Borde plugga...

Beyonce - Halo,           me like :D Speciellt texten!

Idag var man i skolan. Hade geografi, svenska och sedan naturkunskap b (Labb) På labben kollade vi våra blodgrupper och sådant och min blodgrupp är då 0(+) inte 100% säkert men 90% i alla fall! Hihi.. fick sticka mig själv i fingret.. vilket inte gjorde ont. Så nu idag hade jag tänkt skriva min labbrapport klar medans man har minnet färskt om det så att säga. Lika bra. :)

Nu gick jag!

Skål!

Idag slutade vi kl 1100, skåååål för det! :D

Så nu ska man väl ta det lugnt vilket innebär att plugga lite, söka jobb, vila, titta på tv och sådär.. =) Ni fattar.

Ha det så bra så hörs vi!

Puss.

Vila i frid <3

Idag har jag och mamma haft oss här hemma, bakat kladdkakor, gjort pajer och gjort sallad.  För att sedan ta emot lite gäster och fira mammsen som fyllde år i tisdags. :D Av mig och Carran fick hon tre olika bodybutter från the body shop. Sedan har man även hunnit med att städa och tvätta! Släckte även ner i hela huset vid 2030-2130 fast vi hade på tv:n och då var det Robinson som vi tittade på. Sådär bra är det ju, snackade mest med folket, myste och var allmänt social.

Igår så var jag på pappas begravning. Det var en jättefin ceremoni och god mat. Vila i frid pappa! <3
Lite bilder:









Hej då snokare! =) puss

Halv åtta hos mig

Idag gjorde jag den saken jag berättade om igår. =) Det gick jättebra! Hoppas nu alltså att det går som det ska. Sanne din gissning var tyvärr fel, men jag ska ju tatuera mig någon gång i framtiden men det var inte det jag gjorde idag. :P

Här nedan har vi en bra låt, Keri Hilson - Return The Favor (Ft. Timbaland)




Nu har Halv åtta hos mig börjat så jag tänkte tyvärr lämna er nu! pusspuss

Entré

Idag var jag på det nya shoppingcentret i Malmö med Patte & Carran! Vi hade grymt skoj tillsammans tack för en mysig dag. =)






Imorgon klockan fyra ska jag göra något spännande, och det är bara mina närmaste som vet vad. Hoppad det går bra! =) Vi får se. Wish me luck! pusspuss

..

Orka! Är så trött på vissa personer. Orka. Ska sluta ödsla tid på sådant trams...

hej då!

Säxi

Idag var jag, Carrolajnen, Mamma & Mallakitiz på Väla en sväng. Fick med mig hem urläckra underkläder, leopard-rosa. ;) Dösexigt. Hihihihi ! Köpte de på H&M för ett skapligt pris. Köpte även sådana stay-ups x2. Yeaaaaaaah ;) Det var även massa folk som alltid på Väla, ingen har något annat att göra på en söndag som denna! Alla föredrar en shopping dag framför städ eller annat tråktrams. :P  



Vet inte hur man fixar så att bilderna blir snea och så.. tja.. ni vet hur jag menar. Men det får gärna Sanne lära mig nästa gång vi ses, för du verkar kunna det. ;) Tack på förhand!

pusspuss

Till Max

I Hbg hos Carrolajnen, vi ska strax gå ner till Max och käka frulle/lunch. Maxbox, 19 kronor =)

Igår gjorde jag inte så mycket tittade på film, umgicks med familjen. Sedan for vi i väg till Hbg till Carran där jag och Mallis slaggade för natten! Kollade på Robinson 2009 och det verkade braoo.. =)

Nu ska vi kila ner till Max!

pusspuss

Lyssna!

En bra låt som jag nyss blev alldeles förälskad i. Lyssna på texten och njut!


Hej!

Och god natt! =) Snart helg och det ser vi fram emot! pusspuss

Weeehoo! =)

Idag när vi hade lunchrast så råkade vi gå förbi  vår skolsyster och kuratorn, då sa de bara något i stil med att '"Studenmössorna har kommit!" Jag Freddi och Emmeli bara rusade direkt till reception för att inspektera att det var sanning. Och det var det. Vi testade och hade oss. Väldigt skoj. Jag hade valt en rosa diamant på mössan men man fick även originalet, alltså en blå diamant så nu kan man byta och shoa.. =) Hade ju äveb beställt det paketet med champagneglas, visselpipa, penna och så en kondom (!) lite haha. Men men här har ni min mina studentmössa som endast kommer vara som prydnad fram till den 12:e juni! Längtar som bara den nu ju!! Yehaa, idag fick vi se våra nk-prov som vi gjorde för någon vecka sedan. Fick ett oväntat Vg+ :D Goodie Goddie Ida.





Puss puss från lilla mig, nu ska jag dricka en kopp te och sätta mig mjukt och behagligt framför inget mindre än religionsboken, prov nästa i kristendomen imorgon!

Hej då! <3

Kuligt

Tjena mittbena.

Skola som vanligt idag. En ganska kort en. Efter skolan åkte jag och Freddi till Center syd och gick runder där. Testade bla skor och klänningar. =) Blev kär i två par skor som vi kommer få se på bild. Tror de är ifrån Scorett eller Håkanssons. Idag så fick vi även våra studentkläder. Meganöjd men dock ej studentmössan som vi egentligen inte har någon användning av förrän i juni.. höhö Men ändå den passar bra på mitt skrivbord som prydnad, mahaa =) På Center syf hann vi även med att fika på House of Bagels. mumsfillibabba! ;)

Nu ska jag läsa igenom mitt geografiarbete om klimatet i Cherrapunji samt Milano. Och även försöka att hinna med att läsa lite om kristendomen då vi ska ha prov nu på onsdag. Egentligen kan man ju mycket om den religionen men man kan ju alltid finslipa sina kunskaper ;)

Puss.
















Big fan of balskor (A)

YEYE! =)

Läget är väl bra, tihi. Är utvilad och så efter denna helg. Känns bra. Imorgon ska vi vara osminkade till make upkursen, så skönt att slippa gå upp i tid för att hinna sminka sig! :D dad mer kan jag säga? Idag var jag och familjen på Familia, kul det låter maha. Testade asmånga balskor.. hittade ett antal, skitnygga dårå.. =) Vill ha de flesta alltså. Jag har börjat bli sån skofreak nu, speciellt högklackar... mycket sexigt tsss

http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=037816&mid=151&sort=0&dir=1


En länk på ett par skor som jag har funnit på nätet. Yeaaaaaaah take a loook! ;)

Sånt é livet

With hope and glory.... Trodde den låten skulle vinna ju, men ack så var inte fallet denna kväll. Men Malena var ju bra hon med! Så nu ska vi inte hänga läpp för det. Tror det kommer gå galant för henne i Europa eller inte. Man vet inte med balkanländerna och så nu alltså.. Skitsamma. Tänk att skillnaden kunde vara så stor mellan juryn och svenska folkets röster! Helt otroligt :P Jaja, Måns är fortfarande kvar i mitt hjärta <3 Snyggejewel. ;)



Utfyllnad

För att fylla ut det tråkiga och tomma sedan förra inlägget kan jag ju åtmonstone försöka bjuda på mig själv! När jag var på bio här om dagen fick man två ansiktsmasker från Apoliva, Apotekets. Så idag för tristessens skull provade jag den ena. Här är ett bildresultat på det ;)



Hej då!

Tomt inlägg

orka...

Lång dag =)

Hejsan! =)

Idag har det hänt en del kul saker. Var i skolan hade två lektioner. Sedan åkte jag och min kära klass till Lund där vi lyssnade på två biologi-föreläsningar. Typ tråkigt men helt okej. Sedan var vi fria vid tre då tog jag och Freddi bussen till stationen sen vidare till Nova. Väl på Nova gick vi mot målet alltså Max. Har varit så jäkla sugen på Max-mat så idag blev det äntligen dax! Sedan gick vi ett varv på NovaLund där Freddi köpte strumpebyxor. Efter det tog vi bussen till stan där det blev bio, Shopaholic. =) Svinbra! Så gullig och rolig på samma gång. Sen tåg vi tåget hem! Kom hem vid halv nio.

Imorgon ska jag, Freddi och Emmeli ha vår redovisning om vårt projektarbete för socialtvåorna. Det ska bli intressant, vi ska informera dem om vårt projekt och ge dem tips och så. Kanske få de att fotsätta vårt projekt, alltså skänka ännu mer pengar till detta fina lilla barnhem i Nepal. Hope so (A)

För att se så proffsiga ut som möjligt har vi bestämt att vi ska ha klädkod då imorgon inför detta föredrag. Glasögon, hästsvans (helst), kjol, någon fin blus eller skjorta. För att impa på vår lärare så mycket som möjligt, allt för att få det högsta betyget! ;)

Måns Zelmerlöv <3



Aukustisk version av Hope and glory. =) Lika bra ändå !

Lite träning

:D Kom nyss hem helt flåsande efter andning. Jag har nämligen varit ute och joggat! Känns skönt att börja med det. Får bara se om jag håller i nu så att jag inte börjar tröttna och slutar. :P



Lika som bär?



Gokväll! Testade att skicka in en bild på mig och det visade sig att jag liknade Eliza Dushku mest. :D Bra för hon är snygg, tihi ;)

Studentfest - Bad taste?!

Igår hade jag min andra makeuplektion på Tech futurum, det är ett inval på vår skola som man kan välja att läsa vilket jag så klart valde att läsa sista terminen i trean, endast för att kunna ta det så lugnt som möjligt och slippa alla dessa fucking prov, arbeten, redovisningar osv. Jag hade bestämt med Freddi att packa med alla grejer till studenfesten för att vi skulle gå direkt hem till Betty efter skolan och göra i ordning oss där. Vilket jag gjorde. Packade ner kläder, smink, dricka och sånt. Så det blev ganska tungt. Sedan höll jag i mitt pass inna jag stack till skolan och sa något i denna stil till Patrik, "Jag tänker inte glömma att packa ner mitt pass, annars kommer jag aldrig in på studenfesten." Gjorde strax efter ett toalettbesök och åkte till skolan som vanligt. När jag väl var på Tech futurum ringer Patrik till mig och säger att mitt pass ligger här hemma, jag får panik alltså. Nej, lite överdrivet, men åååhhh, vad tänkte jag med. Strörigt i alla fall!

Efter makeup:en var det, det efterklängtade nk-provet. Det gick faktiskt bättre än förväntat, hoppas på VG :D

När skolan väl ringde hem oss igår var jag och freddi tvunga att ta bussen hem till mig först (för att hämta mitt pass!!) och sedan ta en senare buss till Löddeköpinge för att hänga med Betty innan the studenparty ;)

När vi var i Lödde krängde vi pizza och köpte blannevan'. Vi piffade till oss ganska fult, eftersom det var bad taste-tema. Tjohoo! Efter att vi var ordninggjorda gick vi till Lödde krog för att ta oss var sin shot. Tequila för min och Freddis del men Mintu för Betty. Vi beställde 4ml shottar, men fick nog 6:or. Nice ju eftersom vi bara betalade för 4:or. ;) Sedan efter det tog vi bussen till Lanskrona för att förfesta hos Borg. Det blev lite dansande där med spilld champagne och mycket annat. Sedan vid halv elva traskade vi vidare till studenfesten som ägde rum på Strand i Landskrona. Där var vi de första att anlända men det gjorde inte oss någonting, HAHA :P Jag hade en trevlig kväll med mycket dansande, tack Freddi och alla andra studenter för en rolig kväll. =)





100 dagar kvar till studenten!

Idag stannade jag hemma från skolan och har bara slappat och hunnit lära mig lite till nk-provet som ska skrivas nu på fredag. Men trots att jag var hemma kunde även lilla Ida fira att det är 100 dagar kvar till studenten!! Fick nämligen ett mms av Freddi! :D Hihihiihh. Härligt att veta liksom.. Då blir man genast på bättre humör :)


Darin - Se på mig (Live)



Tänkte bjuda på vacker en vacker låt som Darin sjunger i pausen på melodifestivalen. Så fin! <3 Darin har verkligen mognats tycker jag. Jag var förälskad i honom när han kom tvåa i Idol, tror det var 2004. Men han har verkligen mognats alltså, lyssna och njut! <33

Pepsifan

Tjosan!

Åt nyss några potatisplättar med bacon och lingon. Gott! Nu ska jag läsa vidare i naturkunskapsboken om matspjälkningen m.m.

*dricker iskall pepsi i nuläget*

Hej då. =)


Filmdags kanske :)

Hej igen!

Glömde nämna att jag, mamma, Patrik, Mallan och Carran har hjälpt Jos&Bart flytta idag. Det gick suveränt. Fast Bart hade en massa baseballpolare som var stora och starka som fick ta grovjobbet. När vi var där och hjälpte till fick jag syn på en del filmer som jag har sett och även inte hunnit se i mitt liv. Så fick låna hem ett par.

> Schinder's List
> Dirty Dancing
> Pride & Predjudice (den nyaste)
> Sex and the City -filmen
> American Pie
> You, Me and Dupree
> Hela Sex and the city -boxen!

Vi hörs!


Karma

I helgen har jag hunnit med att shoppa lite. En t-shirt och en sjal på New Yorker och örhängen på Accent. Allt i lila, min favoritfärg. Sedan har jag gjort en god gärning. David i min klass hade råkat glömma psykologihäftet som ska vara klart nu imorgon. Så kom jag på en lysande idé där jag skulle åka hem till honom, ge häftet, åka till Center syd så länge medans han kopierade det, därefter åka dit igen och hämta det eftersom jag inte heller var klar. David tackade mig och blev megalycklig! Kom ni ihåg häromdagen när det hände mig tre bra saker under en dag. Nu gav jag tillbaka. Det känns skönt. Det handlar om sin karma alltså. Om att ge och ta liksom! Mycket bra mycket bra. =)




Nu ska jag se Parlamentet på fyran. Pusspuss.

RSS 2.0