Bästa reklamen alltså! <3

Låter som en film med ett sorgligt eller romantiskt slut!

Denna ska lätt vinna i Globen!


Hej 40+

Igår for jag iväg i Landskornas mörker. Festade med Betty och company. (: Slutade på Olivers med bara massa 40+are.. Höhö. Men kul hade vi och ja jag ska inte dricka på aslänge... Eller typ aldrig mer igen. Känns vid nuläget som man varit sjuk i flera dagar och försöker återhämta sig, typ haft svininfluensa hundra gånger om eller något. Det är hårt att festa idag. Är ju för dålig för att tacka nej till att shotta. Mmmmmmm Jäger... mmmmmmmmm va gott eller inte...
Vi gick runder här och var på Landskornas alla pubar och när vi väl var på Tycho började mitt finger blöda. Hade skurit mig i fredags på en konservburk på O'learys och så hade såret tydligen gått upp igen då jag var för vild antagligen. Så jag fick be snällt om plåster och visst fick jag de. Sedan kunde jag festa vidare lika galet igen.
Här kommer i alla fall lite bilder som togs:
Så här kan en bild se ut när väl vinet börjar verka.
Kärlek får man aldrig nog av <3
Wille grattis till dina 20 år :D:D
Nu säger vi stopp!
Hej svejs.

Om ni inte hört dessa påminner jag er om det nu!











Sjukt bra musik jag får höra då jag "jobbar"! (: Lasse, köksmästarens mp3 är fylld med sån här bra musik.. (: Me like!


Larry eller Harry

Larry eller Harry heter de enorma mackor vi har på menyn på kvällarna på O'learys. Det är alltså en utmaning för mig varje gång jag ska göra en sån. Så igår när jag och Jeanette pratade i lugn och ro och bara jobbade med förberedelser så sa jag att det skulle varit kul att fått göra en sån enorm macka. Ingenting mer hände då! Utan jag och hon jobbade vidare lugnt och sansat. En eller två minuter senare om inte mindre få¨r vi en beställning på två Harrys och en minut senare igen en Larry. Helt sjukt sa vi och då sa Jeanette att jag fick skylla mig själv för jag hade precis bett om mer jobb. etta hörde alltså Gud eller världen att jag sa och gav mig precis då me jobb att göra. Nästan för myclet då de var så pass svåra.
Slutsats: Se er för vad ni önskar er eller tänker att ni vill ha. För ni kommer få det!
Helt sjukt var det.. Svårt att förklara här hur sjukt det är. Ska försöka få en bild på mackorna men min kameramobil samarbetar inte med mig längre. Mobilen sjunger på sin sista refräng.. Tyvärr. Men jag ska försöka fixa en bild på den enorma mackan så att ni kan se och förstå. Nu ska jag utföra ett dagspass och slutar efter 1600. Sen tar jag helg! Inget festande denna helg. Eller?
Hej hej

Hal is

Nu när all snö börjat töa bort (äntligen) så ikväll nu när jag precis hade stigit av bussen tittar jag mig omkring och ser en kille cyklandes. Kollar lite extra och snubblar då på den hala isen. Börjar asflabba och killen som cyklade bakom mig stannar och frågar hur det gick. Jättegulligt! Men det var ingen fara så jag satte mig upp lika for och kunde sen gå vidare hemmåt. Akta er nu för den hala isen. Speciellt om ni har bråttom till en buss ett tåg eller så.
Puss haj

Lite dricks tackar inte en praktikant nej till

Tjenixen eller mer Gokväll! Jag är skitnöjd med kvällen på O'learys. Det gick skitbra för mig. Även om man hade lite sådär småmissar här och där men ändå lyckades jag skitbra. Fick till och med dricsk från igår! Skitbra!! :D
God natt mina vänner!
Har inte så mycket att erbjuda mer än denna grymt härliga låt med Queen!

Inga bilder..

Hej där!
Jag har med min laptop till Carran men där har den tyvärr ingen nytta då inte internet fungerar på den.. Vet inte varför. Jag tog med den så kan kunde ladda upp mina bilder från när vi var i Göteborg. Men det får dröja fram till helgen då ska jag sova i MIN säng och då internet kommer funka hemma! Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att igår var det ganska mycket folk på O'learys eftersom Barcelona spelade så alla skrek eller så när det var nära till mål och så vidare. Hoppas det är lite lugnare ikväll vilket jag inte tror men jaja ändå. Lika bra att hoppas. Det sjukaste är också att jag drömde om jobbet i natt.. Jag jobbade och jobbade och ja jag har inte fått särskilt mycket sömn i natt.. Men va fan. Måste lära mig menyn mer känner jag. Sjukt mycket att lära sig bara.
Längtar tillbaka till studenten! Åh vilken galen dag. Vill tillbaks. Men det är dåtid nu och vi kan bara se frammåt. Tyvärr blev jag bara tre år äldre. Men men det tar vi igen då jag ska bli kockajävel! Fan vad jag ska jobba i sommar. Vill spara ihop till en thailandresa ju! Min dröm... Och körkortet måste jag också fixa. Men först en resa till något varmt land. Jo Thailand!!! :D Ska fråga brodern Patrik om han vill följa med.
Här bjuder jag på relaxmusik. Lyssnar på sånt när jag ska koppla av. Lyssna vet ja!

Med de säger Ida natti natti


I min nya jeans (A)

Tjabba! :) Har på mig mina nya cheap monday jeans idag! Åh vad fina de är! Jag köpte dem för ett otroligt bra pris som jag knappast vill skriva här. Med tanke på hur billiga de är i originalpris liksom. Annars så ska jag snart snylta lite mat hos O'learys innan jag jobbar. Sen ännu ett kvällspass. Igår gick det jättebra och jag hann med så gott jag kunde. Mycket nytt att lära sig bara men jag snappade ihop så mycket jag kunde. Det var heller inte så mycket folk så man hann städa och diska hela tiden så att det såg snyggt och fint ut. Jag hade hoppats på lite besök ikväll med de orkade tyvärr inte. Men på torsdag skulle Jasse och Parre kanske dyka upp och det ser jag redan nu fram emot. Men va fan. Vi skulle ju inte längta! Fan då! Så länt hänt att man hela tiden längtar och längtar.
Nu lever vi i nuet! OK?!
See you soon darlings.

Kvällen

Åkte till Helsingborg tidigt imorse med mamma. Snökaos och väldigt halt ute så vi fick köra väldigt sakta. Sov till 1300 hemma hos Carran. Efter det tog jag en promenad till Oj för att handla lite frukost. Bröd, ost, äppeljuice och lite choklad. Mmmmmarabou! Nu väntar jag in tiden så jag kan gå ner till O'learys och jobba. Börjar kl 1600 och slutar efter stängning. Känns mindre kul men va fan gör man. Hade ju tänkt göra klart denna kockajävelutbildningen så jag sen kan tjäna massa pengar.
Jasse och jag planerar ju att gå bartenderutbildning tillsammans i höst eller nu i sommar. Antingen på hemmaplan eller utomlands. Den som väntar får se. Verkar jävligt lockande i alla fall!
Grattis Sanne på 20-årsdagen! Önskar dig en underbar dag du inte vill glömma! Puss på dig <3
Ska klä på mig alla lager ytterkläder nu. Ses vi på O'learys så säg. Hade blivit så överraskad och glad!
Pusshej vänner.

Intag av mat under helgen

Hemma igen efter en sjukt underbar helg uppe i Götet. Känns mest tråkigt. Jag älskar verkligen den staden, folket och dialekten. Shit vad jag vill flytta dit, NU! Men så lätt fungerar ju inte det. Men nu är man i alla fall hemma igen. Har fixat och donat medans jag kom hem och sitter nu aldelles nyduschad. Tänkte skriva ner av helgens intag av mat:
Torsdag: Lunch: Tandorikyckling och med ris Kväll: Kebabpizza
Fredag: Lunch: Skomakarlåda (Potatismos, stekt bacon och purjolök,  sås och ryggbiff) Kväll: Kebabpizza
Lördag: Frukost/Lunch: Mc Donald's och Tacos, godis, chips och dippa.
Söndag: Frukost: Godis, chips och dippa. Kväll Pizzahut
Yeah! Min mage mår inte toppen nu..
Men jag ska berätta om vad som hände på Mc Donald's. Jag brukar alltid köpa ett big mac meal men denna gång skulle jag välja något annat. Valde då Big tasty. När jag började äta den var den ej genomstekt utan mest röd. Bytte ut och fick en ny likadan. Den var ännu värre. Så gick jag tillbaka och jag såg hur de verkligen skämdes. De gav mig en glass, ny burgare denna gång min favorit Big mac och pengana tillbaka! Shit har aldrig fått en sån bra service i mitt liv på Mc Donald's någonsin. Det är sjukt! Kände mig nästan lite kunglig för någon minut. Hm en skum känsla men väldigt rolig. Inte ofta liksom..
Hej på er. Nu ska jag ta upp tvättan och hänga den på tork sen sova i MIN bara min säng och utan Jasses snarkande och sen upp tidigt och åka in till Helsingborg med mamma. Ska bo hos Carran nu när jag "jobbar" i Helsingborg. Jobbar ju kvällen hela nästa vecka. Kom gärna förbi och hälsa på mig i luckan. Kanske bjuder er på käk!
Pusshej mina kära!
Tack för en sjukt bra helg tjejer!! <3

Skåningar i Götet 19/2-21/2

Idag har vi alla sovit länge då vi var ute lite länge i natt. Så vi sov sov och snackade massa skit. Sen tog vi första bästa spårvagn till stan och har bara kollat i butiker hela långa dagen. När butikerna väl skulle stänga fick vi fara hemmåt till Cicci där vi först inhandlade kvällens godsaker innehållande chips, godis och ingredienser för en perfekt taco kväll. När väl melodifestivalen skulle börja tittade vi på det samtidgt som vi snabbt krängde vår mat. Nu sitter alla helt sega och trötta och tittar på filmen som går på trean, Och så kom Polly.

Jasses bilder från i fredags som togs med hennes braiga systemkamera:












































SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Mer bilder komme senare! ;)




Gästinlägg: Parre

Ida har skrivabstinens men vet inte vad hon ska skriva så istället står hon och fotar Jesusen. (i underkläder) Ida; Nästa kvinnliga Bingo Rimér? Första drinken har börjats att intas och snart är vi på Chalmers dansgolv och skakar rumpan och pussar manliga läppar och känner doften av för mycket collogne (utom jag, har ju min brasse)..

Vi är här i Göteborg, mitt andra hem. Hos vår Fina, underbara, vackra, smarta och fantastiska vän Cecilia.. Hennes lägenhet kommer bli vårt hem i tre dagar och det kommer bli fantastiskt som det alltid blir med dessa grymma tjejer. Nej, det var väl inte riktigt så socialt att sitta här och flumma så jag ska väl svepa drinken och avsluta inlägget här någonstans. Ikväll tar vi en shot för Idas Baby, bloggen! Hon går runt här med nyfikna ögon..

Ses vi i dimman?


Nyshoppat

Efter "jobbet" idag for jag ensam iväg till favoritbutiken, H&m. Åhhh vad jag hittade massa fint. Allt jag köpte ska jag såklart ha på mig i Göteborg om vi ska festa då. Köpte en kjol, tröja, halsband och en kuvertväska på Gina. Allt i svart! Är inne i en sån svart period. Då jag bara köper masa svarta kläder.
Har fottat dagens rätter två dagar i rad nu men min mobil laggar så tyvärr får ni inte se dem än på ett tag. Då jag inte kommer hinna syssla med det i helgen. Tror jag inte i alla fall. Har ingen egen data då ju. Ska till Göteborg imorgon med favorittjejerna och träffa Cicci. Ska bli så himla kul alltså! Direkt efter jobbet imorgon ska jag ta min packning och bege mig till Knutpunkten sen går tåget. Yeah! Kommer lukta mat hela resan, tyvärr. Varnar er nu tjejer! Haha..
Vi ses och hörs lovers!


Vitlök

Idag har jag skalat för mycket vitlök så att hela jag luktar vitlök..... usch vad äckligt!

OH ohoh oh

Har hört denna varje dag på O'learys. Skitbra är den ju! 
Lyssna!

Snacka om yr och orolig

I natt vaknade jag i tron om att det var morgon det vill säga klockan 0650. Då börjar lilla jag klä på mig.. och blir då fundersam och under tiden börjar jag då kolla klockan och jämför mobilklockan och min alarmklocka och inser att klockan endast är 0130. Så jag har alltså gått upp mitt i natten och trott det var dags för "jobb". Haha.. shitshit! Så kass man kan vara ibland. Men egentligen när man kollar ut så är det ju samma mörka fula färg. Så det kunde ju faktiskt ha varit morgon. Men nej fan det var det ju långt i från inte. Men i samma veva som jag insåg detta kunde jag somna lika snabbt igen och bara sova flera timmar till. Åh jag älskar de.. när man vet att man har många timmar kvar att sova. Annars så var jag uppe tre gånger i natt och pissade... Fan orka... Det stör min nattsömn.
Vet någon vad de kan bero på? Har inte druckit särskilt mycket innan jag gått och lagt mig. Inte vad jag tror i alla fall..
Nu ska jag fixa min mors naglar. Fransk manikyr.
Ciao....

Praktiken

Då var dag två passerad på O'learys. Igår var det ganska stressigt och jag försökte lyssna och lära så mycket som jag kunde. Alla nerverna var ju på helspänn och man är alltid som blygast i början. Denna dagen gick mycket bättre och hela dagen gick i ganska lugnt tempo. Fick beröm för min aioli som vi hade som kall sås till dagens. Mm vad härligt! Beröm gillas ju! Får en att jobba mer och våga mer såklart.
Annars så har Parre Parre bokat tågbiljetter till Göteborg idag. Åker på fredag klockan 1653 från Helsingborg med brudarna. Ska bli så himla kul att besöka Cicci och hennes place. Festa där och bara ha kul med gänget! Lite omväxling kallas de.
Dagens: Ugnsbakad lax med kokt potatis, citron och min berömda aioli..
Självklart hade vi annat med men som inte blev fotograferat. Hann inte med de.
Nu ska jag ta en snabb tupplur.
Ses och hörs babes.

Semlor

Igår gjorde jag dessa fina varelser. Jag bakade tyvärr inte bullarna men fixade allt det andra. Mycket gott!
Nu blev ni allt sugna va?

Tack Mallakitiz <3

Vet du vad som låg framför min bästis idag? Jo detta fina hjärta som lilla söta rara Margit gjort! Tack hjärtat för alla hjärtansdag presenten. Du är gulligast.
Åh så fint! :D Tack Tack igen.
Puss på er, nu ska jag snyfta vidare framför Titanic... Jack Dawson ska bli min i natt.. bara så ni vet.

Party japp

Jasmine och jag partajar litta.

Glad alla hjärtans dag allihopa! <3

Hur ska ni spendera dagen? Med era käraste? Jag ska tvätta, städa och hänga med min bästis (datorn). Ska tjata på mamma om vi ska dra till Center syd. Behöver köpa något fint till Göteborg.
Hej svejs! <3

Manboy

Shit vad bra han var. Snyggast, bästa framträdandet. Yeah! Hejar på honom nu alltså. Eric Saade <3

Förlåt


Spontan utgång med Jasse!

Igår hade jag ingenting planerat förutom en chillkväll hemma för mig själv eller med min bästis (datorn). Sen så for jag istället iväg till Helsingborg för att träffa Jasse. Vi stack på förfest hos Jasses lillasysters vänner och sedan for vi vidare till stan för lite mer festande. På Stinsen träffade vi på Patrik! Trodde han inte var nere i Skåne denna helgen men jo visst det var han! Så blev sjuk överraskad och glad. Efter det drog vi till Tempel älskade Tempel. Det var sjukt kul och jag ångrar inte en sekund att jag stack dit. Skitkul! Här kommer ett antal bilder som hann tas under kvällen.. Njut ;)
Lekte modell i badkaret.
Flabbade för mycket istället.
Puss
Kvällens bästa bild! Den beskriver allt. Det som kanske inte syns på bilden är att Jasse faller och jag håller upp henne, några sekunder efter trillar hon typ..
Det får duga.. Har hundratals fler.. lite mer personliga. Typ hej då. Ska lägga upp ett videoklipp också för er!

God morgon

God morgon! Fredag idag äntligen!!!
Hej svejs nu kör vi!

Stripp-aerobic

Idag efter skolan följde jag med Emma hem. Sen for vi vidare till Center syd och gick där tills strippen började.
Nettan var mega grym på detta och dansade riktigt snyggt! Hon var instruktören. :D Jag kan säga att jag måste öva mer och vara mer tränad. Hihih.. Men det va kul att prova på!
Jag och Emma
Emma köpte rött läppstift dagen till ära!
Ser ni förresten stolrna i bakgrunden.. det var med dem vi dansade med framför eller bakom..
Oh lala!
Nu ska jag duscha sen sova och klara sista dagen i Kävlinge på sjuk veckor!
See you soon!
Pusssssssen

Dagens: Ärtsoppa och pannkakor

Japp japp! Ni läste rätt. Klart det blev ärtsoppa och pannkakor en dag som denna. En torsdag ja! Ida fixade pannkakorna som jag också fick beröm för. Då blir man glad. Med tanke på hur mycket min lärare skrek på mig igår så gick det hundra gånger bättre idag. Känns bra! För det är bara en dag kvar sen är det praktik ja PRAKTIK! SJU HELA VECKOR!
Här har vi Emma och lilla Ida framför ärtsoppebuffén:
:
Hej så länge!

Furulund

Tja mina vänner! Just nu sitter jag och väntar in tiden hos Emma där hon bor i Furulund. Vi ska strax gå ner till bussen som ska ta oss till Center syd sen är det strippaerobics med Nettan som gäller! Detta har vi sett fram emot länge nu jag och Emma. Vi hörs senare med bilder från kockajäveln och lite strippbilder förmodligen..

Ses mina kära! :)

Under tiden

Under tiden jag längtar tills den 19 februari ska passera förbi oss så tycker jag att vi bjuder på lite bilder på bland annat mina naglar jag hade på min bal förra året.
Gulliga Sofia fixade dem till mig och hör gärna av er om ni vill ha numret och få era naglar gjorda hos henne!
Hej på er mina vänner! :)

Min framtida praktik

Dagen började med att jag kom till skolan och fick då direkt reda på att jag skulle besöka min framtida praktikplats med min lärare. O'Learys i Helsingborg. Det skulle vi göra efter lunchen idag. Detta beskedet gjorde min måndag och jag kunde därför med ett leende på läpparna ta mig igenom den annars tråkiga måndagen. På morgonen fick jag som vanligt hacka massa olika grönsaker och sedan efter frukosten fick jag och Anton ta oss igenom ett stork projekt, nämligen att rensa och skära köttet till schnitzeln och sedan dubbelpanera dem. Detta tog ett antal timmar med vi tog oss igenom dem med en del skratt och stoj så det gick trots allt ganska fort. Annars är det ju inte kul att jobba ensam. Vi skar, bankade, slog och hatade massa människor för att kunde banka mycket hårade och med mer kraft. Vi fick faktiskt ut vår aggression. Och ja det funkade verkligen! Sen när det var klart var det dags för en snabb lunch för att sedan ta bilen med Viola till min framtida praktikplats. Väl där i Helsingborg blev vi väl bemötta och jag kommer nog strotrivas. Efter besöket på praktikplatsen träffade jag Jasmine och hennes kompis Lina på Ebbas fik och väl där träffade jag även Betty som jobbar där. Sen så gick jag och Jasse på olika ärenden och kollade runt i affärer på stan. Sedan skjutsade Jasse hem mig då hon övningskörde! Perfekt, tack för sjutsen sötis! :)
Vårt bankade kött som vi sedan panerade.
En glad Anton som vinkar till min gamla mobil. Han tyckte jag hade dålig kameramobil vilket jag tyvärr har.
Tror det blev cirkus 173 stycken! :D Det ni!
Alla skrattar åt mig när jag fottar så mycket i skolan. Men jag gör det ju för er skull! :) Eller bloggens skull..
Nettan gjorde dessa goda hälsobröd idag!

I believe


Jasse 19 år

Tjabba! ( : Nu har jag fått några bilder från förfesten hos Jasse. Kolla in!
Kommer nog fler från Sanne sen imorgon.
Håll ut mina vänner! :)
Puss på er.

Musik musik


Var ska jag börja?

Jag slutade skolan tidigare igår. Mycket tidigare! Hämtade mitt nya ID-kort hos polisen. Tog första bästa buss hem. Duschade av mig. Somna en timme eller två. Blev tröttare. Satte mig framför datorn för länge. Sminkade mig och klädde mig för kvällens party. Packade väskan lite snabbt. Ingen mer tid kvar och tog bussen sen till Helsingborg.
GLÖMDE KAMERAN, PRESENTEN OCH MIN DRICKA!!
Detta kom jag på under bussresan och funderade starkt på att ta bussen tillbaka hem igen och hämta allt men Sanne-Panne fick mig att skippa de. Vi skulle kommit för för för sent. Så utan detta anlände jag till Jasse. Sorry gumman för att jag glömde din present.. Men förutom de hade vi en grymt trevlig middag och festande. Vi har alltid lika kul! Efter middagen hos Jasse drog vi på krogrunda. Har glömt vad alla barerna hette. Men sak samma. Sista stället vi till slut stannade ett antal timmar på var Tempel. Det slutgiltiga stället! Där dansade vi loss tills klockan slog 0500 då det stängde. Snacka om att vi verkligen dansade för pengarna det kostade att komma in.
Som ni vet tog ju inte lilla blogg-Ida några bilder då hon ju glömt kameran hemma. Men förmodligen lägger mina vänner upp några bilder som jag kan sno och visa upp här! :)
Puss puss på er mina fina läsare! Nu ska jag sova några timmar. Är fortfarande trött.... Puss igen. Har nämligen saknat er.

Trötter

Hejsan! Är för trött idag för att orka skriva. Ska tyvärr lägga mig nu. Skriver imorgon igen Darlings! ;)
Imorgon blir det party!
Hej

Yo!


Rostbiff med remouladesås


Dessa fina mackor made by me! :D Fina jo jag vet.  Hihih.
Det var kaos med tågen idag till och hem från skolan. Först var de inställda men så kom det tåg ändå när de ville och hade tid. Så kom lärarna för sent och så vidare. Det slutade i alla fall med en jäkligt lugn dag. Kändes som en fredag. Fredagar brukar nämligen alltid vara lugna. Efter skolan köpte jag födelsedagspresent till Jasse som ska ha middag nu på fredag! :D Kanske tre-rätters. :D Mumsigt oavsett vad. Sen nu så har jag precis duschat av mig och känner mig nu som vanligt igen då jag annars luktar matos hela dagarna.
Puss på er mina fina läsare som föjer mig dagligen! <3

Åh denna vill jag se!

Kul att va ensam på denna dag då.. Blä bli.

En liten dikt av okänd


Om en droppe vatten var en kram, 
skulle jag ge dej havet. 
Om ett moln var en puss, 
skulle jag ge dej himlen. 
Och om kärlek var värme,

skulle jag ge dej solen.

Mycket fin! <3

Vilken biff va?

Vaknade i tid denna morgon så jag hann till och med andas lite också! Härligt värre! Sen väl i skolan fick jag baka bullar, sånna man gör semlor med. Hade egentligen för mycket mjöl så trodde de var förstörda när jag väl skulle baka ut dem men det visades sig vara helt okej sen när resultatet var färdigt. Nettan fixade grädden och mandelmassan. Hur fina som helst blev de! :)
Nu vet jag vad jag vill göra till helgen och bjuda på min fina familj i alla fall.
Sen så fick jag finhacka lök som jag för övrigt tycker är riktigt skoj numera! (haha, det stämmer faktiskt) Gråter inte mer när jag skär lök i heller. Det svider kanske lite till en början men sen så inget mer. Gött ja. Löken skulle vara till mina biffar som jag sedan fick göra. Men innan de malade jag några kilo kött till färs innan jag kunde blanda ut det med skorpmjöl, vatten och ägg och salt och peppar så klart. Sen kunde jag påbörja jobbet med mina framtida biffar. Biffigt eller hur?
Blev 69 stycken totalt! ;)
Sen så har jag fått reda på att jag ska börja min praktik den 15 februari. Förmodligen i Helsingborg på sportpuben O´Learys. Kunde också välja i Malmö på konserthuset. Men Helsingborg lockade betydligt mycket mer då syrran bor där. Kan ju hänga med henne där då liksom. Längtar redan nu tills jag ska börja min praktik. Ska bli hur kul som helst att möta the real life. Ja, ni fattar!
Puss på er så länge!

Den ni!


Syster Caroline och söta Bonzo

Jag och syster försökte välkomna våren med att bära solglasögon. Tror inte det var till någon nytta.
Bonzo sover på soffan vid mig. Kunde inte undvika att klicka fram en bild som denna.

Bouilleabaisse

En bild där jag lagar bouilleabaisse från i lördags! Det blev mycket lyckad. Till min hjälp hade jag syster Caroline och mamma Susanne. Det smakade utsökt!

Marängtårta

Dessa gjorde Nettan herself idag! Tror det var banankaka toppad med riven mörk och ljuschoklad, grädde och filéead apelsin. Mmmmmmmm...
Denna och en till gjorde jag till födelsedagsgrisen Raikel i skolan idag! Marängtårta.. Kan ni se en bokstav yttra sig på? Kolla riktigt noga om ni inte ser vad..
Grattis Raikel på din stora dag åter igen!! :D

Neeeeeeeeeeej!

Ojoj! Ställde klockan igår på kl 0515. Tror ni jag går upp då utan jag stänger av den alarmet alltså och sover en halv timme till. Vaknar som tur var 0545 för att gå och besöka toaletten sen tror jag då klockan var en timme mindre och bara tänker för mig själv åhhh får sova 30 minuter till åhhhh vad härligt! Sen så kolllar jag på min mobil och då märker jag den riktiga tiden, så då kutar jag upp ur sängen. I detta nu har jag alltså 20 minuter på mig att fixa allt. Annars brukar jag har cirka 50 minuter på mig. Och allt innbär klä på sig alla lager kläder för att ej frysa vägen till skolan, sminka mig, äta, fixa mackor till lunch, när jag gör detta så märker jag att jag har nagellacket kvar sen helgen. Ett svart sådant... Springer iväg för att ta bort det (då vi inte får ha sånt i skolan) och ja det var inte världens enklaste att få väck den. När det väl var borta är klockan i tid så jag hinner sitta och bara tänka och njuta. Så ja jag hinner ta på mig ytterkläderna i lugn takt för att sedan gå ut i det kalla och mörka. Och på tal om mörker. Igår såg vi andra filmen av Stig Larssons trilogi, Flickan som lekte med elden. Och den var lika spännande som ettan, tycker jag. Men i alla fall i den filmen så fanns det en ond snubbe som liknar Hulkenkillen, alltså så stor och allt. Ni som sett filmen fattar vem jag snackar om. I vilket fall som så har jag fått lite skräck för äldre muskolösa gubbar och tror att de ska mörda mig eller något. Så jag var lite extra uppmärksam imorse när jag skulle gå över en tomma åkern för att komma till busshållasplatsen. Går och går men kollar bakom mig med jämna mellanrum. Sen så hör jag någon skrika, neeeeeeeeeeeeej och jag hoppar till och tror i samma sekund att hjärtat försvunnit ur min kropp. En sekund senasre då jag inser att mitt hjärta är kvar förstår jag alltså att hans hund skulle attackera eller kolla vem denna människa var som gick på åkern så i mörktet. Bara för att jag var så uppmärksam och tänkte på den filmen blev jag istället rädd och kände mig dum som vanligt och skrek eler vad jag nu gjorde.. Usch för dessa gubbar som är så oskyldiga. Fast vi vet ju inte.. Han kan ju köpa horor för det? Eller vilja mörde mig ändå.. Kanske inte mig, men att just jag råkar gå förbi då och denna gubbe är sugen på lite kvinnokött...

RSS 2.0