Två månader!

I fredes var jag på Tempel med Robin och co. Det var jättekul. Som vi alla dansade, hoppade och ägde dansgolvet. Naaaajs som fan. Sen blev det nattamat på Kebab House. Mmmm. Eller inte.. Bukfyllnad liksom.:P Sen så jobbade jag extra som servitris på en krog i Viken. Det var en beställning. Tre rätters till 38 personer, fick hälla upp vin och så.. jättenervöst med roligt! Blev sen hämtad av älskling och sen hade han hyrt en film, Cornelis. Så åkte vi hem till honom och käkade snacks och kollade på den. Den var bra och gripande. I sändags fixade vi lite ärenden och jag köpte nya brills på Väla. Hur många brillor har inte jag?? Men va fan, måste ha massa olika, så man kan byta liksom. Tack för i helgen fina Robin!! <3 Älskar diig så himlans mycket!

 

Två månader idag med dig älskling!! <333

 

 


Matblogg

glöm inte kika in i min matblogg: matblomman!!

 

har ju denna bloggen kvar med..


Våffelhåret

 

 

Jag våfflade håret i ett antal timmar ja... tålamod säger jag bara!

 


Mmm kanelbullar

 

Mina kanelbullar jag bakade i veckan!! :D


Otur

Jag söker jobb och söker jobb..

Jobben hör av sig :D


Det ligger lite så kompliicerat, så ett körkort krävs...........?!

Sug balle!!!!!!

Grattis MAMMA!! :DGrattis världens bästa mamma till dina 58 år :D!!  Jag älskar dig!! Tack för att du finns, vad vore alla vi syskon utan dig??? INGENTING!! Du finns alltid där för oss när vi behöver dig. Tusen tack!

Önskar dig en superdag med tårta och massa fina presenter.

<3 Pusssar

HundarnaSöta Bonzo!!

Jag, Robin och Margit cyklade med varsin hund igår. Det var jätteroligt och hundarna blev såå utslagna av trötthet.


Överraskning

I fredes överraskade jag min älskling med mousserande, en ostbricka med kex och massa god frukt. Gissa om han blev glad...:)

Ville fira till det nya jobbet han började på idag.

På Siemens som tekniker, inom styr - regler och automation. Såååå kul för honom!

Älskar dig så mycket Robin. Mer och mer för varje dag..... aldrig känt såhär för någon innan... Overkligt!Jag bad honom tände några ljus i mitt rum medans jag pysslade nere i köket med detta. Romantiskt blev det i alla fall!Köpte en bit choklad där det stod, "Du är världens bästa"

LOOOOOOOVE!!

Vi hörs!

My heart is refusing me

Loreen som tidigare medverkat i idol har nu också deubeterat i melodifestivalen 2011. Detta var en sån låt som jag inte gillade första gången jag hörde den. Men ju mer jag får höra den.. ju bättre blir den. Lyssna ni med!Jagälskardig


Massa jobberbjudanden..

Jag har fått en massa jobberbjudanden... i Stockholm, på Öland där jag jobbade i somras.. Sen   varit på två intervjuer och fler ska jag på. Tyvärr bor jag som jag gör och får tacka nej då det är komplicerade tåg och bussmöjligheter. Fan att man inte hade körkort nu... och en liten billig bil. Vet att bensinen är dyr och det är dyrt att ha bil men det hade underlättat  såå mycket. Jag bor ju som jag gör dessutom..

Men imorgon ska jag på en intervju i Malmö. Wish me luck!

Pussar.

Och världens bästa skor! Tummen uppÄlskar färgen... den snyggaste! Sååå coola.

Puss nu väntar en promenad i "höstvädret" med hundarna.

Världens bästa smink!Äger lilla Ida!! Fan vad jag älskar detta mineralsmink... <3

Tudilooooo

Yoo babes miss ya!!!

 

ROBIN <3 Ida


Min laptop ska jag slänga i skogen!

En datanörd har fixat mina bilder på min laptop men hårdisken var så skadad så den går inte att lagas. Så ja.. nu ska jag slänga datan i marken.. På riktigt!! KUL!! Jag har Robins mac så länge... men jag har inte lärt känna den ännu.. /: Hittar inte alla funktioner som på en pc...SUG BALLE!!

 

Nu ska jag gå ut med hundarna...

 

Tudiloooo

 

<3


??

Vill ni att kag ska blogga igen????

Älskar filmmusik!

http://www.youtube.com/watch?v=D8zlUUrFK-M


Socionom!!

Jag vill kanske plugga till socionom eller kurator. Jag har alltid haft ett intresse för psykologi. Tål att tänkas på. Kan ju få massa råd och tips av mamma som själv jobbar som socionom.


Pussssss

RSS 2.0