Vill äta upp honom..


Dagens lunch:

"RUUUUUUUUMPA!"

Man borde nog byta kön alltså

Vad är det med bögar egentligen?
Ricky Martin har tydligen kommit på att han är homosexuell nu helt från ingenting. Vad deprimerad jag blir.. Han som är så jäkla snygg.
Det förvånar mig typ inte för att de flesta bögar är faktikskt snygga som fan. Varför varför varför är det så?
Så fan ta mig orättvist.
Ska nog boka tid hos en plastikkirurg alltså så det kan bli lite ändring där nere för detta går ju inte.
Alla snygga heta killar blir ju homos.....
Jaja.. ;)

Jävla rulltrappa

Om ni som mig också är stammis på knutpunkten så har ni säkert passerat rulltrapporna som går upp till Mc Donald's. Stammis och stammis behöver ni inte vara men i alla fall, så idag när jag skulle köpa varm choklad det brukar jag köpa mornarna om jag har tid innan O'learys. Då var inte denna trappa igång... den stod helt still. Jag är ju jävligt grinig när det är så tidigt så jag tänkte bara åh fan då och började gå och kände mig dum då den egentligen ska fungera. Men bara för att det var just lilla Ida som skulle upp så funkade den ju inte bara för de, trodde den skulle starta när man började gå. Jag gick ändå och kände mig dum.. Precis när jag hade ett steg kvar startades hela trappan, typiskt eller vad? Så ja nu tycker jag fan ta mig att jag stämmer dem på 215 miljoner för att jag fick gå då den ska FUNGERA! Hahaha.. men åhh det var bara så typiskt.
Har det hänt även er? Visst kan ni då förstå min aggression sådär strax innan nio en tisdagsmorgon..
Öööööö, rulltrappor finns där för att man är trött och orkat inte gå.. fan för er.
Hohoho!

Information noll noll

Ingen information att ge er. Tyvärr. Jo, en vecka kvar på O'learys. Gött! Sen annars är jag jäkligt trött, väldigt trött fysiskt mest. Vill bara vila och vila men upp och jobba imorgon igen. Tacobuffé ska krängas... ÅHHHH!!!
Mensvärk har jag med och PMS...... ööö orka va kvinna ibland.
Snälla någon, jag vill bli ompysslad, behöver massage. Någon frivillig så säg till!
Bye bye. ;)

Åhhhhhhhhh! <3


Utgång efter stressig kväll på O'learys

Jag är så himla trött... Orkar typ inte mycket alls. Knappt att blogga, haha. Äntligen är sjätte veckan på O'learys klar. Den har varit ganska jobbig. I alla fall kvällen igår. Shit vad jag fick jobba, fick till och med servera mat och desserter till folk ute i restaurangen i skitigaste kockkläderna för att ingen annan hann. Men vad kul det var ändå om man bortser från all stress. Efter den stressiga aftonen gick jag ut med Jasmine. Jasmine och Pernilla var ju och åt på O'learys igår men så på grund av vissa händelser följde bara Jasmine med ut. Direkt efter jobb sprang jag iväg och gjorde i ordning mig för natten. Klockan var då strax efter 2300. Så vi fick snabba oss för att hinna innan tolv till Tivoli. Men det var den längsta kön på länge så vi stack till Steakhouse och drack billig dricka och sen for vi till Tempel där jag hade fribiljetter. Har fått några på O'learys. På tempel dansades det och snackades det med en del folk. Jag och Jasmine käkade nattamat, kebaaaaaaaab och efter det gick vi hem i regnet. På morgonen mådde inte Ida särskilt bra, så jag fick spy och gjorde det några gånger därefter. Magsjuka av något slag hade jag drabbats av då jag inte alls hade druckot mycket (vad jag tror?), typ hela min familj har haft de de senaste veckorna, fram och tillbaka. Så det var väl min tur igen. På grund av de har jag bara legat i sängen hela dagen och inte kunnat äta något förrän nu på kvällen.
En vecka kvar på O'learys. Känns både bra och dåligt. Skönt kommer det kännas, men lite tradigt att lämna alla snälla och fina människor. Har fått reda på att jag ska ut på praktik igen vecka 16-19. Antingen hittar jag själv eller så frågar jag mina lärare.
Bilder från natten med Jasmine:
Hade lika kul som vanligt med Jasse. Synd att inte Parre kunde följa med och dansa.. vi tar igen det en annan afton!! :D
Träffade på Ciccis kusin som vi aldrig snackat med. Jag bara sa att jag vet vem du är. Haha. Så blev han nyfiken och det slutade med ett bildbevis till Cicci!
Träffade även på Sabina. En kompis från grundskolan. Alltid kul!
Feeeest!
Det var de! Vi hade skitkul som sagt... Nu ska jag sova och vila upp mig. Om jag pallar så blir det krogbowling med O'learys imorgon. Får se. Tror jag jag stannar hemma.

Karlshamn ny sommarort?

Igår frågade Lasse (styvfar) mig om jag var intresserad av att jobba som kock på ett hotell i Karlshamn i sommar. Självklart vill jag de. Men det var inte helt säkert men en han känner kunde kanske fixa så att jag kunde få jobba där i sommar. Lasse skulle bara fråga mig om jag var intresserad. Fatta vad kul det hade varit. Flytta, ny miljö, nya människor, massa bra erfarenhet, PENGAR, festa....och mycket mer!
För er som inte vet så ligger Karlshamn i Blekinge, cirka 30-40 mil härifrån.
Men åhhhh vad jag vill. Vi hoppas!! :D Ska affirmera att det blir sanning.
Snart ska jag ta bussen in till Helsingborg för att sedan gå på ansiktsbehandling på Len hud. Fick ju en ansiktsbehandling på 60 minuter av mina fina syskon i födelsedagspresent så jag får väl ta och nyttja den någon gång.
Ses!

Spottloska

Innan idag när jag var på väg hem kom jag att tänka på en sak. Ibland är jag dum... Jo, för att när jag ska spotta ut mitt överblivna saliv så tänker jag inte mig för och spottar då samtidigt som jag går rakt fram. Vilket tyvärr eller kul för er betyder att jag då får spottloskan på mig... Haha. Ibland är man dum som sagt.
Detta var bara en parentes.


Vänskap <3


Aj!

Hej mina kära! Idag har jag bara jobbat lunch på O'learys. Vi hade skånsk äggakaka som dagens lunch och massa annat som vanligt. Efter de träffade jag mina tjejer, Jasse och Parre på stan och vi fikade på Espresso house och snackade om de senaste händelserna i våra liv. Alltid kul!! Planerade dessutom in lite av vad som ska ske till helgen. Kanske ska de samla ihop ett gång på fredag kväll då jag jobbar så ska vi väl ut och festa efteråt. Då ska jag nog ha mina nya skor!
By the way så skar jag mig på jobbet idag.. typ liten bit av nageln for av.. ajjjj säger jag bara..
Nu ska jag se Håkans bar sen en snabb dusch!
Ses mina fina hönor. ;)


Nya skor

Åhhhh vad nöjd jag är! :) Så snygga..

Eric Saade!!

Måste ha detta i ett inlägg för sig..
Ja, tro det eller ej. Fick syn på min manboy igår på the Tivoli. Här är bildbeviset. Snacka om att jag blev överlycklig eferåt..
Här med Jasse.
ÅHÅH Kvällens bästa alltså! Måste tyvärr slå till med ett fjortis hjärta. Tyvärr... <3
Ett till.. <33
Puss

Mexicana party

Igår festade jag och tjejerna hemma i Patriks lägenhet. Det var megakul! Mer orkas inte skrivas ner nu. Bilderna får tala lite för sig själva..
Förfestens tema: Mexikanskt...
Lägger upp 10% av alla bilder som vi tog...
Denna drink bestod av tequila och juice. Väldigt stark.. haha. Fick spä ut den med mer juice.
Pose ja ;)
Quesidillas.
Här börjar allvaret, bevis på att det är helg!
Det fyllda bordet.
En partyredo Ida
Lugna till en början då vi höll i väldigt fulla glas..sen blev det lite galnare.
Åhh!
Nachos jaja ;)
Vilken liten hatt, tjohej..
Åh, vad starkt det var!
Smiiile.
Skål ja!
Söta Pernilla.
Svart/vita bilder blir så fina på något sätt.
Vi lekte här en rolig lek. Där vi skulle lista ut vem som var vem genom att ställa frågor som bara fick bestå av jag och nej svar. Jag vann, var Obama!
Caroline och hennes pojk var också med på ett litet hörn.
Sannes nya frisyr. Riktigt fint!
Dans dans hade jag ju önskat..
Kul bild. Två blundar och en ler som vara den.
Alexander Rybak!
Har säkert glömt massa bilder. Kommer kanske upp några på facebook. Vem vet..

Blondin igen..

Om man får svära någon gång så gör jag det nu. För fan vad nöjd jag blev idag. Klippte och slingade mig hos Haircut by Jenna och det stället kan jag verkligen rekommendera. Gå dit! Hon är riktigt bra. Det ligger centralt, vid Butterix i Helsingborg då.  Men ja, det var de. Nu ska jag efter efter tre ganska mycket att göra dagar på O'learys jobba en lunch imorgon. Så ja då måste hon i säng. Ses mina älsklingar! Vill påminna er om att imorgon blir det mixikansk förfest sen utgång med favoriterna. Det ska bli nice. Puss på er. Förresten, fan vad jag ska shaka ass... yeeeeeee!
På de bjuder jag på en nice nice låt. Ohhhh, vad nice!.
Puss en sista gång...

UPPDATERING!

Lill-Ida = Blondin igen ;)

Lite jobb

Om ni ska komma och hälsa på så finns jag på O'learys ikväll och imorgon kväll. Sen jobbar jag dagtid på fredag! Så kom gärna förbi! ;) På fredag blir det förfest här hos Patrik i Helsingborg, det har jag bestämt... Sen utgång någonstans. Jag är så jävla danssugen så det finns inte. Igår dansade jag i köket på jobb till Michael Jackson, ja så sugen på dans är jag... höhöh. Det måste ha sett väldigt konstigt ut, men ja det skiter jag i.
Igår kväll fick jag i mig sweet chili pasta med kyckling och vitlöksbröd som inte smakar vitlök..
Sen så smög jag förbi Lasse och fick denna perfekta oförberedda bild! Det ser ut som han håller i något annat som jag inte vill nämna här... men ja det är i alla fall kött, tror jag... :P Lasse är megasnäll och vi har alltid kul ihop när vi jobbar! Alltid! ;) Alla andra jag jobbar med är också jättesnälla och roliga att jobba med.
Buffalo wings... skitstarka... ligger här i tigersås.... men ja har inte smakat dem.. inget som jag nog vill iheller.
Och slutligen mina desserter jag gjorde igår kväll. Det var en lugn afton igår och då hann lilla Ida till och med ta en bild på desserterna. Annars brukar hon inte göra de då den smälter och den ska ut så snabbt som möjligt.

Jogging-Ida

Såhär såg jag ut i måndags när var ute på årets första joggingrunda. Åhhhh vad skönt det var! Sprang typ till Glumslöv och tillbaka hem.. Åhhhhh!

You you you you

Åhhhhhhhh vad bra!
På tal om det. Ska nog snart ringa frissan för lite vårförändring. Vad tycker ni? Ska man bli blondi igen? Jag vill nog de....

Vad ni är tråkiga

Kom nyss hem från jobbet! Tog bussen hem idag och fick då promenera hem i det fina vädret. Ska nog byta om till lite mer slappa och sköna träningskläder för en joggingrunda! Passa på medans solen skiner.. :) Finns typ inget bättre just nu.
Ses!
Men vänta.. vad kassa ni har blivit på att kommentera!
Ska jag tolka det som att jag är för dålig på att uppdatera eller att jag skriver för tråkiga inlägg. Eller kan det möjligvis vara så enkelt att ni är väldigt lata nu efter en superduper tradig vit vinter. Kom igeeeeeeeeen nu!
Pusshaj


Att jobba en lördag på O'learys

Nu är man hemma hemma i Landskrona igen. Håller på att tvätta kockrockarna för tillfället.
Kvällen gick jättebra igår, det började lugnt då jag kom dit vid 12 och sen small det från kl 13-16 non stop.. Nytt folk kom in, när de hade ätit klart kom nytt folk, hela jävla tiden.. Shit vad vi hade att göra. Jag, Lasse och Love! :) Dreamteam där.. Haha. Nej men vi samarbetade riktigt bra. De gav mig tips hela tiden och jag bad dem ge mig jobb att göra hela tiden så att tiden kunde gå vilket det fan ta mig gjorde. Mellan klockan 16-18 var det lugnt och då hann vi förbereda för det fullbokade O'learys då det väntades melodifestivalfinal. Vi hade party i köket emellanåt och lyssnade på bra musik och försökte komma i form för kvällen. Jag började bli skitnervös runt 19 och så för att jag inte riktigt visste vad jag hade att vänta mig. Men grabbarna lugnande den oroliga lilla Ida ganska bra. De varnade för sura miner då de skulle bli mycket att göra men det var jag väl förberedd på så det gick bra. Det blev inte så jätte mycket att göra som jag hade trott eftersom när alla väl hade fått sin mat så kollade de på melodifestivalen. Det kom inte nytt folk som skulle äta liksom. Men vilket ös det var att jobba en lördag alltså! Snacka om kul stämning, alla var verkligen på topp. Att jobba en lördag var som att möte verkligheten inom restaurangbranchen, kul men ändå mycket stress.
Fick ett sms av Veronica att hon var där och att jag kunde komma ut och hälsa.. Men så hade jag mobilen i skåpet och såg inte smset förrän två timmar senare och hade då missat henne. Så typiskt! Men som sagt, ge inte upp, hör gärna av er om ni är nära så kommer jag ut och hälsar! Nästa gång Veronica! ;) Blev så glad när jag läste smset... men mindre glad när jag sen såg klockslaget.. Men men, det går fler tåg!
Lite Pizza från i torsdags..
En nöjd Carran
Lite kött och en bakad potatis på O'learys.
De jobbigaste mackorna på kvällsmenyn kallas Harry och Larry. Det saknas pommes på bilden.. Observera att jag har gjort mackan till höger.. ;P
Kinamaten från i fredags.
Nu ska jag tvätta mera.. Ses vännerna mina!

Bra bra gå-till-sängs-musik!


Sprid nu kärlek mina vänner! <3


Godis till frukost

Sitter nu i soffan äter godis och väntar in tiden för att sedan gå till jobb. Ska vara där hela dagen lååååång. Tyvärr är jag istället sjukt sugen att partaja och dansa då Patrik spelar massa bra låtar just nu.. Jaja, får festa i köket med grabbarna. Jobbar ju med dem ikväll. Haha.. Hoppas det går bra idag, det är i princip fullbokat och jag vet nog vad jag har att vänta mig.... Sjukt mycket att göra... stress stress.... ;) Men det ska vi väl kunna ordna.. eller?

Igår käkade jag och syrran på Restaurang Panda, kinamat och krängde bland annat friterad banan med glass.
Dagen innan det så käkade vi på nyrenoverade Bomb, piiiiiizaaaaaa! Ja, mitt intag av mat är inte av det bästa. På det äter jag också typ alltid mat på O'learys. Pommes, kött pasta och sånt.. Jepp jepp, det är inte lätt.




Här har ni ännu en bra låt med Rihanna. Gillar hennes musik alltså! Lyssna och börja dansa.


Natti natti

;)

Jag kan menyn* jag är inte rädd (*flyga)

Snart ska jag och syrran ner till mammas jobb och hämta lite grejer sen fika någonstans innan jag ska jobba ikväll. Jobbade kväll igår och det gick faktiskt jättebra med tanke på att man nyligen varit sjuk, men det kände inte jag alls av då jag väl var där och skulle börja, väldigt skönt. Vi jobbade bra och hade förberett mycket så vi hann med allt. Får se vad kvällen har att erbjuda, ingen championsleague match i alla fall... (tror jag) Vi får se hur många som är sugna på mat och sånt då...
Jag skrev av deras meny igår (äntligen) och jag har övat och övat. Känns som jag kan det mesta nu. Känns riktigt skönt ju! Då jag väntar mig ett långt pass på lördag.. mellan kl 12-23 eller något.. Får se vart de leder. Men att jag kan mycket mer känns hur bra som, dessvärre är det riktigt tråkigt att praktiken snart går mot sitt slut vilket jag inte vill då skolan kommer vara så himla dötråkig om man jämför med O'learys. Ja ja, hatar avsked hur som.. Jag får se det positiva med det och det positiva är att jag snart snart är riktig kockajävel, ingen jävla praktikant. Hihi.
Ska gå nu mina kära! Ta hand om er!
Puss puss.


Alla dessa tamponger

I måndags när jag skulle köpa tuggummi på Pressbyrån så när jag skulle ta upp min plånbok och betala så råkade det just där vara en fin liten tampong emellan denna plånbok som alla kunde se. Det enda postiva just då var att den inte var använd...hahahaha. Sjukt pinsamt tillfälle i alla fall. Men jag hade inga val mer än att snabbt stoppa ner den oanvända tampongen i väskan igen och istället ta upp pengarna. Detta har jag tänkt mig ska ske någon gång med mig fast istället att man råkat ta fram en tampong istället för sitt läppsyl och försökt snabbt börja applicera. Så pinsamt, istället händer detta, tampong som tampong! Åhh fan för dessa tamponger. Vart ska man ha dem om inte i väskan.. lätta att hitta, lätta att ta fram men jo då tar man fram där under fel tillfällen. Så typiskt mig... Allt man tänker på händer nästan... sjukt..

Typ

Vill blogga men kommer inte på något kul.

Vill se

Ovanlig att se Robert Pattinson i en annan film. Lika snygg i alla fall! ;)

Försöker

Tro att jag är frisk genom att tvätta, diska, kolla tv, duscha, byta lakan, äta.. men nu känner jag att jag inte är riktigt frisk.. måste vila..... vill ju jobba imorgon...

Nu är det min tur..

Idag har jag jobbat lunch men har tyvärr inte mått särskilt bra under hela dagen. Har haft illamående och försökt spy hela dagen. När jag kom hem for jag rätt ner i min säng och har legat där nu i fyra timmar. När jag vaknade kände jag för lite att dricka och fick lite nyponsoppa. Hann dricka en klunk innan jag kände för att jag skulle spy vilket jag då hann göra.... Nu känner jag mig som en ny människa och kunde till och med starta datorn.
Magsjukan är här... JIPPI! Ledig imorgon, kan inte bli bättre!

Musiktips!


Emma och jag i Lund

Idag har jag varit i Lund med Emma. Vi kollade affärer på Nova Lund men käkade tyvärr mest. Allt som allt käkade jag Big mac och company, äppelpaj, mc flurry, karlsbadersnurra och kaffe på det. Mmmmmm! Men vi hann också snacka lite eller mycket!
Pusshaj.

Rensar kameran


Ego - vår - bild. En sån måste tas i så fint väder!
Sen träffade jag upp Carran och Jens på biblioteket i Helsingborg. Där fikade jag morotskaka med grädde och jag bad snällt efter lite grädde vid sidan om min.. eller mer flörtade till mig den. Det var hans idé eftersom jag sa att Carran skulle ha extra grädde till sin kladdkaka så förstod han väl att jag gillade grädde vilket jag då älskar!
En liten del av köket på O'learys. Luckan där all mat skickas ut längst till höger..
Fajita Pita (kvällsrätt) tror jag denna rätt kallas (den är inte hel på bilden, pitabröd innhållande sallad tillkommer såklart). Haha vad kass jag känner mig nu ifall detta är helt fel.
Mitt nya armband! Rock n roll säger jag bara! Ursäkta emo-varningen men jag är inne i en svart period. Vet inte varför men tror jag nämnt det tidigare.
Sen fick jag möta dessa fina och stora gossar! Vilka charmstroll alltså.. Nästa gång ska jag få med det på video också...Promise.
Milo - Pilo
Kolla Noahs min... ;)

Äntligen helg!

Sov ensam i Helsingborg i natt. I Patriks lägenhet.. är fortfarande här men ska snart ta bussen hem. Igår på jobbet gick det väl sådär. Kände mig mest i vägen.. för att det redan var två kockar i köket. Så jag fick mest diska och förebereda... dötråkigt men vad gör man. Någon måste ju göra skitjobben, oavsett praktikant som antälld. Fick göra en del desserter istället och äta dem själv om jag ville. Mumsigt! Mangosorbet mmmmmmmmm.. Annars gick det bra och fick reda på att jag ska jobba nästa lördag istället och kommer då vara ledig på tisdag. Skönt! Den lördagen är det melodifestivalen final i Globen.. hoppas de sänder den där.. HAH! Jag som älskar melodi..
Har diskat åt Carran nu så hoppas hon blir glad. Och imorgon ska jag nog träffa Emma i Lund.
Måste snart gå ner till bussen mina vänner!
Puss på er.
Glöm ej att lyssna på underbara Queen.

Detta kallar jag hett!

Ursäktar lite dregel.
Puss!

Fredag!

Nu är det fredag och då bjuds på en döskön låt!! :D

Gokväll!

Vilken bra kväll det har varit! Den gick megabra, hela tiden lagom mycket att göra. Det var vid några tillfällen som jag behövde hjälp men annars lugnt. Alltid så kul att jobba kväll på O'learys. Undrar hur den kommer att se ut imorgon. Kommer nog bli asmykcet att göra. Men då har vi lite mer personal med. Så då är det lite lugnare. Annars så träffade jag Carran och Jens på biblioteket i Helsingborg innan jag började för en fika. Som var megagod och mysig.

Tog lite bilder från kvällen på O'learys som senare kommer dyka upp här i bloggen. Tror ni är lite nyfikna på hur lilla Ida jobbar. Annars om inte det duger kan ni ju komma ddit imorgon och äta, fast kom ihåg det är alltid bäst att boka innan så vi är väl förberedda så vi också har plats till er. Det kan ju bli som så att det är fullt och det vill vi inte ska hända. Det hade blivit kul om ni komit och hälsat på. Hade blivit så glad i hjärtat då! Hihih..:D

Nu ska jag sminka av mig och göra mig redo för sängen!

Ses imorgon kväll på O'learys mina kära! ;)


En sovmorgon väntar!

Imorgon väntar kvällen på O'learys. Ska bli kul! Har saknat mina ljuva sovmornar. Är tyvärr den sämsta morgonmänniskan så därför känns detta skönt. Tjur och grinig varje tidig morgon blir jag.. Blä. Ännu värre då det är veckan innan röd vecka.. sjukt!
Ska vänta in tvätten nu.. tvättar min fina kockrock. Sen väntar sängen. Hoppas den är varm..eller nej det tror jag inte den är men man kan ju alltid hoppas.
Puss på er i alla fall.
Lite bilder från i somras med tjejerna! Vill tyvärr bara glömma den natten.. höhöhö
Viss bilder jag nog aldrig visat.
Vill inte veta vad det är i den drinken nu, tack..
Denna bild säger allt och punkt!
Puss!

Vinnarlåten?

Hmm, denna låt bara växer och växer i mina ögon.
Den kanske vinner. :) Jag hade bara blivit glad för bra är den.

Vårkänslor så det står härliga till!

Jag vet, det är verkligen på tiden att jag lägger upp en bild på mig själv. Visst?
Idag har det gått skitbra på O'learys. Dagen bara sprang iväg väldigt fort och jag fick en koffeinkick mot slutet av dagen då en ickevan kaffedrickare dricker kaffe ganska snabbt. Så jag började skaka asmycket och svettades enormt. Strippade för alla så het jag var. Efter jobbet insåg jag att våren verkligen börjat landa! Fick flipp och sprang iväg och köpte nya solbrillor. De ni ser på bilden.. Från Gina för er som är sugna på dem. Sen så köpte jag nytt rouge då mitt hade tagit slut plus läppsyl då mina läppar har torkat bort under dagen. Vet det är inte bra, men jag är nog fan ta mig beroende av läppsyl. Fan också, så kasst av mig. I väntan på bussen som jag då fick ta idag hem så köpte jag en trisslott och vet ni vad? Hon frågade efter leg?!?!?! Helt sjukt. Första gången jag fått visa leg då man ska köpa en trisslott... Tyvärr tog jag det som en komplimang till slut då hon glatt kommenterade mina nya solbrillor. (:
Det väntar disk på mig där nere som bara skriker och skirker för att få bli rent. Vi ses vänner!

P3 Star

Varje gång jag jobbar hör jag denna.. Blir bara bättre och bättre!

Potatis, fläsk, löksås med lingon

Jag jobbade på lunchen idag och tanken var att jag skulle fortsatta med det resten av veckan. Men hon ville jag skulle jobba torsdag kväll istället. Skitbra sa jag, eftersom det är mycket roligare, mycket mer att göra då. Bara för det ska jag jobba på fredag kväll med. Då hoppas jag att ni kommer dit och joinar mig? Tar och förfestar där med oss. Haha.. En öl eller två. ;)
Idag var dagens potatis, fläsk, löksås med lingon. Skitgott! Låter kanske äckligt men det smakade susen.
När jag hade slutat där så mötte jag upp mamma så handlade vi lite mat på Ica Maxi. Blev lite godis också. Fick syn på lasagneplattor och frågade då mamma snällt om jag fick laga lasagne ikväll. Och vips så slog viljan in. Väl hemma började kockajäveln fixa och dona och när alla väl hade smakat den så var alla sååååå nöjda. Den var krämig och smakade gott sa de! (: Gött gött!
Kommer en bild på det senare!
Nu ska jag duscha sen sova lite eller mer denna natt. I natt var jag uppe och pissade fyra gånger! Fattar ni? Det förstör hela sömnsrytmnen ju.. Tror det kunde bero på mitt intag av te minuterna innan jag la mig.
DRICK ALDRIG TE INNAN NI SKA SOVA!
Pusshej snokare ;)

Ny eller gammal vem bryr sig

Bra är den i alla fall!

RSS 2.0