Bibelläsning

Tja!
Har spenderat typ flera timmar framför bibeln ikväll ja. Har snart läst ut första Moseboken. Stolt ja. Bibeln innehåller inte världens enklaste ord, inte. Men jag fattar lite i alla fall och det är också någotju! Lyssnade på lugna favoriters webbradio under tiden och föll pladask för denna låt som jag hört tidigare där och upptäckte att jag kunde finna låttiteln via track-id på min mobil. Tänk er att man någon gång kunde ha nytta av det. :)
Yeah så här har ni den underbara låt, njut. pusshej ska duscha och upp tidigt imorgon ju.

Mera musik

Lyssnat på mycket ny musik idag. Ni avgör själva att lyssna, men detta är i alla fall vad jag har att rekommendera!
God natt godingar :)

Don't be afraid just call my name


Milo och jag

Lite sur ja..
Lite mer glad här ja. :)
"Spegel spegel på väggen där.."
Awww <3
Vilken sockerbit va?

Lyssna


Saknar inspirtation.

.. som ni kanske märkt!
Jag har en del att fixa och stå i nu har jag märkt. Fixade en lista med allt jag måste fixa på måndag och det var en del punkter... Har ju börjat på Lunds universitet nu istället, ska läsa till teolog. För er som inte vet och vill veta mer googla gärna er till det, orkar inte skriva ner vad det innefattar. Det har att göra med religion i alla fall och olika religioner tilltalar mig.
Igår var jag bjuden på Amandas 19-årsfirande. Det var en nice kväll med mycket langos och olika efterrätter. Det var kul att träffa Sp06so igen. Ordet kul får sammanfatta det hele:
Födelsedagsgrisen
Langos för er som inte vet hur det ser ut.
De var seriösa!
Grattis! :)
Virre firar ramandan..
Denna bild på avsluta!
Ses pusshaj.

Hungry eyes




nejnejnejelr hejhejhej

Hejsan :)

orka hej

Ge mig lite mer cause I like it upside down..


Free running

Tjao!

Storstädade mitt rum igår. Flyttade runder och hade mig. Detta gjorde jag för att jag måste ha ordning när jag pluggar vilket jag nu har så nu väntar bara pluggandet med. Efter städningen var jag ganska slut och seg på att bara vara hemma så jag tog bussen till Helsingborg för att möta upp mina syskon, Patrik och Caroline. Patriks kompis Marcus Nygren dök också upp. Vi möttes upp allihopa vid kärnantrapporna och där ägde en free-running tävling rum för fulla muggar. Men det var massa med folk så man fick inte se så mycket. Men efter att tiden gick började de flesta småbarnsfamiljerna dra hem och därför fanns det då mer plats så vi kunde gå längre fram och se mycket mer. När vinnaren hade utsetts drog vi till Donkan men under vägen möttes vi av en svart Ferrari och jag ska säga er att jag älskar bilar mer och mer alltså, shit så vacker den va! Denna förälskelse ledde till ett annat mer kul möte, en levande sådan.




När jag hade fotogarferat denna skapelse fick vi syn på en kille vid sidan om som rökte. Jag och Carran tänkte inget mer på de utan mest att vi tyckte han såg bra ut. Ni vet... Sen så klappar Patrik mig på ryggen och säger att det är Basshunter och då förstår vi både att det ju då är han Bsshunter vi hade sett på tvn bara. Efter det så frågar vi om vi kan ta en bild på honom vilket istället resulterade i att jag och basshunter var med på samma bild! (A)


Så snygg han är. Mycket snyggare i verkligenheten alltså! JAJAAJ :)

Efter att vi sett Basshunter gick vi vidare mot vårt första delmål alltså Donkan. Där krängde de andra mat och jag drack varm chocklad och åt en paj. Vi gick vidare mot vårt andra delmål allts Carrans place. Där utförde vi några behov och hämtade en madrass som vi då skulle bära med oss till Patriks place. På vägen till Patrik bärandes på en madrass togs en del bilder:

Jag ska säga er att familjen Petterson är ganska lättroade!















Det får duga!

Jaja, mycket kul hade vi i alla fall och det hoppas jag att det märks på bilderna. :)

Pusshaj vänner.




Burton

Igår köpte jag en ny väska en ryggsäck. Snacka om att det var länge sen man köpte något sådant! Ryggsäcken skulle underlätta och inte alls göra lika ont med tanke på ryggen. Så ja här han ni en bild på den :


299 på Stadium. 

Igår hann man även med skolan i två timmar och hade fysik. Därefter lunchade jag Carran, Marcus Nygren och Patte på ett ställe på söder i Helsingborg. Tog dagens och det var..


Kycklingspett, couscous currycreme och wokade grönsaker.. mycket gott!


Tyvärr syns inte Marcus på bilden men ja den får duga. 

Sedan cyklade jag och Carran vidare till Gecko där jag gjorde min dermalanchor piercing för att kolla så att den läkte bra vilket den gjorde. Kunde redan komma tillbaka om en vecka för att byta till en diamant vilket jag förmodligen ska. När vi sen cyklade vidare in mot stan mötte vi Henrik Larsson och hans brud gående tillsammans. Haha, inte ofta man gör de i så stora Helsingborg. Jag berättade också om min tatuering på bla Evil twins och House of Pain. Men det lutar åt Evils. Ja på evils skulle de rita upp min svala med text och så skulle jag komma tillbaka för att se om det är så jag ville ha den. Efter det om jag är nöjd bokar jag tid och då kommer den tiden troligtvis bli i november någon gång. Shit längtar redan!

Nu ska jag städa mitt rum för att sedan kunna lösa några mattetal samt fysikövningar!

ciao



Absolute Holiday

Hej!

Idag har jag varit i skolan sen softat framför klassikern Dirty Dancing. Somnade tyvärr efter halva hade gått och efter min lilla tupplur tittade jag klart på den. Älskar verkligen slutet alltså! Lovar..

Sen bjöd mamma på god mat innehållande couscous vitlökssås och biffar, muuuums. Älskar mat!

Sist, pluggpluggade jag matematik. Satt och klurade på ett tal och fick damp och ringde runder för hjälp. Men med utan framgång. Till slut fick jag slå nävarna i bordet och fixa den själv och det gjorde jag! Yeah på den. :)

För att va på topp lyssnade jag på spotify, absolute holidays.. goa låtar allt från svennebanan till daddy dj please take me to the party till Bailando till call on me.. Ja många bra hits jag gillar att plugga, dansa eller rent av städa till.

Ska slagga nu peace out folks.;)

hethethet..ja nu kan i alla fall jag sova gott


fan..

jag saknar motivation...



"Du är en ängel"

Tjabba! 

Det har några några dagar nu sedan man skrev några riktiga rader med massa kul information. Nu är det dags igen då jag känner att jag har lite att dela med mig av. Igår började man studera igen.. och började dagen med upprop och massa information som är så jävla tråkig att lyssna på. Typ sånt man redan vet eller inte vill veta, ja ni fattar nog. På morgonen då va så var vi ganska få men under dagen fylldes klassrummen lite till i alla fall. Vi är väl mellan 10-15 personer i alla fall! Skönt med tanke på att vi då kan få mycket hjälp om vi skulle behöva. Jag läser ju något som kallas naturvetenskapligt basår som innefattar att jag kommer att ha läst matte C&D, kemi A, fysik A&B, biologi A&B innan detta basår är slut! Så nu vet ni det. Jag har hamnat i en mycket bra grupp verkar det som ännu. Jag tror eller vet att jag är yngst, like alwyas. Men de andra som läser är väl i åldrarna 20-35 eller något. Vissa läser endast biologi eller kemi etc. Men vi är ändå några som läser allt eller hela basåret som jag kommer göra. Annars så är det för min del dags för att börja leta upp billiga begagnade böcker som folk skulle vilja sälja.. Vet ni någon så hör gärna av er!

Idag hade jag sovmorgon till klockan ett och det var underbart. Jag är verkligen ingen morgonpigg människa som ni andra kanske känner till. Så det var trevligt. Vi hade bara en lektion idag och den lektionen gällde ämnet biologi A. Vi hann kolla på några blommor och se vad som var ståndare och pistill, märken etc. Var väl kul. Vi fck sluta tidigare för att vi inte kommit i gång ännu så efter det for jag iväg med mina gula cykel till IcaKvantum och köpte vindruvor, godis och färska frukostbullar. När jag hade handlat klart kom det förbi en medelålders man och bad mig om lite pengar. Hans ursäkt var att han var arbetslös. Han såg inte alls fattig ut eller så men jag kunde inte låta bli utan gav bort allt mitt skrammel, cirka 15 kronor eller något, men vad är det man brukar säga.. många bäckar små. När jag hade gett honom pengarna sa han att jag var en ängel. Hihi :) Inte ofta man blir kallad en ängel inte.. :) You know karma.


Me the nerdy thing now.. ;D


You can go your own way


Sweet dreams!

Triss

Min lillebror Pontus har en kompis vid namn "Per". De är födda 1994 båda två. Ganska oväsentligt det vill säga. Men i alla fall denna "Per" skulle på deras bilresa upp till en stuga i Småland gå in till en mack för att köpa något gott. Föräldrarna rikserade inte längre och beslöt sig tillsut för att tanka bilen deras. Istället för godis ville "Per" köpa en triss för skojs skull.(Detta var hans första köpta lott i hans liv). När han väl skrapat lotten ser han med en överraskad blick att lotten illustrerar tre gånger tio tusen fast upptäcker någon sekund senare att detta värde ska gångas med tio. Han fattar nu att han har vunnit hundra tusen svenska kronor!! 

Fatta vad kul för honom!! :) Vilken tur denna kille hade då. Så ung och vinner så mycket på sin först lott någonsin. Jag känner killen ganska bra och vet att han är så snäll och gullig människa. Han förtjänar verkligen denna vinst. Det var nämligen han som gav mig några timmar som jordgubbsförsäljare tidigare i somras och jag tror nu att han får tillbaka för sin vänlighet. Han har säkert gjort andra saker för andra men detta kan vara vad han får tillbaka för att han just är så snäll som han verkligen är. Alltdi så go och glad när jag hör något från honom telefon som öga mot öga. Han var Fan ta mig värd detta!

Tänk på detta nu gott folk.. Karma... ;D

Jag tror nu på de.. ;) Jag har köpt en del lotter i sommar både triss och tialotter men dock ej vunnit några stora summor. Tror inte jag varit så snäll ännu.. mahaa


Dermalanchor

Hej! :)




Anledningen till att det är två pricker brevid är för att vi först inte kunde bestämma oss vart den skulle sitta.. men sen fick det bli i mitten.. Prickarna brevid går naturligtvis bort! ;)

Everything is gonna be alright

Tja :)

Länge sen.. nu ju. Men det ordnar sig. Bara för det bjuder vi på lite bilder från förfesten hemma hos Martin i Ängelholm. Jag och tjejerna fick flipp och for iväg för att festa där.. inget man gör annars. Så ja det gjorde vi då... :) Palla beräta mer om den kvällen :P 

Lite bilder från i fredags:













Dans dans... :D

Idag fick jag ännu ett flipp.. Denna gång blidde det en dermal anchor piercing på armen. Yeeeeeah! Ni får se bild en annan dag då jag nu har ett plåster över.. inget att se liksom! 

Ses <3

Fest ikväll!

Hejsan :) Har idag tillbringat min dag på stranden men mina tjejer.. vi har inte setts på ettag så vi hade mycket att ta igen. Efter några dopp och chillaxing åt vi pizza på Bomb. Nice! Vi fick en spontan idé om att dra iväg och festa loss i Ängelholm ikväll vilket nu är planerna för natten. Shit bussen går snart.. måste gå nu annars missar jag bussen......

Ska försöka fotta en massa.. 

Puss



Slå på stort!

HAHA! Är det filmkväll så är det. Jag ska förklara.. Det var så här att nämligen skulle vi hyra en film jag länge velat se, på svenska heter den "Dumpa honom" och på engleksa "He's not that into you". Så därför idag var tiden inne då vi körde till Hemmakväll för att kolla om den fanns för uthyrning. Men den hade tydligen inte släppts på dvd än förräns i september.. jaja de som väntar på nåt gott... ja. Detta resulterade i att vi då skulle hyra en annan film, tyckte ja då.. hehe. Vilket vi då gjorde fast tre filmer istället för en. Vi kunde inte bestämma oss och valde att hyra tre till priset av 120 kronor i en helv vecka. Efter många om och men blev det  till slut Australia, Gomorra och Vi hade i alla fall tur med vädret igen som fick följa med hem till oss för lite semester.. eller vad man kallar det. 


Oj, glömde säga att vi också köpte med en del snacks.. HAHA.. yeah!! Och så köpte mamma någon box.. 

Vi har redan nu hunnit se en film av tre, alltså Australia. Imorgon blir det Gomorras tur att spelas.. 

God natt fina läsare :)


LA Gigolo

Tja! :) Igår hann lilla jag med att shoppa lite kuliga saker som ni kommer få se en bild på. Bla kläder och saker till skolstarten ;) Sedan tåg jag tåget vidare till Lund där jag och Freddi käkade på donkan, me like! Efter det hann vi kolla runder lite på affärer i Lund och sedan började bion. Den var riktigt bra om man tänker på slutet annars om man bortser från det så var den ganska dryg.. ibörjan och så... Men slutet var ett som jag tror alla tjejer gillar.. Ni måste se den. Mer kan jag inte säga än att han var en riktig player som ja ni vet... Se den vet ja!


Oj, glömde säga att det var förhansvisningen av denna film och Freddi lyckades få två biljetter på olika rader. Jag fick sitta på första raden och Freddi på andra. Haha.. kul! :) Är det gratis så är det. 



Här har vi Freddi som då satt bakom mig. 


Detta var det som fick följa med mig hem. Jeansleggins och en tshirt från vaGina.  Kalender och pennskrin från Bokia. Makeup remover och örhängen från H&M. Me like to shop. 

Bye bye!




Ashton Kutcher

Jahapp.. Bio ikväll med Freddistumpan. L.A Gigolo.


Mmm!


Ni vet. Man lever bara en gång! tssssss..

Underbar helg

Tja! :)

Ja då har ännu en helg hunnit springa förbi.. som vanligt! Tss.. Lite hann man dock med.. I fredags blev det en chillkväll med Alex, där vi bara lyssna på musik och snackade skit. Ni vet sånt kul. Sen i lördags passade man på att sola, ni vet pressa pressa och åter pressa. HAHA! Ni vet i Sverige får man ju passa på att göra sånt trams när det inte händer så ofta att det blir fint väder då, ju. Sen kom Lilleman på besök och vi satte oss nästan direkt på cyklarna och for ner till stranden här i Landskrona. Där tillbringade vi någon timme och körde sedan hemmåt igen. Väl hemma hade vädret blivit sämre så vi kände för lite film-mys och startade därför en skiva från Sex and the city serien och hann se 7 avsnitt, tror jag! Rekord fan.. Hihi. Sedan kom det ännu mera besök nämligen mina äldre syskon och respektiva samt deras barn. Vi grillade och hade mysigt. Det gick som planerat och vi åkte sedan till Norrvidinge där Freddi bor, mitt i ingenstans.. och kollade på skräckfilm. En skräckfilm som inte var alls läskig.. eller jo vissa spöken va faktiskt läskiga. 13 ghosts hette i allafall den filmen och den rekommenderar jag tyvärr inte.. hehe. Efter att filmen var slut gick vi till Freddis granne det vill säga, kyrkogården. Fasiken vad läskigt det var att gå där mitt i natten.. Blev skrämd då och då av Freddi som var lite onykter ja.. ^^ Efter skräckpromenaden som ändå visade sig vara mysig startade vi den nya Wallander-filmen men kom då på att vi var för trötta och körde istället hem till mig och la oss.. hehe :P


Här har vi ett glatt sällskap bestående av Fredrika och Lillis!


En oförberedd Marre med en Pripps Blå i hand, en varm sådan för att vara detaljerad ;)


Eftersom rummet var helt nersläckt lyste blixten upp allt istället.. Man blundade ju nästan :P


Marre och jag när Freddi skulle hälla upp läsk så började det istället spruta läsk från alla håll och tre av fyra blev drabbade av olyckan, haha.. När då Freddi skulle häta något att torka upp det med så togs denna bild (tror jag) hihi.


Lillis ville också vara med!




I can't stop missing you..<3
 



RSS 2.0