Lugnt va?

Tappat inspiration här i bloggen och saknar humor och sånt. Så tyvärr bli det inga kul-inlägg nu ikväll i alla fall.
Aja. Syns kanske imorgon igen med gamla roliga lilla Idis igen, hoppas på det i alla fall!

Fin trudelutt

Känner mig lite ledsen för ingenting eller jo kanske vet varför.. men då lyssnar jag till denna fina trudelutt, Lasse Stefanz – Orden Som Min Mor Sa ( A Bible And Busticket Home)
Det kanske handlar om mig vem vet?
Finfin i alla fall!

Jag gillar

Jag gillar mina senaste soppingbegär:
Leopardtröjan, sammetsleggings, linnet, foundation, smink-borttagningsmedel-padsen, strumporna är från H&M. (Det märks nog att jag gillar H&M va?)
Bh:n från Lindex, värsta kapet som jag knappat skriver ut här vad den kosta. Ni får gärna gissa...
Snabba Cash från bokia. Mmmm vad jag ska hålla mig sysselsatt under mina buss och tågresor ja!
Jag vet jag har ingen modeblogg eller så om ni kanske undrade de så för de tilltalar tyvärr inte mig. Eller jo vissa för de är proffsiga men ni andra kan dra..
Puss puss på er. Nu ska jag se The Proposal med min fina familj. Vi lagade en supergod fisksoppa tillsammans innan förresten som för övrigt var riktigt gooooood!
Hej hej!

Okej-fest med inte okej-slut

Igår var det partaj i en lokal nära Mcdonalds. Ja det var väl kul. Bara en massa ungt folk och så jag och Amanda som jag så förvånansvärt träffade där. Jag var där med en kille från skolan, Raikel heter han. :)
Här har vi lite bilder:
Jag och Raikel
Raikel och hans vänner
Lite fredagsglädje eller?
En tös jag inte kände kom fram och ville hälsa!
Det var den fredagen det ja! Den slutade som vanligt med lite polisbesök som jag inte är så särskilt förvånad över direkt. Jaja bara att se fram emot nästa lokalfest eller inte..
Tack i alla fall för den festen! Helt okej fest..:)

Party time

Idag har jag köpt lite fina kläder som jag ska ha på mig på festen ikväll!
Tjoho för det!!
Ses vi så ses vi annars så hörs vi!
Puss på er.

Jadå

Bruce Springsteen – The River

Grädde och Mandelmassa

Mmmmmmmmm Idag har jag tryckt i mig en semla!
Dagens höjdpunkt gånger hundra.
Räkna och föreställ er.

Mera musik

The Carpenters – Top Of The World - 1973 Remix
Den är också bra! :) Fast på ett mer glädjefullt sätt.
Lyssna nu!

Länk till spotify

Ni har hört den förr men den är så himla vacker för de. Yiruma – River Flows In You

PMS

Jajajaja, orkar inte det nu. Negativ när det gäller princip allt. Typ megakul känsla!
Åhhhhh.

Tips till alla förkylda

Stannade hemma även denna dag. Och det är jag mycket glad över när jag tittar ut. Värsta snövädret ser jag, bara en vit massa ser jag när jag annars brukar se lilla Ven och Öresund utanför. Men men inte mycket att göra åt de. Det ska fortsätta vara lika kallt ett par dagar framöver har jag fått veta. Väldigt trist men inte så mycket vi kan göra åt de. Sen idag har jag sovit länge det villa säga tagit en lång sovmorgon och varit bästa vän med toalettpapper för att torka min snoriga näsa. Usch vad jag hatar snor.... Det börjar i alla fall bli bättre nu och jag börjar så smått möta mitt normala jag. Härligt härligt! Efter min långa njutbara sovmorgon satte jag mig framför datorn och tittade på alla Paradise Hotel avsnitt man missat. Och det var ungefär alla veckans avsnitt. Men ja shit vad spännande det börjar bli nu. Min absoluta favorit är i allaf all Andreas. Hoppas han tar hem hela skiten, om inte han lyckas göra det hoppas jag på Kristoffer. Han har också spelat riktigt bra. Eller vad säger ni andra Paradise Hotel-föjare?
Igår tåg jag i alla fall en klockren bild på hur jag ser ut när jag är förkyld.
Så ser jag ut nästan alla timmar på dygnet. Mestadels i alla fall...
Tips att göra så när ni andra är förkylda för då slipper ni använda nytt papper efter papper hela tiden. Detta är både mer miljövänlgare och bättre för er ekonomi. Vad säger ni? Är det inte bra? För er som inte provat borde göra de nästa gång ni är förkylda och näsan rinner 24/7.
See you!

Frukost?

Glömde säga att en fet chipspåse och en chokladkaka väntar där nere på mig. Vilket tror ni blir min fruksot?
HAHA

Sjuk i huvet

Idag mår jag inte så speciellt bra men jag orkar i alla fall blogga lite för er skull. Var uppe i morse och kände efter om jag orkade skolan men nej det gjorde hon inte. Så nu har man istället sovit 12 timmar.. lyckat! Och är övertrött på grund av det. Ska försöka fixa en frukost till mig och sen bara vila framför tvn. Sånt mys uppskattas verkligen.
Japp nu skriker magen min. See you soon! :)

Polisen

Tja mina vänner! Dagen då lilla Ida gått och blivit lite förkyld. Fryst ner mig hela dagen och jag kan säga er att tjejen med inget underhudsfett var inte den enda som frös idag. Alla andra frös med. Så det så! I alla fall så har skoldagen gått ypperligt fort och ganska bra. Sen efter skolan tänkte jag fixa mitt ID-kort hos polisen i stan. Tar bussen dit och då säger killen att man måste ha någon förälder eller så som kan styrka på att det är jag. Då jag inte ens har pass att visa. Så då får jag vända igen, plus att man tydligen tar bild där vilket jag redan fixat då i onödan.. Fan då! Skitsamma. Springer till bussen och hinner den som går då. Så kommer jag hem och frågar om mamma kan köra ner mig där och styrka att det nu är jag som heter Ida Sofia Christine Petterson och att det inte är någon annan. Vi kör ner dit och tar lapp för att vänta på vår tid. Då urbryter en gammal gubbe till polis att datorn är sönder som fixar pass och ID så då sket vi i det och drog hem igen. Vilken otur va? Så jag ska försöka fixa det på onsdag denna vecka då de har lite längre kvällöppet. Tjoho, önska mig lycka till då!

Bra kille eller man mer


Bad boy Gerard Butler

Jaha tänker ni. Men det är faktiskt sexigt med skägg på en man. En man som ska vara torr bakom öronen. Jaha, undrar ni säkert ni igen. Men ja en man som är mogen och snygg då som denna karl.
Han var med i filmen The ugly truth.

Mmmmm nu dreglas det för mycket här. Ska bara hämta en servett. See you soon. ;)

The ugly truth

Idag såg jag en riktigt bra film vid namn The ugly truth. Sån feelgood-film ni vet. Se den om ni ska hyra film eller så för den var riktigt bra. Den var egentligen ganska förutsägbar som alla andra sådana filmer med den tjejen som spelade huvudrollen. Men lika bra var den för det. Skrattade även en del!

Skön låt


Maud av Ida

Tjena där!
Igår bjöds det på lite middag av kockajäveln själv. Det blev lyckat! Skönt att höra va?
Bilder som togs:
Pusshaj snokare!

Fixar

Tjolahoppsan där!
Jag håller på att städa och städa här hemma för min lilla middag. Har redan fixat desserten, vaniljpanacotta med hallon står på kylning och kommer vara färdig när det väl är dags för den att serveras.  Sen så fixar jag varmrätten som kommer vara ris med en fläskfilégryta och sallad till det. Mumsigt! Sen är mamma och Lasse och handlar det sista som saknades här hemma. Bland annat servetter, grönsaker, drickan och sånt där. Ska fortsätta städa nu typ. Puss på er.

Kockajävel ny kategori

Igår lagade jag och Daniella dessa fina gösfiléer. Fick även prova dem och de var riktigt goda!
Garnerade denna smörgåstårta såhär fint! ;)

Nu tar jag helg!

Hoppas allt är bra med er där hemma framför datorerna! Har saknat er.. Glömde helt bort att blogga igår så det får bli till att ta igen det nu i helgen då. Äntligen helg och det ska bli så himla skönt att sova ut lite imorgon. Megaskönt, verkligen! Sen imorgon kommer ju favorittjejerna hit på middag där kockajävlen själv lagar maten. Undra hur det ska gå ja?.. hihi.
Puss på er så länge! Ska lägga upp lite bilder från mobilen som tagits under veckan. Pusshej.

Min födelsedag!

Kom hem för inte så länge sen från Lund. Tåg tåget direkt till Lund efter skolan idag så det var riktigt skönt att få komma hem igen. Numera är man istället trött och skulle suttit fint med en sovmorgon alltså, men nej upp lika tidigt imorgon igen med som vanligt. Vi var på bio jag Freddi och Carris. Såg filmen It's complicated som för övrigt var riktigt rolig. Gå och se den om ni får tid över. Annars så har jag haft en bra dag men många gratulationer, tack alla! :) Kul att ni kom ihåg lilla Ida. :)
Bilder från dagen som snart är slut... men det roligaste med det är ju att det är EXAKT 365 dagar kvar till systemet! Tjohej!! Det ni..
Fick denna fina alarmklocka av vännen Freddi!! Åhh vad jag älskar Hello! ;) Tack gumman!
Posebilder i den mysiga staden Lund.
Den bästa posen gjorde ju födeldedagsgrisen själv ;)
Pizza såklart!
Tack alla för alla fina gratulationer!! :D Det värmer verkligen.
Puss nu ska jag nanna kudden.. Är trött som bara den. Mjao på er. Ni är bäst!

19 år idag

Hejsan allihopa! :) Ville bara upplysa er om att idag fyller jag 19 år. Tjohej! Kulkul. Idag väntar skolan, sen Lund för bio och sånt mys. Hoppas ni får det bra! Ska i alla fall jag ha! Puss på er.

I skolan

Kan det se ut såhär och det är vad det precis har gjort för mig dessa två dagar som snart gått.
Dessa fina gjorde Daniella, fina ellerhur? Gottgott.
Dessa bajskorvar gjorde jag igår. Ingärds grova heter de och jag tycker de mest liknar hårda tollar.. Haha.. Sugen på att smaka?
Mina koldolmar innan de åkte in i ugnen.
Lite suddig bild på mina koldolmar efter de varit i ugnen. Mmmm! Det blev hela 116 stycken! Stora sådana.
Det ni ;)

Bra musik igen!


Oj eller Oops

Jag har en tendens att säga oj eller oops ganska högt när jag råkar tappa saker eller snubblar ute i det offentliga. När jag är helt ensam till exempel när man pendlar och alltid får stå upp då det inte finns sittplatser så tidigt på morgonen så kanske man råkar tappa mobilen eller ja den lever sitt egna lilla liv och slinter ur min fina hand när man har tjock vante. Så säger jag till mig själv eller till vem? Att Oj eller oops det var jag eller ojoj här tappade jag den.
Varför gör jag de? Vem pratar jag med eller gör jag det bara för att det känns pinsamt.. Verkar som att jag gör det för att känna mig bättre då jag tagit upp vanten igen. Jag liksom bekräftar min "olycka" för de andra omkring mig.
Hoppas jag inte är den enda med sådana handlingar och uttryck?

Helsingborgsfestival 2009

Haha.. Såg ni den nya Agnes Carlsson videon. Det var med en indianman.. Åhh vad het han var! Då kom jag att tänka på denna video som spelades in i somras på Helsingborgsfestivalen. Dessa är inte så heta men jag och min syster hade den diskussionen om hur hett det skulle vara att ha sex med en indiankille. Det hade varit nice! :) Ellerhur? Haha, ni får gärna tycka jag är crazy. Men visst hade det varit hett? MmMmmmm, gillar..
Deras musik är sagolikt bra med.
Puss på er indiankillar...
Förresten, dessa killar fick jag se tre gånger den sommaren. I landskrona, Helsingborg och på Kivks marknad. Typ hela deras turné.. Mjaaaoo på dem..

I need you now


Nyduschad

Har precis duschat och sitter nu med pyjamas och skriver. Vi hade ju lite gäster för lite söndagsstek och tårta för att fira mig. Det gick bra och maten smakade mycket gott. Nu är man mätt och glad för alla fina presenter man fick. Fick ansiktsbehandling på Len Hud i Helsingborg, ögonskugga, duschkrämer, choklad, en stor planta jag ska ha i mitt rum. Mycket fina saker! Tack alla! :) Nu ska jag bara chilla framför tvn och bara mysa innan det är sovdags och dags för skolan igen imorgon. Ska bli kul med skolan ändå. Väntar ju på roliga saker denna vecka. Då går allt helt plötsligt hur mycket lättare.
Ses!

Filmkväll eller mer fika

Igår träffade jag Freddi och Betty för en filmkväll tillsammans hemma hos Betty. Vi startade filmen Avatar som tyvärr var för dålig kvalité så vi snackade mest och jag ville hellre se den på bio med mycket bättre kvalle liksom. Sen så startade vi någon annan som istället började hacka. Vi gav då upp vårt försök att se film så vi drog istället till Maddes för fika och snackade i flera timmar. Väldigt mysigt med kvällsfika sådär tycker jag! Något man borde göra fler gånger.
Några bilder som togs..:P
Blixten förstörde det hela. Haha..
Nu idag väntar söndagsstek de Mére. Vi ska samtidigt fira lilla mig som snart fyller år. Puss vi hörs senare!

Brother Bear

Bra film ;)

Farväl Electra <3

Är inne på fjärde tvätten nu. Håller på med kockkläderna nu.. I alla fall rocken. Sen så ser min garderob förjävlig ut inuti. Så antingen idag nu eller imorgon ska den städas. Sorteras och slänga kläder man aldrig använder. Öööö palla!.. Men det är sånt som måste göras. För nu ser jag fan inte någonting där. Man hittar aldrig de kläder man vill hitta.. Jaja ska ta tag i det nu..eller inte. Palla.
Har ni förresten smakat bearnasiesåschips? Jag har och de smakar riktigt gott. Faktiskt! Är ju ett chibbefreak. Mmmm.
Nu har vi förresten bara tre valpar kvar. En kvar till att säljas, om inte Jenny tar Elvis. Får se ju. Bölade en skvätt när Electra skulle fara till en ny matte. En gammal gubbe som har all tid i världen är hennes nya ägare. Hoppas hon får det bra eller ja det vet jag att hon kommer. Electra har ju varit min favorit från första början. Hon är så kelig och kom alltid fram när man kallade på henne. Alltid när man skulle kela med henne la hon sig ner på rygg så man kunde klappa hennes mage. Aw.  Gråter när jag väl tänker på henne..
De sista bilderna som togs på den fina lilla tösen Electra innan hon skulle flytta.
Hej då gummman, miss you..<3

Tvättar

Tjo dagens! :) Håller på att tvätta en tvätt och två andra högar står på kö för att sedan få tvättas och bli rena. Ska städa rummet snart med. Sen kommer en köpare hit och ska titta på valparna. Han kanske tar med sig någon hem. :) Annars så kommer Freddi hit efter sin tenta och hänger här sen drar vi till Betty för filmkväll med godis och sånt gott!
Det är vad min dag väntar!
Puss på er.

Mjao


Bonzo och Ester

Enyas fina valpar. :)
Det går inte att motstå dessa valpögon.



På tiden

Att jag lägger upp en flippvideo. Denna filmades sensommaren 09.
Kolla in mig här ;)

Bio

Livet är för kort för att slösas bort. Jag lever nu och käkar godis och chips och sånt ändå! Mmm! Fick precis reda på av Freddi att det var bio på onsdag, på min födelsedag. En förhansvisning av filmen Its complicated. Så ja kulkul! :) Vem vill se på bio gratis? Har en plats jag kunde ge vem jag ville,
Hör av er.
Annars går plasten till spillo.

Vilken landgång!

Hejsan! :) Äntligen fredag och jag säger bara vad skönt!! Fick sluta tidigare idag med, bara för att fredagar är ganska sega och det finns inte så mycket att göra. Så ja då fick man sluta några timmar tidigare. Vilket då betydde att man var först hem och fick möt alla dessa valpar. De hade bitit i princip allt som fanns på golvet och de sprag och skällde i minuter. Till slut stängde jag dem ute från mitt rum och sov ett par timmar. Nu är man lite utvilad och har precis ätit lax, potatis, sparris, hollandaisesås och sallad. Mumsens! :)
I dag i skolan har jag gjort tre landgångar. Mmmm! Sen så skulle man egentligen varit på sexparty nu som man var bjuden till men jag pallade inte det ikväll. Orka sånt.. haha..:P Hoppas Carran att du hittar någon kul dildo eller fjäder som du kan ha lite kul med ;)
Ganska fint tycker jag det blev för att vara första gången. Det är en massa olika pålägg på bland annat kalkon, rostbiff, ost, brieost, leverpastej, renkött, sallader, och diverse såser som tillhör kötten, rostad lök, apelsin, dill, persilja, lökringar, sill. Ja säkert mer som jag inte kommer på! :D
Sen så gjorde jag lammfärsbiffar till alla skolans muslimer.
Detta var ju då före stekning ;)
Jag börjar trivas mer och mer i skolan för varje dag som går. Känns hur bra som helst vill jag meddela. Att jag inte gav upp är ju det som är det bästa! Var ju nära på att göra det ett tag då det egentligen inte var min grej. Hade inte så många val så jag fortsatte. Och även om det inte är min grej egentligen så är det ändå kul. Ska i alla fall fullfölja utbildningen (mitt mål) och försöka vara duktig på min praktik så att jag sedan kanske kan få en anställning. Jobba ihop en slant, resa eller ta körkort står högst upp på listan i alla fall. Vet bara inte vilken jag ska börja med? Är ju också sugen på att jobba på en kryssning och åka till varmare breddgrader och tjäna fina pengar. Niiiiiice det hade varit ja! Jaja sluta drömma nu Ida. Men det hade ju varit kul att göra något lite annorlunda. Palla gråa kalla Sverige.
Ses och hörs mina vänner! :)

...

Fick månadens mobilräkning idag på en fredag!!
Fan, den var inte rolig..

Töntigt..

Pinsamt med killar som lägger upp bilder på sin kroppar när de inga rutor har..
Aja.
God natt! :)

Sovmorgon idag igen

Underbara mamma lät mig få sova längre idag så hon gick upp samtidigt som mig och skjutsade mig till stationen. Snälla underbara mamma! :) Var ganska tidig till tåget idag med tanke på gårdagens händelser.. Nämner inget mer. Jag och Emma skulle ju fixa desserten idag som tyvärr inte blev som vi tänkt oss. Men va fan, kul hade vi och det är ju de som är meningen. Övning ger färdighet liksom! Aldrig hört det uttrycket?
På tal om de. Är det bara jag som blev glad av det fina vädret idag. Solen sken och himlen  var blå. Kan knappast bli bättre!
Även idag blev det tre-rätters serverart på skolan som alla vi gjort.
Förätt: Grov macka med renkött och pepparortsgrädde, sallad och rödlök.
Varmrätt: Potatis, oxfilé, kycklingfilé med bearnaisesås och friterade lökringar.
Dessert: Brylé pudding som ej blev så lyckad..
Mätt blev man som vanligt.
Med mig till skolan idag hade jag min andra vän kameran. Han fick följa med idag. Tog med honom bara för er skull.. Eller menade för bloggens skull.
Här har vi några av bilderna som togs:
Fixade till revbenen idag som vi lagade igår. Delade allt.
Jag och Emma jobbade ihopa hela dagen lång idag med. :D Very fun.
Emma smsade en kille hela tiden och jag fick se alla sms, haha. Han spelade visst handboll i elitserien. Oh lala!
Våra fina desserter. som tyvärr inte smakade så mycket. Skulle haft mer socker med tanke på att vi skippade karamellsåsen innan. Hallon och blåbär med riven choklad ovanpå. :) Det var gott i alla fall!
Fotade lilla mig på promenaden hem sen efter skolan. Älskar redan det jag lyckades köpa med mig hem igår!
Och denna fina utsikt som jag ser när jag går hem. Jag gick över åkern denna dag bara för att det går mycket snabbare.
Kunde inte motstå att fota den underbart blåa himlen. Mmmm så fin!

Vilken bra dag jag haft

Dagen började med att jag fick lite lite sovmorgon. Fick sova en trekvart mer än vanligt vilket är mycket mycket värdefullt. Eller vad tycker ni andra som är morgontrötta? Jag är aldrig morgonpigg, eller jo det händer men väldigt sällan. Sen så käkade jag i alla fall en snabb men god frukost och mamma skulle idag skjutsa mig till stationen där jag sedan skulle ta tåget till Kävlinge. Men mamma tog då en dusch i samma veva som jag käkade frukost. När hon var klar med duschen visades sig att vi behövde åka till stationen för att mitt tåg skulle snart gå. Vi kör när det är tio minuter kvar och jag ser tåget köra förbi och stanna när jag ska gå av bilen. Då är det ändå ett antal meter innan man går ner för ett antal trappsteg och sen under allt och trappor upp. Jag hade snöblandatregn på marken så det var ganska halt. Jag väljer att springa för att ej missa tåget jag ser framför mig några meter bort. Precis då halkar jag och tar mig upp lika snabbt igen för att sedan kuta till tåget. I detta läge ser jag bara tåget framför mig och ingenting annat... Jag springer springer. Ner för trappen och upp för trappan. Det är även halt men jag springer lika fört för det. Tar den risken att kunna snubbla ner i backen igen och abar ignorerar att folk glor ut mig. Jag hinner precis!! Lovar, det är precis jag som hinner gå in.. Vilken bra start på dagen.

Detta var alltså bara början på min dag.
Dagen går och jag och en annan tjej får till uppgift att fixa dagen dessert. Detta fall vaniljpanacotta till 25 personer. Vi fixar och fixar till denna uppgift och gör även andra grejer tillsammans som exempel fixar revben för stekning och gör tomatsås och massa annat smått. Jag och denna tjej vid namn Emma hade en riktigt rolig dag tillsammans. Innehållande skratt skratt och åter skratt! Vi har typ skrattat oss igenom hela dagen kan man säga. Riktigt kul. För det mesta skrattade vi inte åt någonting. Bara åt varandra liksom. Plus att vår dessert blev lyckad med. Imorgon väntar creme brulén. Hmm.. får se hur den slutar. Vi åt förresten tresätter innan idag i skolan eller alla var med och lagade.
Förätt: Rödbetssoppa
Varmrätt: Potatis gratäng, lammkött och ratatouille
Dessert: Vanilj pannacotta med hallonsås (gjorda av lilla Ida och Emma)
Mums mums var allt!
Dagen bara fortsätter och det händer en mer personlig grej inom familjen som jag ej vill dela med mig av. Men den var mycket bra i alla fall!
Dagen avslutas på Center syd med vinterklädsletande som slutar med att jag köper ny jacka, mössa och halsduk.
Glömde jag meddela er om att jag också fick ätit lite gott fett. Ja såklart Maxmat. Original mål med green and garlic dip.
Så det var den dagen de. Nu sitter jag i pyjamas och ska bara mysa fram till sovdags.
Puss puss på er. :)
Mina nya inköp. Peak Performance var jackan och mössan ifrån. Nice ju :)

Till anonym läsare

Tror inte pengarna räcker till de, tönt?!
Du får gärna betala det eller våga stå för vem du är så kan vi snacka mer sen, ditt fega lilla yngel..

Födelsedagspresent till mig själv

Ska beställa en tid till att färga och klippa håret nu innan jag fyller eller efter. Ska bli blond igen. No matter what. Inte hela håret utan massa fina slingor.
Tycker mycket om Jennifer Anistons hårfärg. Så naturlig vill jag ha den. Sen när solen början lysa på oss blir man bara mer och mer blond. Sån naturlig.
Blonda Ida nästa!
Ska ringa Ida´s hårdesign imorgon alltså! Ett måste måste ;)

De där brillorna

Hade ju ingen styrka eller så. Bara rent glas. Fatta coola jag tycker de är.. Oavsett era åsikter. Kostar bara 129, inget typ ju..
De är kanske mina på min födeldag... vem vet...
Snart är man 19.. yeah! Ett år kvar till 20, mer kul då ju.
Pusshej.

Orka er tyvärr

Jag fick typ ingen respons igår.. lite dåligt. men men...

Ska jag köpa dessa?

Bara ett klick ifrån så blir de mina! Ska jag eller inte Ska jag eller inte?
Det står ju Ida Petterson på dem, ut och in bak och fram. Kolla noga så ser ni ;)

Kommentera!

Hej mina kära! :) Vill ha lite skrivinspiration om vad ni tycker om att läsa och se i min lilla blogg. Våga nu tycka till, blir inte för arg om ni säger något dumt. Åsikter har ju även en vanlig människa som jag.
Kommer nämligen inte på något speciellt för er att ta upp idag. Men vill samtidigt skriva något. Men i så fall om något ni gillar eller uppskattar. Ja ni fattar!
Råd eller något. Vad vet jag.
Vad gillar ni att läsa med just min blogg? Vad utmärker den.
Tacksam för svar.
Puss puss kära ni.

Radion

När jag ska sova eller precis innan när jag försöker somna brukar jag alltid sätta igång radion. Har hört denna låt ett antal gånger och gillar den mer och mer för varje gång. Skiter i om jag är sen eller så. Men bra är den.
Kolla in hennes fina tatueringar i början av videon.. fiina! Kanske ett framtida ställe att placera sin svala på en vacker dag. Med färg såklart! Åhhh!

Tjingeling

God morgon vänner! Länge sen man var uppe såhär tidigt. Känns bra ändå att gå upp. Är någorlunda pigg.
Nu ska jag sminka mig sen lite frulle.
See you!

Värd en plats på mitt skrivbord

Tjena! Idag har varit en riktigt söndags-dag. Ni vet då man bara sover länge och äter en rejäl frukost med familjen och bara är hela dagen. Inga krav på saker som måste göras.. *host* eller så släpper man bara allt. En sån dag har snart passerat förbi och imorgon väntar första skoldagen på detta år. Hmm. Känns både bra och dåligt. Kallt vet jag med 110% att det kommer vara. Sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Lär märkas antar jag.
Efter familjens långa frukost satte jag igång filmen Marley and me som jag velat se rätt länge. Hann se hälften innan familjen Mendonca kom förbi. Hängde med dem och sedan såg jag resten av filmen. Den var sååååå gullig men lång om jag får säga något negativt. Bölade som jag alltid gör till filmer. Inget ovanligt att jag gör de liksom.
I filmen kunde jag inte undkomma med att se denna superheta man som spelade kompisen till hundägaren John Grogan.
Ohhh vad het het het! Han förtjänar en plats på mitt skrivbord, datorns alltså.
Ordet het får avsluta detta sena inlägg!

Lasse Stefanz <3

"Hellre leva glad och fattig än som en ledsen miljonär." Från låten Jag skall vänta.

Tjejkväll - Tempel

Igår promenerade jag ju från Patriks lägenhet upp till Jasse där det väntade en tjejmiddag och bjöds på tacopaj som var supergod, verkligen. Sen när vi var mätta sjöng vi lite kareoke och dansade. Efter det kom dumma Ida på att hon hade antagligen glömt sitt pass hemma (jag har ej pallat fixa legg ännu, använder därför mitt pass) eller att jag har tappat de... Men vi chansade och tog taxin in till Knutan ändå utan pass. Första stället gick ej men andra gick bättre som då var SteakHouse. Där var det mest kallt och dålig musik. Sen vidare for vi till Pianobaren som mest bara vara massa 50+ på. Där önskade vi massa låtar och hade kul med lite dans och så. När vi var nöjda med det stället hade jag samlat tillräckligt med mod för att testa gå in på Tempel. Det gjorde vi dessutom, kom in alltså! Mest för att Jasse halvkände en av vakterna. Med glädjen på topp gick vi in på Tempel och hade en trevlig kväll med mycket dans!
Mådde som jag förtjänade imorse. Och har typ bara sovit hela dagen. Hoppas bara jag hittar mitt pass så ingen annan jävel försöker ta min identitet. No no. Vi ses vänner och tack ännu en gång tjejer för denna kväll och natt! <3

Partylåt


I väntan

Sitter färdigsminkad och stylad för att vänta in bättre tider. Ska nämligen till Jasse för lite mat och förfest. Sen om vi drar ut är fortfarande en fråga. Det brukar alltid bli mycket roligare om man inte har några förväntningar. Alltid! Håller ni inte med?

 

Frågan är bara hur jag tar mig till Patriks lägenhet i natt. Aldrig ensam, buhu.. Det ordnar sig nog ska ni se.

 

Vi ses i mörkret vänner!

 


Ye! Bara om ni vill alltså.

Följ min blogg med bloglovin

Simmat idag

Hejsan alla fina! :) Inatt var vi uppe och tittade på roliga Kvarteret Skatan och skrattade oss trötta till sängs. Det var minsann kul. David Batra är så himla gullig och även Johan glans eller hela gänget är så bra. De passar ihop bara. Patrik har köpt boxen och det är vad jag verkligen kan rekommendera om man vill ha kul. Annars då så har vi idag varit på badet i Helsingborg, jag och Carran simmade 1000 meter. Och det börjar kännas nu att man tränat lite, för trött och hängig är man allt. Ni vet den känslan när man tror man ska bli förkyld, den känslan får alltid jag när jag simmat. Skönt att veta att man gjort något bra idag i alla fall. Så utan någon klump i magen tryckte vi i oss lite fett från Max efter vi simmat och ja det satt otroligt fint det med.
Annars så är det riktigt kallt ute och man bara fryser och fryser. Måste hitta någon varm jacka snart innan vintern är över och det hinner bli vår. Gud vad jag längtar till våren nu alltså. Det som håller en vid liv denna månaden är i alla fall ens egna födelsedag. Det värmer! Alltid något att längta till nu.Tänkte ha lite fest här hemma helgen efteråt för mina närmsta vänner. Får se om de hakar på eller om det blir ändrade planer.
Imorgon väntar i alla fall Sing-star-kväll med favorittjejerna i Helsingborg. Får se vart kvällen leder oss, om vi stannar hos Jasse eller om vi far ut i kylan och dansar lite. Kanske till någon liten bar eller något istället? Vet ni någon bra så hojta gärna till!
Carran, jag, Malla och Alva i damernas omklädningsrum efter vi var klara med våra simturer.
Nu väntar någon bra film jag hummat ner. Säger inte de farliga ordet, tyvärr.
Det blir antingen:
Marley & me eller He's just not that into you.
Det får töserna mina välja.
Puss på er mina fina vänner.

Spellista

En skön spellista har min bror skrapat ihop och ja den är mega skön verkligen. Ta och inse det ni med! här, Nice.

Kvällens video

Kvällens korta video bara för er. Puss
(Det ni hör i bakgrunden är rockbandspelande. Trummorna alltså.)

Helsingborg den femte

Idag fick jag och Malla skjuts till fina Helsingborg. Där mötte vi upp Alva på Knutan. Spelade Rockband hos Patte och sov en skvätt sen. Sen började vi laga mozarellafyllda köttfärsbiffar med chili och paprika, ugnstekta klyftpotatis och morötter med bearnaisesås. Mumsigt värre. Nu dricker jag lite vin med Carran och hennes pojk Jens. Imorgon väntar ett antal längder på oss alla då vi ska simma. Ska bli skönt att röra på sig nu efter julens all mat.

Puss på er

Feberyra

I natt under min feberyra drömde jag bland annat om att min armpiercing slets av och gick in under min hud. Haha, shit vad läskigt det var!.. Det bara blödde och blödde..

Fajitas och vin

Idag har jag pluggat för många timmar känns det som. Nu har jag läst allt en gång och antecknat varenda viktig del. Så imorgon ska jag stryka under det som är viktigt däri anteckningarna och sedan läsa alla sidor en gång. Idag fixade jag fajitas här hemma, samma sak som tacos i princip bara att det är en annan krydda i köttet som vi valde i detta fall köttfärs man kan annars ta kyckling. Men det fixade i alla fall jag här hemma och  vi drack vin till det som snälla Brita bjöd på. Hon är så himla ball alltså, hela 88 år fyller hon i april och hon lever livet fullt ut tycker jag. Hon har världens energi för att vara så gammal och är nyfiken som få. Om jag får välja ska jag bli som henne nä jag blir 88. Lätt!!
Imorgon ska jag fara till den fina staden Helsingborg med Margit. Vi ska ta tåget från Landskrona station och möta upp Alva på tåget där och sedan åka vidare till Helsingborg. Väl där ska vi sova hos Patrik och Carran och hitta på en massa kuliga saker. Simma, kanske åka skridskor och spela Rockband. Ohh vad kul det ska bli lite mindre kul är att jag ska plugga med. Men det känns det som att jag måste nu. Måste ta tag i det liksom.
Det svider alltid en liten skvätt i ögonen när man hackar lök.

Halo

Har lyssnat på olika radiostationer idag och jag tror fan ta mig att alla tre spelat Beyonces Halo. Oooorka den. Den är så sönderspelad.
Bra men inte nu längre, tyvärr alltså.

Vilken hosta!

Vaknade nyss. Har inte sovit speciellt bra i natt. Har haft konstig hosta och typ feberyrat. Haft underliga drömmar och vaknat flera gånger. Till slut fick jag dricka ett glas vatten och hämta halstabletter. Men det hjälpte inte särskilt mycket så jag tog lite hostmedicin och blev hög och somnade direkt. Ni vet sån man blir trött av. Så det löste sig och jag somnade lugnt. Sen då mitt i natten när jag skulle hämta denna medicin så mötte jag upp en lite Ester som var lite kelsugen så bar jag upp henne i sängen vilket inte burkar vara några problem men det slutar med att hon pissar både på mig, kudden och på madrassen. Kan ju inte skälla på henne mitt i natten utan väljer att ta ner henne från sängen och försöka lägga en handduk. Palla byta lakan och sånt mitt i natten då jag också hade hosta och mådde dåligt. Nejnej. Så det får jag strax göra.
Nu ska jag äta lite fruskot sen väntar min dag en del kockajävelsplugg. Måste ta i med det nu alltså! Saknar motivationen bara, för det känns som man är ensam om att plugga liksom. Någon som har tips på hur man kan hitta lite motivation till att plugga? Tipsa i sånna fall i kommentarsfältet så blir säkert lilla Ida glad och vill plugga lite mer.
Kanske tips på lite pluggmusik med? Ännu bättre.
Se så, kommentera något kul nu så att lilla Ida blir glad. För just nu känner hon sig mest trött och hängig efter all denna nattens hosta.
Puss på er mina vänner!

Thailand

Har inget att skriva här idag. Vill bara iväg till ett varmt land och bli brun och fin. Thailand nästa tack!!
Vilka är på? :D

Don't stop believin'

Har värsta mensvärken på länge nu alltså. Ni killar förstår nog inte hur ont det kan göra. Förskräckligt ont. Margit kom nyss in med en flaska med superhett vatten som kanske kan lindra lite på magen och jag tog nyss två värktabletter. Hoppas jag inte har så ont i natt bara. Det är det värsta! Hade mensvärk natten till min bal och ja det var inte den roligaste vill jag lova. Minns bara min skolbal som ett enda stort fett blodbad. Vill nog inte komma med några detaljer. Fast det hade varit kul att berätta dem för er. En annan gång för er som vill veta kanske. Kul är det nu när jag tänker i efterhand.
Varje gång jag har mensvärk så tänker jag hur jag ska kunna föda ett barn?
Hur ska det gå till liksom?

Eddie Meduza


Bra bättre bäst!


What to do? blä bli

Hejsan vänner! Jag har försökt lägga upp en riktigt rolig video på mig från i somras. Men det verkar inte funka som jag vill. Så den får dröja.
Annars du, jo det är bra med mig idag. Var ute på lång promenad med alla valpar innan och vi sprang och de sprang. Superkulkul. Igår fick jag en massa nya läsare! Ingen aning om varför men jag önskar er varmt välkomna till Idas lilla flippblogg. Hoppas ni stannar! Kommentera gärna om vilka ni är. Hade varit superskoj att veta.
Har inget speciellt för mig att göra idag ju. Du får gärna höra av dig om du vill ses någon gång..

Bonde söker fru

Drömmer kan man inte rå för, detta vill jag bara säga nu innan jag säger vad jag drömde för någon dag sen.
Jag drömde om att jag var med i Bonde söker fru och jag dejtade Calle Schulman, av alla killar. Hahaha. För er som inte vet så kan ni ju läsa hans blogg. Googla bara namnet. Haha fan vad jag skäms när jag skriver det nu. Men som sagt drömmar kan man inte rå för. Palla Calle!

Ring Knutstorp

Tja mina fina underbaringar!
Idag har vi varit nere i Lasses motorsportskola i Ring Knutstorp. Vi checkade läget och hade aerobic, hihi. Videobevis på det till och med. Om ni vill se så hör av er. Upp till er med andra ord. Sen så promenerade vi och mötte i alla fall inte på några dumma vildsvin som vi var rädda för. Det var bra de!
Det var väldigt mysigt att vara ute och bara känna kylan. Mjaoo.
Sen for vi iväg till Ica och köpte lördagsfett. Godis och Chips. Fan vad gott!
Här kommer dagens bilder:
Vi hörs mina vänner! Kommentera om ni gillar att jag lägger upp videor. ;)

Mer nyårs "fjortis" bilder


Jävla gubbe

Jag skulle hämta min och Patriks pizza innan idag precis då det blev mörkt ute. Patrik pallade inte följa med mig så jag fick gå själv i mörkret vilket jag typ hatar.. I en stad som Helsingborg liksom?! Jag gick först för att ta ut pengar då inte den pizzerian tåg kort. Så sen när jag hade hämtat lite pengar och hade hämtat våra pizzor och väl gick ut därifrån gick jag ganska snabbt i väntan för att äntligen snart få trycka ner lite fett i magen. Under tiden kollar jag om det är någon bakom mig och i detta fall var det en gubbe som var vid liknade han i Jag-vet-vad-du-gjorde-förra-sommaren-mördaren, typ. Detta inbillade jag säkert mig då eftersom man alltid tar det värsta före det bästa. Alltid! I alla fall lilla fega Ida. Sen gick vi "tillsammans" några meter och sedan snekollade jag om han var bakom mig och bara detta kändes obehagligt. Ni vet, ensam kvinna ute i mörka Helsingborg där det inte är så många människor och denna gubbe. Vad kunde han göra med mig? Psykisk sjuk? Eller rentav maktkåt?
Jag lyckades nog bara se mig och den gubben på flera meters avstånd i alla fall och det räckte för att göra mig rädd. Sen väljer lilla jag att ta en genväg mellan två bilar genom att snedda istället för att gå runt dem och detta väljer även den tjocka fula gubben. Detta får mig att känna hjärtklappning och gör att jag sedan går om bilen igen vilket betyder att jag är inne på samma väg igen som jag var innan vilket då denna gubbe märker och utbryter orden. "INGEN FARA!".
Här får jag mer och mer hjärtklappning och då kommer han om mig och ryter i samma veva orden "NU ÄR DET OMBYTTA ROLLER!" Här är jag i panik och vet inte vad jag ska göra utan väljer att svänga in ett hus tidigare än det huset jag skulle till. Där stannar jag några sekunder och nu kan jag säga att de sekunderna kändes som evigheter. Jag var ju så rädd. Sedan väljer jag att gå tillbaka igen i den riktigt jag var påväg mot och ser då att gubben har passerat huset jag skulle till. Med några kilos lättnad över mitt bröst går jag mot Patriks lägenhet och skakar fortfarande. Under hela min pizzaätning skakar jag än. Allt detta på grund av en jävla gubbe som var sugen att retas med en tonåring som jag.
Aldrig mer gå ensam ute i mörkret alltså!

Nyårsvideo

Inget stoppar oss nu

Nyårsafton

Min dag började som vanligt med hundvalpspromenader. Jag hade två och mamma en valp plus Enya (mamman) första gången sen var det en valp kvar och då var det bara dags för en promenad till. Gud vad de är duktiga att gå i koppel nu. Alla är mer eller mindre bra på det och om de ej vill gå lockar Ida med lite hundgodis och springer så om de går ger jag maten till dem annars inte som ibland kan hända. Efter promenaderna spenderade man lite tid framför ens bästa vän, datorn. Sen packade jag det som behövdes för vad kvällen eftersom jag sedan skulle på kalas hos Caroline.
Väl på Carolines kalas var det Rockbands spelande hela tiden. Att en sån grej kan förstöra ens sociala förmåga. Det blir ju det enda alla sitter och sysslar med när man annars ska sitta och umgås. Carran bjöd på oemotståndlig annanspaj med vanlijglass och fick öppna massa fina presenter. Därefter var det dags för oss att bli redo för middag hos Jens, Carrans pojke. Carran lockade mitt hår med en plattång och som vanligt blev jag skitnöjd. När det väl var dags för bege sig till Jens några stenkast ifrån så vill inte Patrik följa med, då eftersom han hade skallebank. Detta löser sig senare när han väl kommer fast ganska långt in på kvällen. Men bättre att han dök upp än aldrig. Hos Jens bjöds det på pastarullar innehållande zucchini, champinjoner, kalkon och mozzarella. Skitgott verkligen, eftersom det mesta var gjort av kockajäveln själv. Väl på festen var de flesta pepp och det hann till och med filmas några videos som senare lär dyka upp här för er som vill se de.
Strax innan tolvslaget for vi ner bland stadens alla glada och fulla folk. Massa raketer fick vi se och bubbel fick drickas. Visste var det också kallt. Tror inte jag var den enda som lyckades frysa på grund av de lite kläder man hade p å sig. Jag och gänget splittrades tyvärr då de ville in på Harrys och jag hade biljett på Tivoli. Efter alla om och men lyckades även jag festa lite på Tivoli där jag mötte upp Pernilla och Jasmine. Brandlarmet hade gått tidigare innan jag hade träffat dem så jag var inte så pepp efter de och mötte upp Patrik för att kanske kunna komma in på Harrys men nej det gjorde man inte. Så efter det drog jag vidare till Tivoli igen och denna gång utan att brandlarmet gick. Hann i alla fall partaja lite på Tivoli och vid tre gick jag och mötte mitt gäng på Harrys för att sedan trippa vidare hem till värmen igen.
Idas slutsats: Aldrig mer utgång på nyår. Bättre att vara hemma i värmen med folket man festar med som man förmodligen känner bra.
Så fint hade Carran lockat mitt hår.
Lite posebilder innan Jens middag.
Den självklara nyårskyssen.
Det tåg eld i snörerna runt ljuset.
Vid tolvslaget.
Kolla han bakom... kulkul.
Det kommer fler bilder. Fast den gången med Carrans lite bättre kamera. Ni får hålla ut. ;)

RSS 2.0