Packningslista Sälen

Jag har nu äntligen skrivit ner min packningslista inför Sälen. Den blev lång men ändå inte.. tycker det är megasvårt att veta vad man ska ha med sig.. om man har glömt något viktigt ex. Inte kul då. Har ni några tips för vad som måste med i resväskan?? Så hojta till! Tacksam för all hjälp...
Annars så idag har jag bara försökt njuta av min lediga måndag. Tvättat, varit ute med hundarna, druckit te för att bli varm i kroppen, softat och som sagt skrivit packningslista. En lugn måndag. Fixade ju mitt id-kort för en vecka sen nu och redan idag fick jag ett brev på posten om att jag kunde hämta det inom fem dagar. Yes vad najs! Kanske man hinner festa nån afton innan man drar.... vore fett med najs kul assssssååååååå!
Bjuder på coolaste bilden ever från i våras.
När jag är ovanligt glad över något så brukar jag alltid några sånna glädjeskutt.. det brukar känns bättre än bäst då.. Härligt värre!! Det ser förresten ut som att jag e så himla glad för att jag ska ut med sopporna... oboy liksom... inga soppor i den påsen... tyvärr haha!
Vi får se vad resten av min lediga måndag kommer att se ut.. Tror det blir chillpill framför soffan och massa mys med familjen... <3 Dra in massa kärlek som det bara går innan man snart lämnar dem. Ingen julafton med dem ju.... har knappt tänkt så långt men när tanken slår mig känns det megakonstigt...
Tänk er själva. Man är helt plötsligt vuxen... igår skojade Lasse om att mitt rum inte kommer se ut som vanligt när jag kommer hem i vår.. Mamma kommer då ha gjort det till ett syrum.. Tror de menade det.. Den som väntar får se..
Pussssssssssssss

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fin blogg! :)

2010-11-29 @ 23:52:54
URL: http://justcallmejenny.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack själv :)

Detsamma!

2010-11-30 @ 16:36:39
URL: http://justcallmejenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback