Grattis Caroline och gott nytt år!

Idag fyller syster Caroline år! Grattis till henne!! Puss på dig syrran. <3

Tufft

Varför röka när man kan supa?

Varför supa när man kan knarka?

Varför knarka när man kan dö?

Varför dö när man kan leva?


Nyårsklar

Nu är allt fixat som skulle fixas. Carrans presenter för hon fyller ju år imorgon. Hela 24 år blir hon. :D Grattis i förskott gumman. Sen har man köpt nytt halsband och nya strumpbyxor med glitter till nyårsklänningen. Allt för att vara så nyårspassande som möjligt! I skrivandets stund sitter jag och fryser med. Funderar på att lägga mig i sängen med täcket om mig och plugga lite livsmedelshygien. Har ju skrivning på det sen efter lovet och det vill jag ju så gärna få godkänt på kanske till och med mer.
Vi hörs mina vänner!

Måste ses!


Spindlar

Ibland brukar jag typ halvsova ni vet när man ska lägga sig och precis håller på att somna. Då brukar lilla Ida se spindlar som faller ner från taket. Då fattar inte Ida att detta kanske bara är en dröm eller är i verkligheten. Så hon skriker av rädsla och for då upp ur sängen. Detta händer henne ganska ofta.
Usch fy för spindlar.
Snart äkta spindelfobi. Någon som har nummer till bra psykolog?

Julmusten

Jag borstade tänderna precis men kunde inte hålla mig utan dricker nu julmust med massa isbitar i.

Helvede


Vissa har hjärta andra inte

Nu är man hemma igen! Måste tyvärr säga de magiska orden först, borta bra men hemma bäst. Så är det ju. Kommer hem till tillagad mammamat som alltid smakar bäst. Min stora säng. Mina kläder. Och så vidare. Bråkade med Carran lite väl mycket nu idag så jag kände för lite utrymme. Yeah. Men så är det ju. Vi småbråkade vill jag istället säga. Ni vet syskonkärlek? Orkar knappt tänka på det och skriva om det här så pinsamt är det men ja vi tar ett försök och så får ni se vad ni tycker om det sen? Öö palla det är för komplicerat. Ring mig om ni så gärna vill veta. När jag skulle ta bussen hem nu från Viken "kände" jag busschauffören från skolbussen innan. Så gav han mig ändå biljett och då gav jag honom min hundralapp och då fick jag sedan tillbaka fem tjugolappar vilket resulterade i gratis bussbiljett. Hell yeah vad vissa människor kan vara snälla. Till skillnad från buss 22 bussen igår. Vissa har hjärta andra inte.
Här ser ni de stora pojkarna:

Hamburgare

Jag vet inte ännu om detta bara händer mig när jag äter hamburgare men jo det tror jag nog det gör. Jag lämnar i alla fall alltid lite kvar varje gång. Det är som att den är lite gammal när man har ätit så långt in. Alltså detta händer mig alltid.

Gårkvällens flippbilder

MunsårsIda. Jag vet det är sexigt med munsår. Det nya modet.
Alltså jag och Carran drog ner till Max för att bli lite sötare. Detta hände på vägen dit när vi hade glömt nycklarna så vi fick klättra över istället. Eller glömt och glömt. Kuligare att klättra över än att öppna, er spänning i vardagen vet ni.
För att gå mot strömmen som jag gillar så bestämde vi ju oss för Max och inte Espresso House..

Buss 22

När vi väl var klara på fula stora Väla med tokigaste människorna var det dags för oss att ta bussen hem till stan igen. Då var det en mega lång kö som sträckte sig några meter i denna kyla. Bussen var redan där när vi valde att ställa oss sist i kön. Redan vid detta läge frös vi men vi gav ändå inte upp genom att inte få en plats på bussen. Bussen fylldes hela tiden fast det gick ganska långsamt att ta ett steg fram. Ja ni vet själv känslan av att stå i lång kö och det bara dröjer och dröjer. Här sår vi och när det väl blir vår tur att stiga på bussen och möte den fula busschauffören med våra pengar säger jäveln till oss att den var förr full. Så då var vi precis de personer som fick lämna bussen igen och möte den kalla kylan. Detta irriterade såklart mig mycket. Jävla gubbe skrek jag då. Typiskt mig eller vadå. Men det som gjorde mig mer sur var också för att Carran hade nämnt det tidigare att detta händer henne varje gång att hon får stiga av bussen för att den är för full. Så händer det här med. Ännu mer typsikt!

Älska eller hata upp till en själv

Jag brukar älska mig själv faktiskt. Mer än jag hatar mig i alla fall. Men denna dag är en sån dag som jag bara hatar mig själv. Jag känner mig fulast i hela universum, sämsta självförtroendet, "tycka-synd-om-mig-syndromet-humör, deppig, lat, känner mig ensammast i världen ja listan kan göra lång. Ni fattar! Som sagt så känner jag i alla fall mig  så idag. Jag skäms för att jag for iväg till Väla trots att man visste att man inte skulle vara ensam med den tanken. Men ändå for man dit. När fan ska man lära sig? Folk betedde sig som tokar de slet och drog i kläderna för att det bara var 20% på plagget. Jag sa det till Carran att jag betalar fan några hundralappar mer för att få bli bättre bemött av de som jobbade där, mer plats, och lugn och ro. Jag skiter fan i om det kostar några riksdaler mindre. För det är fan bara massa XL kläder kvar inte något i min lillastorlek. Öööö är ni med? PALLA! Sen jag fick pengar för någon månad sen har jag velat köpa ny vinterjacka på Stadium, sån varm Everest ni vet. Så har jag väntat till nu i mellandagarna bara för att den kanske skulle vara på rea för det sa mamma. Och ja gissa om den fanns kvar idag på Väla. Nej aldrig, så ja då får man gå med samma fula äckligt rosa jacka vintern ut. För inte fyller de på sin vinterkollektion inte. Hatar Sverige för de har så kasst utbud på allting.....
Tror jag väntar mig en röd vecka. Vad vet jag?!

"Ont det gör ont.."


Billigt godis hittas på Tasty House

Nu är jag i favoritstaden hos syrran och brodern i fina och underbara Helsingborg. Vi skulle se Avatar men det var redan uppbokat så det får nog bli bio imorgon i sånna fall. Jag ville se New Moon men den ville ingen se :(. Inte vågar hon ladda ner den. Snart ska vi ner och käka fet kebabpizza med ännu mer fet vitlökssås på. Mmmmmm. Fett! Jag är redan skithungrig. Hoppas också Carran har hunnit bli det så vi kan dra snart. Sen blir det billigaste godiset på Tasty house och en bra hyrfilm eller nedladdadfilm, vem vet? Mjao på det hele. Vi ses vänner!
Sen blir det också lite rockbandspelande. Patrik min bror har ju köpt det för någon månad sen och jag har inte hunnit spela de ännu. Ett måste ikväll säger jag!
Pusspuss på er. Glöm inte att leva i nuet.

Party eller kanske städmusik?


Julmust

Är inne på mitt fjärde julmustglas idag. Det är ju så jävla gott. Börjar jag bli beroende?

Hänga läpp

Idag är en sån dag som man bara degar och degar. Tiden går ju också segt. Värre än kola. Schi fy vad jag är arg idag. På allt och inget är hon arg. Vem vill mer hänga läpp med mig idag?
Denna dagen är seg seg seg. Detta säger inte jag men jo jag hade faktiskt velat gå till skolan imorgon. Oavsett tid på dygnet man får gå upp. Kom ihåg att jag sagt detta eller inte.
Sur som en apa är jag nu!

Till er tjejer

Ni vet strumpbyxor. Sådana har jag köpt i ett antal denna månad känns det som. De går ju sönder direkt. Usch vad jobbigt det är. Har ni sett den reklamen där tjejen får damp när de var sönder och så kommer hennes son med lite wasaknäckebröd. Haha kul eller inte. Jag vet hur det känns.. Fy!!
Det jag ville komma till var att när man sätter på sig nya strumpbyxor så vet man inte vilket som är bak eller fram. Man ser liksom ingen tvättrådslapp som visar att där är baksidan på dem. Detta irriterar mig.
Fattar ni?
Hihih.

Julafton

Ja ni! Nu är julafton över. Det var en perfekt afton med mat, mat och ännu mer god mat. Kalle såklart och även den andra Ankan. Klart! Sen blev det julklappsöppning med många leenden från alla möjliga håll. Jag älskar verkligen att ge bort presenter för att göra andra så glada. Efter julklappsöppningen var det dags för lilla Ida att spela tomtemor så jag for sedan iväg till våra grannar som jag knappt känner. Har bara hälsat på dem vid enstaka tillfällen. Så jag gick dit med nervösa steg. Men jag gjorde det i alla fall. Som ingen annan vågat. Jag fick säga att tomten var sjuk och hade svininfluensa. Och barnen jag gav klappar till var ju mega söta. Det var en kille som hette Melvin och ja vilket gulligt namn. Mycket! Han blev så blyg varje gång det var hans tur att få klappar och så log han så sött. Jo det gick jättebra där, fick till och med en eller två lappar på köpet. Mjao vilken fin timlön. Eller jag var där bara i någon kvart så det tackade men inte nej till. Efter att jag agerat tomtemor var det dags för vår lilla julklappstävling. Alla hade köpt en julklapp värd 30 kronor som vi sedan lottade oss igenom och vann och till och med fick sno varandra klappar. Även det gav mycket tårar och skratt. Tack alla som gjorde denna afton värd att minnas!
Puss på er.
Hej på er!

Aftonas afton

God jul mina vänner! Hoppas ni får en underbar dag med era nära och kära! Puss på er.

Information

Jag har inte klippt mig kort. Hade uppsatt så såg det ut som det var kort. Hihih! Så är de ;) Trodde det var första april.

The ring

Dumma jag skulle testa en snygg ring på Gina Tricot idag. Det slutade med att jag inte kunde få av den. Fick panik och sprang som bara den för att hitta syster Caroline. Hittar henne till slut. Hon kan heller inte få av den. Vilket resulterar i ännu mer panik från min sida. Känsliga Ida börjar böla och skaka. Carran blir också rädd. Efter någon minut av panik från bådas sida är ringen av. Det var långa sekunder ska jag säga er. Aldrig mer att jag kommer prova ringar alltså. Är fan rädd för ringar nu alltså.

Klippt mig

Vad tycks?

Julstämning någon dag före denna årets afton

Hejsan mina vänner! Idag har jag bara varit hemma hos Carran i Helsingborg. Vi handlade lite och sedan fixade ju såklart kockajäveln potatisgratängen. Inte Jansson denna gång, som tur var. Den blev skitgod. Om jag får säga det själv. Sedan åt vi massa köttbullar, julskinka, och så vidare. Det mättade riktigt! Efter den goda maten bjöds det på glögg med lite alkohol i. Eller lite och lite men ja den var stark för lilla Ida. Faktiskt. Hela kvällen lång har vi bara lyssnat på massa julmusik svensk som engelsk. Ni vet Tommy Körberg, Carola, Mariah Carey. Så nu har man redig stämning inför denna afton.
Här kommer kvällens bilder:


Luke Wilson

Säg nu inte att han är ful för han är snygg!
Det är sexigt när en man tar på sig en slips. Tycker inte ni?

Hej

Nu eller aldrig.

Knytkalas

Ikväll bär det av till syrran i Helsingborg. Vi ska ta med lite vad man vill sen äta det tillsammans med hennes vänner. Lite julmat och julgodis och sånt mys. Så ja det är vad min dag väntar.
Ses mina vänner!

Vilken mardröm

Inatt drömde jag inte om fina killar utan om levande sillar. Ja för det stämmer. Faktiskt. Jag var på ett julbord och skulle äta lite Janssons. Men det var inte en vanlig Jansson utan när jag väl hade lagt upp min Jansson på tallriken så rörde sig sillen.. Så sillen var alltså fortfarande levande. Det var så väldigt äckligt att se och jag mådde verkligen inte okej efter det.
Så blir det när man tänker på jobb/skolan för mycket. Har ju för er som inte vet gjort en del Janssons nu innan julen i skolan. Detta var det som fick sluta mina tankar om dem. Aldrig att jag kommer våga äta Jansson i framtiden.
Jag som lovat mamma att jag ska göra det i år nu på vårt julbord. Laga Jansson alltså. Hoppas hon ber någon annan gör det efter hon läst detta.

Mio min Mio

Vacker musik.

Snöbollskrig

Hejsan! Idag har jag fixat med klappar till mina nära och kära. Men först var jag, Margit och en valp ute på en promenad. Det gick jättebra. Så mötte vi grannarnas hundar så de fick nosa på varandra. Gulligt. Efter det for jag, Margit och Pontus med bussen ner till Landskronas lilla centrum. Fick köpt en del i alla fall. Nu sitter man med morgonrocken på och bara fryser. Kom nästan nyss hem och fryser fortfarande. Måste ju köpa en tjockare vinterjacka snart alltså så man sliper frysa arslet av sig. Får väl prioritera det först efter julafton sen tycker jag.
Hej svejs mina fina vänner.

<3

Like a shooting star, you shine brightest of them all.

"Främling vad döljer du för mig?!"

Igår kom mina tjejer hit. Vi hade skitkul. Dansade till varenda låt och så sjöng vi ännu mer till alla. Hann till och med att filma två videos. Fast jag vet inte om jag får lägga upp någon. Måste be om deras tillåtelse först. Men många bilder tänker jag visa er. För det togs en del bilder i alla fall. Detta var våran lilla förfest som vi sedan skulle festa vidare i Landskorna på Wormos klubbstuga. Men när vi kom dit var det riktigt skabbigt. Bara massa fulla killar och de tjejerna som var där var få. Man fick leta för att hitta några tjejer alltså. Förutom vi då. Men det räknas inte. Det fanns knappt några sittplatser i heller så vi drog därifrån och ringde efter skjuts hem och mamma och Lasse kom direkt och hämtade oss. Sedan sminkade vi av oss och gjorde oss i ordning för sängen. Hann snacka lite och myspysa. Tack tjejer för en mycket trevlig kväll och natt! Det var skitroligt. Vi pratade om det mesta, allt vi gått miste om sedan vi sist sågs. Ja det var verkligen mega trevligt.
Videos kanske dyker upp. Beror ju på den där tillåtelsen jag skrev om.
Ha det bäst mina vänner! Imorgon ska jag leta klappar i staden Landskrona. Ses kanske!

Avatar

Innan när jag såg trailern till den nya och helt annorlunda filmen Avatar sa jag bestämt nej till att vilja se den. Men efter ha hört att den fått mycket bra kritik har jag nu ändrat mig. Den verkar ju megabra!
Någon som också vill se den?

Ännu en dröm

om en fin person.
Kan ju inte råför vad man drömmer om....
:)

En valp mindre

Ikväll kom familjen Thomsen och hämtade lilla och den mycket kaxige Elton. Han ska nämligen spendera sitt liv med dem. Och jag vet med stor säkerhet att han kommer få det super!
Denna bilden togs precis när de skulle fara hem. Jag vet jag är jobbig eftersom jag tar bilder på allt.. men ja jag gör allt för att min blogg ska bli bra och kul att läsa.
Mina fina pizzor som tyvärr inte smakade jättebra, degen alltså. Man blir ju lite självkritisk när man ska bli kock och allt. Gjorde något fel med degen... Men jaja det tar vi igen nästa gång.
Nu ska jag ta en dusch. Ses min vänner! 

Städar och tvättar

Valparna var hos veterinären igår och fick valpsprutan, chip och  besiktades. Det gick jättebra och under tiden fick de vänta här i denna bur. De var de inte så glada för.
Sedan nu idag var jag bara i skolan och hämtade mina skitiga kockkläder och önskade alla en god jul. Så nu har jag tvättat rockarna och tvättar nu mina byxor och förkläden. Annars så har jag även hunnit dammsuga stora delar av huset och vattentorkat. Torkat piss och bajs... Har ju jullov nu fram till den 11 januari så då kan man prioritera sånt. Och tills dess ska jag ha hunnit plugga två kapitel.. och ja det är ju inte så särskilt mycket. Sen blir det skrivning på dem efter lovet.
Så skitig var den. Massa curry och annat gott!
Sen ibland kan det ju vara kul att städa när man hittar lite dricka lite här och var. Fint till imorgon när det blir julfest i IK Wormos klubbstuga. ;) Det ser vi fram emot.

Bästa på länge!

Höj volymen nu!

Vill ha Vill ha på nyår

Crincle Leggings SEK 199, Vila - NELLY.COM Studded Long Sleeve Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Tora Dress SEK 349, Cheap Monday - NELLY.COM
Detta är bara en påminnelse till mig själv. Men visst är det snyggt?

Bra låt!


Hemma från skolan

Det är inte alls kul att vara sjuk nu. Fryser ena sekunder och är varm andra. Valparna pissar och bajsar överallt. De skäller när jag är på andra våningen för de inte kan gå upp på grund av vår lilla egengjorda grind.  De skäller ännu mer när deras mamma kan hoppa upp över grinden och inte de själva. Så ja, jag måste vara vaken hela tiden för att passa dem. Nu skäller de nu igen.. eller ylar. När de sover som inte händer särskilt ofta passar jag på att vila. Idag vid fem ska vi till veterinären med alla fem och vaccinera dem. Hoppas det kommer gå bra i alla fall. Så imorgon kommer Freddis familj som kommer ha lilla Elton. Då har vi bara fyra kvar, ye vad skönt det kommer bli men ändå inte. Det är för många att ha ju.. Men söta är de ändå. Ringde nyss min kocklärare och jag behöver inte gå dit imorgon om jag känner såhär men jag kom då på att jag måste hämta mina kockkläder för annars kommer det börja växa maskar på dem när jag kommer tillbaka sen i januari. Så jag tänkte fixa det imorgon sen önska de alla en god jul. Vill ju heller inte smitta alla de där. Och jag hoppas verkligen jag blir bättre till julfesten på lördag! Lite fest hade ju inte skadat..

Mina fina systrar


Sjuk?

Min lillasyster Margit har varit sjuk nu i några dagar. Hostat och snorat en jäkla massa till och med blodat. Är det det här jag har att vänta mig nu då..? Känner mig svag i hel kroppen och känner mig tjock och äcklig i halsen.. Usch..
Har också ont i  min högra handled.. Tror den är antingen överbelastad eller överbelastad. Vad tror ni?
Fan vad jag ska klaga. Sorry.

Tänkvärt citat

Det som gör livet så värdefullt är att det aldrig kommer tillbaka.

Sockersöt

Jag har ju en sådan mapp på min dator och där i den mappen sparar jag heta bilder på olika män, kända som okända. Och det la jag alltid upp på min bilddagbok innan men eftersom jag inte har den kvar tycker jag nu det är dags att lägga upp här lite då och då.
Kanske du är uppe där i den mappen?
Vem vet..

Ide efter lite stekt sill och Janssons Frestelse

Tja på er! Dagens första inlägg får bli nu då. Fick sluta en timme tidigare idag och därefter åt jag när jag kom hem och sedan tog jag en tupplur som med andra ord var förbannat skön. Det gäller att inte sova mer än 30 minuter och redan nu känner jag att energin är tillbaka. Haha vilken pensionär jag låter som och ja det får jag i så fall göra. Men vädret gör ju också att jag blir trött.. Man somnar ju direkt när man ser en säng. Konstigt nog gör det inget om jag råkar ha bäddat sängen på morgonen för att slippa se den så välkomnande. Jag somnar ju ändå. Betyder det att jag ska sluta bädda min säng? Jag blir ju så trött. Mörka trista Sverige gör mig lite smådeprimerad och jag tror inte jag är den enda som lyckas känna så vid denna tiden på året. Tror jag aldrig förr har längtat så här mycket till våren. Jag fyller ju år snart med, hela 19 år. Känns som det var igår jag fyllde mina myndiga år och jag minns det som den förväntanfullaste dagen någonsin. Det var så himla kul att äntligen fylla 18.
Annars så har dagen gått ganska fort. Fick gjort en del faktiskt och det är då tiden går. Inte sant? Som vanligt gör jag alltid skolans salladsbuffé och dressingar. Sedan idag gjorde jag tio stycken Janssons och stekte lite sill eller lite och lite tre sådana stekbord. Hihi. Denna gång brände jag mig inte när jag skulle vända dem. Har ju hittat mitt lilla sätt nu att inte göra det. Det enda positiva med att steka mat där är att det känns som en het sommardag när man står där och det är ju inte helt fel det heller.
Bilderna är inte av den bästa kvalitén. Men de ger i alla fall lite, tycker jag. En bild är bild säger jag och det är bättre än bara ord..
Mina fina sillar som var doppade i rågmjöl före stekning.
Ni får ha det underbart så länge! Pusspuss på er.

Så söt Ullared Morgan är

Lyssna på slutet...:(

Lucia

I morse var det lucia på skolan där jag går. De hade ingen vanlig lucia utan deras idrottslärare var en sådan och hade en sån man torkar golv med som hår och stjärna på det. Haha och ja det märktes att de inte hade övat så mycket. Men bra var de ändå. Alla skrattade när han sjön julen är här solo. Hihi. Där blev det tyvärr inga bilder men det lyckades jag ta på min fina lillasyster Mallas lucia. Och ja de sjöng betydligt bättre. Vilken stämning det var med och man vad ganska julförväntasfull när man gick därifrån. Det bjöds på glögg och pepparkakor och det gjorde ju genast stämningen ännu bättre.

Nu är det Ulla! Ses vänner!

Lotter

Igår skulle jag ta bussen hem från Helsingborg. Men var då först tvungen att ta ut pengar till bussbiljetten. Detta hann jag göra. Men då möter jag istället Patrik som jag precis sa hej då till som säger att mamma ska in till stan för något ärende så då kunde jag vänta där på henne istället för att behöva ta bussen. Då säger han att vi ska köpa var sin trisslott på olika pressbyrår undetiden . Detta gör vi och skrapar för glatta livet. Ingen vinst. Kommer jag med idén att vi istället kan köpa tialott för det svider inte lika mycket. Patrik bara jaja vi köper två då. Så byter vi pressbyrå och köper våra lotter. Ingen vinst där heller. Så ja där gick 45 kronor till ingenting. När fan får jag min miljon?
Jag väntar än.

"Country roads"

Detta är ifrån lördags natt. Fulla människor bland annat lilla Ida sjunger. Jag sjunger lite väl högt. Hihi. Lyssna nu då och kolla in killen som dansar på bordet.

Tomten!!

Av tomten i år önskar jag mig nya cykellampor. Innan idag när jag cyklade till Vilan så var det en gubbe eller någon i alla fall som svängde precis när jag cyklade förbi. I den fulaste bilen öppnar han sitt fönster och skriker:
LAMPORNA!
Haha. Snacka om att jag vaknade till liv. Tack så mycket! I alla fall. Jag skulle nog behöva sånna lampor till cykeln. Så jag slipper sånna äckliga gubbar som inte har något bättre för sig än att skrika på ungdomar..
Förstår honom om han inte ser.. helt mörkt och där kommer lilla Ida cyklandes. Förstår honom. Vem vill inte se ut som mig liksom?

Lite förfest


Utposten

Tjo hej! Vilken helg alltså. Jag har skrattat konstant hela helgen typ!! Igår for jag och Margit till stan i Landskrona och där köpte jag nya leggens på Gina Tricot. Efter det tog vi bussen och besökte nyinflyttade Brita. Där bjöds det på fika och sedan for vi hem lika snabbt igen. Carran, Jens och Patrik kom och hämtade oss. Hemma lagade vi god lördags mat eller menade mer vardagsmat, lite hemmagjord potatismos med korvjox till. Mmm vad gott! Patrik var nere från Enköping så ja det var megakul att få träffa honom igen. Vi skulle egentligen hyra film men så började jag och Carran dricka lite vin vilket resulterade i en liten utekväll. Vi körde därefter till Helsingborg till Patriks lägenhet och började dansa och ha oss och sedan gick vi ner till stan i Helsingborg då och fortsatte kvällen på Utposten som jag aldrig förr varit på men ja det var megamysigt och vi hade verkligen skitkul!! Har inte skrattat så mycket på så länge. Vilken känsla då ju.
Sen så idag träffade jag och Patrik Carran och Jens för lite brunch på Brooklyn. Och ja menade mycket brunch... Fy fan avd gott det var och vad mätt man blev.. Där skrattade vi ännu mer. Ojoj.. vad kul! Detta kommer jag leva på länge antar jag. Yeah på det!
Sedan träffade man också en bloggläsare ute i vimmlet. Johannes Lejon var det som kom och hejade på oss. Haha, han bara åhhh, jag följer din blogg. Haha sånt är kul, verkligen. Fast egentligen är han Patriks barndomskompis så vi känner ju varandra lite grann på grund av det. Men ja ändå, roligare att säga bloggläsare. ;) Muhaha.
Här kommer ett antal bilder från helgen som gått:
Alla eller ja många tror att vi är ett par jag och Patrik. Och ja det är vi ju. Hihih ;) Syskonpar..
Pusshej mina vänner!

Jävla stek

Igår fick jag steka köttfärsen ;)

Tipsy

Lite tipsy är man ju, ska nog hyra film med syskonen nu! See ya!
Pussen

Milopilo och jag

Haha, han ville inte...:P

Helt sjukt bra!

Jag har inte gillat Erik under Idol nu men efter denna låt är jag helt tom. Vet inte vad jag ska säga. Den är är ju som gjord för honom. Hans röst är gudomlig!
Go Erik!!

Vill

Vill ha denna hårfärgen skitmycket när jag ser dessa bilder! Hade jag passat i det? Svara ärligt! TACK :D
Bilder lånade från NatalieK.blogg.se hennes förra blogg.

Smör på mackan

Vad föredrar ni Bregott eller Lätta?
Själv säger jag Bregott för att det är bättre fast det negativa är att det är så hårt och om man är stressad tar man sönder sina mackor..vilket jag gjort nu de senaste mornarna. Men det är mycket godare än äckliga Lätta som innehåller massa plastkulor (har mamma sagt) haha.
Hoppas jag nu inte är ensam om denna åsikt?
NY KATEGORI.

Med denna bild säger vi nu helg!


Alfred Nobel

Margit har tjatat på mig i några dagar nu om att jag ska sminka hon och hennes kompis Alva till deras Nobelfest i skolan. Så igår var det i alla fall dags att göra dem fina med smink och frisyrer. Och jag kommer ju hem som senast vid fyra på eftermiddagarna. Så igår gjorde jag då det, slutade sent alltså men inte idag för då slutade jag betydligt mycket tidigare. Jag sa att jag ville ta det lugnt i några minuter innan jag satte igång utan att egentligen veta vad klockan var och när de skulle vara klara. Jag tog för givet att deras fest skulle börja vid 20:00 någon gång så jag bara väntade lite för jag inte ville stressa. Men vid 16:20 säger de att festen börjar klockan 17:00. Panik får jag och börjar då sminka tjejerna direkt och FICK bli klar 1645 och ja det var inte det lättaste. Men det var kul att sminka dem och de blev riktigt fina om jag får säga det själv! Kolla in:
Fina fjortisar!


"..Hampan!"


Pendlare

Tjabba pendlare! Visst är det väldigt störigt när det är ganska fullproppat på tågen eller bussarna så sitter vissa människor på den yttre platsen och markerar med deras väska längst in på andra platsen.. Vad fan är detta?? Har inte alla rätt till att sitta och få en plats.. Man betalar ju för sin biljett och alla har rätt att sitta. Det är ungefär som att de är rädda att sitta brevid någon men så funkar det inte. För att tågen fylls ganska lätt på mornarna och man kan inte vara så ego att man inte kan dela med sig av en plats..

Visa nu lite kärlek svenskar! Ni är så mesiga... Make love nu då <3

"Jävla pucko!"

Idag när jag var klar med en grej på morgonen så hade jag just då för tillfället inget annat att göra. Istället tog jag initiativet att gå och ta disken och sätta dit den på sin plats. Men för att vara på den säkra sidan frågade jag den mattant som just då var vid disken om det var diskat, utan att direkt egentligen kolla om det då var diskat. Och hon svarade då direkt ser du inte de. Jag bara nej och gick vidare. Precis då ryter tanten jävla pucko.. Fy fan.. hela jag kokade.... Var så nära på att smälla henne på käften och bara gå därifrån men så lågt sjunker inte jag. Samlade mig där ute och fick hålla mig hela dagen men jag ska fan erkänna att det kokade inom mig varje gång jag såg henne sen... Men hade gärna lust att säga till henne om att så säger man inte till någon. Man respekterar varandra. Men det är ju inte första gången som jag nämner om henne direkt. Så ja detta får bli tredje och sista gången för jag ska bara ignorera henne nu framöver. Hon ska fan inte få min energi mer........ Men vänta alltså ibland tror jag det beror på mitt yttre, att jag utstrålar attityd eller något sånt men jag är egentligen mega trevlig. För att den där tanten gillar inte mig vad jag än gör. Hon är avundsjuk på mig..

En sak till! Nu vet jag, det va en batteristädande sak i helgen, inte något levande..
Fuck..
Förresten, var det ett sånt Pucko hon menade? Det är ju gott! :D Eller...

Trogna Spotifyare

Hatar den där jävla reklamen alltså..Speciellt den med Mikas konsert.. Tjejen där som inte verkar kunna svenska. Eller någonting, men hon pratar helt fult..:S
Har ni också lagt märke till de?

För er som vill

Idag fick jag sluta tidigare än vanligt. De skulle ha julbord på skolan för elevernas föräldrar. Så jag fick dra då jag inte behövde hjälpte till med det. Istället for jag ensam iväg med bussen till Center Syd. Detta var det som fick följa med hem:
För er som vill se kan ju kolla andra kan titta bort. För de som vill kan ju försöka se vad det är också. Palla skriva vad det är ifrån och hur mycket det kostade. Inte min uppgift. Inte mitt jobb.. Nödvändiga grejer helt enkelt.
Mjao på att shoppa!

Den där mattanten..

Var helt plötsligt megasocial imorse när vi steg av tåget.. Tror det beror på hennes intag av manlig batong i helgen. Hon har nog fått lite liv igen. Vem vet vad det var gjort av kanske något mer hårt som kan gå i sönder och kräver några batterier eller så var den levande.
Vem vet?
Det är frågan..
Kul i alla fall! :)

Dejt på Center syd imorgon?

Tjej som kille som har lust att ge råd till en liten tös med kläder som smink osv. ;)
Hör av er då så fort som möjligt.. ;)
Ska nämligen kolla på shopping till mig!

Kär i mina UGG's

Jag gifte mig imorse med mina nya UGG's. Så vi for iväg till City Gross på smekmånad. Det var mega mysigt!
Konstigt nog kan man vara de.

In the ghetto

Jag var väldigt tidig imorse så jag hann till och med ta en sväng ner till Vilan istället så jag cyklade dit där jag skulle ta 3an till stationen. Så då var jag så tidig att jag var i massa andra tankar vilket resulterade i att jag glömde låsa cykeln. Detta la jag inte märke till just då utan kom på detta mitt under mitt skärande av fräsch sallad till skolan som då befinner sig i fina lilla Kävlinge. Denna tanke ligger mig nära om hjärtat under hela dagen men jag glömmer bort det för att jag har så mycket att göra. Sen när det väl var dags att möta mina gula Monark ser jag att den står exakt likadant som jag lämande den, tror jag. Och är då olåst! Till min lättnad tar jag och sätter mig tryggt och behagligt på sadeln och cyklar glatt hem!
Vilken tur man har in the ghetto. Jag börjar tro mer på Landskrona alltså. Den är bättre än man tror.
Tack!

Jag är kär


Mina UGGs har anlänt!

Tjohej! Detta ögonblick har jag väntat på någon månad nu. När mina UGGs skulle vara mina, bara mina. Värma mina fötter, bara mina fötter!
Annars idag har jag haft en del att göra. Bland annat stekt ca 10 kg sill och nu luktar mina händer BARA massa sill... Men kul var det för det. Sen har jag bara gjort massa ströjobb som man gjort tidigare. Imorgon ska vi rensa lax och det ska bli skojigt! Allt som är kul går fort och det vill vi :D
Egentligen skulle jag ha gråa men sen var de slut sedan valde jag chokladbruna och de var också slut.. så det fick bli dessa. Lika snygga och varma för det.
Hur kan man förresten bli så glad av sådana grejer? Är det bara sånt lilla Ida känner när hon köper grejer.
Puss puss på er alla i alla fall.

Musik

Detta är en låt som kanske inte så många hört eller lyssnat på så ofta.
Skön är den i alla fall!

Drömmar

Efter några timmar är jag nu klar med mina satser hit och dit.
Detta blev resultaten:
Sminkade mig lördagsfin igår.
Vi ses mina vänner!
Pussar

Idas söndagsmusik till julebak


Läsk

Vissa dricker kaffe, te eller mjölk på morgonen till frukost. Men lilla Ida dricker läsk och idag fick det bli seven up. Fi fan vad gott! ;)
Hoppas jag inte är ensam?

Nya jeans

Säger vi.
Klippte lite och fick helt plötsligt nya jeans.

Mat-tanter

Alla mattanter är likadana! Fula, tjocka och har aldrig sett en manlig batong på hundraelva år. Det märks, verkligen. Ta bara på min skola så finns det två som också tar tåget från Landskrona så vi brukar gå tillsammans till skolan. Eller det bara blir så. Då brukar man försöka vara social och snacka om sådant som rör dem. Då blir det ju såklart om vädret eftersom det är det enda gemensamma ämnet, typ. Så i fredags tror jag det var så drog jag till med det, VÄDRET! Jag bara typ, shit ja vad kallt det är. Liksom vem tycker inte det är kallt numera? Hon bara, nej det är inte kallt. Så försvann det samtalsämnet ner i avloppen. Jag skulle liksom bara verka trevlig och social men nehe det dög ju inte där. Inte ens det funkar. Så efter det var det helt tyst från min sida och tyst till vi kom fram till skolan och gick åt skilda håll. Det värsta är att jag lunchar med bara sådana människor. Så jag har inget gemensamt samtalsämne med dem...
Så numera är jag i mina egna tankar och pratar med mig själv på rasterna.. Det verkar få bli så.
Som sagt alla mat-tanter är likadana! Fula, tjocka och ja har aldrig sett en batong.. ALDRIG!
Det är deras ursäkt till varför de är som de är.
Enligt min åsikt!
Hejsvejs. Hoppas ni också instämmer med mina sanna ord.
De kan faktiskt inte vara trevliga... även om man försöker.
Så jag ska inte fortsätta vara tyst utan jag ska bara för det säga hej med värsta falska smilet så ska de fan inte säga att jag inte kan vara social i alla fall. För jag kan faktiskt få batong......

Mamma mia!

Detta bjuder jag också på! :D Vad fan gör de om hundra år liksom. Njut nu! Pussen

Bulle i ugnen

Säger vi. Kakor denna gång.
Mjao på dem!
Vill ni smaka så säg bara till ;)

Vilken dröm

Jag drömde om dig i natt. Tralla li tralala la. Den var fin, den drömmen. Vill leva i den drömmen nu tack! Fan att den inte var verklig.
Vågar man säga vem det egentligen var?
Om jag enbart skriver första bokstaven är jag ju den själv som skriver förkortningar. Så nej det gör vi inte. Tror redan personen i fråga förstår vem jag pratar om.
Jo, för det gör han. Snyggingen.
Jo, för snygg är han.

Detta kallar jag riktig musik


Milo Pilo

Är påsk-killing. Fast han tror kanske det är påsk nu när vi snart väntar oss julen. Men men, söt är han i alla fall!!
Snart kommer amerikanen Bart med Josse och Noisen. De har varit borta i sju hela veckor! Men det har gått jäkligt fort och det kommer bli mega kul att se dem nu igen! Plus att mina UGG's kommer då också!! De ska värmas Idas kalla fötter på mornarna.

Roligare

Jag har mycket roligare klipp jag gjort. Men vet inte om jag vågar visa den här för er. Hmm. Ska man våga? Som sagt, man lever ju bara EN jäkla gång!!
Vill ni se så säg till annars låter jag bli att visa den skummaste med roligaste videon med mig.

Ett försök

Denna video gjordes i somras när det hade börjat regna och vi for direkt in från vår stekning på verandan. Varför jag skrattar i klipper är för att mina syskon sitter i andra rummet och bara skrattar och ser mig prata med mig själv. Fatta dum man känner sig! Men hörre ni jag bjuder på den för jag lever bara en gång! Ni har säkert hört det förr.. men i så fall är detta bara en påminnelse.

NU!

Nu är det dags för lilla Ida med stor lust för att kränga godsaker att ta helg!
Jo för den här bilden visar på att det verkligen stämmer.

FREDAG!

JA! Gud vad jag längtat till denna dag. Har ju inte haft världens bästa vecka men det skiter vi i nu och ser framåt.
Nu ska jag äta något så jag vaknar till. Sen fixa några mackor till lunchen sen.
Go natt! Eller menade God morgon mina vänner!

Matematik

Igår kväll hjälpte jag min lillebror Pontus på hans matte, han skulle ha prov idag. Så satt uppe mycket längre än jag borde enbart för att få in något i hans skalle.. hehe. Det gick bra! Han förstod det mesta till slut. Jag tycker det är skitkul att lära ut saker man kan till folk. Nians matte är ju inte den svåraste liksom. Man kanske ska bli högstadielärare eller något i framtiden? Ja men i alla fall, denna lapp skrev jag på morgonen till honom:
För er som inte kan tyda min handstil. "Lycka till på matten idag lillebror / en aptrött Ida"
Gullig syster Pontus har va?
Visst är 1+1=3= sant. Det fick jag lära mig i tvåan på gymnasiet. ;)

I sminkandets stund

märker jag att jag har lite morgonbajs i ögat och även under ögat och försöker ta bort det. Det då funkar inte det och jag blir ännu mer irriterad över att inte ens det ska gå väck. Ger inte upp trots att det är tidig morgon och inser efter några sekunder att det är något litet sår som jag då försöker riva upp. Så trött och konstig är man kl 0533 på morgonen. Yeah på det! Ikväll kommer Freddi hit så ska vi snacka massa skit och kolla film eller något kul.
Puss på er mina vänner och hoppas ni får en underbar dag för det ska i alla fall jag försöka ha.

Höjdpunkten!

Tjatja! Idag slutade jag en timme innan jag egentligen ska sluta. Men det vara bara ynka tio minuter innan tåget mot Landskrona skulle gå. När jag har lagom med tid går jag 20-25 minuter innan. Men jag chansade och bytte om från mina arbetskläder till mina vanliga och sprang iväg som bara den. Sprang gick, sprang gick mellan jämna mellanrum.  Klockan tickade då jag ju var tvungen att byta om innan under dessa tio minuter det var kvar. Så det var ungefär 7 minuter kvar när jag började springa. Precis när jag ser 50 meter bort människor springa för att de antagligen ser tåget ger jag typ upp och börjar sakta ner eftersom att jag kände att jag inte hade tid nog. Men började springa ändå ner för trapporna, möter folket som nyligen hoppat av de tåget jag skulle ta så jag får knappt plats på trapporna upp för det är så trångt. Men sen när jag då ska gå in börjar dörrarna stängas... och jag försöker dra isär dörrerna utan några resultat på grund av att jag är ju så klen som jag är. Men försöker ändå. Ger upp då jag inser att jag inte får rum utan skulle klämmas. Skriker då i detta nu av aggression, FAN! och vänder mig om med nedstämdhet. I samma veva hör jag en dams röst att det tydligen var okej om jag klev på där, det var då konduktören som sa detta och jag hann kliva på tåget eftersom utan henne så skulle de inte köra iväg! Så då klev jag på tåget med andningssvårigheter på grund av hur fort jag sprang på grund av min urusla kondition. Men skitbra att jag hann med det!! :D TACK! Kontentan av det hele var att jag kom hem en timme tidigare som ni kanske ser som skitsamma men för mig betydde den en del! Haha.. Så ja nu vet ni detta..
Pusshej, nu ska jag glo på bönderna. Ni vet dem. De fula oskuldsfulla töntarna som knappt sett fruntimmer förut, ja just dem.

Jahapp..

Vad säger ni om jag säger lingon?

Tjatjatja!

vilken fullmåne, Hej! Den lyser upp redigt mycket i alla fall. Känner på mig att det kommer vara kallt ute idag..:/

Fin text :)


Je sais pas


Tålamod!

Jag vill bli blond igen.. Saknar det! Tycker jag passar mycket bättre i det ljusa. Hade tänkt slinga det sen när jag fått mer pengar. Sen mer och mer blond. :D Har ansökt om ett konto på videofy.me och tänkte snart som fan lägga upp en kul video på mig själv från i somras, DÅ MAN VA BLOND. Så se upp, för snart ser ni den här i bloggen!

cpigastekonstigastefuckastetråkigasteskummastevetifanalltså

Här har ni i alla fall en bra låt med kvinnan som har bästaste rösten i världen!
(Har inte den lättaste perioden i mitt liv just nu..men jag tänker ta mig igenom den ändå! Snart ser jag ljuset, inte långt kvar)

RSS 2.0