Shopping och lite till!

Hejsan! Skippa skolan idag och tog därför en njutbar lång sovmorgon till kl 10. Sen var det inget bättre på teven än Quizo på femman.. Sen ringde Carran och frågade om jag ville med på en lunch med henne, Jos och Jen. Klart sa jag ja och gjorde vid mig på typ tio minut sen ut med enya en snabbis o sen iväg med bussen 20 minuter efter beslutet togs. haha.. kan ju dock säga att jag fick skjuts att Lasse till bussen.. hade aldrig hunnit annars. Väl i Helsingborg var det asmyclet folk och det var någon typ av mat-marknad med internationell touch.. massvis med franska oster osvosv.. Vi fyra tjejer käkade lunch på Brooklyn där det blev svensk husmanskost, kåldolmar med potatis sås och lingon... mums filli babba ;D

Minns ni klänningen jag inte köpte förra veckan.. var inne på Åhlens och kollade om den fanns kvar idag och det gjorde den och just i min storlek, och smart som jag är kunde jag inte låta bli att prova den..vilket resulterade i att den följde med hem :) Likaså vita leggins med någon detalj längst ner och mprsdagpresent till mamma <3. Glöm nu inte fira era mammaor på söndag.. :)
















Hej

Hejdå

Lär mig att älska

YEAHYEAH!

Hej eller gokväll! 

Jag har suttit i ett antal timmar nu för att få ihop ett antal argument emot abort och jar har lyckats rätt bra faktiskt fick till och med till ett bra slut shit alltså!  (vilket jag trodde skulle bli en svår uppgift då jag egentligen är för abort men eftersom ingen i vår grupp kunde avstå från sin åsikt fick lilla jag göra det istället) SKA SPELA EMOT ABORT!!

Imorgon eller på torsdag kommer jag debattera om detta i min grupp inför klassen. Alla skulle vara klara imorgon men om det visar sig blir att jag inte hinner redovisa mitt imorgon har jag åtminstone gjort det.

Ska börja kartlägga min miljöpåverkan nu till geografin... sista uppgiften där.. jaja man märker nu ur allt går mot sitt slut...STUDENTEN NÄSTA! :D

Så hej! :)






Yes

Idag köpte jag skor på Scorett som jag nog kommer att ha på mina student :)





Idag på make-upen.. mitt inval i skolan så sminkade Elinore mig, en balsminkning. :) Så himla fint. Syns tyvärr lite dåligt på bilden men det blev mega bra! :D Pusshej

Enjoy


Hugh Jackman!! :D Sexy man

Göttans

Tjosan!

Igår var en kul dag. Jag och tjejerna skulle egentligen festa men vi hann i alla fall förfesta lite innan Sanne kom på att hon hade glömt sitt leg. Men inte deppade vi för de utan vi snackade och hade mega mysigt hela kvällen lång. Tills vi börja snacka om andar ---> spöken .. etc etc.. Sedan hörde alla ett ljud från köket eller från ytterdörren och efter det var alla på helspänn. Men det var en mycket trevlig kväll med mycket minnen som vi pratade om och skrattade åt. Sedan sov jag över hos Carolajnen och vi käkade Max till frukost, så himla lätt att göra de då hon bor precis ovanför Max. Efter det mötte vi Patrik och gick vidare mot den enda (pga av denna Kristiflygaredag) öppna affären i hela stan (Åhlens) för att kolla deras utbud. Blev tyvärr förälskad i en klänning som jag då inte köpte. Ångrar nog det nu kan jag säga. Efter min förälskelse gick vi en promenad ner till gröningen där vi smaskade i oss glass och hann med att träna på det där utegymmet vid gröningen. Efter dagstripen ner där for vi snabbt iväg hem och hann med att filma en liten snutt där vi dansar och har oss, ska försöka be Patrik skicka den till mig så att även ni får se det superroliga klippet. Ska skriva ner en kul sak Carran sa tidigare idag när vi höll på att fotografera med våra kameramobiler då Patriks mobilkamera är lite bättre än min med med sina 5 megapixlar och då hans var lite seg på att reagera när man tryckt på knappen för att ta bild, "Han har ju långsammare utlösning" hahahah :P













Ha en fortsatt trevlig långhelg! :)

Lyckopiller

Hejsan! Som jag skrev igår dagens inlägg så skulle jag egentligen till Entré med Freddan. Men det hände några saker. Så jag shoppa istället i den fina staden Landskrona. Sedan hann hon och jag med en fika på Maddes med. Där åt jag en räkmacka och hon käkade kladdekaka med grädde. Min shopping ;) :



Linne 99kr och jeans 399kr från Gina.



Tröja med fransar i en härlig lilablå fårg. 149kr från Gina.



Rock'n rolljeans alla har, grymt heta! ;)

Och så köpte jag fem svarta strumpor och det är pga en särskild anledning som ni själva får lista ut och tre par vita,blå och röd örhängen på Gina.

Nu är denna dag räddad!

Ska plugga religion nu, ska göra kompletteringsprovet imorgon för att få MVG! :D Wish me luck!!

Imorgon ska jag till skolan sen träffa en kompis i Lund för en fika och sedan hem och sedan vidare för att möta upp Sanne, vi ska partaja.. fira en av hennes kompisar födelsedag. :D Åhhh vad jag älskar långhelg, gör inte ni?

Morgondagens planer

Hej!

Imorgon har jag bara en lektion så den skippar jag då. Ska därför plugga religion hela dagen fram till klockan slår tre då jag ska möta upp vännen Freddi i stan. Hon ska utföra några ärenden. Sedan ska vi kanske till Entré i Malmö eller Centersyd, fast just nu lutar det mer mot Entré. Kuligast!

God natt

Väla

Hejsan! :)

Kom nästan nyss hem från en lite snabb och stressig runda på Väla. Alltid lika kul att gå runder där och kolla kläder och skor med mera med mera. Ska shoppa som fan nu i veckan hade jag tänkt. Me like och det lär jag inte vara ensam om att tycka!



Freddis naglar som matchade hennes fina klänning.



Provade dessa på Din sko... hot hot.  Måste köpa!





Köpte ny väska. Som ni ser på bilden, kunde inte hålla mig så jag bytte väska under tiden vi var där.



Närbild



Fy skäms, nu gick hon!



Helg

Här poserar lilla jag några minuter innan min kavalje kom och hämtade mig.


The nails



Jaaa!

Hejsan! :) Har ont i magen nu.. blää på deee... ) :

Snart bal och de är kuligare än kuligast tycker jag :P Fick tillbaka nk-provet vi hade i fredags i genetik och det var ett bra resultat dvs Mvg- :D Yeaahh! Snart Kommer Sofia hit och fixar mina naglar. Ska ha fransk manikyr med någon pärla/blomma på några naglar. Naturligast så! Enkel som jag eeeeeee.

Jag går nu. Tjingeling!

Jason Mraz - Halfway



Grymt härlig låt, lova mig att lyssna på den. Ni kommer inte ångra er. Lyssna på hela för slutet äger!
Pusspuss

Trevlig helg

Tjenixen!

Fredags: Jag va hemma och softade framför ja gisssa..

Lördags: Firade Lasses födelsedag med hela familjen. Sen på kvällen for jag och Carran iväg och mötte Nygren, Mackan och Patte i Malmö. Där såg vi Movits live på inkonst. Megabra var de!! Timbuktu var dj och det gjorde ju allt ännu bättre! Tack för en minnesvärd kväll. :D

Söndag: Chillpill ute på verandan med Mammi i solen. Sedan idag är det Lasses födelsedag. Så jag och mamma följde med honom till Ring Knutstorp för att kolla bygget på det nya motosportgymnasiet som håller på att byggas där, tack vare Lasses förtjänst. Åkte omväg dit genom härslöv, halmstad by, tågarp. osvosv.. alla dessa hålor.. o Kåderöd..maha ;P




Kuligt!



Efter 3 min är det roligt! men detta är tyvärr skådespel.. men kul ändå :)

Tack gode Gud! :)

Hej!

Idag  tappade jag bort min käraste ägodel.. eller .. ja mobilen! Fick typ panik som alltid när det händer sådant för mig. Men sen så när jag och Freddi gick till receptionen i skolan för att kolla där så hade tydligen vaktmästaren hittat den, vilken lycka alltså! Så beroende ma nkan vara ut av en sådan grej alltså, det är sjukt.. :s Skolan idag har varit som alla andra dagar. Det hände inget speciellt förutom nu med mobilen. Jag ligger mellan ett vg och ett mvg på religionen, som vanligt är det ju så.. jag börjar bli van! Så min lärare erbjöd mig att göra en kompletteringsuppgift där det endast kommer att vara mvg-frågor på religioner som judendomen, kristendomen, islam och hinduismen. Lyckligtvis var inte buddhismen inräknad där. *skönt* Så har jag ganska myckat annat att göra nu i skolan.. väldigt mycket! Måste skriva upp någon planering över hur jag ska gå tillväga på bästa sätt känner jag nu alltså. Sen när jag kom hem ringe mamma mig och frågade om jag ville ed till Centersyd. Det ville jag ju såklart, så att jag kunde byta mitt linne jag köpte där i måndags pga att larmet hade gjort ett mega stort hål i ruggen vilket jag inte tyckte va alls snyggt. Jag köpte i alla fall lite accesoarer till balen.  Kuvertväska i samma färg som skorna alltså champagnefärg typ. Och så köpte jag klämmor till min håruppsättning som Jenny min äldsta syster ska göra till mig. Nu är allt fixat! Mega skönt, börjar bli lite nervös nu för balen. Jag kan inte dansa... :S vals, bugg med mera. Öööööö det löser sig, min kavaljé får föra mig och jag får bara lite på honom.

Ska plugga naturkunskap nu, genetiksprov imorgon. :) Wish me luck.



Kiss me through the phone..

Med Soulja boy

Den låten önskade jag i lördags när jag var ute. Djn visste dock inte vilken låt jag menade... hm.. Bra e den iaf!

Hej svejs

Bara för att

Hejsan mina sockertoppar! =)

Yeye min dag har varit bra än så länge tss.. :)

Har vatt i skolan där den började kl 1015 för att vara exakt och dagen slutade kl 1315. tss... härligt! Jag fick förresten också reda på det senaste pskologiprovet och det var ett bra resultat vill jag säga, alltså ett mvg :D Yeah! Sedan är det samhällsprov imorgon och då idag så frågade jag Britt min lärare om hur jag låg till betygsmässigt då alltså.. så jag slipper göra provet för att provet inte kan göra så mycket åt saken, åt mitt betyg då.. yeyeye!! :D:D Ännu bättre, vilket flyt man har haft idag då! Efter vi slutat skolan cyklade jag till busstationen för att ta 132:an till Centersyd med Freddi. Vi fikade och shoppade ju såklart med, gick inte att undvika om man säger så. En klänning till studenten och ett linne samt hårnålar med pärlor till min håruppsättning till balen.

Nu ska jag skriva ca en a4sida till invalet, make up, om 70talets mode, smink, modeinkoner, hygienen etc. Redovisning nu på fredag den 8e maj. Då jag även kommer att skriva genetikprov.. men naturkunskap gillar vi mycket så det lär inte bli några problem med det.

Puss.



En bild från första maj vid gröningen med syskonen.



RSS 2.0