och shit vilken energi killen hade, shit... Najjs











Hon var i vägen för oss ett tag.. :S


Han är ganska kort..


Peace out ;)



Det va najjjjjjs! 





Redo

Tja! Nu efter många ombyten då jag ej hittat den rätta outfiten för karneval. Men nu är den på. YEAH!!

Ska se Timbuktu  ikväll med Freddi, Carran och Pattelito. Och köpa Mallas efterlängtade födelsedagspresent, hon blir ju tonåring på söndag och det ska firas stort, tycker jag!

Pöss


Mjau

Resultatet av mitt nya nagellack jag köpte igår på KICKS, O.P.I


Sommaren med Göran

Hej! :) Skriver detta inlägg med nymålade naglar då jag gissar att de inte har hunnit torka, men orka vänta! 

Igår jobbade jag till halv sex och efter det tog jag och Carran första bästa tåg till Lund. På tåget dit mötte vi även Freddi. Där dessa bildera togs:



Sedan käkade vi mat på Viggos:


Caroline och Fredrika.


Innan vi hunnit få maten började det lukta rök eftersom vi satt precis vid fönstret till uteserveringen men vi klarade inte den lukten så vi flyttade.


Käket!


Här väntar vi på bättre tider..



Här började vi gå till bion eftersom vi behövde besöka herr toalett. ;)


Strike a pose!


Carolajnen innan bion. Jag köpte en klassikermeny bestående av en mellanpopcorn  och mellanläsk.


Mor och dotter Thomsen och lilla jag. Precis innan denna bild blev tagen råkade jag på något vänster göra så att Freddis mamma Lillemor spillde ut sitt chips.. så typiskt mig ju!

Till filmen då va. Den var mycket rolig. Hade en skoj handling som man typ visste slutet på till och från i alla fall. Personerna från Hey Baberiba gänget var ju med och massa andra kända svenska sådespelare. Filmen handlade om Peter Magnusson som spelade Göran, han inleder sommaren med att bli dumpad då han blir nobbad på ett frieri med en kvinna han anser att han vill leva resten av livet med, tror han. I filmen får vi även möta David Helenius, som spelar bästa vännen till Göran och heter Alexander Ahl i filmen. Alexander blir sambo med Anette när de flyttar ihop och har då en inflyttningsfest. Där möter Göran människor som leder han till en oförglömlig midsommarfest på Västkusten! 

Gå och se den om ni vill skratta och ha kul en kväll men som samtidigt är gullig och bra på samma gång. 


Jag i väntan på tåget



Nu ska jag smaka på Carrans nybakade kanelbullar!! Finns det något mer underbart?

Puss





You only live once, aight?


Så länge vi båda andas, fjärde boken i twilightserien. 199kr på Bokia.
Korallfärgat nagellack från IsaDora 69kr samt svart mascara i IsaDora 139kr på H&M och den mascaran kan jag verkligen rekommendera om ni vill ha långa fransar.
Stringtrosor från Lindex, köp tre betala för två, 69kr/st dvs 139kr. 
Samt ett matt orange-nagellack på Kicks, märket heter O.P.I och det kostaste 150kr, ganska mycket men jag var bara tvungen! :D

Ska lägga upp bilderna från gårdagen och berätta om vad jag tyckte om filmen, Sommaren med Göran sen, se upp!

Vi hörs! :)



Städflipp

Tjabba! :) Ville passa på och meddela er om att jag nyligen fick ett städflipp vilket resulterade i att köket, vardagstummet, typ hela övervåningen blev städad inklusive mitt rum. Kan rekommendera er att göra detta om ni bor hemma för era föräldrar gillar det exrtemt mycket! Om ni nu behöver lite extra kling i plånken, ett tips då va! :D



God Morgon

Idag är det sista dagen man säljer jordgubber! Ska bli gött, då jag tröttnat äta dem.. blää fy usch säger jag bara. Ni får gärna komma och joina mig där i min ensamhet. Snälla! Det hade vatt så kul. :) Ni som vet var jag bor, där är det. Kom igen nu. Det är inte långt dit. Vi ses sen då, nu ska jag äta frulle ;)

När jag jobat klart får jag mina välförtjänta pengar som jag inte vet vad jag ska spendera på.. Ni får gärna komma med föslag. Sen är det vidare till Lund med Carran. Vi ska ju se på bio med Freddi och hennes kära moder. Hoppas filmen är rolig nu, för jag är sugen på att skratta en del. Väl i Lund tänkte vi käka någonstans.. men nej inte donkan denna gång utan på nåt finare ställe. Nåt tips?

Bye

Puss

I'll be there

Hej! :) Jag har inte orkat skriva något.. vettigt.. Jobbade idag och imorgon är det min sista arbetsdag som jordgubbs/potatisförsäljare. Sen är säsongen slut och då blir det till att fylla plånboken med goa cash! Men sen nu är planerna att träffa upp Ellinor i Glumslöv vi ska hitta på något kul, det var tänkt att vi skulle bada, men jag vet inte om det blir så nu. Det verkar som att det kommer regna när som... Men då får jag skjuts, det lovade mamma ;) annars fick jag cykla dit, ca 5 km (uppförsbacke hela vägen). Sen imorgon efter jobbet är det bio med Freddi, Carran och Freddis mamma. Blir bjuden på filmen Sommaren med Göran, tror det är förhansvisningen. Yeah!

Hej svejs! 
pusssss

I natt är jag din

Hejsan! ( : 

Med nymålade naglar såhär dags på kvällen skriver jag ett litet inlägg till min fina blogg. Hoppas ni har haft en bra dag för det har i alla fall jag. Dagen har bestått av jobb i sju timmar och resten av dagen har jag tagit det lugnt dvs ätit, sutit framför datorn, ätit choklad och chips, tittat på en knas film (ond aning) och tagit ännu mera lugnt. Hihi. Mamma och Lasse firade bröllopsdag idag och åt en romantisk middag på Seven medans vi här hemma fick nöja oss med macaronpudding och jordgubbar till efterrätt. Shit, på tal om efterrätt så har jag redan börjat tröttna på jordgubbar.. usch säger jag bara. Det är inte gott längre. Jag har ätit mig mätt på gubbar ettag nu känner jag. Det enda man gör när man säljer jordgubbar är i princip att äta jordgubbar och läsa eller sola. Men shit, klart jordgubbarna är goda det är inte det. Anledningen till att rubriken ikväll heter "I natt är jag din" är för att jag nu har börjat lyssna på massa Tomas Ledin låtar här hemma på min spotify. Me love spotify alltså, det är så jäkla bra förutom att det inte går att ta in låtarna på mp3 eller bränna ut låtarna på cd. Men jag tror att det snarast kommer att funka på det sättet jag vill och säkert som hundtratals andra spotidylyssnare. Jag vet inte om det var idag eller igår det var en man som sa till mig "Jaså, vilken klass går du i då?" jag bara "jag har tagit studenten! :)" Mannen "Jaha, trodde du var yngre än så, du ser yngre ut i alla fall" Jag i mitt huvud "Jaha fan säg inte det då, håll det inom dig och var tyst istället" Men jag slår vad om att jag kommer se äldre ut om jag kletar på mig några liter mascara och ännu mera rouge. Men jag pallar inte sminka mig så det så. :P ORKA! Haha.. 
Innan idag när jag kollade posten var det ett brev till mig och i brevet stod det att jag var antagen till vuxenutbildningen här i Landskrona, där jag ska läsa ett naturvetenskapligt basår på gymnaisenivå. Där jag då kommer kunna räkna in dessa betygen på mina slutbetyg i samhällsvetenskapliga linjen. Bra ju. Men det är fortfarande inte säkert om jag kommer inta utmaningen.. Men det återstår att tänka på. Jag har ju inget direkt mål med det året, därför det ej känns nödvändigt. 

Vilket blandat inlägg detta blev, inte var det var tänkt. 

Innan ni slutar läsa vill jag påminna er om att inte säga allt ni tänker. Försök håll lite inom er. Det håller i längden, tror jag, eller jag vet det! 


Snygga pågar! ;) 
 

Ingen lurar mig

Tjabba! ( : Idag när jag jobbade dvs sålde jordgubbar precis där jag bor ungefär. Kom det en kund som inte sa ett tjut, han bara pekade på två liter jordgubbar han ville köpa. vill poängtera att det bara var jag och denna kund på långt avstånd och hans bil såklart. Sedan sa jag då "50 kr" eftersom att han handlade två liter. Sedan gav han mig en tusenlapp och jag blev lite tveksam och sa att vi inte hade någon växel, vilket vi egentligen hade men då hade jag inte kunnat växla resten av dagen till mina andra kunder. Så ryckte han på axlarna.. då förstod jag att han inte talade svenska och försökte då förkalra det på engelska att jag inte kunde växla hans tusenlapp. Då försökte han se om han hade växel i plånboken men det hade han inte tillräckligt med. Då fick han vände sig och och gå vidare mot sin bil. Denna medelåldersman försökte naturligtvis lura mig men icke sa nicke de kunde han ej.. Ingen lurar lilla Ida. HaHa, Men nu var det ju inte säkert att han skulle lura mig men jag är nästan hundra säker alltså och efteråt ringde jag direkt bonden (bossen) om jag hade gjort rätt och det hade jag enligt honom och resten av min familj, som sedan fick veta det. 

Vem handlar två liter jorgubbar med en tusenlapp? Dock är det acceptabelt på midsommarafton men annars är det inte! det var därför denna man fick gå vidare med sin fejkade tusenlapp! Sorry.. 

Anledningen varför jag gjorde så var också för att det tidigare i sommar har varit ett rån på ett annat jordgubbsstånd. Just därför.

Annars har det gått bra att sälja jordgubbar och potatis. Margit och hennes två vänner Alva och Julia hade ett fikastånd precis vid mig där de sålde kanelbullar, chokladbullar, muffins och saft som de själva hade gjort på morgonen med massor av kärlek. Självklart köpte jag lite bullar av dem. Riktigt goda var dem. 








Rolig potatis. Mahaa..

Ska se vidare på Kvarteret skatan nu vi hörs!

Förresten, jag och töserna spelade in en grej innan, säg till om ni vill att jag lägger upp den här ;) Just in case..



Fan för dessa pensionärer..

Hejsan!

Nu ska jag försöka föklara en sak som hände mig innan idag på cement i Landskrona. Jag, Caroline, Margit och Alva hade precis cyklat ner till Borstahusens hamn. Där vi skulle ställa och låsa våra cyklar. Men så hade Margits nycklar blivit glömda där hemma vilket betydde att de inte kunde låsa sina cyklar och vi ville ju inte riskera att de kunde bli snodda. Men vi chansade att bege mot bryggan eller cement där man badar med dessa cyklarna (Margits och Alvas). Vi gick och gick till vårt favoritställe, alltså typ längt bort på cement. Under vägens gång mötte vi sjuttioelva pensionärer som gnällde och blängde på att vi gick med två cyklar. Man får ju inte ta cyklarna med sig dit ut men vi chansade som sagt. När vi väl var framme tänkte vi att vi hade klarat oss utan att behöva gå tillbaka. Men precis när vi skulle ta av oss kläderna och springa i vattnet hörde vi en strandvärds röst säga "Ni får inte ha era cyklar här" Vi blev helt tysta och kom inte på några motargument. Men till slut sa jag "Men vi har glömt våra nycklar hemma" Strandvärden "Det kvittar, då får ni cykla hem igen" (ca 5 km) Carran "Men varför får dessa barnvagnar vara här det är ungefär samma sak ju" Strandvärden "Nej det finns ingen plats för dem" Några sekunder senare bestäme vi oss för att de skulle få cykla hem och hämta sina nycklar. Jag och carran stannade kvar. Då fick Carran ut sig en bra mening till töserna som skulle cykla hem "Gå nu och glo på dessa kärringar" något i den stilen lät det.. Då fick vi höra en kärring säga "Men vad ni är otrevliga!" Jag kunde inte låta bli och fick ur mig detta "Lägg dig inte i, håll käften. Lev ditt eget liv och skit i andras!" Kärringen "Då får jag vända mig dövörat till" typ. HAHAHAHAH Jävla pensionär alltså, har de inget bättre för sig än att gå och bli sura hela tiden alltså. Jag blev så arg och hela jag kokade!! Jag förstår ju att vi inte kunde få ha cyklarna där men att den kärringen fortsatte att kommentera oss när ungarna väl hade börjat gå med sina cyklar hemmåt. Har de inget annat för sig.. Det finns fan värre problem de kan ta tag i som exempel folk som kastar skräp i vattnet precis vid båtarna :S och folk som badar där det är förbjudet, ja listan kan göras lång. 

Sluta ny pensionärer att leka poliser för ni behöver inte lägga er i ni har fan värre problem att ta tag i. En sak är säker i alla fall och det är att jag aldrig någonsin kommer bli som dem, sura och griniga efter vart annat. Lev livet nu innan ni dör. Det hade i alla fall jag gjort!

Tack för mig!





RSS 2.0