Fest ikväll!

Hejsan! :)
Snart ska vi bege oss till kyrkogården där mina morföräldrar ligger begravna och min kära far.
Tända ljus och så. <3
Efter det kommer min fina vän Sanne hem till mig. Då ska vi fixa oss för festen ikväll. Nice nice!
See yah!

Valpgång


Anledningen

Till att jag inte kan ha de här byxorna längre
är..
(mina favvojeans ger jag nu bort...:(, någon som vill ha?)
...
Ska man inte leva livet eller? Va fan. Fattar inte detta!

Vem vill inte kyssas nu?

Titta och njut! Med detta säger jag god natt och ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda. <3

Oldie but a goodie


Halloween

Är det Halloween så är det Halloween och ingenting annat. Så ni vet.

Sexig scen


Parfym

För hög dos av parfym kan ge mig huvudvärk. Och nyss smördje jag in mina armar med en för mycket parfymerad bodylotion från Dove.
Nu mår hon illa..

Nördig

Alltså jag är glömsk ibland. Skulle skriva om något kul i bloggen idag som jag kom på när jag precis hade lagt mig i sängen igår kväll. Just då skriver jag ett ord på min mobil på anteckningar för att minnas detta. Men idag när jag då ska skriva om det har jag glömt vad jag menade med det. Dumma mig... Vad menade jag med "nummer" som jag då valde att skriva på mina anteckningar på mobilen?
En gullig bild kanske gör att jag minns..
Detta är en liten pojk. Hoppas ni ser det. Tsssss.

"Johan Palm!"

Tjena! Detta är i somras när jag och company var och campade vid Kiviks marknad. Självklart filmade jag lite och här väljer jag att bjuda på de.

Känsliga Ida

Sånt här får en Ida Petterson att gråta... Mycket fint! Kärlek är det bästa som finns.
http://rebeccaste.blogg.se/2009/october/cry.html#comment

Dagens höjdpunkt

Bonde söker fru
Sa ju de.
Krävs inte mycket för att göra mig glad.

Bättringsväg

Hejsan! Idag känns det som att jag har blivit bättre, mycket bättre. Inte lika ont i halsen mer. :D Otroligt skön känsla och såhär glad och lättad har man inte känt på länge. Att vara frisk och hur bra det är, är verkligen något man glömmer bort tror jag. Tänk att man kan bli så glad av detta. Jajaja! Heter man Ida kan man bli glad av lite. Och ännu gladare av all musik man hör och hoppas ni lyssnar på denna jag lägger upp nu, för den är bara för skön och bra. Två otroligt bra artister. Mjaoooooooo! ;)

Bilder på några valpar, VOVV!


Pepplåt


Plus minus noll

Alltså de flesta gillar ju sån mat man äter till helgen som typ ja ni vet, orkar inte tänka. Igår åt vi tacos som jag knappt kunde äta, fick bara i mig en halv tortillas. Och idag ännu värre blir det pizza och inte vilken pizza som helst utan Mamma Theresa pizza! :D Hoppas jag kan tugga i mig mer idag, hehehe
Skulle bara säga de och ha det så bra pussgurkor!

Mamma har vatt snäll idag med

Fast det är hon alltid, men mer snäll idag då ;)

Gladiator

Hejsan mina vänner! Har fortfarande ont i halsen.. känns som värsta klumpen när jag sväljer. Ajajaj.. En sak som är bra är att valparna har öppnat ögonen och nu ser de ännu sötare ut än tidigare. Kommer snart med bilder så att ni också får se det. Och nu till en helt annan grej, ska nu sätta mig framför tv:n med mitt duntäcke och bara mysa framför snygga Russell Crowe i Gladiator. Men först en lång dusch!
Vi hörs!

Bästa mamma

Hej! Jag har i princip varit sängliggandes hela dagen. Har tyvärr blivit sjuk och har megasvullen hals och feber. Detta är inte kul och så ringde jag mamma och bad henne att köpa hela mataffären med sig hem efter hennes jobb. Hon köpte med sig min beroendegrej vindruvor som jag försöker äta istället för godis, sockerdricka, halstabletter och piggelinglassar. Mamma är bäst i hela världen alltså! <3
Nu ska jag vila igen.. känns som att jag ska spy när som...
Bye bye älsklingar!
Har lyssnat på Enya hela dagen för att få ro. Det funkar faktiskt!

Underhållning

Säg inte att jag håller på att bli sjuk.. Det känns tyvärr så. Fy! Gör mig frisk snälla ni och underhåll mig i kommentarsfältet ;)

För Twilight fans


Behov

Vår hund Enya har helt glömt att man ska uträtta sina behov utomhus. Efter att hon fött sina valpar har hon helt glömt bort det och uträttar numera sina behov inomhus. Och jag har börjat tröttna och det är inte först idag jag sögar att det måste ske ett slut på detta då jag själv gick i pisset.. Usch fy vad äckligt!! Detta måste få ett stopp nu.
Vad kan man göra för att hon ska ändra sig? Vi går ut ändå och hon uträttar sina behov även ute men majoriteten av alla behov görs inomhus, även nummer två.
Vill någon ge tips på hur detta ändras? Vore jättebra för mig och alla andra familjemedlemmar för snart trampar någon i bajs... Och det förvånar inte om jag kommer bli den första..

Yeah!

Detta är från i somras..vi snackar lite och mesar. ;) Enjoy!

Snart

HAHA.. Jag väntar på att youtube ska ladda klart och snart får ni se mitt första videoklipp. Där jag och min kära syster mesar oss.
Kul va?

fuck.

Det har nu gått två veckor.. usch.. vilket svin en viss kille va..
Har ångest.. ÅNGEST med stora bokstäver passar bättre.
När vänder det? Det har jag undrat nu i två månader tror jag.
Vill ha jobb..
Vill ha något att göra.
Saknar kärlek ju..
Jag är nog kär i kärleken!
Bjuder på en bild när man var lite sol-fräsch-bränd, från i somras. Solade ju i princip varje dag man kunde!

Hon flyttar snart ner till Skåneland!


Studentfest

En kompis hade lagt upp en bild från en grym studentfest från i våras på facebook! Varsågoda. Tror det var chartertema den kvällen... ;)

You come and go

Tja eller Hej välj själv! ;)
Igår var jag ju hemma hos Freddi och firade henne tillsammans med ett gäng bra människor. Det var mycket trevligt och vi åt, drack och snackade. Tack för igår Freddi och hoppas du gillade mitt HelloKitty tema, för hon fick nämligen hellokittygrejer av mig, läppglans, hipsters och body lotion. Allt i hello ketty. Mjao mjao ;)
Födelsedagsgrisen!
Alla mätta och belåtna efter hemmagjord pizza, mjaooo.
PussPuss gullungar.

Grattis Freddi 19 år! ;)

Ikväll ska jag hem till Freddi ute i ingenstans för lite middag och födeldagsfirande. Hon bor utanför Teckomatorp och då snackar vi off.. haha ;)
Tänkte börja fira med en nya låt med Flo rida och Nelly Furtado. Ska ta massor med fina bilder till er som ni ska få se, pusspuss.

Vilken dröm!

I natt drömde jag bästa drömmen på länge! Sån dröm man inte vill vakna upp till. Jo det stämmer. När jag vaknade fattade jag att det inte hade hänt på riktigt. Att Ida Petterson hade sex med Ola svensson (Idol-Ola) bara hände i en liten dröm. Shit om det ändå hade hänt på riktigt. Men men, don't let dreams be dreams. När går nästa tåg till Stockholm?


Inga tandtroll

Idag gick jag upp med tuppen. Det var dags för tandläkarbesök och det gick jättebra och hade inga alls tandtroll. Gött ju. Efter det skjutsade mamma Margit och Pontus till deras skolor och sedan körde vi hem och tog det lugnt fram tills det var lunchtid då vi körde ner mot centrum för lite kinamat. Mamma handlade lite kläder och nagellack så det blir väl till att snart fixa mammas naglar igen fast denna gång köpte vi även sånna pärlor i alla olika sorters färger som man kan dekorera naglarna med. Säg bara till om ni vill att jag fixar era naglar med. det är ju bara så kul att syssla med sånt. :)
Lite mammatid gör vilken människa hur glad som helst ju! <3

Jag håller på med ett litet projekt eller vad man kallar det. Kommer avslöja det senare om det går i uppfyllselse, för detta verkar verkligen vara min grej. Hoho! Vi får ju alltid hoppas.
Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen kära ni. PussPuss.

Man lär sig inte av sina misstag

Enya har ju fått valpar för en och en halv vecka sedan. Hon har dem i en hundkorg precis under trappen men ändå inte. Här har jag spenderat mycket av min tid och myst och kramats med valpisarna. Men ibland tänker inte Ida sig för utan stället sig rakt upp och ni kan ju gissa vad som händer, jo jag slår huvudet i trappen. Detta har inte bara hänt en gång utan tre eller fyra gånger. Fy fan alltså, när ska man lära sig och et gör inte lite ont i heller. Fan ja.
Nu har jag i alla fall flyttat hundkorgen lite längre in så att man inte kan sitta vid den sidan utan mer utanför trappan så att man inte slår huvudet i lika lätt som innan.
Man lär sig inte av sina misstag. Tyvärr inte lilla Ida i alla fall! ;)

Rosa Helikopter

Denna var min favorit för några år sen. Köpte singeln och allt :D Aww, vill tillbaks till den tiden då man inte hade några bekymmer alls..

Puss puss puss på Alexander Rybak


Göra av med energi

Innan idag gick jag ut på en lång promenad. Det var mega mysigt att i sin ensamhet bara tänka och leva i nuet. Fast jag ska erkänna att halva promenaden bestod av mobilsamtal med Carran. Haha men ändå. Men detta ska jag fortsätta med såklart, att promenera då alltså! Mamma har sagt till mig att jag behöver göra av med energi eftersom jag har så mycket energi på kvällarna när de andra är så trötta efter jobb/skola. Så har jag även hunnit med att dammsuga köket och vardagsrummet samt torka golven. Yeah! Bara det att ingen la märke till det när folket kom hem men men det är en annan femma. Så nu är jag nästan lika trött som dem. Soft ju. Sen hann man också måla naglarna.
Vi hörs! :)

Bloggtips!

För er som är intresserade av att läsa nya bloggar och ta del av dem så kan jag varmt rekommendera min mammas blogg http://margitohlsson.blogg.se/
Hennes blogg bara vämer och värmer varje gång hon skriver något. Hon skriver om allt, men ofta mycket fina ord som verkligen peppar en. Tack mamma för att du finns!
Ha det så bra så hörs vi senare!

Mat

Igår fixade jag och Pontus maten här hemma. Jag fixade hemma gjorda burgare medan Pontus fixade salladen.
Och så stekte vi lantbröd och hade det som hamburgar-bröd. Mycket gott och mäktigt!
Mamma bad mig fixa hemmagjorda kötbullar med potatis sås och lingon någon dag och det gör jag mycket gärna. Det är ju så gott, hoppas bara jag får lika god sås som när mamma gör den.
Tudiloo, nu ska jag ta en promenad, får se om det blir ner till havet ;) Tror de. Puss puss mina vänner.

Denna är så bra!


Sovställning

Kolla in vilken sovställning hon har!
Hon lär sig nog av sin moder ;)

Twilight <3

Längtar till andra filmen i Twilight-sagan kommer på bio och lyssnar på denna vackra melodi. Man blir ju kär i bara melodin. Marry me Robert Pattinson, please!
I detta skede har jag konstaterat att jag lägger upp många youtube-klipp och startar därmed därför en ny kategori som jag har valt att kalla "Jag gillar". Bra va?

Dagens höjdpunkt!

Är att hämta posten och mötas av månadens mobilräkning, jippi! Snart minus på kontot, yay! ;) Gissa vad den gick på?
Men annars ska jag glatt erkänna att det ändå är lite kul med att hämta måndagens post. Massa kul relkam väntar och det är ju inte illa de att gå igenom dem, det tar ju dessutom evigheter att bara kolla igenom dem. De roligaste reklamerna är ju ändå att kolla igenom tekniktidningarna, massa mobiler, laptops, plattånger, med mera med mera. Och de tråkigaste tidningarna är ju Icas och Citygross för de innehåller massa extrapriser på exempelvis kött, kaffe eller något liknande, sånt som inte intresserar lilla Ida utan min käre mor istället. Ja, det ska väl finnas tidingar för allas intressen.
Igår såg jag att min syster Carran på facebook på hennes statusuppdatering att hon hette nåt i stil med att hon längtade till tomten. Detta gillade jag och kommenterade även de att jag också gjorde de fast på lite cool engelska "me 2" och så hade även en annan gillat de. Trodde Carran var seriös och längtade till tomten men det visade sig vara vår luriga syster Jenny som var på skojhumör och hade skrivit detta på Carrans facebook utan att Carran själv hade märkt de. Så lite senare sen på msn fick jag veta detta, att Jenny hade skojat igen. Liten kul grej, för jag trodde verkligen på de. Vem längtar liksom inte till tomten? Inte för klapparna eller så utan för denna fina goa mysiga julkänsla det är innan och efter julen. Me like!
Sen då.. eller Hej svejs goingar!

Fortsättning.. ;)


Älskar svenska filmer

Denna film verkar så bra och jag älskar verkligen svenska filmer så denna ser jag fram emot att se!
Någon som har sett den och vad tyckte ni?

Växmedel?

Milos hår bara växer och växer.. vet ni varför?

Bra musik till mina städflipp


Va sött


Myspys

Jag har ju som sagt inte så mycket att göra om dagarna, har all tid i världen att göra vad jag vill. Allt som inte görs med pengar typ. Så idag har jag som vanligt lyckats mysa lite med valparna och de bara växer och växer. Det synns verkligen att de har växt, positivt ju! Hann till och med att klicka hem några bilder från när jag myste med dem. Kolla in denna. :)
Den sover i alla fall och det tolkar jag som att hon gillar det. Inte sant?
Kollar just nu på idol och hoppa hoppas att Niklas åker ut.. Snälla snälla.
Ses vänner! :)

Svininfluensa

I onsdags när jag var klar hos frisören ringde jag mamma för att hon hade ringt mig. Hon berättare att hon var på akuten i Helsingborg då Margit hade ont i magen och hade svårt att andas. Jag bestämde mig för att gå dit och möta dem där. Precis vid ingången stod det en lapp på dörren, något i stil med att om man hade några av dessa symtom då för svininfluensa skulle man ringa på dörrklockan så skulle de komma ut och kolla läget. Jag missförstod detta och trodde man skulle trycka på denna klocka vid behov av besök där överhuvudtaget så jag gjorde ju detta! Sedan kom ut en dam som öppnade dörren och då förstod jag att detta var fel av mig. Och sa generat att jag hade bestämt med min mamma här och hon frågade då mig om jag inte var sjuk. Nej sa jag då och förklarde min situation.
Dumma Ida ibland alltså!

USA

Hejsan goda vänner! Igår kväll var det en liten avskedsmiddag hos Josse och Bart i Viken, de bjöd på tacos som satt fint i magen. De åker ju till USA idag och stannar i sju hela veckor. Kommer saknar dem oerhört mycket! För er som inte vet så kommer Josses man Bart från USA och de ska ju även visa upp lilla Noah för hans familj där i Arizona. Nästa gång de åker dit ska jag nog följa med och då ska vi ha hunnit planera mer tills dess. Jag hade mer än gärna följt med dit alltså. Vem vill inte dit liksom?

Snälla Carran ska passa deras hund Daisy alla dessa veckor tillsammans med Jenny.

"Vad glor ni på? Har ni aldrig sett en praktikant förut?" haha


Vägledning

Aldrig ångra det man gjort, men det man inte gjort.

Ny bloggdesign!

Vad tycks?
Jag är sååååhär nöjd! :D

Vem vågar se denna på bio med mig?


Lite förändring

Idag agerade jag hårmodell på Tim's Haircut i Helsingborg. De klippte och färgade mitt hår, totalt fem färger blev det och vet knappt vilka alla va, blond, mörkbrun kopparbrunt och nåt mer osv. Riktigt nöjd att vara mörk igen. Me like alltså! ;)

Awww

Dessa sötnosar vill säga god natt :)

Nu är det er tur!

Hejsan! Det är så här att idag har jag varit snäll. För jag har bakat kanelbullar och inte sånna små som mamma brukar göra utan stora så man blir mätt på bara av att äta en. Yeah. Så nu har i alla fall jag gjort mitt, tycker jag i alla fall. Nu är det er tur att bjuda in er själva hos mig på dagarna. Hör av er om en dag med klockslag så fixar jag resten, bullarna då alltså! Se så börja kolla i era kalendrar, pusspuss!
Jag har verkligen bakat dem med kärlek! Hoppas det syns. <3
Sen under tiden degen jäste kollade jag till bebisarna och de mår super bra alltså. Finnemang ju!
Denna bild tog jag när Enya sträckte sig och gick till matskålen. Söta och små, man smälter ju här....
Här hade hon kommit tillbaka.
Nu hade jag tänkt läsa en bok jag för tillfället lånar av Jenny. Boken heter En ny jord och den ska tydligen vara bra för en att läsa.
Puss pusss pusssar på er nu.

Barnmorska eller kanske valpmorksa?

Idag fick Enya valpar. Sex friska valpar, men tyvärr var det en som troligtvis föddes död, den var också mindre utvecklad än de andra och orkade tydligen inte mer än så.
Jag var den enda hemma och vaknade av att Enya skällde nervöst och oroligt. Blev därför också själv orolig och ringde typ alla mina familjemedlemmar för att få trygghet. Ingen svarade men till sist svarade David och han gav mig lite tips på vad jag kunde göra. Efter ett tag ringde han igen och då hade han talat med en veterinär som hade gett honom en del tips och så och när vi skulle åka in om de så skedde några komplikationer. Men det behövde vi som tur var aldrig. Carran, Jenny och Josse hann jag också snacka med. Enya for hit hon for dit, bland annat i mammas och Lasses sovrum, sedan till all-rummet och sen i min säng. Carran nämnde också en del saker man kunde se under förlossningen, olika steg och tecken när det väl var dags och allt stämde in. Sen såg jag en bubbla sticka ut och då var det verkligen tajming alltså. I samma veva for Enya ner på min matta på golvet och födde där den första valpen som var hur himla söt och fin som helst. Jag såg att den andades och då kunde även jag andas lugnt! Det tog ett tag innan den andra valpen föddes men allt efter andra valpen hade fötts, föddes därmed också resten efter varandra. Den fjärde valpen var tyvärr dödfödd men sen kom ju tre till. Vilket då resulterade i sex helt friska valpar i olika tjocklekar, tjocka och lite smalare svarta och lite mer gråbruna. Så sööööööööta:
Nu har vi i alla fall lyckats flytta henne till en riktig hundkorg där hon ligger tillsammans med sina valpar. Så de ligger bekvämt plus att de inte försvinner då.. hihi:)

Skulle bara säga något

God natt mina underbara läsare!

Alltid i mitt hjärta

Ingen klår min Darin. Jag blev kär i honom när han var med i Idol 2004 och blev sur som en citron då han BARA kom tvåa. Men idag kvittar det ju vilken plats man kommer på, det gäller bara att sticka ut tror jag. Kolla bara Johan Palm eller Måns Zelmerlöw eller Ola eller EMD killarna eller Amanda Jensen, ja listan kan göras lång.
Denna gång lyckas Darin göra en annans låt mega bra. Shit vilken version han bjuder bra! 
LYSSNA NU DÅ!

Göllig låt

Gillar sånna Dj cammy låtar där han remixar med sånna gölliga röster.. :) Lyssna tack!

"I'm flying, Jack! I'm flying!"


Målare på två sätt

Igår målade man naglar idag målade jag syrrans plank/staket. Yeah! Hoppas ni målade upp en bild av hur det kunde se ut om inte finner ni bilder på det nu ;)
Lånade kläder av David haha.. mega stora men vad gör de.. haha. Bättre de än färg överallt fick dock färg i håret och på ansiktet .. haha lyckat Ida.
Efter jag målat i några timmar var det dags för lunch/paus. Josse och Carran hade varit nere på Mammas ett ställe i Viken och köpt med mat som vi sedan värmde upp. Göttigott!
Dreggel-Milo och jag, tihi!

Så jävla ballt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5914320.ab

Fransk manikyr

by myself. ;)
Idag har jag fixat mina naglar i ett antal timmar. Målade inte bara dem utan fixade även med nagelbanden med massa lack och krämer.
Bildbevis nedan på detta;
Nästan allt detta kom till användning.
Detta var före min behandling.
Enya vid min sida nästan hela tiden. Hon väntar ju valpar och de förväntas ploppa ut inom kort, snacka om att man längtar!
Resultatet efter en del pillande och mycket slit. Och ändå blev de inte perfekta om man frågar mig..
Lite nöjd i alla fall :D
Snyggt på avstånd men inte nära....blääääääää ;P ska nog göra om två naglar jag blev helt missnöjd med...:D
Hörs bebisar. :)

Bloggtips!

Detta är min absoluta favoritblogg på alla sätt. Den har det jag gillar. :) Hon bär även de snyggaste kläderna och dessutom ser hon riktigt bra ut med. Så ja, läs gärna om Natalie och hennes liv.
http://kanal5.se/web/guest/nataliekarlsson

Yeah..

Vilken lättnad!

Tro inte på första intrycket..

Vill börja med att skriva att denna dagen har varit så bra. Den bästa på länge alltså. Vet knappt var jag ska börja! Ni får inte reda på allt..mer inom kort!
Men i alla fall.. får väl börja med att skriva att en sur och trött Ida fick gå upp i tid för att åka med mamma till Helsingborg, Carran också eftersom hon hade spenderat helgen hos oss. Väl i hemma hos Carran satte jag mig direkt framför Vakna med the voice (mitt favorit-morgon-program) och därefter datorn. Carran trillade ner i soffan och sov tills det var dags för henne att fixa sig för skolan. Hon skulle ha grupparbete och jag hade ju inget annat bättre för mig, alltså min lilla ursäkt så jag följde med.
Efter det for vi iväg till stan där jag köpte ett nytt ritblock och färgpennor på Akademibokhandeln, i boken ritar/designar man kläder till olika tjejer och killar, typ Brats haha. Sanne minns du när vi ritade massa små prinsessor när vi var små? Jag älskar fortfarande att göra det. Hihi. En kul sysselsättning.
Kunde inte bestämma oss för vilket lunchställe vi skulle äta på sen, så på grund av min dumma beslutsångest fick det i alla fall bli Mc donalds. Kunde man bli mer fantasifull eller? När vi hade fått ny energi gick vi vidare till det nya stället vid Knutan, ägaren till Tastyhouse har startat det, Pisachia heter det nog. Där kan man bland annat köpa det som finns på Tastyhouse och äta massa goda desserter, juicer och så vidare. På det nya stället där då som jag inte riktigt kommer ihåg namnet på beställde i alla fall Carran in en sak som jag också glömt namnet på där man väljer två olika kulor glass sedan väljer man nog tre tillbehör exempel nötter, smarties, frukt, kex, vit/mörk choklad. Sedan blandas detta och läggs på grymma fat toppade med ännu mera choklad om man nu vill, smält choklad som stelnar på en minus 20 graders platta. Men detta kunde inte den tjejen som jobbade där göra utan hennes kollega kunde detta bättre som också tydligen verkade upptagen. Då tyckte vi det var riktigt dålig service för den kollegan dissade oss två gånger och tog andra före oss.. riktigt kasst. Men vänta nu lite, efter det sa jag till Carran att vi borde gå men hon gav inte upp utan ville så gärna ha denna nya grej. Vi väntade med förväntningar om att någon snart skulle hjälpa oss. Efter någon minut ser vi en medelålders man gå förbi och kolla läget som då visade sig vara butikschefen. Som istället tog på sig ansvaret att göra denna nya dessert till oss. När den väl var klar serverade han den fint till oss. Vi hade nämligen tänkt att dela på denna stora grej. Samtidigt säger ägaren då till Carran i samma veva som hon skulle ta upp plånboken att detta bjuder jag på eftersom den var min första. Hur gulligt som helst! Sedan kommer han med ännu en ny dessert till mig utan att jag ens bett om det. Ännu mera snällt!! Vissa människor är verkligen snälla alltså. Så nu måste även ni gå och besöka detta nya ställe. Ni lär inte missa det när ni är där. Rekommenderar det verkligen! Så förlita er nu aldrig på första tanken om saker och ting.. vi trodde ju detta ställa var kasst på grund av dålig service..Man tror fel ibland alltså!
Carrans dessert.
Och min. Riktigt goda båda två!
En nöjd Carran!
När vi väl hade fått våra desserter satte det sig tre killar i 25-30-årsåldern vid oss och de skyllde på att de lockades till våra fina glassar.. De visade sig vara mycket trevliga och artiga, haha artiga.. de fick smaka våra efterrätter och inte bara en gång utan fler. Vi blev till och med bjudna till räkafton denna kväll, där de skulle fira varandras födelsedagar och tura med båten. Haha inte ofta sånt händer.. att man börjar snacka med främlingar sådär. Ett plus var ju också att de var snygga.. gött ju!
Det hände mer bra saker med det får ni reda på en annan dag. Pusshej, nu ska jag se Svenska Hollywoodfruar. Skitbra program ju! ;)

Snokare

Jag hade ju 126 läsare den dagen förra veckan då det endast var 3,9 procent av er som vågade kommentera. Illa illa. Ger er nu en ny chans ;)
PusssPusssssss
Lägger upp en video på mig när jag dansar om ni kommenterar ;)

Modell för en dag!

Igår var Madde nere i stan och hämtade hennes bilder från modell-för-en-dag-dagen och vi tog ju några bilder ihopa vilket jag nu är väldigt glad över. Tack Madde! Här är dem i alla fall. ;)

Love me

Sminkade mig idag. Syns det?
Sedan lyckades jag matcha läsken med mina naglar. Great va?
'
Mamma och jag lagade köttfärspaj som tyvärr råkade bli lite bränd men lika god för det.
Pusspuss

CS

Hahaha.. Idag var jag på CS och handlade presenter. Bara så att ni vet. Det är så kul att träffa sina bloggläsare där ju.. åh!

Ehhh??

Jag stör mig på en sak.
Att de större bloggerna eller andra mindre också för den delen skriver EH.......
Vet alla vad det betyder?
Jo, jag vet ju eftersom man är med i farten. Men hallå hur svårt är det inte att skriva Espresso House.....
Förstår om ni vill vara snabba på sms och skriva korta sms men bara för det behöver väl inte era bloggar drabbas. Tycker det är mega löjligt när folk inte pallar skriva ut hela ordet numera. Coolingar där.
Så mycket mer tid tar det inte att skriva ut hela ordet...
Misslyckat!

Hittade!

Fina tatueringar har han också!
Speciellt korset.
Jag vill också tatuera mig!
Men vänta.. jag vill mycket nu ju..
Inte lätt detta.. :)

Hittade även denna

Letar numera efter bild på hans tatuering.. eller så råkade det vara en annan som hade den.

The Hills

Denna fredag har jag bara lyckats spenderat framför The Hills, femte säsongen då såklart! Den är verkligen beroendeframkallande och jag rekommenderar den definitivt till er som inte har något annat bättre för er för man måste ha tid för efter varje avsnitt vill man bara se mer och mer.. så ja ni måste se till att ni har tid. Det vill jag allt lova er mina läsare. :)
Bortsett från de har jag hittat han med det stora H:et idag. På The Hills dessutom. Var annars? I alla fall till utseendet är han den perfa. :D Insidan verkar dock inte den bästa men vad gör de? Haha.. skämt åsido.
Brody Jenner heter mannen. ;)
Man smälter bara av att se ögonen.. har tyvärr inget mer jag kan säga. Resten får ni fantisera om själva. Säger inte mer.. HAHA

You are my only

Illa illa... att ni inte skriver ner vem ni är...
Här bjuder i alla fall jag på mega bra musik till de som just då skrev sina namn! Puss på er ;)

RSS 2.0