Höstdepression..

För att inte råka ut för en för stor höstdepresson unnade jag mig igår och idag lite nytt.

Jag vill ge en eloge till alla modebloggare... det är ju megasvårt att ta bilder på sig själv med kläderna på. :P Men jag försökte..Marinblå kofta från Åhlens 299 kr.Gröna maschesterjeans från Lindex 299 kr.Höga i midjan och väldigt bekväma!


Ny mascara från Loreral Paris, volume million lashes (extra black). Bästa!! Nu till kampanjpris för Kicksmedlemmar, 131 kr.

Ännu en kosta fast denna från Lindex. 299 kr. Kortare framtill oh längre bak. Superskön och väldigt snygg!Armband från Åhlens. 99 kr. Piffar alltid till din outfit.


Bye bye älsklingar!


Nimis

Igår kände jag och Robins syster Linn för att vara ute och fotografera. Då tog vi med oss våra fina pojkvänner för en tur. Vi bestämde oss till slut för att åka till Nimis som ligger mellan Arild och Kullaberg, utanför Höganäs. Det var supercoolt att se! Först tog det tid att ta sig dit med bil då det är olagligt och finns därför inga turistskyltar dit. Sen så var man tvungen att parkera ganska långt ifrån då det ligger lite fel. Vägen ner var jobbig och brant.. Jag halkade på vägen dit... men ja det var värt att se!!

Kolla bilderna jag tog :DUtanför Mölle!

Man kunde klättra upp!!Längst upp!! :D

Super coolt ställe! Åk dit om ni har möjlighet! :DDu är en ängel!

I fredags träffade jag mamma för en lunch. Även Patrik och hans flickvän Ave var med. Det var supertrevligt. Fick en liten gåva av mamma. Ville visa den här :)Den sitter brevid sängen nu och tänker fortsätta att göra det. Tack mamma! <3 Älskar dig!

Partymusik!!


SöteEn dag övverraksade Robin mig med denna bild!! Blir man inte glad eller vadå?!

<3<3

STHLM

Jag skojade i det tidigare inlägget. Jag menade mest att det aldrig finns något för er att läsa... eller ibland.

I helgen var det rally för fulla muggar. Jag är ju Lasses kartläsare och fick vara med om snabba grejer... Så kul det var!! Dock fick vi avbryta efter fjärde sträckan..då ett rör hade spruckit...vilket ledde till att en massa olja läckte.. vilket ledde till att det började ryka i hela bilen. Blev megaskraj..:( tyvärr slutade vi där. Men det gick jättebra fram tills dess tyvärr.........

Imorse åkte min älskling tillbaka till huvudstaden. För del 2 av kursen i hans jobb. Ingår i hans jobb en del olika utbldningar som måste vara godkända.. tyvärr är kursen hela vägen bort till Stockholm. Miss him already... :( älskar dig gubben min!!!! Robin gleerup!! <3

Ska snart köra audin på körskolan... sen ska jag hem till Smörhålan och få lite familytime!! Det behövs <3<3glöm inte lyssna på den här!! Super!!!! love Love it!

hmm

Varför läser ni fortfarande mina döda blogg?

Inget händer.......

Orka... gå vidare istället :P

RSS 2.0