Utflippad lördagsnatt

Igår var hade jag och Jasmine massa fribiljetter till Pascha nightclub då Jockeboi och Nemo från kungarna av Tylösand skulle vara där. Vi tänkte väl att det var en kul grej att gå till då det inte kostade oss en spänn. Så klockan elva på kvällen igår var vi där då portarna skulle öppnas men nej där i kön fick vi stå i lite mer än en timma och som vi frös och trängdes. Inte kul ska jag säga er.. Sen när vi väl kom in, så när jag skulle gå ner för trapporna råkar jag snubbla och precis i det läget går min klack sönder, helt av... Där går jag barfota och får göra det resten av natten med.. Senare försöker vi dansa och ha kul trots de, vilket funkar bra tills jag i mitten av dansgolvet står och känner på sekunden att någon varit o rotat i min handväska. Jag känner då efter och känner att min plånbok saknas, känner igen och börjar i detta läge skrika på Jasse att hon också skulle känna då jag inte var helt säker. Jag kände hur bråttom vi hade då jag inte ville missa vem det var som hade tagit den. Tror mig då veta vem det var och anklagar honom för detta men han ber mig istället visitera honom och då lyckas jag inte känna något. Han hade ju såklart gett bort min plånbok till några va hans vänner. Sedan springer jag ut mot polisen gråtandes och ber dem om hjälp eller rent ut sagt berättar vad som hänt. De tröstar mig och försöker samtidigt lugna ner mig då jag ryker av ilska... Man känner sig helt kränkt och nere.. Svårt att förklara direkt. Det slutar i alla fall med en polisanmälan, där jag förklarar att han hade utländsk härkomst (vilket inte förvånar..) och mörk och är sliskigt klädd. Sen efter detta försöker vi att hitta honom men efter allt jobb som det var så flyr han...
Ingen rolig kväll ska jag säga er. Bara massa negativa saker som hände. Jag kan hitta massa tecken som hände under hela kvällen som tyder på att jag inte skulle varit ute den kvällen... Tyvärr förstod jag det aldrig förrän det var försent.
Slutligen vill jag säga att killen  förlorade. Min plånbok blev upphittad på någon toalett några timmar senare (hade hunnit spärra min bankomatkort) och det enda jag förlorade var mitt id kort. Tur i oturen..
Jag är grymt tacksam!
Älskar mina vänner och min familj något enormt mycket! Detta har bara fått mig att inse ganska mycket.
Puss på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback